Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875613 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:синастрия
« Отговор #1700 -: Януари 07, 2011, 05:39:47 pm »
връзката е приятелска, има една взаимна симпатия и взаимно споделяне и доверие, въпреки че по много въпроси имаме разногласия и много спорим, но спорът е градивен в повечето случаи.
усещам го като приятелка, но от мъжки пол.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1701 -: Януари 07, 2011, 08:24:33 pm »
връзката е приятелска, има една взаимна симпатия и взаимно споделяне и доверие

Ами да, щях да се учудя, ако тук имаше някаква бурна любов. ;) Понякога тия всички подчертавания между двама водят до това - спокойствие, харесване, допълване и най-накрая силни приятелски чувства. Както стана дума скоро за обратното...просто стандартите в синастриите не важат.

Във всеки случай това не значи, че ще са случайни отношения, а и доста ползотворни за всеки от участниците в тях. А иначе той споделял ли е как те усеща? Дали неговото виждане за нещата съвпада?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1702 -: Януари 07, 2011, 10:17:38 pm »
В началото имаше други желания към мен, но като му стана ясно, че не изпитвам същите влечения към него, се отказа. За сметка на това обаче отношенията ни се задълбочиха на приятелска основа. Той много ме слуша, със сигурност ме приема като по-мъдрата от двама ни. Дори съм кръстница на детето му.
Като цяло взаимоотношенията ми с мъжете са по-истински и пълноценни, отколкото с жените, и наистина вярвам в приятелството между мъж и жена.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1703 -: Януари 07, 2011, 10:31:03 pm »
преди време бях качвала синастрията ми с този мъж, който е голяма моя любов.
давам картата просто като пример за аспекти, които "говорят" за страст и любов.

« Отговор #1704 -: Януари 08, 2011, 01:46:35 am »
Според мен, Рая, в първата синастрия има потенциал за физическо привличане и за повече от приятелство.

За мен втората карта, която си дала като пример за страстна любов, говори освен за любов и за пробеми ( човече имате квадрат на Марсовете и квадрат Луна /Слънце). Да страст - непременно, но не съм убедена, че при дълготрайно съжителство хармонията се запазва.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1705 -: Януари 08, 2011, 01:48:40 am »
ооо да, проблемите са налице (по втората карта), точно затова се разделихме, но това беше най-страстната ми и дълбока връзка с мъж. Връзка, която обсебва цялото ти съзнание и в един момент забравяш кой си.

« Отговор #1706 -: Януари 08, 2011, 02:03:08 am »
Какво мислите за тази синастрия като цяло? Има ли бъдеще?
Благодаря!
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 02:16:46 am от romantica »

*

Feia

« Отговор #1707 -: Януари 08, 2011, 02:06:58 am »
Какво мислите за тази синастрия като цяло? Има ли бъдеще?
Благодаря!

Не мисля, че имате бъдеще. С неговият Нептун в квадратура с твоето Слънце и останалите лоши аспекти. Мисля, че ти си заблудена от него.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1708 -: Януари 08, 2011, 02:15:48 am »
Романтика , доста интересна позиция на Юнона в съвпад ИЦ....
И още нещо....има добър аспект м/у Марс и Венера..., въпрос на нагласа.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1709 -: Януари 08, 2011, 02:28:55 am »
Как виждате тази синастрия най-общо?

Много силна и успешна връзка, както за брак, така и за сексуална привлекателност. Може да има голямо обществено и материално благополучие, особено, ако започнат общ бизнес.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1710 -: Януари 08, 2011, 02:31:03 am »
Има още добри аспекти между Луна и Слънце с Нептун и Луна и Слънце с Плутон, Плуттон и Луна пак, както и Плутон с Венера тригон. Има много привличане в тази връзка, но има и този Сатурн съвпад с Плутон, който е много тежък аспект, както и квадрат Венера /Уран, който говори за раздяла или множество раздели и събирания. По-скоро е второто, като се има предвид мощните аспекти, които ви държат. Ако искаш лесна връзка и сте в началото, бягай отсега. Това е връзка с много потенциал, но е трудна и то много. Като гледам обаче едва ли ще ти се бяга. Сигурно вече си зарибена.

Кажи как стоят нещата, ако не е тайна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1711 -: Януари 08, 2011, 02:32:14 am »
преди време бях качвала синастрията ми с този мъж, който е голяма моя любов.
давам картата просто като пример за аспекти, които "говорят" за страст и любов.

А споделена ли е тази т.нар. любов.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1712 -: Януари 08, 2011, 02:39:03 am »
ооо да, проблемите са налице (по втората карта), точно затова се разделихме, но това беше най-страстната ми и дълбока връзка с мъж. Връзка, която обсебва цялото ти съзнание и в един момент забравяш кой си.

Как няма да те обсеби? - Марс в съвпад с Плутон в опозиция на Венера и в квадрат с Марс - сексуалното привличане е било обсебващо. Но не е имало спокойствие тука.....няма показатели за трайна връзка, а квадратът Слънце-Луна е изключително дразнещ в едно съмместно съжителство. За да изпитва човек любов към друго човешко същество, трябвад а може да се отпусне и да се слее с него, а аз не виждам предпоставки в тази карта за такова нещо...напрежението е в повече.

« Отговор #1713 -: Януари 08, 2011, 02:41:35 am »
Благодаря, за отговорите!

Като гледам обаче едва ли ще ти се бяга. Сигурно вече си зарибена.

Избягах... преди 3 дни.

« Отговор #1714 -: Януари 08, 2011, 02:51:20 am »
Благодаря за информацията. Но защо ми се струва, че така ти се струва.  :P

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1715 -: Януари 08, 2011, 03:05:12 am »

Много силна и успешна връзка, както за брак, така и за сексуална привлекателност. Може да има голямо обществено и материално благополучие, особено, ако започнат общ бизнес.

хм, интересно.
както казах, това е мъж, който е като памук в ръцете ми, но предвид обстоятелствата ще съм най-гадната кучка, ако позволя да се случи нещо повече между нас.
ние работим заедно по много проекти, които са извън официалната ни работа.

« Отговор #1716 -: Януари 08, 2011, 03:32:51 am »

хм, интересно.
както казах, това е мъж, който е като памук в ръцете ми, но предвид обстоятелствата ще съм най-гадната кучка, ако позволя да се случи нещо повече между нас.
ние работим заедно по много проекти, които са извън официалната ни работа.

Рая, той женен ли е?

« Отговор #1717 -: Януари 08, 2011, 03:59:23 am »
Даа, ясно.

*

missKapriz

« Отговор #1718 -: Януари 13, 2011, 04:27:20 pm »
Какво означава Хирон на единия върху асцендента на другия в синастрията?
изобщо кой на кого би повлиял по-силно според картата и би ли се получило доверие между притежателите на картите :blink:
« Последна редакция: Януари 14, 2011, 12:54:49 am от missKapriz »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1719 -: Януари 13, 2011, 04:59:32 pm »
и би ли се получило доверие между притежателите на картите :blink:

Комуникацията ще е затруднена и двамата непрекъснато ще се стремят към изясняване по въпроси, за които като цяло имат едно и също виждане. Имат двойно подчертаване на аспекта Меркурий/Сатурн.

Доверието може да бъде изградено с цената на голямо търпение, защото единия ще е скептичен към другия, но ако бъдат преодолени с разбиране тези моменти, може и да се създадат здрави основи. Външният е по-дистанциран и на пръв поглед неконцентриран, което може да дразни притежателя на другата карта, но според мен, ако му се даде време и възможност, може да се получи пълноценен обмен на енергия. Не е любовна връзка предполагам?  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.