Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877248 Прегледи
*

luli

• *
  • 151
Re:синастрия
« Отговор #2380 -: Август 10, 2011, 02:10:52 am »
demmetra , благодаря ти  :blink:
имаш ли идея, как всъщност влияе моят сатурн в неговият първи дом..... заедно с всички аспекти които прави към неговите планети?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2381 -: Август 10, 2011, 02:33:30 am »
имаш ли идея, как всъщност влияе моят сатурн в неговият първи дом..... заедно с всички аспекти които прави към неговите планети?

Вместо Диметра.... ;D , ще ти кажа ...Вероятно те дисциплинира...Прави те строга и сериозна в очите на околните.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2382 -: Август 10, 2011, 06:17:32 am »

Вместо Диметра.... ;D , ще ти кажа ...Вероятно те дисциплинира...Прави те строга и сериозна в очите на околните.... ;D
тен кю :blink: а приятеля ми - надявам се сатурна ми да го подтикваа към сериозно и дисциплинирано отношение към мен....или може би се чуства притиснат и подтиснат ?....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2383 -: Август 10, 2011, 08:02:29 am »

тен кю :blink: а приятеля ми - надявам се сатурна ми да го подтикваа към сериозно и дисциплинирано отношение към мен....или може би се чуства притиснат и подтиснат ?....

Отговорен и точен...,ясен и конкретен...,но и доминиращ! Всъщност...ти искаш това! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: синастрия
« Отговор #2384 -: Август 11, 2011, 12:35:13 pm »
Момичета,някой би ли ми казал в поставената  синастрия дали има данни за връзка/още по-добре -за сериозна вр./....аз съм червената :

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575;lang=e;gm=a1;btyp=61;mth=gw;sday=11;smon=8;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&nho2=2
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2385 -: Август 11, 2011, 04:34:43 pm »
Момичета,някой би ли ми казал в поставената  синастрия дали има данни за връзка/още по-добре -за сериозна вр./....аз съм червената :

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575;lang=e;gm=a1;btyp=61;mth=gw;sday=11;smon=8;syr=2011;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=1&nho2=2
  Не мога да ти кажа дали ще има сериозна връзка.В синастрията се проследява предимно как  протича  енергията между двамата,но при всички случаи ти си важна за него.Светилата ти попадат в негов 4-ти дом и съвпадат със Сатурна му и СЛВ.Твоите Марс и Венера влизат в 5-ия му дом,което е предпоставка за привличане,но Сатурна ти там може малко да му действа сдържащо и изчакващо.Не изключвам възможноста човека да е женен.Мисля,че при него има предпоставки за повече от един брак.Транзитния Уран в момента му се върти около IC и Луната в съвпад с Хирон,така че при него течат процеси на промяна и не е много спокоен.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #2386 -: Август 11, 2011, 08:03:43 pm »
demmetra , благодаря! И двамата имаме не само предпоставка ,ами реализирани разводи :'(...доста съм му интересна, но ме притеснява това,че е почти отвсякъде мутабелен ,а те не са подходящи за сериозно обвързване.....за това питах...благодаря  :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2387 -: Август 12, 2011, 12:41:53 pm »
Привет! Някой ще има ли възможност и желание да коментира синастрията ми с една мома? Моята карта е във външната част. Часа на девойката е неизвестен.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #2388 -: Август 13, 2011, 12:25:46 am »
Здравейте,
Много ще съм ви благодарна, ако кажете няколко думиза тази синастрийка  :-[
Интерсува ме по-скоро дали би могло да има съжителство, с перспектива за нещо по-задълбочено.
Аз съм вътрешната карта.
Предварителни благодарности  :25:
Ако няма изход, излез през входа...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2389 -: Август 13, 2011, 10:13:23 pm »
Torn, проблематични са опозициите Луна/Марс и Слънце/Меркурий. Квадратурата на неин Сатурн с твой Марс също не е ОК-възможно е момата да бъде "спирачка" по отношение на твоята активност.
Иначе има един приятен съвпад Юпитер/Луна както и разните му там тригони, но човек трябва да може и да израства във връзките си и чрез тях, а не да боксува поради тях. :blink:

« Отговор #2390 -: Август 13, 2011, 10:56:41 pm »
Торн, струва ми се, че от твоя страна има доста страст (както Уран вече спомена). Аспекти като опозиция Луна-Марс, тригон Марс-Юпитер, тригон Плутон-Венера са от тези, които създават силно сексуално привличане, което би трябвало да се усеща и от двете страни. Освен това нейното Слънце "огрява" 1-вия ти дом - донякъде виждаш себе си в нея или търсиш себе си в нея. Привлича те и като личност. Венерите ви са в знаков тригон - би трябвало да имате подобни вкусове, усещания за естетика. Нейната Венера е в секстил с Нептун, а Слънцето й е в квадрат с Уран-Нептун. И тя може да е творческа натура като теб. Може би търси нестандартно изразяване на творчеството си или на себе си като личност. Може да е непостоянна, малко капризна. Венера в съвпад с Юпитер в Скорпион - мисля, че е щедра към любимите си същества и обича земните наслаждения. Твоят Уран аспектира хармонично Слънцето й, което може да създаде приятно любопитство и първоначално вълнение у нея. Твоето Слънце е в опозиция с неин Меркурий, твой Плутон - в квадратура с неин Марс - може да изглеждаш авторитарен в очите й, да се опитваш да й се налагаш, да направляваш начина й на мислене и действията й. Както Уран вече спомена, квадратът на нейния Сатурн с твой Марс може да ти действа като спирачка. Но пък ти имаш въздушен и добре аспектиран Марс - няма да се предадеш лесно.

« Отговор #2391 -: Август 14, 2011, 12:53:45 am »
Благодаря за отговорите! И двете описвате вярно нещата. Струва ми се обаче, че всичко ще си остане в кръга на сексуалния интерес. Че е непостоянна, такава е, доста й личи и ми се струва, че няма шанс за нищо сериозно с нея  :-\ .
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2392 -: Август 14, 2011, 12:04:38 pm »
Научих нещо доста интересно. Когато има съвпад на партньорско Слънце с парт. Марс, това рано или късно довеждало до отдръпване в секса и почти никакъв секс. Като се замисля около мен има доста примери за това. Вие какво можете да кажете по въпроса? Съгласни ли сте?

*

abroad

• 2187
« Отговор #2393 -: Август 14, 2011, 12:30:24 pm »
Да ти кажа, така, само по един аспект - трудна работа :blink:
Имала съм такава* синастрия за кратко ;D, негово Слънце точен съвпад мой Марс. Най-общо усещането е за конкуренция, което не е най-доброто в интимните отношения ;D

« Отговор #2394 -: Август 14, 2011, 09:53:45 pm »
Ако Луната му попада върху стрелешкия ти стелиум, има шанс Слънцето ти и Сатурнът ти да го задържат, а Уранът ти да поддържа любопитството му. Негово Слънце в опозиция с твоя Луна, Марсът му в квадрат с твое Слънце, Венерата ти в квадрат с негов Плутон. Ти си знаеш кое надделява - дали физическото привличане или съревнованието помежду ви, което той иска да спечели на всяка цена. С тази квадрати на твоя съвпад Сатурн-Уран към негов Марс ту го окуражаваш, ту му удряш спирачки. Но пък Марсовете ви са в тригон - можете да действате заедно, ако преодолеете конкурентния подход и работите в екип. Аспектираш хармонично Венерата му - ммм определено тук има нещо приятно, близо си до идеала му за жена, умееш да го омаеш. Съвпадът ти Марс-Плутон е в знаков квадрат с неговата Венера - създаваш и сексуално напрежение у него. Слънцето му в съвпад със СЛВ - може да усещата "съдбовна" връзка помежду си. Слънца и Меркурии в огнени знаци - би трябвало да имате добра интелектуална съвместимост, рядко млъквате, когато сте заедно. Той може да те вдъхновява (или да обърква мислите ти понякога) с Нептуна си върху твои Слънце и Меркурий. Друго проявлание на този аспект може да бъде нужда от постоянна романтика помежду ви. Имате секстили между Венерите и Урановете си - дали не е любов от пръв поглед.

За Марс на единия партньор в 12-ти дом на другия бях чела, а и от мои наблюдения установих, че може да кара притежателя на Марса да вади на показ и то по не особено деликатен начин тайните на 12-то домната личност, да навлиза в личното й пространство.

« Отговор #2395 -: Август 15, 2011, 03:23:46 am »
Здаравейте, много съм нова в астрологията и се нуждая от помоща ви. Можете ли да ми кажете нещо по тази синастрия,моля. Имам връзка с този Близнк вече 4 год. с много спадове и висини. Много оскъден на експресия, не знам истинските му чувства  ,как ме възприема ,има ли ни  заедно  в бъдещето. В момента пак сме нещо като разделенеи. От тези неизвестности  започнах преди 3 години и нещо да се занимавам с Таро,а сега и с Астрология. ... Ще съм ви благодарна ,ако може да ми помогнете да намея някои от отговорите.
« Последна редакция: Август 16, 2011, 01:46:26 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #2396 -: Август 15, 2011, 04:35:50 am »
Научих нещо доста интересно. Когато има съвпад на партньорско Слънце с парт. Марс, това рано или късно довеждало до отдръпване в секса и почти никакъв секс. Като се замисля около мен има доста примери за това. Вие какво можете да кажете по въпроса? Съгласни ли сте?

И аз съм била в такава връзка и до охлаждане в страстите не се стигна, но конкуренция имаше, най-вече на професионално ниво. Мой Марс негово Слънце.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #2397 -: Август 15, 2011, 09:38:27 am »

И аз съм била в такава връзка и до охлаждане в страстите не се стигна, но конкуренция имаше, най-вече на професионално ниво. Мой Марс негово Слънце.
Имала съм такива съвпади - даже двоини - съвпад на мой Марс с негово Слънце
и на негов Марс с мое Слънце , при това в моя 5-дом ( защото Марса ми е там )
Отношенията бързо пламват ( зависи от знака де ) и бързо изгасват
( бурни и краткотрайни връзки ). Не бих казала, че секса " угасва",
възможна е и " конкуренция" на двете Янски енергии Слънце/Марс,
затова е по-подходящ съвпада на партньорски Слънце/ Луна
Естествени минерали и амулети

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #2398 -: Август 15, 2011, 10:21:33 am »
Забелязвали ли сте как действа в синастрия Венера на единия в съвпад с Южен Лунен Възел на другия?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2399 -: Август 15, 2011, 01:27:38 pm »
По принцип по натал си имам Венера в съвпад с ЮЛВ, партньор с Венера в съвпад с моята не съм имала. Имала съм партньор с Венера в същия знак като моята, но в съвпад със Слънцето ми (той също имаше съвпад Венера/ЮЛВ в радикса). Забелязвам, че и при съвпад Слънце-Венера в синастрията любовта бързо пламва, но ако няма "разбирателство" по Слънце-Луна, може и да изстине бързо, ако се е крепяла само на първоначалния магнетизъм.

Венера на единия в съвпад с Кету на другия партньор може да даде силна връзка (ако останалите фактори го подкрепят), но с много особено усещане между партньорите, сякаш са се познавали вечно, но трябва отново да се преоткриват един друг... Това усещане ще е по-силно, ако съвпадът е огледален, т.е. ЮЛВ на единия попада в знака (и накшатрата) на Венера на другия и vice versa. Но може да присъства и усещане за "отделеност" (на психологическо ниво), което впоследствие трябва да се преодолее между партньорите.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.