Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875106 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #1360 -: Октомври 09, 2010, 09:07:51 am »
;D днес обаче много любов и целувки се раzдадоха

Ти виртуалните броиш ли ги?  :wink2:

*

holanda

« Отговор #1361 -: Октомври 09, 2010, 09:13:21 am »
Ти виртуалните броиш ли ги?  :wink2:

;D ;D ;D брадва.Ако има нещо,да се местим в говорилнята.Пак ми е много забавно ,а в такова състояние раждам само спам  ;) 

*

Divna

« Отговор #1362 -: Октомври 09, 2010, 09:21:21 am »
Ти виртуалните броиш ли ги?  :wink2:

;D ;D ;D брадва.Ако има нещо,да се местим в говорилнята.Пак ми е много забавно ,а в такова състояние раждам само спам  ;)  

А, тъкмо ми стана забавно да "наежвам" Крис  ;D.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1363 -: Октомври 10, 2010, 01:49:53 am »
Марсин, качи само картата, че така даваш линк с личните ти данни в астрото, излиза ти абсолютно всичко там. Относно синастрията, според мен има много хубави аспекти за дългосрочна връзка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1364 -: Октомври 10, 2010, 02:00:11 am »
Някой би ли ми казал има ли бъдеще тази връзка /тя е от 2г,но мисля,че се изчерпва вече...да влагам ли усилие в нея,не знам/
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=gw&sday=9&smon=10&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

В любовен план много сте различни - единият има огнена сексуалност, а другият - изключително земна. В сескът ще сте неудовлетворени. Луните са в тригон, което е показател за естествена емоционална съвместимост. Луна-Слънце е добър аспект за партньорство и брак, а съвпадът на Венера със Слънце дава естествена топлота и привличане на чисто платонично ниво. Според мен това е перфектната връзка за приятелство.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1365 -: Октомври 10, 2010, 02:13:24 am »
Някой би ли ми казал има ли бъдеще тази връзка /тя е от 2г,но мисля,че се изчерпва вече...да влагам ли усилие в нея,не знам/

В любовен план много сте различни - единият има огнена сексуалност, а другият - изключително земна. В сескът ще сте неудовлетворени. Луните са в тригон, което е показател за естествена емоционална съвместимост. Луна-Слънце е добър аспект за партньорство и брак, а съвпадът на Венера със Слънце дава естествена топлота и привличане на чисто платонично ниво. Според мен това е перфектната връзка за приятелство.

Проблемът ни идва от разликата в настройките, "общата "ни посока е малко различна...Много е материален беее ,пък аз съм по- /маалко по/духовна от него,но нали имам Луна в овен и преувеличавам явно значението на този проблем....може би нумерологично  е причината /аз съм 9,а той-1 :angry:/Иначе съм доволна,що-сексът...да,да...не съм чак толкова огнена :P :blink:И това Сл в 12д ме притеснява-нещо крие,май.../уж всичко споделя,ама все си мисля,че има нещо  в него.../
« Последна редакция: Април 07, 2013, 02:11:40 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1366 -: Октомври 10, 2010, 02:27:22 am »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=gw&sday=9&smon=10&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Проблемът ни идва от разликата в настройките, "общата "ни посока е малко различна...Много е материален беее ,пък аз съм по- /маалко по/духовна от него,но нали имам Луна в овен и преувеличавам явно значението на този проблем....може би нумерологично  е причината /аз съм 9,а той-1 :angry:/Иначе съм доволна,що-сексът...да,да...не съм чак толкова огнена :P :blink:И това Сл в 12д ме притеснява-нещо крие,май.../уж всичко споделя,ама все си мисля,че има нещо  в него.../

Сегя видях, че имате друг аспект за сексуална съвместимост и страст - Марс тригон Плутон, а понеже и Юпитер е в тригон с марс това може да доведе до сексуални маратони. :wink2: И Уран е в стелиума - в аспект с марс дава експериментиране.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1367 -: Октомври 10, 2010, 02:52:37 am »
Сегя видях, че имате друг аспект за сексуална съвместимост и страст - Марс тригон Плутон, а понеже и Юпитер е в тригон с марс това може да доведе до сексуални маратони. :wink2: И Уран е в стелиума - в аспект с марс дава експериментиране.

О, :o,аз пък тоз аспект не съм го забелязала   :97: :88:

*

holanda

« Отговор #1368 -: Октомври 10, 2010, 03:30:36 am »

важно е дали го усещаш  ;D
Марс-Плутон има голямо отношение към сексуалния импулс във връзката.

« Отговор #1369 -: Октомври 10, 2010, 03:37:51 am »

важно е дали го усещаш  ;D
Марс-Плутон има голямо отношение към сексуалния импулс във връзката.

ох-да, към всякакви импулси...и скандални,но само за в момента това :rolleyes:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1370 -: Октомври 13, 2010, 07:07:58 pm »
Искам да ви попитам: карма ли е тази синастрия? Как мислите?
Аз виждам неговата Венера на моя СЛВ и Марс, моята Венера на неговата Луна и СЛВ. Виждам и дисциплиниращото му влияние върху моето Слънце  :blink: което си е факт.
Помогнете  :blink: Вие какво мислите?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Santi

« Отговор #1371 -: Октомври 13, 2010, 07:56:41 pm »
На пръв поглед има динамика в синастрията ви- не е постна баницата . Щом възлите и Сатурн са намесени в/у светилата - кармаа и то не малка . Имате хубави аспекти, активирани са и 5,7,8,11 домове - има определено силно привличане м/у вас .

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1372 -: Октомври 14, 2010, 04:21:36 am »
мерси за отделеното време, Санти  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1373 -: Октомври 26, 2010, 01:41:07 am »
Здравейте! Бих искал да се консултирам с вас за тази карта:

Колко време според вас ще продължи връзката на тези хора и евентуално кой ще има по-голяма роля в раздялата. Според мен краят ще настъпи или пролетта, или началото на лятото, а причината ще дойде от мъжа, заради съмнения/разногласия. Вие как мислите?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1374 -: Октомври 26, 2010, 02:11:04 am »
Съвпад на възел със светило не говори в полза на бърза и безболезнена раздяла.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1375 -: Октомври 26, 2010, 02:28:47 am »
Съвпад на възел със светило не говори в полза на бърза и безболезнена раздяла.

И да допълня , ако позволиш.....
Кармична връзка....С много болка и уроци....но и щастие! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1376 -: Октомври 26, 2010, 02:35:01 am »
То че няма да е безболезнена, няма да е. Мен повече ме интересува дали прогнозата ми за трайността е вярна или поне близка.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1377 -: Октомври 26, 2010, 02:37:12 am »
Ами..НЕ. Има какво да ги държи заедно.
Ти вероятно имаш нещо впредвид.Кажи какво те кара да правиш подобни прогнози?

*

Divna

« Отговор #1378 -: Октомври 26, 2010, 02:50:42 am »
Tornquist, желая да погледна синастрията, но с тая програма, с която е правена не мога да схвана /трудно ми е/  :-[.
Ако искаш я качи с астрокома. Поясни също кой представя вътрешната и кой външната страна.

« Отговор #1379 -: Октомври 26, 2010, 02:51:17 am »
Ами..НЕ. Има какво да ги държи заедно.
Ти вероятно имаш нещо впредвид.Кажи какво те кара да правиш подобни прогнози?

Ами... Венерата на жената е в опозиция с възела на мъжа, а луната му е близо до възела. Предполагах, че това създава известна дисхармония в отношенията им, респективно връзката им може да не продължи особено дълго.

BTW, искам да напомня, че съм много бос още в астрологията :P.

Tornquist, желая да погледна синастрията, но с тая програма, с която е правена не мога да схвана /трудно ми е/  :-[.
Ако искаш я качи с астрокома. Поясни също кой представя вътрешната и кой външната страна.

По вътрешната страна се намират светилата на жената, по външната - мъжките атрибути.

EDIT: Прочел съм погрешно, проблема е в липсата на точен час на раждане за единия партньор. Нагласих го на обяд. Ето astro.com-ска карта:

« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 03:41:38 am от Tornquist »