Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875199 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:синастрия
« Отговор #2060 -: Февруари 17, 2011, 04:52:31 am »
Tam kydeto sre]ame Saturn klu4ovata duma e sigurnost

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2061 -: Февруари 17, 2011, 05:07:06 am »
Благодаря ви!  :wub:
Обаче сверих данните,като изключим часа на раждане и има лека промяна,Сатурна се измести и не е на иц-то.
Интересното е,че повечето планети на двамата се разминават на около два градуса една от друга.
Не знам кои аспекти точно да погледна,но ако примерно търсим любов - Венерата му е в съвпад с нейния Меркурий,секстил с Венерата й,тригон с Марса й,секстил с ац-то й.Нейната Венера пък освен че е в секстил с неговата,е в съвпад със Сатурна му.
Нейния СЛВ е в съвпад с неговия Мерк,Марс и мц-то му,макар че е в квадратура с ац-то му.
Неговия СЛВ пък е в опозиция с нейното мц.
Иначе относно Марс - горе споменах,че неговата Венера е в тригон с Марс-а на жената,а Марса му е в полуквадратура с нейната Венера.

Тука има ли почва за любов?  :-\

Ще кача картата за по-лесно.

П.П Часа на мъжа е неизвестен,така че съм сложила 12 на обяд.
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 11:07:14 pm от Last_Kiss »

« Отговор #2062 -: Февруари 18, 2011, 12:46:23 am »
Това,че не му знам часа май е проблем,така домовата му система не е вярна  и не могат да се гледат аспектите между управителите на 5тите или 7мите домове.
Но все пак между Венерите има секстил и има и други хубави аспекти,може и аз да греша  :-\ вие как мислите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2063 -: Февруари 18, 2011, 12:48:27 am »
Това,че не му знам часа май е проблем,така домовата му система не е вярна  и не могат да се гледат аспектите между управителите на 5тите или 7мите домове.
Но все пак между Венерите има секстил и има и други хубави аспекти,може и аз да греша  :-\ вие как мислите?

Да има! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2064 -: Февруари 18, 2011, 02:11:38 am »

Да има! :blink:

Да,в смисъл,че е проблем,че няма час на раждане или че има почва за любовни отношения?  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #2065 -: Февруари 18, 2011, 02:14:53 am »
Това означава ли, че партьорски Сатурн върху Луна е по-сгоден за любовна връзка? Дава ли дълготрайност и стабилност??

Връзката не е любовна, но е много важна за мен.

Подходящо е за семейна връзка от типа "баща-дъщеря". Връзката е ориетирана към дома и изтъкана от битовизми. Не очаквай романтика.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2066 -: Февруари 18, 2011, 01:31:14 pm »
Отвътре съм аз , отвън той :)
Какво значат така съвпадналите домове?
Негов  :sat: на Асц, :mar: и :moo:  на мойто :sun:, :plu: :soe: :mar:
Венера се гледа, нали ? Неговата е в моя 8-ми дом, а моята в негов 10-ти, не е ли за него по-добра връзката ?
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2067 -: Февруари 18, 2011, 03:23:05 pm »
Oтносно партньорския Сатурн на асц.-ще действа ограничаващо на изявите ти. Възможно еда дефинираш поведението си през неговите очи и сама да избягваш спонтанността защото вероятно няма да я одобри. Плутон на Иц ще действа по аналогичен начин, но с повече усещане за власт, а като имаме впредвид, че в твоя плутонов дом попадат негови лични планетки- може и да те "контролира" чрез секс и други подобни Плутонови прояви. :blink:

« Отговор #2068 -: Февруари 19, 2011, 12:57:44 pm »
Благодаря ти Uran :blink:, точно така стояха нещата, преди се опитвах да му се харесам, и постъпвах така както той очакваше да постъпя, но откакто родих нещата седят по съвсем различен начин, аз си правя каквото си искам и не се съобразявам с него. Дали това е така, защото се променям, търся себе си и станах съвсем по различна, или и той се променя незнам ...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2069 -: Февруари 20, 2011, 05:05:03 am »
когато твой 8-ми дом попада в 5 дом на партньора, това за сексуална връзка ли говори?
Негова ПФ съвпад твое слънце (5 градуса) и негова Юнона в същия знак като твоя Луна?
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 05:11:55 am от Рая »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2070 -: Февруари 20, 2011, 05:14:58 am »
когато твой 8-ми дом попада в 5 дом на партньора, това за сексуална връзка ли говори?
Негова ПФ съвпад твое слънце (5 градуса) и негова Юнона в същия знак като твоя Луна?

За Локус фортуна 5 градуса са много - до 1 градус (това е фиктивна точка).
За възлите допускам до 3 гр.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #2071 -: Февруари 20, 2011, 09:49:36 am »

Да ти кажа , за локус-фортуна 3* , за възли и до 5*...Работи.... :rolleyes: От опит...знам , че са много..,но възлите са много чувствителни....

*

tanina80

« Отговор #2072 -: Февруари 23, 2011, 04:14:10 pm »
Добро утро  :blink:,
Може ли да ми помогнете с тази синастрия? Ще се сработим ли двамата най-накрая или ... И за работа ли става въпрос или за любов? Ще кацне ли любовното пиленце (една Нептунианска, Уранска - идеалистично-луда любов) и на нашто рамо, или само с ревност ще се разминем  :-\ Искаме да се обичаме, но нещо не се получава ... Само да вметна, че в началото на връзката ни, всичко беше точно така - луда любов (поне от моя страна ...), но сега нещо нещата при мен охладняха ... да не кажа замръзнаха ... Ще се разпалят ли пак наново ...?
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 08:43:06 pm от tanina80 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2073 -: Февруари 23, 2011, 04:28:36 pm »

Да ти кажа , за локус-фортуна 3* , за възли и до 5*...Работи.... :rolleyes: От опит...знам , че са много..,но възлите са много чувствителни....

За съвпада на възел със светило мога да разширя орбисата.
ЛФ се изчислява на базата на асцендента и трябва мноооооого да сме сигурни в часа на раждане.
Това са ми съображенията.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2074 -: Февруари 23, 2011, 04:50:08 pm »
Стела, кое е най- типичното за влиянието на ЛФ в синастрията? :blink:

*

tanina80

« Отговор #2075 -: Февруари 23, 2011, 04:59:54 pm »
Стела, кое е най- типичното за влиянието на ЛФ в синастрията? :blink:
Може ли някой да ме светне кое е Локус Фортуна в нашата синастрия? В какъв знак и градус е, само ми кажете и аз ще се светна  ;)

И понеже явно няма да успея толкова бързо да получа отговорите, които търся ... смятам да започна сама да си търся обяснение ...
Според мен този Нептун в първи дом (в композита ни) и квадрата му към Сатурн и Венера в девети ... пречи на романтичната ни любов да се разгърне в пълната си сила ...
Също както квадрата Мерк-Мерк в синастрията ни, пречи да се разберем когато си говорим ... и в крайна сметка всеки следва това, което мисли и действа така както прецени за правилно, без да се съобразява с другия ...
И трето - мисля, че от мен зависи ... дали ще успеем да съхраним връзката си ..., но още не съм измислила начин как да стане това.

...но не мога да си го сметна.
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 08:48:07 pm от tanina80 »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2076 -: Февруари 23, 2011, 05:50:34 pm »
Ето това намерих за локус фортуна - http://pims.ucoz.net/publ/natalna/interpretacii/38-1-0-66
но не мога да си го сметна.

Танина, в астро.ком, долу вляво има Additional objects, избираш Pars Fortunae.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tanina80

« Отговор #2077 -: Февруари 23, 2011, 06:10:18 pm »
Мерси, моята е в 6-ти дом в Рак, в съвпад със съвпада ми Венера-Мерк.

За малко да се оттърва, ама ... по груби сметки градуса при мен е 2,97 май  :-[, в кюпа съм. Венерка в съвпад с Локус Фортуна ... и оттам всичките опозиции и квадрати в натала ..., айде още едно камъче, дето ще преобръща колата  ;D
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 07:37:34 pm от tanina80 »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2078 -: Февруари 24, 2011, 03:44:46 am »
някой знае ли от опит как се чувства юпитер в съвпад с чужда венера??

до преди малко бях с въпросния юпитер, но не усещам нищо любовно, ако това означава..само дето марсовете ни са в тригон, а аз близнашките марсове много ги тача, само това усещам..приятно ми е с него, но чак пък..по- скоро мисля да го сдобрявам с предишната му приятелка, която е рак и с нея би трябвало да е щастлив..нещата там са били доста сериозни, но тя се е стреснала..човека иначе е супер мой тип, но нали съм алюбовна, пък и той е малък, макар че никой не гледа на тия неща..само внимавам с приказките, нали казахте, че близнашкия марс се влияе от думи, да не предизвиквам събития, държа се съвсем хрисимо..имаме еднакви интереси и приказката ни върви, въпреки че неговия сатурн ми мачка мерка, а може би точно заради това не се отпускам, вече няколко пъти излизаме по колегиалному и един мръсен виц даже не съм разказала, не мога да се позная..и никой друг не може да ме познае..просто не мога да се насиля да кажа нещо такова дори и да е идеалният момент за него.. ;D

това не е лИбовна синастрия, да предупредя..като имам някой ден нещо такова на ум, няма да го изпляскам тук на всички със сигурност.. :blink:

сега се чудя за юпитер как се чувства, защото му е управител на асцендента..сигурен си е за часа, да мърда няколко минутки най- много..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2079 -: Февруари 24, 2011, 03:50:09 am »
някой знае ли от опит как се чувства юпитер в съвпад с чужда венера??

Е от опит, писах в съседната тема. А особено това Юпитер/Венера е супер и го имам основно с приятели, както от мъжки, така и от женски вид. Удоволствието е взаимно, както се казва.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.