Дивна, бая сте се разговорили щом сте стигнали до час на раждане.За синастрията, какво да кажа, там ти си спец. Положителното ще го пропусна, че важни са подводните камъни, а тук това са опозицията на твой с негов Юпитер и съвпад на твой Сатурн с негови Венера и Юпитер. Тези аспекти са ограничаващи и с включен 8 дом усещането трябва да е тегаво. За да бъдат неутрализирани така да се каже трябва да му се даде простор на този Юпитер, а той ще се отблагодари както подобава на ранга му-по царски.

При мен питането на рожденната дата е станоло като здравей/здрасти. Щом някой ме заинтригува, това е първото нещо, което желая да разбера.

Какво да правиш, в един момент става като професионално изкривяване.

Моят Сатурн е хванал нодалната му ос, Венерата и Юпитера му. При бившия нещата бяха подобни като изключим това, че Венера не беше включена в схемата. Ефектът е силно сексуално привличане /по 8 дом/.
В синастрията опозициите не се разглеждат като напрегнати аспекти. Те дават леко "пикантен" привкус на взаимоотношенията, така че двойката да не си омръзне толкова бързо.
Всъщност, в синастрията която съм поставила, най-тежкия аспект е между Сатурн/Уран. Ако се налага да се правят някакви промени свързани с домовете, в които са разположени планетите, които образуват аспекта, ще има много голямо напрежение. Ако има някаква връзка между нас и аз се опитам да огранича свободата му на действие, в партньорските отношения, тогава той ще започне да се бонтува много силно срещу налагащите го ограничения и ще ми го връща тъпкано вечер под завивките.

Хубавото е, че квадратурата не е чиста /от нея излизат положителни аспекти/, така че решения ще има, които да смекчават твърдото й действие.