Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878577 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #1660 -: Януари 01, 2011, 04:40:12 am »
Стела, милото да не е някакъв нептунов финансист?  :unsure: ;D

Какви площади?!?! Навън е -15 градуса . Не понасям тълпата. :angry:
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 04:56:59 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1661 -: Януари 01, 2011, 04:42:55 am »
Стела, милото да не е някакъв нептунов финансист?  :unsure: ;D

Какви площади?!?! Навън е -15 градуса. Не понасям тълпата. :angry:

Мммм, :rolleyes: ох...ах...ммм....Искам го! Нептуновия финансист....Може и шейх и корабен магнат.... :rolf: :wink2: , и ако ..може над 80-те.... ;D ;D ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1662 -: Януари 01, 2011, 04:45:00 am »

За любов, била висша или нисша - гледайте Луна. Тя има нужда да получи "внимание" под формата на лъчи от Слънцето, да бъде стоплена, да отразява, щото т'ва има нужда...

За партижон и пишка-парти - гледайте Венера. Тя обича да дава, за да..вземе накрая ;)

За великите драми в живота, нещата, които Ферхундето, дори не може да изиграе, гледайте (не по Тв-то, разбира се!) Сатурн/Нептун двойката, какво дава като материален и извън материален шанс за постигане, разделяне..
.

Не си прав. По луната са първичните потребности - да си стоплен, нахранен....но само с хлаяб не се живее! Човек има и други потребности - от музика, от поезия, от изкуство - ХРАНА ЗА ДУШАТА, а това е по Нептун.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1663 -: Януари 01, 2011, 04:49:42 am »

Не бе, психолог е по професия-води групи с наркомани, които са на метадонова терапия.

Любител е на дайвинга - зиме и лете се гмурка в морето (пак по Нептун).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #1664 -: Януари 01, 2011, 04:57:13 am »

Не бе, психолог е по професия-води групи с наркомани, които са на метадонова терапия.

Любител е на дайвинга - зиме и лете се гмурка в морето (пак по Нептун).

Нептун..., просто Нептун.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1665 -: Януари 01, 2011, 05:13:44 am »

*

abroad

« Отговор #1666 -: Януари 01, 2011, 07:19:28 am »
Ще рече, че стегнат ли си от Сатурн по рождение, какъвто и ще Нептунов, Уранов аспект да имаш натален или транзитен, не ти ли е заложено да се "бориш" със Сатурн и да го осъзнаваш, един аспект на Нептун, бил той и транзитен може да ти донесе такава болка и драма в живота, че никога да не я приемеш за най-чистата любов...

бръснат или не, мно'о си прав ;D

За любов, била висша или нисша - гледайте Луна. Тя има нужда да получи "внимание" под формата на лъчи от Слънцето, да бъде стоплена, да отразява, щото т'ва има нужда...

:blink: щастлива...и за теб

*

tadj-all

« Отговор #1667 -: Януари 01, 2011, 08:48:27 pm »

За партижон и пишка-парти - гледайте Венера. Тя обича да дава, за да..вземе накрая ;)

За великите драми в живота, нещата, които Ферхундето, дори не може да изиграе, гледайте (не по Тв-то, разбира се!) Сатурн/Нептун двойката, какво дава като материален и извън материален шанс за постигане, разделяне..
.

Не си прав. По луната са първичните потребности - да си стоплен, нахранен....но само с хлаяб не се живее! Човек има и други потребности - от музика, от поезия, от изкуство - ХРАНА ЗА ДУШАТА, а това е по Нептун.

Не бих казал ;)
Каквото и да пра'иш у живота, винаги го съпоставяш с емоционалните нужди - 4-ти дом и Луна отговарят за комфорта на един човек.
Видиш ли - като видиш някой убав мАж и ти стане хубаво и приятно с него, щото те сваля или те пипа по гъза(свалячи всякакви, а ненормалните, напоследък станаха по'иче :P ;) ) тебе всъщност ти е комфортно, защото получаваш - внимание, енергия, ръчички, езици, погледи и каквото там, нали, получаваш ;)
Къде тук има виШо раздаване и прочее при една такава свалка, отношение, връзка и т.н, каквито са видни за Нептун?
А и отделно - да 'разбереш' Нептун, без да разбереш душата си(Луната), е все едно да разбереш секса, без да има джиджи-биджи ;) Трудно би било, нали?

*Луната е много повече от просто папо, пио и усмио и...хлябът, насъщен...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1668 -: Януари 02, 2011, 05:38:25 am »

.

Не бих казал ;)
Каквото и да пра'иш у живота, винаги го съпоставяш с емоционалните нужди - 4-ти дом и Луна отговарят за комфорта на един човек.
Видиш ли - като видиш някой убав мАж и ти стане хубаво и приятно с него, щото те сваля или те пипа по гъза(свалячи всякакви, а ненормалните, напоследък станаха по'иче :P ;) ) тебе всъщност ти е комфортно, защото получаваш - внимание, енергия, ръчички, езици, погледи и каквото там, нали, получаваш ;)
Къде тук има виШо раздаване и прочее при една такава свалка, отношение, връзка и т.н, каквито са видни за Нептун?
А и отделно - да 'разбереш' Нептун, без да разбереш душата си(Луната), е все едно да разбереш секса, без да има джиджи-биджи ;) Трудно би било, нали?

*Луната е много повече от просто папо, пио и усмио и...хлябът, насъщен...

Зависи каква е луната все пак... :blink: ;)

*

holanda

« Отговор #1669 -: Януари 02, 2011, 06:51:10 am »
моята е скучна и в Дева.Не я чувствам хич любовна.Искрено се надявам да не сте прави,защото тръгна ли да се облягам на нея в любовните въпроси-любовта ми тотално и окончателно замира   :lol:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1670 -: Януари 02, 2011, 07:04:14 am »
не е скучна, а чувствителна, интуитивна, обича да се къпе, да се грижи, да посготвя ( тук вече и аспектти трябва да се гледат)- луна в дева е много подкрепяща и много наприличва на рибоподобната си опозиция и двата полщса имат да "дават" и да се грижат ;) освен това луна в дева е много лечителска- може да се окажеш такава след време, но съм сигурна, че и сега ги усещаш тия 'енергии" може да  е малко сега по- скромно с не ГМО- храна.. ще почне да се натрува, а и луната показва маман- жена, която по някаква причина не е могла да ти покаже баш женствеността в емоционално и поведенческо ниво. Но, по този въпрос  трябва да се вторачим и във венера и т.н.

п.п.атмата е друг въпрос
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 07:10:00 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1671 -: Януари 02, 2011, 07:17:47 am »
не е скучна, а чувствителна, интуитивна, обича да се къпе, да се грижи, да посготвя ( тук вече и аспектти трябва да се гледат)- луна в дева е много подкрепяща и много наприличва на рибоподобната си опозиция и двата полщса имат да "дават" и да се грижат ;) освен това луна в дева е много лечителска- може да се окажеш такава след време, но съм сигурна, че и сега ги усещаш тия 'енергии" може да  е малко сега по- скромно с не ГМО- храна.. ще почне да се натрува, а и луната показва маман- жена, която по някаква причина не е могла да ти покаже баш женствеността в емоционално и поведенческо ниво. Но, по този въпрос  трябва да се вторачим и във венера и т.н.

изобщо не съм ги знаела тези неща за Девешката Луна (само онова с къпането много го пишат  ;D)
лечителство незнам..усещам чат-пaт разни,ама верно ..по-скромно така,едва долавям  :-\ :-[
ще хапна,ще се понауча.. ;D
за майката си права..въпреки,че незнам-има 4 деца все пак,чувствителна е и т.н.,но и куца отношението към другите.Ако това по някакъв начин да се е отразило и над усещането ми за женственост,знам ли...Венерицата е в Скорпи.
ама..верно не се бях замисляла над тези неща,които написа.Дева нали се свързва със жриците,друидите..има логика.Въпреки,че я пишат много неемоционална.Яд ме хваща  :-\ :blink:

Няма неемоционална луна....Всяка има емоция...,но не всяка умее да я изрази , не всяка луна е склонна към фрустрация...

*

Divna

• 2478
« Отговор #1672 -: Януари 02, 2011, 07:21:12 am »
Лиавка, в кой дом е Луната и какви аспекти получава?

« Отговор #1673 -: Януари 02, 2011, 07:22:04 am »
Ей,Лилавке от една партия сме,и мойта Луна е в Дева и отгоре на всичко в 12ти дом  :rolleyes:

*

Santi

« Отговор #1674 -: Януари 02, 2011, 07:31:07 am »
Луната в Дева е твърде предпазлива, прекалено много анализира чувствата и трябва да се убеди, че са истински .. Трудно е наистина да разбереш такъв човек, какво точно се случва в него ..

*

Divna

• 2478
« Отговор #1675 -: Януари 02, 2011, 07:33:22 am »
Значи, Луна е за нестандартния семеен живот, от тия които са на разстояние. Изискваш пълна свобода и семейството са най-вече твоите приятели.
Сатурн, Уран, Нептун и Юпитер в кои домове са? Ако има планета, която е към края на някой дом ми кажи.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1676 -: Януари 02, 2011, 07:33:36 am »
проблемът на луните в дева не е предпазливостта,а притеснителността и чувството за срам и неудобство- особено в ранната възраст това доста засилено,а  по - късно в пуберитета  и нагоре се "замуглява" ;), а прекалената мнителност идва от венер а в скорпи
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1677 -: Януари 02, 2011, 07:42:36 am »
проблемът на луните в дева не е предпазливостта,а притеснителността и чувството за срам и неудобство- особено в ранната възраст това доста засилено,а  по - късно в пуберитета  и нагоре се "замуглява" ;), а прекалената мнителност идва от венер а в скорпи

Това за срама е много вярно  :-[ все се чудех що съм такава,пък тя луната била виновна

*

Divna

• 2478
« Отговор #1678 -: Януари 02, 2011, 08:04:03 am »
Луна/Уран търси свободни отношения и особено като Луна е в 11 дом това е още повече подчертано. Иначе аспекта със Сатурн подказва за това да желаеш да се чувстваш емоционално сигурна в отношенията. Явно разума надделява при теб. Даваш привес на разума отколкото на чувствата. Нещата не само да се чувстват, но и да се обсъждат, да се говори за тях.

В най-честите случаи съм се забърквала с хора,които са ми твърде далече и това не позволява да имаме обичайните отношения,каквито имат другите.Т.е. не е толкова личен избор,колкото примиряване с обстоятелствата.

Ами това явно показва къде е поставена Луната.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #1679 -: Януари 02, 2011, 09:10:32 am »
Мисля, че разбирам добре нуждите на Луна в 11. Тези хора могат да се чувстват емоционално близки с някой, който се намира на хиляди километри от тях. За Луна в 11 няма граници за това как и какво трябва да бъде семейството. За нея не съществуват рамки и общоприети правила. За нея няма корени и общовалидни семейни традиции. Тук семейството е нетрадиционно и аз намирам това за изключително интересно. Може да си имаш съпруг/а, с когото/която да се виждаш в месеца един път /да пътуваш постоянно например/ и да си напълно емоционално обвързан/а с тая личност. С една дума да се чувстваш емоционално щастлив/а.