Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877889 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:синастрия
« Отговор #1460 -: Ноември 13, 2010, 12:15:28 am »
Lillie това ми е сложно да му отговоря сега.Като понапредна ще обърна внимание.Благодаря ти.

Имах предвид да видиш каква активност е имало в твоята натална карта, когато срещаш този мъж за пръв път или когато отношенията ви започват да се развиват.
Виж в кой знак е бил Асцендентът в соларната карта, какви други акценти има там, има ли смяна на знак по прогресия (прогресивен Асцендент или прогресивна Луна), аспектира ли прогресивният Асцендент или прогресивната Луна някоя планета в хороскопа по това време.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1461 -: Ноември 13, 2010, 12:22:09 am »
Divna много благодаря и на теб.Но не сега.Стана ми интересно това което писа Марая и затова питах може ли да прави това Лилит.Ще чета и може да питам понякога.

« Отговор #1462 -: Ноември 13, 2010, 12:22:51 am »
Добре Марая,благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1463 -: Ноември 13, 2010, 12:26:35 am »
В една от годините, в които имах много да "давам", имах АС Стрелец в соларната карта и Юпитер в точен съвпад с натална Луна в 8 дом. Но първо трябваше да срещна "подходящия" човек и го срещнах, не ми се размина.  ;D В годината с най-много и най-интензивно даване (следващата) имах соларен АС в Риби, съвпад Луна/Нептун в солара и съвпад Венера/Уран върху натален Марс в Риби, както и транзитен Северен Лунен възел в съвпад с натален Юпитер в 7 дом (който е в знака Телец и управлява 2 дом в радикса). По някаква "случайност" мъжът се оказа нептунов тип - Слънце в Риби (и фокус на тау-квадрат с Юпитер и Нептун). Е, не е ли буквална астрологията?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #1464 -: Ноември 13, 2010, 12:31:36 am »
Марая,много ми харесват мненията ти и искам да те питам.Това за Лилит и Плутон и Лилит и Аксендент може ли да е причина този с Лилит да ограби другия?Онзи мъж,който почити ме разори има Лилит в съвпадение с моя Плутон и Асендент.

Защо всички мислите, че не кой да е, а Лилит може да ви го причини това?

п.п: Ако не е твърде болезнено можеш да пуснеш синастрията, да погледнем, какво, що, кой, как, колко...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1465 -: Ноември 13, 2010, 12:54:23 am »
Защото се ползва с "лоша" слава още от времената на Сътворението. За всичко ще да е виновна тя.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1466 -: Ноември 13, 2010, 01:09:29 am »
Нула, за ограбването ако е в букален смисъл, виж Меркурий, Венера и Плутон.

*

holanda

« Отговор #1467 -: Ноември 13, 2010, 01:09:30 am »
Защото се ползва с "лоша" слава още от времената на Сътворението. За всичко ще да е виновна тя.  :wink2:

щото така ни изнася..аз пък я харесвам-колко феминистки е създала,не е истина  ;D
да живее Лилит!
хип-хип ,,,ураа !!! ;D

*

tadj-all

« Отговор #1468 -: Ноември 13, 2010, 01:16:21 am »

Това е мит, който на места съм чел, че е недоказуем.

Или добре изхвърлен от историята на сътворението на половете ;)

А съвсем астрологично - Лилит планета ли е с енергия или точица, някъде си?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1469 -: Ноември 13, 2010, 01:19:38 am »

В психологията Лилит има своето място, това не може да се отрече.  :blink:

Що се отнася до прогностика, не мога да се съглася. Има фактори с по-първостепенно значение, които не бива да подценяваме.

Но пък и за Лилит в хорар съм чувала, и за Лилит в мунданни прогнози... Астролози всякакви.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #1470 -: Ноември 13, 2010, 01:28:50 am »

В психологията Лилит има своето място, това не може да се отрече.  :blink:

Що се отнася до прогностика, не мога да се съглася. Има фактори с по-първостепенно значение, които не бива да подценяваме.

Но пък и за Лилит в хорар съм чувала, и за Лилит в мунданни прогнози... Астролози всякакви.  ;)

В психологията? Би ли посочила къде точно и за какво, да не търся много, много?

*

abroad

« Отговор #1471 -: Ноември 13, 2010, 01:37:56 am »
имах синастрия силно маркирана от Лилит /разбира се, не само/, която държеше необяснимо дълго и без скъсване на веригите, без оглед на останалото оцветяване на пейзажа

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1472 -: Ноември 13, 2010, 01:38:32 am »
В астропсихологията.
Има немски астролози, които й отделят специално внимание.
Divna ако се включи, може да я питаш нея. Има повече опит в анализа на влиянието на тази точка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #1473 -: Ноември 13, 2010, 01:43:54 am »
имах синастрия силно маркирана от Лилит /разбира се, не само/, която държеше необяснимо дълго и без скъсване на веригите, без оглед на останалото оцветяване на пейзажа

колко дълго?  ;D
forever?  :86:  ;D

*

abroad

« Отговор #1474 -: Ноември 13, 2010, 01:45:59 am »
forever?  :86:  ;D

ти нали не си лош пророк :96:
слава богу нищо не е завинаги ;D

*

holanda

« Отговор #1475 -: Ноември 13, 2010, 01:58:37 am »
ти нали не си лош пророк :96:
слава богу нищо не е завинаги ;D

не съм ,не съм.. :25:

кой беше носителя на Лилит,и защо казваш без оглед на останалото,не сте имали други ''допирни точки'' в синастрията ли  :rolleyes:

*

abroad

« Отговор #1476 -: Ноември 13, 2010, 02:04:30 am »
кой беше носителя на Лилит,и защо казваш без оглед на останалото,не сте имали други ''допирни точки'' в синастрията ли  :rolleyes:

и двамата
разбира се, че имаше, но не такива дето да държат до гроб, ако изключим лилитката ;D

*лилав, само едно доуточнение - в картата ми рождени заложби страстта е същоо толкова значима, колкото и в твоята /доколкото си спомням/ - та, това е доста подвеждащо при избора на партньор :blink:

*

abroad

« Отговор #1477 -: Ноември 13, 2010, 02:58:42 am »
Kaya, Uran,
Случвало ли ви се е да попаднете на синастричен огледален съвпад с вашето пълнолуние, т.е. ако Слънце/Луна са в Скорпион/Телец, на партньора са съответно Телец/Скорпион
или
пълнолунната ос да попада върху оста АС/ДС на отсрещния
впечатления

« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 03:41:19 am от abroad »

*

holanda

« Отговор #1478 -: Ноември 13, 2010, 03:00:22 am »
*лилав, само едно доуточнение - в картата ми рождени заложби страстта е същоо толкова значима, колкото и в твоята /доколкото си спомням/ - та, това е доcta подвеждащо при избора на партньор :blink:

тук се нуждая от транскрипция..можеш li да окачествиш партньорите,с които си имала връзки, основани на страст и силно привличане,за лоши избори в последствие? ;)  Важно ми е да знам

*

Divna

« Отговор #1479 -: Ноември 13, 2010, 03:08:13 am »
В астропсихологията.
Има немски астролози, които й отделят специално внимание.
Divna ако се включи, може да я питаш нея. Има повече опит в анализа на влиянието на тази точка.

Какво желаете да знаете за Лилит?