Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878242 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: синастрия
« Отговор #2520 -: Декември 04, 2011, 05:27:07 pm »
без да се задълбочавам много, това което се набива на очи е синастричния съвпад Луна/Марс - магнетично сексуално привличане между другото :blink: споменавам него, защото в момента той е точно активиран от транзитния Сатурн.т.е. ти имаш съвпад тр.Сатурн/Луна, а той Сат/Марс. Не се учудвам на въпроса ти. Вероятно се чувстваш самотна, подтисната, дори депресирана. Сатурн е фактора реалност, а също идеала за справедливост, ред , дисциплина, той е строг и суров. Луната е нуждата от емоционално подхранване, от разбиране, съчувствие, топлина и нуждата да ги даваме и получаваме от другите. В такъв момент може да изпитваш съмнения, да се измъчваш с въпроси, да се дистанцираш от околните. Транзита предполага трудности във връзката, но не трябва да взимаш сериозни решения сега. Просто се постарай да не вземаш нещата мн на сериозно и изчакай да премине. за него - съвпада на Луна със Сатурн предстои. и той няма да се размине с това. а за момента, транзита му върху Марс + тр Марс през Асц. му - раздразнителност, нерви, разправии...Марс е действието и енергията, Сатурн е ограничението, той блокира. на моменти може да има усещането, че си блъска главата в тухлена стена.
Уран при него транзитира през 7 дом. класическата интерпретация, може би знаеш е - промяна във връзката, в някои случаи, но абсолютно не задължително, раздяла. а може и поява на друг - в повечето случаи появил се внезапно и също толкова бързо си отишъл. При теб пък ще направи тригон към MC  - благоприятен момент за промяна също. от вас зависи как ще отработите нещата. просто е време за размисъл и преминаване на един следващ етап от връзката ви.
хайде спирам до тук, че то вместо синастрия, отиде към прогноза, но теб май това те интересува най-вече. :blink:
нека се включат и други по-нататък...

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2521 -: Декември 04, 2011, 07:55:36 pm »
Какво ще кажете за тази синастрия? Вътрешен кръг - мъж, във външния - жена (аз). Той отскоро проявява някакъв интерес и дори активност... изглежда ми малко дон жуановски тип :)

може ли някой да каже нещо по тази синастрия...  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #2522 -: Декември 04, 2011, 07:59:15 pm »
Какво ще кажете за тази синастрия? Вътрешен кръг - мъж, във външния - жена (аз). Той отскоро проявява някакъв интерес и дори активност... изглежда ми малко дон жуановски тип :)

може ли някой да каже нещо по тази синастрия...  :-\

добра е.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2523 -: Декември 04, 2011, 08:01:21 pm »
благодаря ти, Стела :) но ми изглежда женкарски тип този младеж

*

Stella

• 7765
« Отговор #2524 -: Декември 04, 2011, 08:20:14 pm »

В смисъл - женкар ли?
по-скоро е независим - подчертани водолей, овен и стрелец.
това са най-независимите знаци. Ако го искаш само за себе си, ще го отблъснеш.
Ако му дадеш свободата, може и да го задържиш. Прецени какво искаш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2525 -: Декември 04, 2011, 08:29:48 pm »
без да се задълбочавам много, това което се набива на очи е синастричния съвпад Луна/Марс - магнетично сексуално привличане между другото :blink: споменавам него, защото в момента той е точно активиран от транзитния Сатурн.т.е. ти имаш съвпад тр.Сатурн/Луна, а той Сат/Марс. Не се учудвам на въпроса ти. Вероятно се чувстваш самотна, подтисната, дори депресирана. Сатурн е фактора реалност, а също идеала за справедливост, ред , дисциплина, той е строг и суров. Луната е нуждата от емоционално подхранване, от разбиране, съчувствие, топлина и нуждата да ги даваме и получаваме от другите. В такъв момент може да изпитваш съмнения, да се измъчваш с въпроси, да се дистанцираш от околните. Транзита предполага трудности във връзката, но не трябва да взимаш сериозни решения сега. Просто се постарай да не вземаш нещата мн на сериозно и изчакай да премине. за него - съвпада на Луна със Сатурн предстои. и той няма да се размине с това. а за момента, транзита му върху Марс + тр Марс през Асц. му - раздразнителност, нерви, разправии...Марс е действието и енергията, Сатурн е ограничението, той блокира. на моменти може да има усещането, че си блъска главата в тухлена стена.
Уран при него транзитира през 7 дом. класическата интерпретация, може би знаеш е - промяна във връзката, в някои случаи, но абсолютно не задължително, раздяла. а може и поява на друг - в повечето случаи появил се внезапно и също толкова бързо си отишъл. При теб пък ще направи тригон към MC  - благоприятен момент за промяна също. от вас зависи как ще отработите нещата. просто е време за размисъл и преминаване на един следващ етап от връзката ви.
хайде спирам до тук, че то вместо синастрия, отиде към прогноза, но теб май това те интересува най-вече. :blink:
нека се включат и други по-нататък...

Благодаря ти много  :leos: Наистина е много труден етап за нас в момента, и двамата сме твърдоглави и упорити и незнам  до къде ще я докараме :-\
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2526 -: Декември 04, 2011, 10:10:23 pm »

В смисъл - женкар ли?
по-скоро е независим - подчертани водолей, овен и стрелец.
това са най-независимите знаци. Ако го искаш само за себе си, ще го отблъснеш.
Ако му дадеш свободата, може и да го задържиш. Прецени какво искаш.
аз не съм го заискала :)..по-скоро той я кара малко по-настъпателно и ми стана интересно. Нещо друго по тази синастрия или неговата карта?

« Отговор #2527 -: Декември 17, 2011, 02:16:46 pm »
Здравейте ! В показаната от мен  синастрия виждате ли данни за обсебване от мъжа...объркана съм в емоциите си към този мъж ...прекалено силно го "усещам"/усещам напрежение в главата си при мисъл за него/, перфектни"приятели" сме,без секс до сега...слънцата  попадат в 12дом на другия при двамата... :-\
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 09:25:27 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2528 -: Декември 17, 2011, 02:29:31 pm »
Доста е страшничка тази синастрия... :-\ :rolleyes:...Стелиуми...5 и 8 ми...И много любов...тук има много любов...
Дай боже всекиму.... ;D..
Нормално е да се чувстваш сега...Страст и огън...Просто само с пръсче да те докосне и палиш.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2529 -: Декември 17, 2011, 02:34:50 pm »
 :o....а това главоболие  и напрежение  защо е ?...Не ми се е случвало такова изживяване/не,че съм имала много връзки,всъщност ,но в 3те до сега е нямало такова напрежение у мен/:wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2530 -: Декември 17, 2011, 02:40:23 pm »
:o....а това главоболие  и напрежение  защо е ?...Не ми се е случвало такова изживяване/не,че съм имала много връзки,всъщност ,но в 3те до сега е нямало такова напрежение у мен/:wub:

Той е доста хуббав мъж...с невероятен магнетизъм, харизма...и стил... :blink: На всичкото отгоре умее да говори...,знае кога какво, къде...Въобще не е просто мъж... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2531 -: Декември 17, 2011, 02:47:48 pm »
 ;D така е - този лъвски стелиум ... и в 5д в лъв....вярно е лъв отвсякъде....ама е леко женкар и това ме отдалечава от него....но към мен го усещам да е сериозен....не знам-безкрайно съм объркана, а принципно до сега не съм била таак в такива отношения- знам какво искам там...а тук-не...

« Отговор #2532 -: Декември 17, 2011, 03:24:19 pm »
Ествествено ,че ще имаш главоболие,много Плутониански скрит интензитет,напрежение се натрупва между вас ,но ако успеете да приемете ,че секса и интимността,ще са основната ви "храна" на връзката и ще ви "разголват" душите един пред друг-няма да те боли главата. :blink:....Може би друго...но тая е сладка болка  :P(извини ме ако съм ти прозвучала цинично :-[)

да...съвпада на неговите Слънце и Плутон мисля усещам и ми влияят така....относно "сладката болка"- ми "нека ме боли" така.... :P :wub:

« Отговор #2533 -: Декември 17, 2011, 04:46:01 pm »
[да...съвпада на неговите Слънце и Плутон мисля усещам и ми влияят така....относно "сладката болка"- ми "нека ме боли" така.... :P :wub:

Когато партньорски планети 'пълнят" синастричен 12 дом (а при вас това е двойно подчертано) или бягаш от тази връзка,ако те е страх ,че непрекъснато ще влизат непозволено в най-съкровените ти тайни или свързваш на много дълбоко ниво с другата личност и...каквото сабя покаже. ;)А пък и ти имаш нужда някой да ти разпуска и забавлява Венерата съвпад със Сатурн,а какъв по-добър избор от един по детски ,драматичен и страстен Лъв в случая. :P
[/quote]

интересно ще да е ,май....да взема да се съглася ли......като ви чета-май ще го направя.... :wub:  но той е по-плутонов от мен,нали :-\..аз не съм чак толкова...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2534 -: Декември 17, 2011, 06:09:53 pm »
Нашествията из 12 тите ви домове не ги намирам за харни.

« Отговор #2535 -: Декември 17, 2011, 06:28:59 pm »

а как- като тайна връзка ли?

« Отговор #2536 -: Декември 17, 2011, 06:31:46 pm »
Като притеснителни за личното пространство на човека с 12-тия дом ги интерпретирам аз. Направо ти бърка в нещата, които не би искал да споделяш с някого и на глас. Имах взаимоотношения, в които моят Марс беше в 12-тия дом на момчето. Горкото момче. :blink:

Но всичко зависи от аспектите към планети, които попадат във въпросния 12-ти дом - както синастрични, така и натални аспекти. А и разбира се, от характера на планетите.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2537 -: Декември 17, 2011, 06:32:31 pm »

И аз имам десц. Риби и слънцето ми попадаше в 12 дом на бившия - ми не искам да повторя подобна връзка... постепенно си станах тайния му враг и това си е  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Uran

• 6041
« Отговор #2538 -: Декември 17, 2011, 07:33:21 pm »
И аз приемам като агресори чужди планети в 12-я ми дом особено в близост до асц.

« Отговор #2539 -: Декември 17, 2011, 08:06:48 pm »
телепатия наистина има между нас, той твърди ,че вижда негови черти в мен/ това го отдавам  на общия огнен елемент/ и проявява разбиране към отрицателните ми особености....но аз наистина мисля, че ако направим връзка,тя ще е тайна за него/мисля,че ме лъже някъде,но не съм го разпитвала /...за мен- не :blink: