Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878070 Прегледи
*

Santi

Re:синастрия
« Отговор #1440 -: Ноември 11, 2010, 08:54:49 pm »
Струпване на лични планети в 8-ми дом на другия в синастрия какво влияние оказват ?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1441 -: Ноември 11, 2010, 08:55:55 pm »
Струпване на лични планети в 8-ми дом на другия в синастрия какво влияние оказват ?

Секс и страх... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1442 -: Ноември 11, 2010, 08:56:56 pm »
Лилавка, изразяването на Лилит в синастрията се определя според това как той е аспектиран в картата на натива. Погледни как е аспектиран асцендента на партньора също.

Лилит mi e В 1 дом ,има само един квинтил към Сатyрн,но се пада мидпойнт Слънце (и Марс) / Венера
 Асцендента му е добре аспектиран,само една квадратура с Луна  ;D.Която Луна е в точен съвпад с мое МЦ. Лилитката му не е силна

*

Uran

• 6041
« Отговор #1443 -: Ноември 11, 2010, 09:10:34 pm »
Лиамфета, не си сложила синастрични карти. :blink:

« Отговор #1444 -: Ноември 11, 2010, 10:36:33 pm »
някои може ли да каже 2 думи за тази синастрия -добра ли е,лоша ли е.. ;)

На мен ми са трудни тези насложени карти без да им се виждат градусите, но ще си кажа мнението от пръв поглед.
Някои казват ,че еднакви асценденти не е много добре но пък в знака на Везните според мен дава склонност и на двамата към парньорство което е добре.Има добро взаимодействие между Марсовете и Венерите,което дава добро физическо привличане и приемане на другия.Слънцата са в секстил,Луните също.Има подкрепа между вас.Представителя на вътрешната карта ще се чувства по-добре във тази връзка обаче.Луната във външната получава квадратура от партньорския Марс,Слънце,опозиция ат Сатурн и тригон от Плутона.Това ме навява на мисълта ,че ще се чувства от време на време пресиран,емоционално неудовлетворен и задушаван.Проблемите ще се решават в леглото
 :blink: :blink: :blink: :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

holanda

« Отговор #1445 -: Ноември 11, 2010, 10:46:01 pm »
благодаря.. :wub: вътрешната карта е моя :-[

*

holanda

« Отговор #1446 -: Ноември 11, 2010, 10:57:40 pm »
Квадратът на Венерите не ми харесва. За трайни отношения носи проблематичност - различни ценности, неразбиране на ниво материални и морални потребности и вкусове...

чела съм,че квадрата между Венерите е много пикантен аспект,носи различия в ценностите и конфликти,но ако другите неща са предимно хармонични както е в случая,квaдрата се явява един вид-приятен провокатор.
Мерси,Прия !

*махнах картата

*

abroad

« Отговор #1447 -: Ноември 11, 2010, 11:06:19 pm »

този с осмия дом ще се замогне ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1448 -: Ноември 11, 2010, 11:21:05 pm »

Ако е там Сатурн , малко трудно.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #1449 -: Ноември 12, 2010, 07:21:45 am »

Да 8-ми е домът на споделените ресурси . Говорим за Слънце, Луна, Венера, Меркурий, Юпитер попадат там, ако и Марс беше там нещата биха били силно сексуални определено  ;D .

*

Divna

« Отговор #1450 -: Ноември 12, 2010, 07:42:13 am »
Осми дом в синастрията отговаря за секса много повече отколкото за ресурсите.
Сексуалното привличане тук е силно.
Осми дом е един от най-кармичния в синастрията. Тук се отработва и заработва кармата.  :-[
Много болка остава след връзката. Хората трудно си прощават и забравят.

« Отговор #1451 -: Ноември 12, 2010, 02:04:31 pm »
liamfieta това не е синастриична карта. За синастрия трябва да има наслагване мужду две карти - твоята и на партньора ти. Това е твоята натална карта, предполагам.

*

holanda

« Отговор #1452 -: Ноември 12, 2010, 02:40:10 pm »
liamfieta това не е синастриична карта. За синастрия трябва да има наслагване мужду две карти - твоята и на партньора ти. Това е твоята натална карта, предполагам.

можеш да и бръкнеш в настойките и да и съставиш синастията,гледам че споделя Лични данни  ;D   ;)

« Отговор #1453 -: Ноември 13, 2010, 12:00:22 am »
Марая,много ми харесват мненията ти и искам да те питам.Това за Лилит и Плутон и Лилит и Аксендент може ли да е причина този с Лилит да ограби другия?Онзи мъж,който почити ме разори има Лилит в съвпадение с моя Плутон и Асендент.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1454 -: Ноември 13, 2010, 12:03:23 am »
А случайно да сте имали нептунови аспекти в синастрията?
Или да си го срещнала в момент, когато Нептун (или нептунов знак) е бил активиран при теб по някоя от прогнотичните техники (в солара, по транзит, дирекция или прогресия)?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #1455 -: Ноември 13, 2010, 12:06:42 am »
Марая,много ми харесват мненията ти и искам да те питам.Това за Лилит и Плутон и Лилит и Аксендент може ли да е причина този с Лилит да ограби другия?Онзи мъж,който почити ме разори има Лилит в съвпадение с моя Плутон и Асендент.

можеш да си погледнеш аспектите,които сключва Плутон и управителя на асцендента и после да погледнеш аспектите,които неговата Лилит сключва в натала. Това Дивна ме посъветва и наистина има smisul. Незнам обаче дали лошите аспекти към Лилит са благоприятни,тъи като се предполага,че ще улесняват влиянието и. Може би си му взела нещо в минал живот и сега той ти го връща,за да възстанови кaрмичния баланс  ;)

« Отговор #1456 -: Ноември 13, 2010, 12:09:01 am »
Lillie това ми е сложно да му отговоря сега.Като понапредна ще обърна внимание.Благодаря ти.

*

Divna

« Отговор #1457 -: Ноември 13, 2010, 12:10:35 am »

Sloji sinastriqta.

« Отговор #1458 -: Ноември 13, 2010, 12:13:17 am »
Жълтолилава иска ми се да вярвам че може нещо да съм му взела в минал живот.Но все още дори и след няколко години,като се присетя и не ми дава покой.Затова си търся обяснението.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1459 -: Ноември 13, 2010, 12:14:11 am »

Лилит има много страни :blink:..., не съм видяла синастрията и не бих могла да бъда категорична в отговора си.... :blink: