Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878096 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #2540 -: Декември 17, 2011, 08:12:36 pm »
Можеш да пробваш и с композитна/комбина карта, за да видиш дали има силен акцент върху 12-ти дом там (тайна връзка и силна телепатия).

« Отговор #2541 -: Декември 17, 2011, 08:29:11 pm »
Можеш да пробваш и с композитна/комбина карта, за да видиш дали има силен акцент върху 12-ти дом там (тайна връзка и силна телепатия).
[/qu

тази карта,нали.....че те основно са в 12д  накупчени....охооо   :lol:
« Последна редакция: Декември 18, 2011, 07:31:38 am от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2542 -: Декември 17, 2011, 08:36:26 pm »
Това, което казваш, за телепатичната връзка май се потвърждава от композита. А и У1 Луна в 1-ви дом в тригон с Нептун в 5-ти дом също потвърждава. Луна на трон по знак в 1-ви дом - разтапяте се един в друг май, емоциите са водещи във взаимоотношенията. Като цяло акцентът пада върху 12-ти и 3-ти дом. Може би когато сте насъме, се чувствате най-добре, се разбирате най-добре.

« Отговор #2543 -: Декември 17, 2011, 08:42:07 pm »
Мирабелка,благодаря за идеята за тази карта :wub:
тя  всъщност тази карта ме кара да мисля, че моите усещания не са  от обсебване..
но пък н е  отрича,че връзката няма да е тайна за неговото общество,нали :P

« Отговор #2544 -: Декември 17, 2011, 08:49:48 pm »
Не, не отрича. Традиционно 12-ти дом го свързват с тайните, окултните и незаконните неща. Но и ти знаеш, че може да има много по-дълбок смисъл - ти самата спомена за телепатията помежду ви. ;) При толкова силно акцинтиран 12-ти дом съм сигурна в едно - това не е повърхностна връзка. Има доста неща и то дълбоки неща, които ви свързват. А и с тези огнени тригони в синастрията сте добър екип.

« Отговор #2545 -: Декември 17, 2011, 09:00:56 pm »
отново  благодаря,Мирабелка  ;D :wub:

а тази карта се интерпретира като наталната ли/само ,че дава характера на синастрията,може би/ ?

« Отговор #2546 -: Декември 17, 2011, 09:04:39 pm »
Горе-долу. В смисъл, че основните тълкувания на домовете, планетите и аспектите са същите, но се разглеждат в контекста на връзката, т.е. това е картата на връзката ви като "живо" същество, създадено от вас. В този блог има много добра кратка характеристика на планетите.

« Отговор #2547 -: Декември 17, 2011, 09:12:06 pm »
В този блог има много добра кратка характеристика на планетите.

но това е много практично описание, всъщност и е достъпно ...за планетите в композита  - препоръчвам  и аз на всички като мен   ;D :wub:

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #2548 -: Декември 17, 2011, 10:45:35 pm »
За нашествието в 12-ти доммога  да кажа как е при мен и един мъж, с който имаме силна но странна и трудна връзка, не е сексуална. Моя стелиум-Марс, Юпитер, Плутон и Уран са в неговия 12-те дом а в моя 12-ти неговия Сатурн. Имам чувството, че той ме чете като отворена книга а аз по някакъв начин се намесвам в неговия свят така че го побърквам.

« Отговор #2549 -: Декември 22, 2011, 11:11:29 pm »
Здравейте,
Много ви моля някой да сподели мнение за тази синастия, има ли предпоставки за брак или стабилност, защото този мъж направо ме побърква. Усещам много силна връзка с него, но понякога има объркващо поведение. :unsure:
Благодаря ви предварително.
Ако няма изход, излез през входа...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2550 -: Декември 22, 2011, 11:12:50 pm »
Да! Има... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2551 -: Декември 22, 2011, 11:14:21 pm »
Да! Има... ;D
Благодаря ти за мнението, Марая  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #2552 -: Декември 22, 2011, 11:22:30 pm »
Здравейте,
Много ви моля някой да сподели мнение за тази синастия, има ли предпоставки за брак или стабилност, защото този мъж направо ме побърква. Усещам много силна връзка с него, но понякога има объркващо поведение. :unsure:
Благодаря ви предварително.

да, има и още как ! при толкова съвпади на планети с ъглите ... :blink:
но мислите доста различно; освен това с течение на времето може да изплуват противоречия и проблеми във връзката / Сатурн каре Слънце /, но от друга страна можем да го гледаме и като фактор за дълготрайност - за добро или лошо. но като цяло синастрията ви е много силна.
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 11:38:49 pm от Grace »

« Отговор #2553 -: Декември 23, 2011, 09:59:22 am »
Много ти благодаря Grace, за отговора  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2554 -: Декември 23, 2011, 04:59:04 pm »
Искам да попитам дали се брои за съвпад, когато в синастрията Венерата на единия е в съвпад с Марс на другия, но съвпадът се случва откъм различни знаци - Марс на 28 градуса Рак и Венера на 0 градуса Лъв. И какъв ефект би трябвало да се очаква, ако Марсът на жената е в съвпад с Венерата на мъжа? Искам да ме усещат като жена, не са се оплаквали, но все си мисля, че е по-"нормално" неговия Марс да беше върху моята Венера  :-[
The only distance is that which we create!

*

Grace

• 2257
« Отговор #2555 -: Декември 23, 2011, 05:04:59 pm »
с една дума, твоята сексуалност /Марс/ му допада/ Венера/ - какво лошо ?  ;)
съвпада в различни знаци - някои го броят, други не. в такъв случай, най-добре, виж за допълнителни фактори в тази посока, накъде ще наклонят везните.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2556 -: Декември 23, 2011, 05:12:40 pm »
съвпада в различни знаци - някои го броят, други не. в такъв случай, най-добре, виж за допълнителни фактори в тази посока, накъде ще наклонят везните.

А доколко може да се брои за фактор, ако разглеждам венера и марс по мунданната - т.е. той има Марс в 8 дом (по мунданната съответно трябва да се отчита влиянието на Скорпион), а аз имам Венера в 8 дом (пак да се отчита влиянието на Скорпион). И така "излиза", че Марсът и Венерата ни са в хармония - заради това, че и на двамата в хороскопите ни са в 8 дом. Дали има резон в това? 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2557 -: Декември 23, 2011, 05:13:10 pm »
Искам да попитам дали се брои за съвпад, когато в синастрията Венерата на единия е в съвпад с Марс на другия, но съвпадът се случва откъм различни знаци - Марс на 28 градуса Рак и Венера на 0 градуса Лъв.

Според мен съвпадът се брои, по сидерал попадат не само в един знак, а и в една накшатра (Пушйа).

Иначе ако искаш малко личен опит, по са ми комфортни отношенията, в които моят Марс е в аспект с Венера на мъжа, а не неговият Марс с моята Венера. В една синастрия, в която Марс на мъжа бе в квадрат към моята Венера, имах чувството, че ме "насилва".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #2558 -: Декември 23, 2011, 05:17:58 pm »
Искам да попитам дали се брои за съвпад, когато в синастрията Венерата на единия е в съвпад с Марс на другия, но съвпадът се случва откъм различни знаци - Марс на 28 градуса Рак и Венера на 0 градуса Лъв.

Според мен съвпадът се брои, по сидерал попадат не само в един знак, а и в една накшатра (Пушйа).

Иначе ако искаш малко личен опит, по са ми комфортни отношенията, в които моят Марс е в аспект с Венера на мъжа, а не неговият Марс с моята Венера. В една синастрия, в която Марс на мъжа бе в квадрат към моята Венера, имах чувството, че ме "насилва".

Сега вече се поуспокоих и ми е готино  :blink: Била съм с мъже, чийто марс е бил в точен съвпад с венерата ми - не съм усетила кой знае каква страст към тях, към единия даже никаква. И в леглото не беше кой знае какво  :blink:  Имала съм взаимоотношения и при марс квадрат към венера (но не помня коя планета на кого беше) - но мисля, че аз бях агресорът и чак се чудя тоя мъж как ли си е оправил самочувствието след мен  :-[

*

Grace

• 2257
« Отговор #2559 -: Декември 23, 2011, 05:39:47 pm »

А доколко може да се брои за фактор, ако разглеждам венера и марс по мунданната - т.е. той има Марс в 8 дом (по мунданната съответно трябва да се отчита влиянието на Скорпион), а аз имам Венера в 8 дом (пак да се отчита влиянието на Скорпион). И така "излиза", че Марсът и Венерата ни са в хармония - заради това, че и на двамата в хороскопите ни са в 8 дом. Дали има резон в това?

този тип съответствия са много силен индикатор за дълготрайни и хармонични взаимоотношения, но се отнася до взаимовръзките между Слънце, Луна и Асцендент !