Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877019 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #2460 -: Септември 30, 2011, 11:56:20 am »
Моля за коментари на тази синастрия. Опитвам се да открия причината за следния проблем - партньорът ми понякога избухва абсолютно внезапно, като насочва целия си гняв, за каквото и да е било, към мен. Минава му бързо, но аз се травмирам много и обикновено изобщо не мога да схвана с какво съм предизвикала точно в този момент, тази реакция. Освен тези моменти, мога да кажа, че съвместния ни живот е добър. Бих искала да намеря пътя да се справям с тези конфликти и ако си ги обясня по някакъв начин с астрологията, ще се чувствам по - добре. Става въпрос за много години и за повтаряемост на конфликтите - като характер, протичане и завършек. Може би трябва да променя нещо..? :-\

« Отговор #2461 -: Септември 30, 2011, 01:15:53 pm »
Може би първо да потърсим отговора в неговата карта? Да видим дали при него има предпоставки за избухвания, независимо кой е насреща му? В натала си той има съвпад Слънце/Марс в Лъв, в края на 7-ми дом, който е секстилиран от Уран и Уран в квадрат с АС. Мисля, че той е много независим човек и не позволява на други да му казват какво да прави и да променят начина му на мислене. С урановата опозиция, която преживява в момента, може сега да държи на тази независимост повече от всякога. Управителят на 7-мия му дом е Луна (ако часът на раждане е верен), която получава почти точен квадрат от Плутон. Според мен такъв аспект може да е предпоставка за чести конфликти с партьорите... Обаче твоят Юпитер е точно върху Асцендента му - прощаваш му всичко. Познат ми е този аспект. :blink:

« Отговор #2462 -: Септември 30, 2011, 01:24:39 pm »
За прощаването си напълно права.  :blink: Никога не е разрешавал някой да му казва какво да прави и наистина е много независим. Часът му е проверен и е този. Преди няколко години се бях вторачила в Плутон, който премина на няколко пъти през Асцендента и имах чувството, че го разтърсва понякога - имаше и физически злополуки. Сега вече е малко по - спокойно, но останаха конфликтите и усещането, че просто ми се изплъзва понякога - все едно чужд човек застава насреща ми.  :(

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2463 -: Октомври 14, 2011, 07:38:19 pm »
Добър вечер на всички!Ще попитам нещо :blink:,а пък ако някой има добро желание нека отговори.Вълнуват ме отношенията с една госпожица,защото бяха фантастични и въобще не ми беше хрумвало да се ровя за информация за съвместимост,защото тя се усещаше навсякъде,но вече не...Би ли могло да се разтълкува възможно ли е добро продължение?
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2464 -: Октомври 14, 2011, 07:59:44 pm »
Добър вечер на всички!Ще попитам нещо :blink:,а пък ако някой има добро желание нека отговори.Вълнуват ме отношенията с една госпожица,защото бяха фантастични и въобще не ми беше хрумвало да се ровя за информация за съвместимост,защото тя се усещаше навсякъде,но вече не...Би ли могло да се разтълкува възможно ли е добро продължение?
[/quot

Синастрията сама по себе си няма как да ти даде информация,възможно ли е "продължение"... :blink:По-добре разгледай транзити,прогресия,дирекции към наталните ви карти да видиш дали първо и двамата се настроени към "продължение" и също композитна карта или комбин и транзити,прогресия към тях. ;)
Благодаря за отговора.Ти отговаряш на всичките ми питания.Много мило :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2465 -: Октомври 14, 2011, 08:50:15 pm »
Имала е сексуален заряд връзката, но само той не е достатъчен. :blink:

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2466 -: Октомври 14, 2011, 10:24:25 pm »
Имала е сексуален заряд връзката, но само той не е достатъчен. :blink:

Благодаря за коментара.Но не беше само това.Е,да не съм срещал по-страстно съчетание,но рзбирателството и дори интуитивното усещане какво се случва в другия беше още по-забележително.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2467 -: Октомври 15, 2011, 10:24:12 am »
Отчитате ли мидпойнтите в синастрията? Например: Меркурий в точен съвпад с парньорски м/п Луна-Слънце/Сатурн, като същият е в съвпад и с партньорския Марс.
:mer: :soe: :mar:
:mer: :soe: мидпойнт между :moo: и :sun:/ :sat:

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2468 -: Октомври 15, 2011, 09:18:40 pm »
Отчитате ли мидпойнтите в синастрията? Например: Меркурий в точен съвпад с парньорски м/п Луна-Слънце/Сатурн, като същият е в съвпад и с партньорския Марс.
:mer: :soe: :mar:
:mer: :soe: мидпойнт между :moo: и :sun:/ :sat:

Разглеждам го това,но не мога да заключа позитивно/негативно.От скромните ми познания
:mer: :soe: :mar:  съм срещал,че може да е предпоставка за енергиен обмен на интелектуално ниво и съревнование в някакви области.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2469 -: Октомври 16, 2011, 02:20:40 am »
Да, понякога и до обиди може да се стигне.

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2470 -: Октомври 16, 2011, 02:03:24 pm »
:blink:Точно така.И то незабравими.А може би тук и окраската на избухливостта и невъздържаността на луна в овен предпоставя онзи титаничен сблъсък,който може да троши стени ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2471 -: Октомври 16, 2011, 02:23:32 pm »
:blink:Точно така.И то незабравими.А може би тук и окраската на избухливостта и невъздържаността на луна в овен предпоставя онзи титаничен сблъсък,който може да троши стени ;D
Съгласна съм вас и то от личен опит. Говоря за   :mer: :soe: :mar: (За луна в Овен не знам.)
Възможно е да се стигне до обиди и то точно незабравими...
А кой мислите е този който е обижда? Марса или Меркурий?

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2472 -: Октомври 16, 2011, 02:52:40 pm »
Съгласна съм вас и то от личен опит. Говоря за   :mer: :soe: :mar: (За луна в Овен не знам.)
Възможно е да се стигне до обиди и то точно незабравими...
А кой мислите е този който е обижда? Марса или Меркурий?
[/quote]
Интересен въпрос госпожице :blink:Не знам дали ще има единен отговор.Според мен Марс :blink:Може би го импулсира,когато нещата не се развиват,както той иска или ги изпуска от контрол или когато губи...може и да не съм прав.И все пак там,където четох за :mer: :soe: :mar: има доста позитивна информация.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2473 -: Октомври 16, 2011, 03:40:31 pm »
Цитат
Интересен въпрос госпожице :blink:Не знам дали ще има единен отговор.Според мен Марс :blink:Може би го импулсира,когато нещата не се развиват,както той иска или ги изпуска от контрол или когато губи...може и да не съм прав.И все пак там,където четох за :mer: :soe: :mar: има доста позитивна информация.
Не знам в действителност възможно ли е обратното. Но в моя случай наистина Марс нанесе обида а Меркурий и до ден днешен натяква за това.  :blink: ....аз съм Марс  :-[
И разсъжденията ти относно подбудите на Марс са верни според моя опит. Позитивната информация доколкото се сещам беше стимулиране на интелектуално и креативно ниво.
А за избухливостта..може да идва и от други фактори. Примерно Слънце квадрат Уран в моята карта...непредсказуемо и бунтарско поведение

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2474 -: Октомври 16, 2011, 04:17:53 pm »
Не знам в действителност възможно ли е обратното. Но в моя случай наистина Марс нанесе обида а Меркурий и до ден днешен натяква за това.  :blink: ....аз съм Марс  :-[
И разсъжденията ти относно подбудите на Марс са верни според моя опит. Позитивната информация доколкото се сещам беше стимулиране на интелектуално и креативно ниво.
А за избухливостта..може да идва и от други фактори. Примерно Слънце квадрат Уран в моята карта...непредсказуемо и бунтарско поведение
[/quote]
Аз те разбирам за това с натякването.Дразнещо,нали :blink:И на мен ми идва обаче.Това може да бъде туширано.Ако е наранена гордостта,решението е качественият реванш във  времето или готовността с някакъв жест да бъде пожертвано егото на този,който е наранил :blink:.А :mer: :soe: :mar:  може да помогне да се премахне желанието за бягство,тъкмо заради заряда на активността.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2475 -: Октомври 16, 2011, 04:58:49 pm »
Аз те разбирам за това с натякването.Дразнещо,нали :blink:И на мен ми идва обаче.Това може да бъде туширано.Ако е наранена гордостта,решението е качественият реванш във  времето или готовността с някакъв жест да бъде пожертвано егото на този,който е наранил :blink:.А :mer: :soe: :mar:  може да помогне да се премахне желанието за бягство,тъкмо заради заряда на активността.
Аха, значи може да се каже, че вече съм се реванширала  :blink:

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2476 -: Октомври 16, 2011, 05:37:54 pm »
Аха, значи може да се каже, че вече съм се реванширала  :blink:
[/quote]
...което е страхотно :blink:.Щастливец :blink:Дай Боже всекиму :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2477 -: Октомври 17, 2011, 03:07:32 am »
В моя случай Меркурий сякаш ми вадеше душата с памук и ме настъпи по толкова болни места, за отрицателно кратко време, само с няколко изречения. Може би и от съвпада му с мидпойнтите или просто Скорпионските Меркуриевци са си такива. :rolleyes: Не е било нарочно, но пък ме провокира - ясно че има върху какво да работя, но понякога ти идва нанагоре и то доста. Марс има нужда да си почине и успокои, да премисли и така...
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 03:44:48 am от Shreya »

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #2478 -: Октомври 17, 2011, 06:39:42 pm »
В моя случай Меркурий сякаш ми вадеше душата с памук и ме настъпи по толкова болни места, за отрицателно кратко време, само с няколко изречения. Може би и от съвпада му с мидпойнтите или просто Скорпионските Меркуриевци са си такива. :rolleyes: Не е било нарочно, но пък ме провокира - ясно че има върху какво да работя, но понякога ти идва нанагоре и то доста. Марс има нужда да си почине и успокои, да премисли и така...
Възможно е сигурно и меркурий да настъпва по болни места:)Може би той иска да постави на мястото...,а когато дойде премислянето на марса,би трябвало нещата да тръгват много възходящо.Ама аз чуя ли за нещо скорпионско...и не търся проблема другаде ;D

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #2479 -: Октомври 18, 2011, 05:45:43 am »
Марс премисли, но явно не е в него проблемът. Мисля си дали от тяхното взаимодействие Меркурий не става по-прям, а Марс по-обмислящ и анализиращ?
« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 08:55:35 am от Shreya »