Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876496 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #1520 -: Ноември 17, 2010, 08:37:20 am »
Крис, партньорските планети като цяло в синастриите ти къде повече се въртят около Лилит или Хирон?

*

Divna

« Отговор #1521 -: Ноември 17, 2010, 08:43:03 am »

Крис, имал ли си връзка с това момиче? Има много хубави аспекти. Синастрията е силна, но има и болка /тоя точен съвпад Слънце/Хирон/.  :-[
Toчно затова написах, че е много странен този съвпад, познаваме се от деца, бяхме съученици от 5-7 клас, като бях малък тя много ме збозваше, а като пораснах аз май я нараних с думи, а тя го прие навътре, a aз се усетих в последствие.  :-[
Но като цяло имаше смях с нея, не знам що. ;D

Съвпад Луна/Юпитер.

*

holanda

« Отговор #1522 -: Ноември 17, 2010, 08:48:34 am »
ами сега като се замислих..то няма смисъл да пускам пак синастията.Мерси все пак за готовността  :wub:

.Между dругото..има нещо на хоризонта,само с 2 дни по-голямо от мен,нямам час обаче..какво мислиш за връзки с толкова малка разлика във възрастта?
човека е адски активен,екстремен тип-като започнеш от мотокрос,сноуборд,скача с бънджи,сърф...и той има Слънце/Марс като мен,но незнам в кой дом ще са..

и все пак..когато картите са много подобни,не е ли прекалено-еднакво? В смисъл аз съм енергична,той екстремен..има ли вероятност да се бутаме надолу с тези емоции.. :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1523 -: Ноември 17, 2010, 08:58:18 am »
Не те съветвам Лилавко , транзитите ще ви перат по едно и също време...Връзки без баланс и опора лесно се изчерпват и подават на кризит :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1524 -: Ноември 17, 2010, 09:07:00 am »
Лилавка, многото сходства бързо омръзват. Не е добре да сте много еднакви, защото връзката бързо ще се изчерпи. Както и Марая е споменала, като ви подбере един тежък транзит и сте до там.

*

holanda

« Отговор #1525 -: Ноември 17, 2010, 09:07:54 am »
Не те съветвам Лилавко , транзитите ще ви перат по едно и също време...Връзки без баланс и опора лесно се изчерпват и подават на кризит :blink:

мерси,Марая..за момента е кратко увлечение,но се чудех..не съм била с някои,които се върти около моите данни.Луната му сигурно ще квадратира моята ..нали,2 dni = 2 знака разстояние  ;D и може оттам да е закачката.

*

Divna

« Отговор #1526 -: Ноември 17, 2010, 09:15:19 am »
Крис, партньорските планети като цяло в синастриите ти къде повече се въртят около Лилит или Хирон?
Да, дори точно това коментирах днес.  ;D

Всичко що е около Хирон е и около Вертекса, Лилит ми е на много ключово поожение в натала, и двата дома са кармични и водни знаци, и въоще всичко що засяга една от тези две зони показва, че това са хора, с които ми е дадено да правя нещо.
Мисля, че и в двата случая аз съм там за да помагам някак, проблема е, че не мога да преценя кое от двете се наблюдава като по-срещано явление, може би все пак това е Лилит.
Нооооо много зависи какво е това което е до Лилит, защото съм забелязъл, че по Хирон/Вертекс по мога да изтърпям да ме товарят отколкото Лилит, това е може би заради знака, понеже Скорп. си е безкомпромисен знак.

Мисля, че по-кармичните връзки ще са ти около Лилит. 1во, защото тя е в точен съвпад с Луна/светило, свързано с кармата/ и в съвпад с Плутон /кармична планета/. 2ро съвпада е в кармичен знак /Скорпион/. 3то намира се в един от най-кармичните домове /12ти/.
Луна е определено ключова в картата ти, тъй като освен точния съвпад, който прави с Лилит, тя е и изгряващата ти планета в радикса. Диспоз. е също на Хирон /още един важен елемент/, както и знака Рак е заключен в 8ми дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1527 -: Ноември 17, 2010, 09:17:27 am »
сладурчета , целувам ви и лягам....,а ме е страх да заспя.... :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1528 -: Ноември 18, 2010, 10:02:45 am »
Крис, на теб Луна е в 12 дом, в съвпад с Плутон и Лилит. Ти идваш с много стара програма, закодирана в душата ти още от твоите прадеди. Според мен, този съвпад е ключов в картата ти и съм уверена, че един ден ще успееш да го усмислиш.
Забележи, ти имаш един път Луна, един път Плутон и един път Лилит, която обединява Луна и Плутон /не веднъж съм писала за значението й/. СЛВ е в точна квадратура също с тях. Въобще съвпада в 12 дом получава мажорни аспекти от всичките планети в картата ти. Много енергия има в тоя твой 12 дом.

А това, че 1 и 12 дом са свързани /купсидите попадат в един и същ знак/ означава, че съзнанието ти може да прехвърли отвъд пределите на познатото за нас мислене. Ти добре можеш да си сложиш "маската" и хората да не знаят какво става в душата ти. Мечтател и идеалист си.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1529 -: Ноември 18, 2010, 05:42:01 pm »
Как би могъл да се тълкува Лилит водолей на жената върху асцендента на Мъжа (съвпад на 2градуса)... някакви идеи..? ...нейното подсъзнателно за мъжа влияние върху образа, който той изразява и представя пред света....?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #1530 -: Ноември 18, 2010, 07:28:58 pm »
Юнона съвпад слънце в синастрична карта....Дивна , дай интерпретация!

*

Divna

« Отговор #1531 -: Ноември 18, 2010, 11:14:32 pm »
Юнона съвпад слънце в синастрична карта....Дивна , дай интерпретация!

Подходящи да чуят менделсоновия марш и да се закълнат във вечна вярност.  ;D

*

Divna

« Отговор #1532 -: Ноември 18, 2010, 11:16:12 pm »
Как би могъл да се тълкува Лилит водолей на жената върху асцендента на Мъжа (съвпад на 2градуса)... някакви идеи..? ...нейното подсъзнателно за мъжа влияние върху образа, който той изразява и представя пред света....?  :-\

Ива, в предишните страници съм писала за влиянието на тоя съвпад в синастричните карти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1533 -: Ноември 18, 2010, 11:29:16 pm »
Мерсажжж....Дивна! :wub: :blink:

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1534 -: Ноември 19, 2010, 04:03:12 am »

Ива, в предишните страници съм писала за влиянието на тоя съвпад в синастричните карти.
Благодаря, Дивна! Изчетох ги, но....все още ми е някак мъгляво. Но ще търся из нет-а повече...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1535 -: Ноември 21, 2010, 01:19:39 am »
да се възползвам от затишието на синастрични теми  и да ви питам за мнение по изолирани от картата аспектчета  ( после ще си кажа личните усещания по темата). Да уточня -не се познаваме добре и не намирам за нужно да се сгъстяваме;

моя луна- негов хирон
 мой хирон и дц- негов сатурн

човекът имаше  чрд преди 2- 3 дена и се сетих да попитам за "кога е роден";
въпросът ми е: как да се държа с този човек, че да си отработя кармичните дългове с него?

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #1536 -: Ноември 21, 2010, 01:26:10 am »

въпросът ми е: как да се държа с този човек, че да си отработя кармичните дългове с него?

вежливо :P..иначе си рискуваш косъмо да бъде загладен на противоположната страна  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1537 -: Ноември 21, 2010, 01:27:58 am »
що? оправдай се астрологично
и това с "косъмо" мноо ми са Ареса ( мисля, че първо при Асол го налепих израза)
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 01:34:46 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #1538 -: Ноември 21, 2010, 01:48:23 am »
що? оправдай се астрологично
и това с "косъмо" мноо ми са Ареса ( мисля, че първо при Асол го налепих израза)

беше в кръга на майтапа,но ще опитам да го подплатя с предположение: твоята Луна ще е инициатор на вълнения,а той ще е този,който попива случващото се,виж как му е поставен Хирона. Факта,че ДЦ и твои Хирон падат на негов Сатyрн е още една подсказка,че откликва на нещата,които му поднасяш според личния му светлоглед и възприемчивост.Примерно,казваш му нещо-но той не го разбира добре и си го пречупва през призмата на СаTyрнuaнските му енергии в радикса.

--а това за косъма незнам кой го каза първи,чувала съм го и от Аурора май,и от Аброуд ли бе..и от един друг съфорумец.егати к**варската мисла,джитка из форума и явно сега моя звезден миг да я експлоатирам  ;D

« Отговор #1539 -: Ноември 21, 2010, 01:56:56 am »
да се възползвам от затишието на синастрични теми  и да ви питам за мнение по изолирани от картата аспектчета  ( после ще си кажа личните усещания по темата). Да уточня -не се познаваме добре и не намирам за нужно да се сгъстяваме;

моя луна- негов хирон
 мой хирон и дц- негов сатурн

човекът имаше  чрд преди 2- 3 дена и се сетих да попитам за "кога е роден";

Чувстваш ли се задължена да отработваш кармични дългове ?  ;D