Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876776 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:синастрия
« Отговор #1980 -: Януари 30, 2011, 07:35:41 pm »
Благодаря, Съни!  :kissd:

Най се зарадвах на съвпада на Луните ни.  ;D За пръв път се чувствам така в присъствието на ухажор. Много е приятно. 

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1981 -: Януари 30, 2011, 07:41:50 pm »

Любовта ни наистина е взаимна Вижън. Аз наистина ги мисля тези неща и за мен е кеф да гледам как лъва тропа по масата, фигуративно казано. Просто вземам пуканки и се забавлявам най-искрено. И, да, лесни сте - човек само трябва да ви обича и да е склонен да ви разбере, от там нататък проблемите са нула. Но и си е много тренинг де. Сигурно затова ми се е паднал в семейството лъв, че да ме тренира. А казват, че рибите и лъвовете не мелят брашно - няма такова нещо!  ;D

няма такова нещо, да.. :blink:
с риби лично аз меля повече, отколкото с всяка друга зодия, само трябва да ме обичат и да искат да ме разберат, както казваш..не мога да се боря за нечия любов, не съм в състояние, нямам хъс за това..може би всички лъвове са така и си мислят, че любовта им се полага, а не е нещо, което трябва да завоюват..звучи много нагло, усещам, но е факт.. :-[ :blink:

Мдам, има го този момент. Очаквате да сте обичани ей така и въпреки всичко. Обичате и да си играете игрички, но ако на вас играят не ви допада особено  ;). При все това ако истински обичате сте изключително щедри и загърбвате прословутото си его без проблем.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #1982 -: Януари 30, 2011, 07:48:19 pm »
Здравеите,никъде не откривам какво значи аспекта секстил между женски плутон и мъжка венера,плутона е управител на 5дом при жената,а венера управлява 1 дом,също така се инетерсувам от аспекта квадрат на сатурн и юпитер на мъжа към луната на жената,мерси

Плутон секстил Венера
Силна кармична връзка. Възможна е появата на разногласия по различни причини, но раздяла не може да има. Магнетично привличане един към друг.

Сатурн квадрат Луна
Кармични взаимоотношения. Сатурн е натовареният с кармичните уроци и ще поставя ограниченията, Луната може да се чувства като задушена. Силно напрежение. Възможно е някой от роднините да се намеси във връзката.

Юпитер квадрат Луна

Разногласия, разминавания във възгледите за нещата. Често може да спорите.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1983 -: Януари 30, 2011, 07:51:50 pm »
Най се зарадвах на съвпада на Луните ни.  ;D  

И при мен в повечето случаи, въпреки Слънцето в Телец, с тези, с които сме се лепвали в синастрия, са имали задължително поне огнен Асцендент-Лъв до тук, или някоя лична планета, същото важи и за водата, без да преобладава, не без пълната липса и на въздух. Може би и затова се е получавало. Не съм имала отношения с човек силно концентриран в една стихия, вероятно заради собствената ми карта. Та в този смисъл няма да са много точни изводите и впечатленията, които мога да споделя и да важат за други.

За натуралистичните избухвания на човека на Прия съм съгласна с Аброад, че не е точно по водолейски, а по-характерно за нещо в Телец, но и също по Марс, Плутон. Някои представители, повлияни от Овен или Скорпион също обичат да си разказват всяка такава подробност, каквато може да се сетиш без да конкретизирам. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1984 -: Януари 30, 2011, 07:53:03 pm »
В синастриите, в композитите и в комбините квадратурите с Юпитер не са страшни. Преодоляват се бързо.  :blink: При всички случаи не водят до голямо напрежение.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1985 -: Януари 30, 2011, 08:15:43 pm »

Любовта ни наистина е взаимна Вижън. Аз наистина ги мисля тези неща и за мен е кеф да гледам как лъва тропа по масата, фигуративно казано. Просто вземам пуканки и се забавлявам най-искрено. И, да, лесни сте - човек само трябва да ви обича и да е склонен да ви разбере, от там нататък проблемите са нула. Но и си е много тренинг де. Сигурно затова ми се е паднал в семейството лъв, че да ме тренира. А казват, че рибите и лъвовете не мелят брашно - няма такова нещо!  ;D

няма такова нещо, да.. :blink:
с риби лично аз меля повече, отколкото с всяка друга зодия, само трябва да ме обичат и да искат да ме разберат, както казваш..не могjavascript:void(0);а да се боря за нечия любов, не съм в състояние, нямам хъс за това..може би всички лъвове са така и си мислят, че любовта им се полага, а не е нещо, което трябва да завоюват..звучи много нагло, усещам, но е факт.. :-[ :blink:

Мдам, има го този момент. Очаквате да сте обичани ей така и въпреки всичко. Обичате и да си играете игрички, но ако на вас играят не ви допада особено  ;). При все това ако истински обичате сте изключително щедри и загърбвате прословутото си его без проблем.

мда, а имате ли идея колко е трудно да живеят Риби и Лъв в един човек  ;D Хем много обичаш и много даваш, а в същото време се чудиш не даваш ли повече, отколкото получаваш и все ти се иска да те гушкат и галят по посока косъма, както каза Вижън. А, и само да ти го повтарят  ;D Аз имам повече огън, отколкото вода в себе си
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1986 -: Януари 30, 2011, 08:34:16 pm »
Много благодаря! Съжалявам, Исидора, че съм пропуснала отговора  :kissd:
Рая, това води ли до разногласия в начина, по който се обичате, по който обзавеждате дома дори, вкусовете за свободното време...? Верена е и красивото все пак.

Да.
Обича ме, но не по начина, по който аз имам нужда. Дава ми много (от негова гледна точка), но не разбира, че аз имам нужда от друго.
Същото се отнася и за него.
По отношение на дома и хобитата, вкусовете ни са еднакви.
Рая,ние май имахме сходна домификация,но като те чета и сходен семеен живот ;D ;D ;D

Мис Каприз, Рая, вие сте лъвици с асцендент Везни или се бъркам нещо? Ако е така, значи станахме три  ;) Остава само Мис Каприз да каже, че съпругът ѝ е Водолей и картинката ще е пълна.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #1987 -: Януари 30, 2011, 08:38:45 pm »
мда, а имате ли идея колко е трудно да живеят Риби и Лъв в един човек  ;D Хем много обичаш и много даваш, а в същото време се чудиш не даваш ли повече, отколкото получаваш и все ти се иска да те гушкат и галят по посока косъма, както каза Вижън. А, и само да ти го повтарят  ;D Аз имам повече огън, отколкото вода в себе си

Съвсем реална идея имам - риби с лъв съм, но тая чуденка не ме е чудила никога.Като имам давам, като нямам и да искат няма от къде да дойде  :P. Основният проблем на подобно съчетание според мен е, че лъва обича да блести, а рибите често предпочитат дълбоки и тъмни води.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1988 -: Януари 30, 2011, 08:40:54 pm »

Съвсем реална идея имам - риби с лъв съм, но тая чуденка не ме е чудила никога.Като имам давам, като нямам и да искат няма от къде да дойде  :P. Основният проблем на подобно съчетание според мен е, че лъва обича да блести, а рибите често предпочитат дълбоки и тъмни води.   :rolleyes:

Зависи от рибите.... :blink: Те не по-малко обичат блясъка.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #1989 -: Януари 30, 2011, 08:55:21 pm »
По-скоро да го отразяват  :rolleyes: Но тъй де - зависи  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1990 -: Януари 30, 2011, 09:02:45 pm »
При наличието на толкова много люспи и багри...., рибите блестят....Обожават блясъка и смятат , че блясъка им принадлежи... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1991 -: Януари 30, 2011, 09:05:16 pm »
Моят Овньо има водолейски Марс без нито един кофти аспект.И в синастрията ни е така.
Винаги ми е казвал,че нещото,с което съм го сразила е интелигентността ми :-[ и за него тя е от съществено значение,дори пред ефектната външност(а има Телешка Венерка ;)все пак).
Определено не е хипер сексуален или извратен,но понякога е странен в леглото :rolleyes:
Харесва ми,че ту е като непораснало сърдито дете,ту като стогодишен мъдрец,има най-непредсказуемите реакции на света. ;DИмпулсивен,с неизчерпаема енергия,никога преди не съм си имала работа с въздушни Марсове и сега виждам колко е лесно да разбереш един такъв въздухар,да си влезете под кожата,да се разбирате без думи.. :blink:
Доскоро ми се подиграваше,че вярвам на звездите,но вчера беше на врачка и е супер впечатлен.. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1992 -: Януари 30, 2011, 09:07:21 pm »
не мога да се боря за нечия любов, не съм в състояние, нямам хъс за това..може би всички лъвове са така и си мислят, че любовта им се полага, а не е нещо, което трябва да завоюват..звучи много нагло, усещам, но е факт..  :o :o

Явно Луна и асц в лъв при мен си казват думата :-[, но като ме обичат- отвръщам с дваж повече. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1993 -: Януари 30, 2011, 09:11:51 pm »
Дивна, бая сте се разговорили щом сте стигнали до час на раждане.
За синастрията, какво да кажа, там ти си спец. Положителното ще го пропусна, че важни са подводните камъни, а тук това са опозицията на твой с негов Юпитер и съвпад на твой Сатурн с негови Венера и Юпитер. Тези аспекти са ограничаващи и с включен 8 дом усещането трябва да е тегаво. За да бъдат неутрализирани така да се каже трябва да му се даде простор на този Юпитер, а той ще се отблагодари както подобава на ранга му-по царски.

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #1994 -: Януари 30, 2011, 09:24:30 pm »
При наличието на толкова много люспи и багри...., рибите блестят....Обожават блясъка и смятат , че блясъка им принадлежи... ;) ;D

Е, тъй, ама им трябва нещо да ги огрее, самички трудно им идва (в тоя смисъл отразяването)...освен ако не са някой особен модел с осветителни екстри  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1995 -: Януари 30, 2011, 09:26:37 pm »

добре е все пак, че няма много хора, които да ни разбират..защото ако много те разбират, много си и лесен.. :-[

нали така Анири= Ирина?? :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #1996 -: Януари 30, 2011, 09:27:01 pm »
Ба, не искали да блестят рибите. Тези дето ги познавам от тях микрофона неможеш да вземеш.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1997 -: Януари 30, 2011, 09:35:13 pm »
не мога да се боря за нечия любов, не съм в състояние, нямам хъс за това..може би всички лъвове са така и си мислят, че любовта им се полага, а не е нещо, което трябва да завоюват..звучи много нагло, усещам, но е факт..  :o :o

Явно Луна и асц в лъв при мен си казват думата :-[, но като ме обичат- отвръщам с дваж повече. ;D

това е различно..горе ставаше въпрос да си харесаш някого, но той да не ти отвръща със същото..има някои, ще се скъсат от борба..а лъва се напъва малко и преминава нататъка..дивеч много в джунглата..не се напъваме просто, от мързел ли е, от презадоволяване ли..ако някой лъв ми каже, че се е борил, доказвал и незнамсикакво с години, за да спечели някого няма да му повярвам..ама сега се замислям..то пък в наше време бори ли се някой въобще??!!...сигурно не са само лъвовете така..''ако стане- стане, ако не- преминаваш нататъка, много риба има  в морето, не се знае какво те чака след следващият ъгъл..'' и т.н...това го наблюдавам и тук..много безславна и жалка философия..чак ме хваща яд, че не съм живяла по времето на рицарите..може би е нормално за мъжете да се борят на жената, затова си мисля, че лъвовете не се борят, а може това да се отнася за жените..или за жените с ретро марс само да се отнася..досега спах и ми личи..по- добре да отида да си направя едно кафе.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

• 2478
« Отговор #1998 -: Януари 31, 2011, 01:04:54 am »
Дивна, бая сте се разговорили щом сте стигнали до час на раждане.За синастрията, какво да кажа, там ти си спец. Положителното ще го пропусна, че важни са подводните камъни, а тук това са опозицията на твой с негов Юпитер и съвпад на твой Сатурн с негови Венера и Юпитер. Тези аспекти са ограничаващи и с включен 8 дом усещането трябва да е тегаво. За да бъдат неутрализирани така да се каже трябва да му се даде простор на този Юпитер, а той ще се отблагодари както подобава на ранга му-по царски.

;D При мен питането на рожденната дата е станоло като здравей/здрасти. Щом някой ме заинтригува, това е първото нещо, което желая да разбера.  ;) Какво да правиш, в един момент става като професионално изкривяване.   ;) ;D

Моят Сатурн е хванал нодалната му ос, Венерата и Юпитера му. При бившия нещата бяха подобни като изключим това, че Венера не беше включена в схемата. Ефектът е силно сексуално привличане /по 8 дом/.
В синастрията опозициите не се разглеждат като напрегнати аспекти. Те дават леко "пикантен" привкус на взаимоотношенията, така че двойката да не си омръзне толкова бързо.
Всъщност, в синастрията която съм поставила, най-тежкия аспект е между Сатурн/Уран. Ако се налага да се правят някакви промени свързани с домовете, в които са разположени планетите, които образуват аспекта, ще има много голямо напрежение. Ако има някаква връзка между нас и аз се опитам да огранича свободата му на действие, в партньорските отношения, тогава той ще започне да се бонтува много силно срещу налагащите го ограничения и ще ми го връща тъпкано вечер под завивките.  ;) ;D Хубавото е, че квадратурата не е чиста /от нея излизат положителни аспекти/, така че решения ще има, които да смекчават твърдото й действие.

*

tanina80

« Отговор #1999 -: Януари 31, 2011, 06:31:08 pm »
Здравейте, здравейте на всички. По едно време бях доста се разписала в този форум, някой може и да си ме спомни ... мина доста време и ми домъчня за вас ... , а и в живота ми се вихрят едни бури ...  ;D ;), че реших да споделя тук ...