Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876265 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:синастрия
« Отговор #1340 -: Октомври 09, 2010, 12:55:01 am »
Maрая, синастрията е хубава, но аспектите на Сатурните..мааалко ме озадачават.
Неговият Сатурн може да цапва през ръцете разточителната ти Венера особено що се касае до предмети на лукса.
Твоят Сатурн може да се опитва да ограничава желанието му за изява.
Ще има уточняване на роли и кой да бъде първа цигулка. :blink: :blink:

*

holanda

« Отговор #1341 -: Октомври 09, 2010, 01:09:53 am »
Last Kiss,пак някои съученик си забиваш  :P..гледам,че Слънцето му опозира твоите Сатyрн,Венера,за които май преди време си говорехме. Аз харесвам опозицията на лични планети при синастрия,защото са индикатор за справяне с енергиите на твоите натални /хаха,вместо натални щях да напиша една глупост/.Т.е. ако твоето честолюбие/Венера/Сатyрн/ ти пречи в някои отношения ,а не го осъзнаваш,момчето със своя слънчев знак ще изважда на показ други характеристики.Които или ще те дразнят или ще те привличат,а може и двете.Луната му в твоя 7 дом също е добро попадение,хвърля тригонче към Слънцето ти..добре.
Става Лъвеца,тествай го.. :P

първоначално се зачудих ,защото картата ми се стори леко постна,няма много интензивен енергообмен,но кой знае  ;).А и Слънцето ти е в 8 му дом-мисля,че човека те харесва..

« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 01:14:08 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1342 -: Октомври 09, 2010, 01:38:05 am »
Maрая, синастрията е хубава, но аспектите на Сатурните..мааалко ме озадачават.
Неговият Сатурн може да цапва през ръцете разточителната ти Венера особено що се касае до предмети на лукса.Твоят Сатурн може да се опитва да ограничава желанието му за изява.
Ще има уточняване на роли и кой да бъде първа цигулка. :blink: :blink:

В мига в който някой опита подобно нещо , като не ми дава той финикийските знаци.....просто сме приключили.... ;D ;D ;D
А още повече за нещата по Венера.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1343 -: Октомври 09, 2010, 01:50:24 am »
Марая, това твоят фен ли е? Нищо чудно, че ти е почитател. Веднага ми се набиха на очи положението на твоите Марс с Венера на AC му и в първия му дом - човекът те обожава, във възторг е от теб. Марсът ти е в 12-тия му дом - може би малко агресивна изглеждаш в очите му, изкарваш тайните му на показ по начин, който може да го дразни. Но тригонът на Марс към Слънцето и Луната му умекотява нещата, зареждаш го с енергия, палиш го, а Венерата ти в тригон с негов Марс - класика в жанра. :blink: Освен това му носиш късмет с твоя Юпитер на СЛВ. Доста от твоите планети аспектират стелиума му в 4-ти дом, това според мен е достатъч показател, че си му интересна.

« Отговор #1344 -: Октомври 09, 2010, 02:22:02 am »
Last Kiss,пак някои съученик си забиваш  :P..гледам,че Слънцето му опозира твоите Сатyрн,Венера,за които май преди време си говорехме. Аз харесвам опозицията на лични планети при синастрия,защото са индикатор за справяне с енергиите на твоите натални /хаха,вместо натални щях да напиша една глупост/.Т.е. ако твоето честолюбие/Венера/Сатyрн/ ти пречи в някои отношения ,а не го осъзнаваш,момчето със своя слънчев знак ще изважда на показ други характеристики.Които или ще те дразнят или ще те привличат,а може и двете.Луната му в твоя 7 дом също е добро попадение,хвърля тригонче към Слънцето ти..добре.
Става Лъвеца,тествай го.. :P

първоначално се зачудих ,защото картата ми се стори леко постна,няма много интензивен енергообмен,но кой знае  ;).А и Слънцето ти е в 8 му дом-мисля,че човека те харесва..

Ох,вярно,че Слънцето ми е в 8мия му дом,да не се чудя после значи  :mellow:  ;D
А относно изваждането на мои характеристики на яве ...не знам,трябва да се позамисля дали е имало такава ситуация  :-\
Благодаря ти за анализа  :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1345 -: Октомври 09, 2010, 02:24:50 am »
Това за Слънцето в 8 дом, може да си му влязла под кожата, ще го усещаш лесно и трудно ще крие неща от теб. Предполагам само, от опит.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1346 -: Октомври 09, 2010, 02:26:02 am »
Това за Слънцето в 8 дом, може да си му влязла под кожата, ще го усещаш лесно и трудно ще крие неща от теб. Предполагам само, от опит.  :blink:

А дано,ама да видим  :rolleyes: :wub:

*

holanda

« Отговор #1347 -: Октомври 09, 2010, 02:35:40 am »

ако може,и аз ще споделя от опит,че Слънце ,попадащо в 8 дом е индикатор за известно привличане и усещане за партньора,но само по себе си наистина не е достатъчно.Мое Слънце в 8 дом на другия и негово Слънце и лични планети в мои 8 дом.Първоначалното привличане се изчерпва бързо,но близостта си остава и е добра база за приятелство,но нищо повече.Според мен при синастриите позицията на Луната е много по-определяща за връзката отколкото Слънцето.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1348 -: Октомври 09, 2010, 02:39:27 am »
Марая, това твоят фен ли е? Нищо чудно, че ти е почитател. Веднага ми се набиха на очи положението на твоите Марс с Венера на AC му и в първия му дом - човекът те обожава, във възторг е от теб. Марсът ти е в 12-тия му дом - може би малко агресивна изглеждаш в очите му, изкарваш тайните му на показ по начин, който може да го дразни. Но тригонът на Марс към Слънцето и Луната му умекотява нещата, зареждаш го с енергия, палиш го, а Венерата ти в тригон с негов Марс - класика в жанра. :blink: Освен това му носиш късмет с твоя Юпитер на СЛВ. Доста от твоите планети аспектират стелиума му в 4-ти дом, това според мен е достатъч показател, че си му интересна.

То е ясно...., че е бесен фен! ;D ;D
Бре мама му стара , кое толкова го вкарва във възторга.... :unsure: ;D?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1349 -: Октомври 09, 2010, 02:41:28 am »
ако може,и аз ще споделя от опит,че Слънце ,попадащо в 8 дом е индикатор за известно привличане и усещане за партньора,но само по себе си наистина не е достатъчно.

Не е достатъчно.  :blink: То само един фактор никога не е.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #1350 -: Октомври 09, 2010, 04:29:00 am »
Какво ще кажете за тази синастрия? :rolleyes:
Да скачам ли в тигана? :-\ ;D
След малко и картата.... ;D

Що пък в тигана  ;D?
Моите поздравления! Сменила си рибките  ;D.
Не бях виждала такъв 4ти дом. Там направо си е "дядовата ръкавичка"  ;D.

« Отговор #1351 -: Октомври 09, 2010, 04:38:26 am »

Тоя твой Марс на неговото АC - много ще го юркаш и може и да не му се понрави това на телешкия стелиум.
Доколкото си спомням, той охотливо се оставя каките му да се грижат за него. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1352 -: Октомври 09, 2010, 05:14:00 am »
Тоя твой Марс на неговото АC - много ще го юркаш и може и да не му се понрави това на телешкия стелиум.
Доколкото си спомням, той охотливо се оставя каките му да се грижат за него. :blink:

:08:. Брилянтно! Па и му подхожда. Охотно и похотливо  ;D. Предлагам следващия му псевдоним да е Охотливия.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #1353 -: Октомври 09, 2010, 05:28:01 am »

Оффф и мойта не е лесна...
Все попадам на неподходящи....във това ми е таланта... ;D ;D :wub:

*

Divna

« Отговор #1354 -: Октомври 09, 2010, 07:02:36 am »
Според мен при синастриите позицията на Луната е много по-определяща за връзката отколкото Слънцето.
Не знаеш кокло си права.  :-[

И двете светила са важни. Всичко е важно и всичко се гледа. В синастриите и много от астероидите могат да дадат ценна информация. Да не говорим, че и Лилит е важна.

*

Divna

« Отговор #1355 -: Октомври 09, 2010, 08:27:26 am »
Слънцето не е за партнъорски отношения и когато гледам по сидерал повечето пъти няма почти никакво отношение, Луната е НАЙ-важната, не казвам, че Слънцето не е от никакво значение - не, но то не е за партъорски отношения. Слънцето е планета на действието и правенето, но то не изразява вътрешното ни състояние.  Ако човек има добри аспекти с някой по слънца, то вероятно могат да работят много добре заедно, да вършат важни един за друг неща, но то не е за емоциите ни, това идва от Луната.

Крис, не ми казвай, че две Слънца в квадратура са по-малко кофти от две Луни в квадрат.
Когато започне съвместния живот тогава всичко влиза в кюпа. Тогава и синастрията започва да действа както си трябва. Пък много си зависи и в кои знаци са светилата и как са аспектирани в наталните карти.
Мислиш ли, че една добре аспектирана козирожка Луна ще лее сълзи ако получава квадратура от една везнишка Луна?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1356 -: Октомври 09, 2010, 08:28:59 am »
Слънцето не е за партнъорски отношения и когато гледам по сидерал повечето пъти няма почти никакво отношение, Луната е НАЙ-важната, не казвам, че Слънцето не е от никакво значение - не, но то не е за партъорски отношения. Слънцето е планета на действието и правенето, но то не изразява вътрешното ни състояние.  Ако човек има добри аспекти с някой по слънца, то вероятно могат да работят много добре заедно, да вършат важни един за друг неща, но то не е за емоциите ни, това идва от Луната.

Крис, не ми казвай, че две Слънца в квадратура са по-малко кофти от две Луни в квадрат.
Когато започне съвместния живот тогава всичко влиза в кюпа. Тогава и синастрията започва да действа както си трябва. Пък много си зависи и в кои знаци са светилата и как са аспектирани в наталните карти.
Мислиш ли, че една добре аспектирана козирожка Луна ще лее сълзи ако получава квадратура от една везнишка Луна?

:clap: :clap: :kissd:
Лека нощ!

*

Divna

« Отговор #1357 -: Октомври 09, 2010, 08:31:49 am »

:clap: :clap: :kissd:
Лека нощ!

Лека нощ!  :kissd:

*

holanda

« Отговор #1358 -: Октомври 09, 2010, 08:35:20 am »
 ;D днес обаче много любов и целувки се раzдадоха

*

Divna

« Отговор #1359 -: Октомври 09, 2010, 09:04:45 am »
Къде съм го написал това за да мислиш, че го мисля? ;D
Казвам, че по-важно от Луната в партнъорски взаимоотношения вЕрвай ми нЕма.Това са си мои убеждения и нямам за цел да излагам лични доказателства, нека всеки сам стигне до истината за себе си.
Сега естествено, че ако имаме съвпад на Слънце с нещо това е активация на енергийни ресурси.  ;D
Но в зависимост вече мъжки и женски планети, та затова.

Има, има Крис. Не е само Луната. Не слагай на теглилка планетите. Не можеш да ги слагаш на йерхична стълбичка. В синастриите имаме обмяна на енергии, а те не идват само от Луните. То ако всичко си зависеше само от тях за какво са ни тогава още 9 планети? Да ни красят радиксите ли?  ;D