Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874581 Прегледи
*

missKapriz

Re:синастрия
« Отговор #1720 -: Януари 13, 2011, 06:15:05 pm »
Благодаря ви Прия и Съни :88:
Не не е любовна връзката-разликата в годините е 26 :blink:
Става въпрос за едно силно объркано човече,на което трябва да бъде помогнато.Майката държи на това да разговарям с него,а аз не се чувствам подготвена и се страхувам.За това исках да знам как е синастрията между нас с детето

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1721 -: Януари 13, 2011, 08:07:21 pm »
По картата на Мис Каприз :

Нямам много опит в синастриите ,но на пръв поглад почти точния съвпад на осите не е случаен ,също така съвпада на Сатурн на детето със СЛВ и възлите на детето с оста Асц-ДСц  ,срещата не е случайна.

Тригона ,който има м/у планетите във Везни и Водолей ,мисля ,че ще помогне за разбирането на проблема от твоя страна ,но дали ще иска да те чуе не знам и дали ще иска да ти сподели истината.Мисля,че е по-интровертен човек ,макар,че може и да не дава вид.

Луните ви са в квадратни знаци ,но пък нейната е във воден дом ,Слънцата също са в квадратни знаци ,но квадрата е разпадащ .Твоето пък е в 11 дом - водолейската енергетика не му е толкова чужда .

Според мен има шанс да намерите общ език,макар и не толкова лесно ,стига на теб да ти се влага тази енергия.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #1722 -: Януари 13, 2011, 08:47:54 pm »
С леко неудобство се намесвам...Макар да знам не малко, се чувствам "нова" в темата за синастрията...Не знам един час на раждане, това обезсмисля до голяма степен разглеждането на картите, или? :(

*

Santi

« Отговор #1723 -: Януари 13, 2011, 08:50:31 pm »
Общо взето да, въпреки че могат да се разгледат основните аспекти м/у планетите .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1724 -: Януари 13, 2011, 08:51:29 pm »
С леко неудобство се намесвам...Макар да знам не малко, се чувствам "нова" в темата за синастрията...Не знам един час на раждане, това обезсмисля до голяма степен разглеждането на картите, или? :(

Добре дошла! :blink:

Да , без час на раждане не би могла да направиш натал , а какво остава за синанстрия....

Можеш да приемеш за час 12:00 или да започнеш разглеждането от 0* овен , пак ще получиш инфо , но доколко ще е точно :-\ и трети вариант слънце съвпад асц...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #1725 -: Януари 13, 2011, 09:15:07 pm »
С час 12 като "техника" ми е познато...Забелязала съм също така, че що се касае до раположението на планетите общо взето информацията не се променя /в градуси/, с изключение на светилата....Проблем са домовете, АС, разбира се и все в този ред...Дай съвет, Марая, каква информация и как да почерпя...Аз своя си час го знам, де :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1726 -: Януари 13, 2011, 09:26:31 pm »
Лина,много ти благодаря за включването.И аз си мисля,че няма да е лесно и ще изисква много енергия,защото е много особен.Но майката толкова е загрижена и толкова време ме моли,че се навих.Утре е срещата-изобщо не знам какво ще излезе от цялата работа

*

Марая

• 28287
« Отговор #1727 -: Януари 13, 2011, 09:27:49 pm »
С час 12 като "техника" ми е познато...Забелязала съм също така, че що се касае до раположението на планетите общо взето информацията не се променя /в градуси/, с изключение на светилата....Проблем са домовете, АС, разбира се и все в този ред...Дай съвет, Марая, каква информация и как да почерпя...Аз своя си час го знам, де :blink:

Бих започнала картата от 0* на овен..., от тук ще извадя инфо , което дори да не е пълно , ще ми даде някакъв поглед. Ако познавам човека разбира се..., ще ми е по-лесно да сложа предполагаем асц....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #1728 -: Януари 13, 2011, 09:28:43 pm »
Марая,кажи 2-3 думи за мойта синастрия :25:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1729 -: Януари 13, 2011, 09:29:37 pm »
С час 12 като "техника" ми е познато...

Използвам слънчева или лунна домификация, ако часът на раждане е неизвестен.
Предпочитам картата на слънчевия изгрев пред общоприетото 12 на обяд или 0* Овен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1730 -: Януари 13, 2011, 09:30:20 pm »
Марая,кажи 2-3 думи за мойта синастрия :25:

Къде е ? :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #1731 -: Януари 13, 2011, 09:31:18 pm »
мааалко по-надолу :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1732 -: Януари 13, 2011, 09:43:13 pm »
Ако говорим за доверие мисля , че това е доста сложно....Сатурн и в двете карти е аспектиран към лични планети , чрез напрегнати аспекти...
Кое прави впечатление в синастрията?
Припокриване на осите на първо място , после....аспектите м/у 12-ти и 4-ти....и съвпада на Сатурн със СЛВ...
Това означава въздействие в/у индивидите , като то е двупосочно...Напрежението на Меркурии и Сатурн е предпоставка за точни и ясни приказки с цел урок по откриване на приятелство , емпатия , любов/не говоря за любов м/у мъж и жена/....Това е връзка , която следва да се развие , защото е замесена нодалната ос , чрез Сатурн на единия.....
Възможността да се стигне до най-фините и скрити желания на водолейския стелиум е на лице....

По-подробна информация ще даде композитната карта! :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1733 -: Януари 13, 2011, 09:46:46 pm »
Цитат
По-подробна информация ще даде композитната карта!
веднага :wub:

« Отговор #1734 -: Януари 13, 2011, 09:47:57 pm »
 Виждате ли възстановяване /бъдеще в една прекъсната връзка? http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=gw&sday=3&smon=1&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
« Последна редакция: Януари 15, 2011, 02:23:57 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1735 -: Януари 13, 2011, 09:56:02 pm »
Доста е интересна композитната карта.... :blink:
М/у упр. на асц и дсц има тригон...Тук е и Хирон..., по-възрастният във връзката е жена/в случая ти/....
Заети са 1-ви , втори и трети дом...., Сатурн е на ДСЦ...той е учителя...
Какво следва да се усвои?!- промяна на ценностната система на *двойката* , чрез хармония , чрез допускане , чрез разбиране...Тук не бива да има лъжи...Нещата трябва да са точни и ясни!
Вяра ще има в отношенията и тя следва да бъде запазена! :blink: ;)

*

missKapriz

« Отговор #1736 -: Януари 14, 2011, 12:32:23 am »
Благодаря ти,Марая!
Точно като качвах картата лаптопа загасна-даже не разбрах дали съм изпратила поста си.
Срещата ще е утре,детето е доста проблемно,не знам майката от къде го измисли това да разговаряме :blink:Ситуацията е деликатна-ако както тя си мисли той сподели с мен дълбоко лични чувства,не е редно аз да и ги кажа.Ако пък не сподели нищо -значи не съм се справила :-\Или ще си станем много близки или ще започне да бяга от мен като от чумава.Много е странен-силно ураново дете...А аз така не съм се притеснявала отдавна

*

Марая

• 28287
« Отговор #1737 -: Януари 14, 2011, 12:34:10 am »
Благодаря ти,Марая!
Точно като качвах картата лаптопа загасна-даже не разбрах дали съм изпратила поста си.
Срещата ще е утре,детето е доста проблемно,не знам майката от къде го измисли това да разговаряме :blink:Ситуацията е деликатна-ако както тя си мисли той сподели с мен дълбоко лични чувства,не е редно аз да и ги кажа.Ако пък не сподели нищо -значи не съм се справила :-\Или ще си станем много близки или ще започне да бяга от мен като от чумава.Много е странен-силно ураново дете...А аз така не съм се притеснявала отдавна

Искаш ли съвет от мен? :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1738 -: Януари 14, 2011, 12:40:06 am »
разбира се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1739 -: Януари 14, 2011, 12:48:13 am »
разбира се!

Много внимателен и нестандартен подход следва да проявиш...Трудно ще спечелиш доверието му , предразположи го..., като не е нужно да влизаш в ролята на гуру или съдник...., а в ролята на приятел...
Мисля , че само по този начин можеш да стигнеш дъното , а там на дъното на тая душа има сериозни находки...От тук ще разбереш и много , ама много неща за себе си! Успех! :blink: