Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878264 Прегледи
*

tanina80

Re:синастрия
« Отговор #2040 -: Февруари 07, 2011, 11:18:05 pm »
valski относно тази синастрия и картите единственото, което за сега ми прави впечатление е, че и при двамата има сила около МС. При него доста планети в 10-ти дом и около МС, при нея Слънце високо над хоризонта в съвпад с МС. Предполагам, че става нещо въпрос за работа, кариера ...
Но при синастрията се намесва и Венера (Венера в съвпад със Сатурн), и всичко това отново в 10-дом около МС и малко ме съмнява вече дали става въпрос само за работа или и за нещо друго ... любов и то не от днес за утре, а по продължителна.

« Отговор #2041 -: Февруари 07, 2011, 11:23:07 pm »
Ужас  -  и  аз  подозирах ,  че  натам  са  май  нещата  -  какво  ще  посъветвате ,защото  малко  страшно  ми  изглежда  мъжа  е  стряскащо  по - малък.  Къде  в  картите  може  да  се  търси  перспективата  на  връзката  или  развръзката :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2042 -: Февруари 08, 2011, 12:17:04 am »
Танина, вече се убедих, че идеални връзки няма, така че всичко е въпрос на нагаждане и извличане на максимума от енергиите и на двамата. Все пак има и доста положителни аспекти във всяка синастрия, които по някакъв начин облекчават тежките.
При мен и синастриите, които съм гледала със сериозните ми партньори, този тауквадрат винаги е засегнат, явно има защо :(
Трудно ми е много, много, но дори наталната ми карта говори за проблеми с партньорите и любовта, така че това явно си е карма, която трябва да усвоя и да си науча урока, за да продължа напред.

*

tanina80

« Отговор #2043 -: Февруари 08, 2011, 07:44:52 am »
този тауквадрат винаги е засегнат, явно има защо :(
Марая каза, че с квадратурите трябва да се работи ... Явно и аз ще се мъча с мойта квадратура Нептун - Венера, Сатурн, Възел в композита с мъжа ми. Да взема да го лъжа, докато ме хване ... маймунски работи само да правя, ама Марс като не трай ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2044 -: Февруари 08, 2011, 08:56:35 am »
този тауквадрат винаги е засегнат, явно има защо :(
Марая каза, че с квадратурите трябва да се работи ... Явно и аз ще се мъча с мойта квадратура Нептун - Венера, Сатурн, Възел в композита с мъжа ми. Да взема да го лъжа, докато ме хване ... маймунски работи само да правя, ама Марс като не трай ...

Да , така е ... :blink: Ако работиш с нейните послания , аспекта ще работи за теб...След всяка квадратура следва хармоничен аспект...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #2045 -: Февруари 08, 2011, 04:50:41 pm »
Да , така е ... :blink: Ако работиш с нейните послания , аспекта ще работи за теб...След всяка квадратура следва хармоничен аспект...
В смисъл? Аз ако успея да си отработя квадратурата Слънце-Марс (каквото и да значи това) ... какъв хармоничен аспект следва? ... Май така като гледам направо следващата квадратура ми е опостушила пътя - тоя тауквадрат на възлите с връх Уран, дето го чакам да се затвори ли .. да се отвори ли ...

*

tanina80

« Отговор #2046 -: Февруари 08, 2011, 08:32:22 pm »
Не е по темата ама в този сайт има много смешни интерпретации за Нептун .

Ето я и мойта
Нептун в единадесети дом :

Между приятелите ти е възможно да има всякакви тъпаци и нещастници. Някои стават такива по стечение на обстоятелствата , но така или иначе внимавай с кого дружиш и на кой имаш доверие. Лицемери скапани. Не давай пари или ценни вещи на никой. Разочарованията и скандалите са сигурни. Дори ще имаш случаи , когато ще се опитваш да помогнеш на някой , но впоследствие същия този ще се опита да те измами или преебе. Не се учудвай ако се установи че някой от тях е потенциален престъпник , кърканде или наркоман. Добрия вариант е да дружиш с хора на изкуството , духовно извисени , медици , ченгета и други подобни..

*

Uran

• 6041
« Отговор #2047 -: Февруари 11, 2011, 03:20:49 pm »
Партньорски Сатурн в/у Слънце или Венера не е много сгоден за любовна връзка, но за друга е ОК.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2048 -: Февруари 12, 2011, 02:28:46 am »
Това означава ли, че партьорски Сатурн върху Луна е по-сгоден за любовна връзка? Дава ли дълготрайност и стабилност??

Връзката не е любовна, но е много важна за мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2049 -: Февруари 12, 2011, 02:40:32 am »
Това означава ли, че партьорски Сатурн върху Луна е по-сгоден за любовна връзка? Дава ли дълготрайност и стабилност??

Връзката не е любовна, но е много важна за мен.

Това е връзка в която ограничена винаги е луната....,емоцийте се подтискат , трудно разбиране на чувствата , но урок -сериозен урок и за двамата следва да бъде научен и усвоен , тъй като и двете планети са свързани с кармата...

Тази песен е подходяща за синастричния съвпад Сатурн/Луна...

http://www.youtube.com/watch?v=l7Lho1IvSRU&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2050 -: Февруари 12, 2011, 03:08:41 am »
Дано тази раздяла ни накара да си научим уроците!!!!
Уж исках да е завинаги, но сега като че ли съжалявам и съм готова да отстъпя, стига човека отсреща още да ме иска.

За любов ли става дума? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2051 -: Февруари 12, 2011, 03:15:24 am »
Дано тази раздяла ни накара да си научим уроците!!!!
Уж исках да е завинаги, но сега като че ли съжалявам и съм готова да отстъпя, стига човека отсреща още да ме иска.

За любов ли става дума? :rolleyes:

Въпреки всичко още го обичам, а си мислех, че вече нямам чувства и ще ми е лесно да се разделим.Но не знам с него дали е така.

Ако вибрираш с положителна мисъл и любов е твърде възможно да получиш и неговото послание.... :rolleyes:
Този съвпад носи здрава спойка....Това е неизбежна връзка и винаги носи последствия и за двамата участници... ;D
Споко! Твой е! :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2052 -: Февруари 12, 2011, 04:08:49 am »
Кажете моля ви,
в синастрията съвпад сатурн на мъжа с венера на жената какво може да значи.орбис 9 гр?
Както и сатурн на мъжа съвпад луна и марс на жената.
Съвпад слънце на мъжа с плутон на жената.
Тригон марс на мъжа с венера на жената.И тригон на марсовете?

« Отговор #2053 -: Февруари 13, 2011, 06:23:49 am »
ще стане ли връзка от това ..........или по-скоро не? :blink:На мен ми липсват сатурнови аспекти

« Отговор #2054 -: Февруари 13, 2011, 06:31:06 am »
Може би Сатурн на асц да е разковничето ... - марс в съвпад слънце?Това е нова връзка със стар приятел

« Отговор #2055 -: Февруари 16, 2011, 10:03:15 pm »
Разглеждах тук една синастрия,макар че часа на мъжа не е ясен,та бяха сложили 12 на обед,но Сатурна на мъжа е в съвпад с иц-то на жената,а нейното Слънце/макар че това може и да не е така,заради часа му,мц-то може да се измести/ е на мц-то му.
Според вас този Сатурн на иц-то й дава ли някакви големи трудности?  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #2056 -: Февруари 16, 2011, 11:30:43 pm »
Наталия, за единият връзката да не би да е тайна? :blink:
Има "хляб" в отношенията им.

« Отговор #2057 -: Февруари 17, 2011, 04:18:24 am »
Разглеждах тук една синастрия,макар че часа на мъжа не е ясен,та бяха сложили 12 на обед,но Сатурна на мъжа е в съвпад с иц-то на жената,а нейното Слънце/макар че това може и да не е така,заради часа му,мц-то може да се измести/ е на мц-то му.
Според вас този Сатурн на иц-то й дава ли някакви големи трудности?  :-\

:-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #2058 -: Февруари 17, 2011, 04:22:37 am »
Кажете моля ви,
в синастрията съвпад сатурн на мъжа с венера на жената какво може да значи.орбис 9 гр?
Както и сатурн на мъжа съвпад луна и марс на жената.
Съвпад слънце на мъжа с плутон на жената.
Тригон марс на мъжа с венера на жената.И тригон на марсовете?

Абе, Милки, ти от колко години четеш астрология? Просто питам...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #2059 -: Февруари 17, 2011, 04:40:37 am »
Според вас този Сатурн на иц-то й дава ли някакви големи трудности?  :-\

Сатурн в съвпад с ИЦ ще и налага ограничения в дома. Тя ще се чувства отговорна и ще се стяга в негово присъствие, когато той идва в нейния дом. От друга страна 4-ти дом символизира подсъзнанието - нашите четири стени.

Слънцето на жената върху МЦ на мъжа може да му се строи доста кариеристична, да оказва натиск върху неговата кариера или протекция, зависи от аспектите на Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥