Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877241 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:синастрия
« Отговор #1560 -: Ноември 30, 2010, 02:10:03 pm »
А Венера и Марс ми се намират в трети, на К3 е Водолей - няма как да се офлянквам колкото и влюбен да съм.

;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1561 -: Декември 14, 2010, 10:23:34 pm »
Ако в синастрия Луната на жената попада в 7мия дом на мъжа, до какво може да води това?В смъсъл,че ако Луната изразява чувствата,а 7мия дом е брака, да не би жената да настоява за по-сериозни отношения? :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1562 -: Декември 14, 2010, 10:27:44 pm »
Ако в синастрия Луната на жената попада в 7мия дом на мъжа, до какво може да води това?В смъсъл,че ако Луната изразява чувствата,а 7мия дом е брака, да не би жената да настоява за по-сериозни отношения? :-\

Това е показател а проявяване на грижа към него.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1563 -: Декември 14, 2010, 10:39:33 pm »

Това е показател а проявяване на грижа към него.

Разбирам.
Благодаря ти!  :88:

Обаче сега погледнах синастрията,объркала съм се.Луната на мъжа е в 7мия дом на жената,значи него го е грижа за нея,нали така?  :blink:
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 02:29:38 am от Last_Kiss »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1564 -: Декември 15, 2010, 06:01:05 pm »
какво ще кажете за този композит?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1565 -: Декември 15, 2010, 06:11:56 pm »
Нещо чужбинско намирисвам в него? :-\ Силна връзка...
Слънце в 4-ти е отлична предпоставка за хармония при съвместен живот на участниците в композита....
Твърде възможни са брачни отношения....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1566 -: Декември 15, 2010, 06:14:24 pm »
а тази луна в 5 дом, и то в знака на Близнаци за по-свободни взаимоотношения и изневери ли говори или..?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1567 -: Декември 15, 2010, 06:16:03 pm »
а тази луна в 5 дом, и то в знака на Близнаци за по-свободни взаимоотношения и изневери ли говори или..?

За много разговори /близнаци е говоренето/ , лесно изразяване на емоции, разбиране потребностите на другия... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1568 -: Декември 15, 2010, 06:18:03 pm »
уххххх, олекна ми :blink:

ще чакам и други да се включат с интерпретации и ще разкажа повече!

*

Divna

• 2478
« Отговор #1569 -: Декември 15, 2010, 06:20:56 pm »
Рая, какво конкретно желаеш да знаеш?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1570 -: Декември 15, 2010, 06:45:21 pm »
Знам, че от нас зависи какви ще са взаимоотношенията ни и че сами трябва да вземем важните решения, но от астрологична гледна точка тези взаимоотношения перспективна ли са, любов ли е или заблуда, животът в чужбина възможен ли и добър вариант ли  е за тази двойка и децата им.
Мога ли да се доверя на този мъж и да поема с него на чуждо място. Знаейки че там аз ще съм водещата, мога ли да разчитам на подкрепата му.
Ужасно трудно ми е, хем искам да сме заедно, хем има толкова много горчилка между нас. Имам чувството, че дори и да искам никога няма да се разделим окончателно. Хубавато е, че наистина много говорим!
Аз съм инициатора на заминаването, аз организирам всичко - той е съгласен и до там. Изморих се!
Ако останем тук означава да сме все така затънали във финансови проблеми, чието решение пак е моя грижа.

Слънце и СЛВ са в 4 дом - за карма ли става въпрос???

ПП: извинете стана твърде лично!
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 06:53:36 pm от Рая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1571 -: Декември 15, 2010, 07:04:22 pm »
Знам, че от нас зависи какви ще са взаимоотношенията ни и че сами трябва да вземем важните решения, но от астрологична гледна точка тези взаимоотношения перспективна ли са, любов ли е или заблуда, животът в чужбина възможен ли и добър вариант ли  е за тази двойка и децата им.
Мога ли да се доверя на този мъж и да поема с него на чуждо място. Знаейки че там аз ще съм водещата, мога ли да разчитам на подкрепата му.
Ужасно трудно ми е, хем искам да сме заедно, хем има толкова много горчилка между нас. Имам чувството, че дори и да искам никога няма да се разделим окончателно. Хубавато е, че наистина много говорим!
Аз съм инициатора на заминаването, аз организирам всичко - той е съгласен и до там. Изморих се!
Ако останем тук означава да сме все така затънали във финансови проблеми, чието решение пак е моя грижа.

Слънце и СЛВ са в 4 дом - за карма ли става въпрос???

ПП: извинете стана твърде лично!

Това въобще не бива да те притеснява..., :wub: :blink:
Къде му е картата на сладура...Ох ,като те чета..все едно чета себе си преди месеци... :( :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1572 -: Декември 15, 2010, 07:17:54 pm »
СЛВ в 4 дом, в композитна карта говори, че двойката се стреми да създаде общ дом, семейство и много често това именно става.

Рая, ще споделя нещо с теб. Феноменален факт е, че много семейства се разрушават почти веднага отивайки да живеят в чужбина. Това се получава най-вече, когато съпрузите са имали някакви проблеми още преди отпътуването. Първите години животът в чужбина изисква доста усилия и взаимно разбиране от страна и на двамата съпрузи, защото само така е възможно процеса на адаптация да протече нормално. В чужбина не се решават проблемите, а напротив задълбочават се и то със светкавична скорост.

Вие хубаво си говорите, ама чувате ли се един друг? Квадратурата Сатурн/Меркурий не е лесна в композитната карта, особено когато е в 3/6 домове. Тук кой за какво и кога си отваря ушите? Иначе прецени сама дали квадрата на Сатурн/Юпитер говори, че живота в чужбина е възможен и продължителен?
И накрая най-добре е да се остави композитната карта и да се погледнат наталните, за да се види има ли реален шанс за живот в чужбина. За такива сериозни въпроси се гледа само и единствено натала, защото отговорите са именно там.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1573 -: Декември 15, 2010, 10:18:57 pm »
това е неговата карта

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1574 -: Декември 15, 2010, 10:23:24 pm »
синастрията:
във вътрешния кръг е моята карта.

Дивна, аз смея да твърдя, че го разбирам добре, докато той мен малко трудно ме разбира, а понякога просто не понася емоционалните ми изблици.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1575 -: Декември 15, 2010, 10:38:51 pm »
Рая, мъжа ти сменял ли си е някога местоживеенето /квартирата/?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1576 -: Декември 16, 2010, 12:29:46 am »
Рая, аз не виждам сериозни индикации за емигрантство в картата на съпруга ти. Работа за кратко- Да.
В твоята-по-има данни за подобна стъпка.

п.п.Възможно е и радиксите да не са чак толкова показателни, защото аз имам индикации, съпруга ми също даже при него са много по-подчертани, но не е стояла подобна дилема. Веднъж- 1996/1997г участвахме в лотарията за "Зелена карта", но лично аз вътрешно не исках да спечелим. ;D
п.п.п.Подготви се за едни 5-6 доста усилни години. Казвам ти го като сестра на сравнително успешна емигрантка и като приятел на 3-4 още такива.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1577 -: Декември 16, 2010, 02:12:19 am »
Съпругът ми преди малко повече от 2 години работеше в Италия за 3 месеца, но се върна защото не му хареса, а аз тогава се надявах да ни вземе и нас, но уви той си е свикнал да е тук. Дори сега ме учуди, че се съгласи да опитаме.

« Отговор #1578 -: Декември 16, 2010, 05:44:40 am »
Имам въпрос - гледах една синастрия, в която СЛВ на жената е в един и същи знак с СЛВ на мъжа, следователно и ЮЛВ-ли също са в един и същи знак,обаче не са на еднакви градуси,тъй като на мъжа са на 7мия,а на жената на 21вия,в случея няма ''докосване'' между лунните възли,но може ли все пак съвпадението в знаците да значи нещо?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1579 -: Декември 16, 2010, 05:47:44 am »
Знаковия аспект е много широко понятие...Включва различни дроби и в тоя смисъл зависи от градусите...Така , че...НЕ....