Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877018 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:синастрия
« Отговор #1940 -: Януари 30, 2011, 04:10:49 am »
Дивна, всичко написано за мъжете Лъвове важи и за жените от същата порода. Открих много общо със себе си в написаното от теб.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1941 -: Януари 30, 2011, 04:15:09 am »
Казвайте, ако имате опит с мъж Водолей, че точно сега ми е много "болна" тема.

Аброад, те все по нодалната ос ми се лепят Слънцата им.  ;D
Ама тоя тук с действията ме накара сама да си говоря. И въобще не мога да го разбера.  :-[

Вече не искам да чувам за Водолеи, дразнят лъвското ми его. Обаче все на такива ми се падат. :angry:
След малко ще напиша моите впечатления.

« Отговор #1942 -: Януари 30, 2011, 04:16:00 am »
Дивна, всичко написано за мъжете Лъвове важи и за жените от същата порода. Открих много общо със себе си в написаното от теб.

и аз, Рая, честно казано не ми се мисли какво и е било на милата Дивна  :leos: :72:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1943 -: Януари 30, 2011, 04:17:21 am »
Рая, какво имаш във Водолей? На мен там ми е ИЦ и общо взето споделям казаното от теб
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1944 -: Януари 30, 2011, 04:22:24 am »
Ами опозицията на венерите може да е индикация за различни ценностни системи, които да се привличат... в началото, може да води и до трудно хамонизиране на вкусовете на индивидите, а от там и до конфликти на тази основа.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1945 -: Януари 30, 2011, 04:26:21 am »
О, да, не се тревожи за изчезването, не го търси, пак ти казвам, той сам ще те потърси, когато ТОЙ реши, много ценят искреността, бившият ми приятел направо полудяваше, когато хващаше, че някой от подчинените му го лъже, по-добре му кажи грозната истина, отколкото красива лъжа, че когато всичко излезе наяве(а то винаги излиза), ... лошо ти се пише. Харесват интелигентни жени, с  които да си говорят надълго и нашироко в различни области, бих казала, че са романтични, но сякаш обичат те да правят изненади, а не да им бъдат правени, не, че не се радват, но поне бившият ми беше така. Не му се сърди, че обръща повече внимание на приятелите си понякога, не очаквай нон стоп да ти обяснява колко много те обича и колко си специална за него, аз понякога се сърдех и казвах, че искам да чувам по-често "обичам те"(за 1 път ми го каза след 7 месеца!!!), а той отвърщаше" много ясно, че те обичам, нали съм с теб". Не се хващат с някоя жена просто ей така, за спорта какато се казва.
 П.С. Дивна, къде ме върна, сега бас държа, че ще го сънувам  :( ;)

Господи! Значи наистина е така. Така открито говори, че направо ме смайва.
Не съм го молила нищо да ми обещава. Нито съм го притискала. Сам ми каза, че ще ми се обади ама найсе, не мога да го повярвам. И си мисля, че всичко, което ми говори в началото е било само, за да ме склони да бъда с него.  :'( Въобще не ми изглеждаше на някакъв несериозник, а напротив имах чувството, че съм се запознала с най-отговорния мъж на света.
Казвам ви направо ме изуми с постъпката си, която въобще не бях очаквала.  :'(

Водолеите никога не казват нищо просто така. Държат на думата си и честните взаимоотношения. Странни са, но са много отговорни към действията си. С ясно изразено мнение и идеи.  Своенравни и с голямо его, по-голямо от лъвското дори.
Приятелите винаги са на първо място, което е ужасно дразнещо за една жена Лъв.
Моят Водолей е много сексуален, но не би легнал с някоя на всяка цена и само заради единия секс. Егото не му позволява.
Иначе наистина са непредвидими, особено в началото на връзката.
Остави го действа, бъди интересна, непредвидима като него и ще видиш как ще "захапе въдичката".
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 04:34:10 am от Рая »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1946 -: Януари 30, 2011, 04:36:30 am »
Рая, какво имаш във Водолей? На мен там ми е ИЦ и общо взето споделям казаното от теб

Водолей ми обхваща 3-ти и малко от 4-ти дом. Знам ли, може близнашката ми венера да ги привлича, или пък да трябва да науча някакъв урок от тях.Може и от ЮЛВ във Водолей да е?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1947 -: Януари 30, 2011, 04:51:56 am »
Ето един пример за непредвидимостта на Водолеите -
 - в началото на връзката ни, седмица преди моя РД се бяхме скарали и съответно аз си организирах РД без неговото присъствие.Някъде след полунощ се прибирам у дома, и какво да видя - уникален букет от 23 рози с невероятно пожелание. Сърцето ми щеше да изхвръкне от изненада. Пратих му СМС с благодарности, след което той ми звънна и така  следващите часове се превърнаха в най-запомнящото се изкарване на рожденият ми ден.
В изненадите са просто невероятни. Дори да изглеждат студени, допуснат ли те веднъж до себе си, стават много романтични и всеотдайни.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1948 -: Януари 30, 2011, 04:52:33 am »
мдаа, не се бях замислила, тоест, мислих, но в друга посока  :-[ значи, остават Венерите. Какво се случва, когато са в опозиция?  :-\

ох, загуби ми се въпроса...  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1949 -: Януари 30, 2011, 04:53:48 am »
Ами опозицията на венерите може да е индикация за различни ценностни системи, които да се привличат... в началото, може да води и до трудно хамонизиране на вкусовете на индивидите, а от там и до конфликти на тази основа.

не е...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1950 -: Януари 30, 2011, 05:01:32 am »

не е...

аз и съпругът ми имаме опозиция на Венерите, и наистина имаме различни ценностни системи, но по този начин научаваме много нови неща за света, научаваме се да приемаме и другата гледна точка.
Има и много разногласия, но с течение на времето нещата се изглаждат.

« Отговор #1951 -: Януари 30, 2011, 05:03:57 am »
Може да е,заради Венерата и Сатурн-а ми във водолей,но по принцип на прима виста са ми допадали доста водолейте,обаче сега като четох вашите отзиви,най-вече че си правят,каквото си искат нещо не съм много сигурна,че са добра партия.
А и съм забелязала,че те са много добродушни хора,симпатични,тихички може би,но и понякога са много мелодраматични или по-точно някак много тъжни,изпадат в някакви депресии ли,знам ли,много негативно гледат живота/в момента имам за пример един мой колега-толкова черно гледа живота,че почвам да се отчайвам с него,обещах му да му дам един сеанс за промяна на възгледите,малко по-позитивно да го гледа,ама кой знае дали ще успея../
Вие как мислите,има ли нещо такова?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1952 -: Януари 30, 2011, 05:06:34 am »
Моят Водолей е най-позитивния човек, който познавам.
Дори и да изпада в някакви дупки, това е само временно.
Обичат самотата обаче. Могат да си стоят сами с часове, и това им доставя удоволствие.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 05:11:22 am от Рая »

*

Santi

« Отговор #1953 -: Януари 30, 2011, 05:09:57 am »
Цитат
Обичат самотата обаче. Могат да си стоят сами с часове, и това им доставя удоволствие.

Въпреки, че съм с асц. Водолей е така  :mellow: .

« Отговор #1954 -: Януари 30, 2011, 05:10:30 am »
Пропуснах да кажа, че за сериозна връзка може да ги потърсиш евентуално след първото Сатурново завръщане, по-рано сякаш се страхуват да се обвържат много сериозно, сакън да не им отнеме някой свободата и независимостта.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1955 -: Януари 30, 2011, 05:27:05 am »
Много благодаря! Съжалявам, Исидора, че съм пропуснала отговора  :kissd:
Рая, това води ли до разногласия в начина, по който се обичате, по който обзавеждате дома дори, вкусовете за свободното време...? Верена е и красивото все пак.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1956 -: Януари 30, 2011, 05:34:43 am »
-
предпочитаме, когато се обличам така.
спортно, непринудено, без грим и тежка прическа.

« Последна редакция: Януари 30, 2011, 05:51:25 am от Рая »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1957 -: Януари 30, 2011, 05:41:24 am »

а аз предпочитам така!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1958 -: Януари 30, 2011, 05:50:23 am »
Много благодаря! Съжалявам, Исидора, че съм пропуснала отговора  :kissd:
Рая, това води ли до разногласия в начина, по който се обичате, по който обзавеждате дома дори, вкусовете за свободното време...? Верена е и красивото все пак.

Да.
Обича ме, но не по начина, по който аз имам нужда. Дава ми много (от негова гледна точка), но не разбира, че аз имам нужда от друго.
Същото се отнася и за него.
По отношение на дома и хобитата, вкусовете ни са еднакви.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1959 -: Януари 30, 2011, 02:24:15 pm »
10x :kissd:

А Шопенхауер