Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876780 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #1420 -: Ноември 01, 2010, 04:40:14 pm »
Ако знаеш, че от злоба питаш, нямаше да отговоря. :(

Само за уточнение, човек може да не е лъжец по природа, но когато има напрегнат аспект на Нептун с Муркурий  друг човек се появява тенденция за лъжи ,неразбирателства, недоразумения между пратньорите, дори и когато те са честни хора поотделно. Не е изключено този аспект да се преодолее с осъзнатост.

От кога любопитството е синоним на злоба?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1421 -: Ноември 01, 2010, 05:01:13 pm »
Ако знаеш, че от злоба питаш, нямаше да отговоря. :(

Само за уточнение, човек може да не е лъжец по природа, но когато има напрегнат аспект на Нептун с Муркурий  друг човек се появява тенденция за лъжи ,неразбирателства, недоразумения между пратньорите, дори и когато те са честни хора поотделно. Не е изключено този аспект да се преодолее с осъзнатост.

От кога любопитството е синоним на злоба?

Tорн , разбирам болката ти , защото съм я преживяла...Знам колко е гадно да се чувстваш предаден....
Приеми , че тя не е онова на което трябва да посветиш остатъка от живота си и тръгни смело напред....Сигурна съм , че твоята любов дебне някъде зад ъгъла..., чака те такава каквато я искаш....Просто тръгни! Заслужава си..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1422 -: Ноември 02, 2010, 03:33:59 pm »
Чисто астрологично имате негов Сатурн опозиция твои Венера и Меркурий и твои Сатурн, Марс и СЛВ съвпад негов Дсц. Аспектирани са и двата Сатурна, а това е планетата, която се свързва с продължителност на връзката. Също следва да се уточни, че всяка връзка преминава през различни етапи и търпи метаморфози, понеже участващите в нея индивиди не са статични, т.е. в определен етап отношенията могат да са интелектуални и приятелски. Имате една много точна опозиция по твоята ос 5-11 дом. В една връзка е много хубаво когато партньорите са и близки приятели. Казваш, че с лекота успяваш да създадеш приятелски отношения с представите на силния пол и все пак тази опозиция би трябвало по някакъв начин да се проявява, ти най-добре знаеш как.
Като цяло в синастрията ви има предпоставки за дълготрайност на връзката, но от вас зависи как ще я изживеете.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

« Отговор #1423 -: Ноември 02, 2010, 07:25:35 pm »
Белика, мъжът различна от твоята националност ли е или любовта протече извън пределите на България?
Виждам силен акцент чужбина.

*

Divna

« Отговор #1424 -: Ноември 03, 2010, 01:28:44 am »
Белика, попитах, защото един от акцентите в синастрията е любов в чужбина. Застъпени са много купсидите на домовете свързани с любовта и странство.
На пръв поглед има много хубави аспекти показващи съпричастност, топлота и нежност помежду ви. Единственно, което ме притеснява е твоят мажорно неаспектиран У5 /Уран/. Но пък за сметка на това Уран е в петия му дом, така че има компенсация. Има нужния стихиен баланс за една здрава връзка. Липсата на достатъчно планети във водни домове се компенсира с неговия Асцендент и твойто Слънце в Рак. Така че дори може да се каже, че емоциите са преобладавали.
Навярно той трудно ще излезе /или е излязал/ от живота ти като идеал за партньор /СЛВ в/у десендента ти/. Имате застъпване на нодалните оси, което говори за 9 годишна възрастова разлика /казват, че това е много хубава разлика между партньори/.
Синастрията на мен лично ми харесва.

В момента виждате ли се? Поддържате ли някакъв контакт?

*

Divna

« Отговор #1425 -: Ноември 03, 2010, 11:44:05 pm »
Белика, разбирам те!

И аз бих постъпила като теб. Стоя далеч от компанията на такъв тип мъже. Коцкарите ни най-малко ме впечатляват. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #1426 -: Ноември 04, 2010, 01:33:14 am »
Дивна , какво би казала за аспект на Слънце в съвпад с Уран в синастрична карта! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1427 -: Ноември 04, 2010, 02:11:13 am »
Пускам ви карта за синастрия с човек, с който съм имала една от големите си любови. След което, естествено, както и повечето останали, успяха да го бракуват и размножат, не без негово участие, естествено, макар и това вече да е минало, преди около две години и той се разведе.

Поставям картата, защото в нея наистина, ми изглежда, да има доста аспекти предполагащи искрени чувства и страст, макар да липсват някои трайни, които да ги позакотвят.

Би ми било интересно да прочета и ваши коментари.

За продължителност гледай и аспектите на Плутон и отпускай по-големи орбиси при синастрия. На практика важат елементите...Не са маловажни и аспектите на Нептун, които създават идеализация във връзката и придават тон на състрадателност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1428 -: Ноември 04, 2010, 02:35:50 am »
Дивна , какво би казала за аспект на Слънце в съвпад с Уран в синастрична карта! :blink:
Нещо като рода "Днес съм тук утре ме няма" или "Скуката не е част от ежедневието ни" - чести раздели и сдобрявания но налице са и много необичайни изненади както и нови нетрадициони идеи които ви карат да сте винаги на гребена на вълната!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1429 -: Ноември 04, 2010, 02:43:53 am »
Нещо като рода "Днес съм тук утре ме няма" или "Скуката не е част от ежедневието ни" - чести раздели и сдобрявания но налице са и много необичайни изненади както и нови нетрадициони идеи които ви карат да сте винаги на гребена на вълната!

Меригадже, мерси :wub: :wub:
Просто казваш скуката я няма....Много вярно! :wub:

« Отговор #1430 -: Ноември 04, 2010, 02:48:01 am »
Според мен този аспект е много изнервящ. :-\ Тегли-бутай, тегли-бутай. Как ли се чувства човекът със Слънцето? Като търсач на силни усещания?  :rolleyes:

Ако и марсовете се включат в раздаването с негативни аспекти...майката си щрака.... :-[

За такъв аспект е добре партньорите да не са постоянно заедно и само токава ще им е по-скоро интересно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1431 -: Ноември 04, 2010, 03:11:21 am »
Според мен този аспект е много изнервящ. :-\ Тегли-бутай, тегли-бутай. Как ли се чувства човекът със Слънцето? Като търсач на силни усещания?  :rolleyes:

Ако и марсовете се включат в раздаването с негативни аспекти...майката си щрака.... :-[

За такъв аспект е добре партньорите да не са постоянно заедно и само токава ще им е по-скоро интересно.

Ми как позна , да не си иЗВадила кълбото? ;D
Единия марс е на каре , а другия на сескикаре.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1432 -: Ноември 04, 2010, 03:19:07 am »

Може ли някой да ми спретне една синастрия? :rolleyes: :-\ :rolf: :rolf: :rolf:
Търси се Ерос , Марс , Плутон и Венера....Другото- ми то...няма значение :rolf:

*

Divna

« Отговор #1433 -: Ноември 04, 2010, 03:37:53 am »

Марая, този аспект показва, че има магнетично привличане между две лица от противоположен пол.
Уран стимулира оригиналността на Слънце, както и неговите духовни идеи, интуицията и т.н. Уран подтиква Слънце към оригинално изразяване.
Уморителното тук е, че ако има доста нехармонични аспекти в синастрията, то тогава тоя не помага. Човекът с Уран се явява като непредвидим в своите действия и реакции и Слънцето не знае често как да отреагира, чувства се несигурен.

Това е много хубав аспект м/у астролог и неговия клиент  :blink:.

*

dst

« Отговор #1434 -: Ноември 04, 2010, 03:51:32 am »
С мъжа ми аз съм Слънцето той Урана. Или сме нон стоп заедно или той е надалече за месеци и благодарение на интернета поддържаме връзка. Когато ме дразни искам да е надалече, и обратно.
За съжаление при нас няма стимулиране на духовните идеи. :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #1435 -: Ноември 11, 2010, 08:19:37 pm »
Бих казала Лилавке , че всичко е в ръцете на участниците на тази рисунка...
Не ми харесва стелиума в 12-ти....Безспорни са еднаквите интереси , но липсва динамика...При тежки транзити , това ще се отрази и на двамата и няма кой да носи и кой да поеме част от тежеста....
Противоположностите се привличат , еднородните бързо си омръзват... ;D

*

holanda

« Отговор #1436 -: Ноември 11, 2010, 08:24:27 pm »
Не ми харесва стелиума в 12-ти....Безспорни са еднаквите интереси , но липсва динамика...При тежки транзити , това ще се отрази и на двамата и няма кой да носи и кой да поеме част от тежеста....

оо,н мен ми харесва стелuyма  :mellow:,какво ще кажеш за Лилит на Асцендента  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1437 -: Ноември 11, 2010, 08:27:26 pm »

оо,н мен ми харесва стелuyма  :mellow:,какво ще кажеш за Лилит на Асцендента  :wub:

Сложно и трудно за единия... ;D Имам опит с нея - ужасна е , изкушението за единия въздейства не само на подсъзнанието , а и на съзнанието ;D...Провокация -голяма.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1438 -: Ноември 11, 2010, 08:43:52 pm »
Сложно и трудно за единия... ;D Имам опит с нея - ужасна е , изкушението за единия въздейства не само на подсъзнанието,а и на съзнанието ;D...Провокация -голяма.... ;D

провокира ми любопитството с това,дай още един Jокер  :P
нещо специално виждаш ли в картинката  :rolleyes:

Лилит съвпада с Плутон , Плутон обича дълбокото , но в един момент ще я направи на пух и прах , никода не бива да се спекулира с неговото търпение... ;D

*

Divna

« Отговор #1439 -: Ноември 11, 2010, 08:44:29 pm »
Лилавка, изразяването на Лилит в синастрията се определя според това как той е аспектиран в картата на натива. Погледни как е аспектиран асцендента на партньора също.