Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875976 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:синастрия
« Отговор #1740 -: Януари 14, 2011, 02:05:49 pm »
Марая, моля те, кажи нещо по данните, които дадох.Насочи ме, по- скоро...Когато човек е лично ангажиран, винаги е субективен...След като изчетох всички ваши коментари, осъзнах колко съм "боса", въпреки, че чета и се интересувам от много време :(Но много ми се иска да се включвам в дискусиите, допадна ми тона и темите :rolleyes:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1741 -: Януари 15, 2011, 10:13:39 pm »
кои аспекти в синастрията и положения на планетите по домове показват изневяра?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1742 -: Януари 15, 2011, 10:25:17 pm »
Марая, моля те, кажи нещо по данните, които дадох.Насочи ме, по- скоро...Когато човек е лично ангажиран, винаги е субективен...След като изчетох всички ваши коментари, осъзнах колко съм "боса", въпреки, че чета и се интересувам от много време :(Но много ми се иска да се включвам в дискусиите, допадна ми тона и темите :rolleyes:

По кои данни Нова? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1743 -: Януари 15, 2011, 10:33:00 pm »

Тук може да се напише цяла книга.  :blink:
Проучи първо наталните карти, дали го има заложено. След което разгледай синастрията.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1744 -: Януари 15, 2011, 10:36:58 pm »
Благодаря ти,Марая!
Точно като качвах картата лаптопа загасна-даже не разбрах дали съм изпратила поста си.
Срещата ще е утре,детето е доста проблемно,не знам майката от къде го измисли това да разговаряме :blink:Ситуацията е деликатна-ако както тя си мисли той сподели с мен дълбоко лични чувства,не е редно аз да и ги кажа.Ако пък не сподели нищо -значи не съм се справила :-\Или ще си станем много близки или ще започне да бяга от мен като от чумава.Много е странен-силно ураново дете...А аз така не съм се притеснявала отдавна

Мис Каприз,

ще те посъветвам да не влизаш в личния свят на детето, ако то само не го пожелае, т.е. само да те потърси, за да разговаря с теб.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1745 -: Януари 15, 2011, 10:45:15 pm »

Тук може да се напише цяла книга.  :blink:
Проучи първо наталните карти, дали го има заложено. След което разгледай синастрията.

Да, в натала е заложено.. При синастрията уран и венера ли да гледам и може би нептун? :)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1746 -: Януари 15, 2011, 11:51:35 pm »
Романтика , доста интересна позиция на Юнона в съвпад ИЦ....И още нещо....има добър аспект м/у Марс и Венера..., въпрос на нагласа.... ;D

юноната пък броиш ли я за нещо? и аз имам такъв съвпад с мъжа когото харесвам ма не ми е предложил брак :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #1747 -: Януари 15, 2011, 11:52:34 pm »
Романтика , доста интересна позиция на Юнона в съвпад ИЦ....И още нещо....има добър аспект м/у Марс и Венера..., въпрос на нагласа.... ;D

юноната пък броиш ли я за нещо? и аз имам такъв съвпад с мъжа когото харесвам ма не ми е предложил брак :P

Юноната е много важна за брак! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1748 -: Януари 16, 2011, 12:03:25 am »
да де ама при нас той е юноната а аз ИЦ :-[ обърнали сме ролите ;D

« Отговор #1749 -: Януари 17, 2011, 03:58:04 am »
За страст и привличане какви аспекти да търся в синастрия и между кои планети?
Мога да кажа,че има Венера-та на мъжа тригон с Марс-а на жената,Луната на мъжа съвпад с Марс-а на жената,Слънцето му в 8мия й дом?
A Слънце съвпад с Венера не дава ли любов?Така четох някъде де...
« Последна редакция: Януари 17, 2011, 06:23:22 am от Last_Kiss »

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #1750 -: Януари 17, 2011, 02:50:24 pm »

По кои данни Нова? :rolleyes:
Като следвах съвета на Santi, снех разположението на планетите от "астро" в двата натални хороскопа /малко по- горе/.Та във връзка с това молех за помощ....Разбира се, не искам да те отегчавам :rolleyes:

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1751 -: Януари 24, 2011, 09:35:49 pm »
Ако някой има желание и време бих се радвала да ми каже нещо за това
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_61gw_01_02_poli_radi.48144.23192.gif&res=100&va=&cid=lo3fileI8tUDp-u1295875275

*

holanda

« Отговор #1752 -: Януари 24, 2011, 09:46:29 pm »
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_61gw_01_02_poli_radi.48144.23192.gif&res=100&va=&cid=lo3fileI8tUDp-u1295875275

този ли е?  ;)
има страст ,не е като да кажеш,че няма ,но отвъд нея няма много смисъл май.Изживеите си любовта,пък каквото сабя покаже   :blink:.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1753 -: Януари 24, 2011, 10:00:37 pm »

този ли е?  ;)
има страст ,не е като да кажеш,че няма ,но отвъд нея няма много смисъл май.Изживеите си любовта,пък каквото сабя покаже   :blink:.

;D благодаря ти жълтолилава
ти почти винаги първа се отзоваваш :blink:
не съм сигурна за неговия час обаче

*

holanda

« Отговор #1754 -: Януари 24, 2011, 10:13:55 pm »

ти почти винаги първа се отзоваваш :blink:
това е щото си нямам друга работа  ;D..въпреки транзитите.

неговия час приблизителен ли е или..?

виж,ти си със Скорпионска Венера,на такава каквото и Скорпионско да се лепне,все е добре.Нормално да залиташ встрани ако съдбата ти прати изкушение,което ти докосва душевните струни.По принцип идеята е да надскочиш Венерата си ,ама то може да не се отнася за теб (и аз съм с такава).
Момчето е доста експресивно,огнено..да не се окаже,че в един момент,когато се свър6и химията,ще секне интереса..
но картата е интересна,има за какво да се хване човек и да каже ''евала,тука много нещо..''  ;)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1755 -: Януари 24, 2011, 10:20:19 pm »

часа изобщо не е сигурен, той казва че е толкова но не е проверявано

Момчето е доста експресивно,огнено..да не се окаже,че в един момент,когато се свър6и химията,ще секне интереса..

Момчето е малко 23 г. и не знае боли ли го сърби ли го ;D
и тази негова нерешителност+моя брак и дете става бомба :(

но картата е интересна,има за какво да се хване човек и да каже ''евала,тука много нещо..''  ;)

какво още?

[/quote]

« Отговор #1756 -: Януари 24, 2011, 10:22:43 pm »

часа изобщо не е сигурен, той казва че е толкова но не е проверявано

Момчето е малко 23 г. и не знае боли ли го сърби ли го ;D
и тази негова нерешителност+моя брак и дете става бомба :(

какво още?

[/quote]

Извинявам се за намесата,но ако имаш брак,а той не върви защо още го поддържаш?Виждам,че явно си имаш и увлечение по друг...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1757 -: Януари 24, 2011, 10:24:41 pm »
Намесата на Сатурн в/у Слънцето на партньора е показател за връзка , която ще остави своите следи...

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1758 -: Януари 24, 2011, 10:26:21 pm »
Намесата на Сатурн в/у Слънцето на партньора е показател за връзка , която ще остави своите следи...
:blink:ооо ти се включи Марая ;D
в смисъл няма да отшуми просто така?

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1759 -: Януари 24, 2011, 10:28:26 pm »

Извинявам се за намесата,но ако имаш брак,а той не върви защо още го поддържаш?Виждам,че явно си имаш и увлечение по друг...
[/quote]

Брака не се прекъсва просто така,
мисля че луната ми е достатъчно сериозна
просто това ми се случва изневиделица и е доста силно