Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876747 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #2440 -: Септември 01, 2011, 11:19:58 am »
Изумена съм от точността на тълкуването ти.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2441 -: Септември 01, 2011, 02:58:37 pm »
Меги, писах ти на лични.  :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2442 -: Септември 10, 2011, 09:11:15 pm »
Като стана дума за съвпади с възлите, дали съвпадът на СЛВ с Юпитер би могъл да бъде изсмукващ за Юпитеровия човек по някакъв начин? В случая Юпитер дава позитивизъм на СЛВ, подкрепа в развитието чрез философските си разсъждения или просто му помага по-леко да върви по своя път. Но за Юпитер това би могло да бъде изморително, подтискащо. СЛВ се свързва с планетата Сатурн, но на едно по-дълбоко ниво. Освен СЛВ да провокира Юпитер да преосмисли своите възгледи за някои теми от живота, може да се опита да ги разклати - нещо като проверка до колко са устойчиви, но на по-финно ниво (някак индиректно).
« Последна редакция: Септември 10, 2011, 09:17:26 pm от Shreya »

« Отговор #2443 -: Септември 11, 2011, 12:43:11 pm »
какво бихте казали за тази синастрия? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #2444 -: Септември 11, 2011, 03:46:57 pm »
Не ми изглежда градивна. Някак си един друг се успиват.
Може и да греша, просто ми се наби съвпада Нептун/Слънце. :blink:

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2445 -: Септември 25, 2011, 07:34:40 pm »
Какво бихте казали за тази синастрия. Слагам и композита ни, както и прогресивния композит. В прогресивния изглежда напечено, но и в действителност имаме проблеми.  :( Кажете, моля ви, каквото можете. Това ще ми помогне за предстоящите ни разговори. 

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2446 -: Септември 25, 2011, 08:23:00 pm »
iva22, хич ме няма в синатриите и не мога да ти помогна. Прави ми впечатление, че има опозиции на Луна-Нептун и при двамата, което (по мое мнение) е на моменти подривен аспект. Но...с уговорката, че е поколенчески и не би трябвало да е такъв проблем.
« Последна редакция: Септември 26, 2011, 11:00:14 pm от Shreya »

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2447 -: Септември 25, 2011, 08:57:08 pm »
Шрея, моята е външната..

« Отговор #2448 -: Септември 27, 2011, 02:22:52 pm »
Ива 22,в синастрията ви се вижда ,че и двамата имате тежки транзити върху важни планети,така,че явно има дълбока криза във връзката.Плутон и Уран аспектират композитния АСЦ,неговата Венера(у4 в 5дом).Транзитния Сатурн опозира твоята Венера и квадратира упр. на 4-дом(Марс).Още много неща се виждат на пръв поглед,така,че трябва нещо да се промени във връзката ви,необходима е трансформация,много компромиси.Нов подход.С любов и търпение всичко се преодолява,достатъчно е желанието и на двете страни.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2449 -: Септември 27, 2011, 08:06:18 pm »
Благодаря ви много! Деметра, какво още се вижда...какъв нов подход?...има ли смисъл да продължим, да се борим за тази връзка или всичко е на доизживяване? Всякаква информация ще ми е от полза.

*

AH

• 2201
« Отговор #2450 -: Септември 29, 2011, 05:36:54 am »
Какво бихте казали за тази синастрия,ако има желаещи?... :blink:

Венера, Марс и Сатурн ли са на десцендента плюс струпване на планети в 4-ти и 10-ти дом- ами трябва да видят какво има да научат един от друг:), т.е. на такава  връзка човек трябва поне малко внимание да обърне:) – ти обръщаш ли и:)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2451 -: Септември 29, 2011, 09:48:20 am »
С марс на дсц - има физическо привличане от 2-те страни. Сатурн...пък и венера там - ти виждаш в него сериозен партньор. Твои Луна и Венера в негов пети - той сигурно е влюбен в теб  :blink: ..за сатурн в пети ....не знам...  :-\
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2452 -: Септември 29, 2011, 10:04:05 am »
passion,  да не би да нямаш точни часове? защото асцендентите съвпадат напълно...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2453 -: Септември 29, 2011, 10:05:59 am »
Цитат
Сатурн в 5 дом по принцип не е "розово" положение при романтична синастрия... ;)...но при мен той е в стелиум с Венера и Луна ,така че...нямам избор.. ;)
А и двамата имате съвпад на Венера и Сатурн... :-\ което май също не е розово

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2454 -: Септември 29, 2011, 10:11:32 am »
Аспектите със сатурн в синастрията може да не дават романтика, но поне показват сигурност и продължителност на връзката.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2455 -: Септември 29, 2011, 12:29:50 pm »
Можете ли да ми кажете нещо за тази синастрия, моят е вътрешния кръг.  :blink:
Неговия час не ми е известен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2456 -: Септември 29, 2011, 03:27:43 pm »
Словесни двубои?
Има приятни аспекти като тригонът м/у твое Слънце и негова Луна- емоционална подкрепа.
Има един не особено сексуален аспект- съвпад на Венера със Сатурн. Някои твърдят, че давало стабилност и други подобни неща. Възможно е, но личният ми опит е за стагнация баш по венерините теми. :blink:
Заради квадратурата на негов Сатурн към твой Юпитер може да се чувстваш с вързани ръце по отношение на себеизява. Някак си да нагласяш реакциите си спрямо неговите очаквания.
Съвпад Марс/Слънце има сексуален заряд, но тук има и намесен Меркурий та си мисля и за празнословене прерастващо в скандали и други подобни. :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #2457 -: Септември 29, 2011, 03:54:04 pm »

Да,неговите Венера,Марс,Сатурн са на моя ДСЦ,а моите Луна,Венера,Сатурн в неговия 5 дом... :blink:...и да започнах да и обръщам внимание на тази връзка.... :blink:...
[/quote]

всяка връзка в някой момент ни изправя пред някакви предизвикателства. Тая пред какви смяташ ще ви изправи?:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2458 -: Септември 29, 2011, 04:58:49 pm »
Цитат
Словесни двубои?
Има приятни аспекти като тригонът м/у твое Слънце и негова Луна- емоционална подкрепа.
Има един не особено сексуален аспект- съвпад на Венера със Сатурн. Някои твърдят, че давало стабилност и други подобни неща. Възможно е, но личният ми опит е за стагнация баш по венерините теми. :blink:
Малко силно казано е словесни двубои, но като цяло има съравнование.
За Венера и Сатурн може да си права, и аз четох че давало стабилност, но незнам дали поради други причини но досега не съм усетила стабилност, а определено мисля, че има трудности по отношение на венерините въпроси.. Е, все пак има си доста други сексуални аспекти в тези отношения.. съвпадите Марс/Слънце, Марс/Луна, Венера/Плутон
Цитат
Заради квадратурата на негов Сатурн към твой Юпитер може да се чувстваш с вързани ръце по отношение на себеизява. Някак си да нагласяш реакциите си спрямо неговите очаквания.
Съвпад Марс/Слънце има сексуален заряд, но тук има и намесен Меркурий та си мисля и за празнословене прерастващо в скандали и други подобни. :blink:
Не бих казала че съм ограничена откъм себеизява, но може би се нагласям според него..
Скандали... трудно да осъществиш с такъв уравновесен човек, избягващ конфликти - като него. Ако има скандали то аз ги предизвиквам, но не е по повод празнословене и са някакси еднопосочни, само аз скандалствам  ;D
Благодаря ти за вниманието Уран!  :rolleyes:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2459 -: Септември 30, 2011, 08:19:00 am »
Какво според вас трябва да научим един от друг, според тази синастрия? И изобщо - връзката има ли бъдеще в дългосрочен план?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх