Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875340 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #2640 -: Февруари 04, 2012, 06:54:45 pm »
Сама ще разбереш... Човек сам най-добре си научава уроците.
А защо пускаш отново синастрия с него, след като искаш да го забравиш?  :blink:

само от любопитство да питам а при теб какво се случи- продължихте контакта ли?... :P
синастрията я  пуснах за улеснение- да се знае какво визирам  :wub:
а "онзи"..той си сивее в абонатите ми, но не изчезва  :-\
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2641 -: Февруари 04, 2012, 06:57:41 pm »
Валя, и на мен ми е интересно това за кармичните връзки... макар, че май има различни представи за това какво е карма...
Наистина не знам... но си мисля, че възела в съвпад с лична планета (както в случая с негова Луна) може да даде предпоставки за нещо такова  :rolleyes:
Сатурн и Плутон също е възможно да имат някакво значение в такива случаи...

това за мен ли е  :-\

Не мила, написах коментара за марсин, без да се обръщам към нея, защото го написах точно под нейния  :blink:
Сега като се замислих, наистина би могло да звучи като за твоя случай ;D Ама ти искаш ли да го забравиш или не?

.
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 12:15:58 pm от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2642 -: Февруари 04, 2012, 07:06:45 pm »
Валя, общо взето и при мен е същата ситуациата- страхувам се ..... :blink:
също искам да го забравя, той обаче не иска/той иска да притежава  всички жени ,ако може да са негови.../ ,явно....ето- отново се усещам безсилна пред него...и това е ,защото той цели това...умишлено....по 12д...  ;D
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 07:11:21 pm от марсин »

« Отговор #2643 -: Февруари 04, 2012, 07:11:23 pm »
Валя, общо взето и при мен е същата ситуациата- страхувам се ..... :blink:

.
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 12:16:11 pm от valiastankova »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2644 -: Февруари 04, 2012, 07:24:05 pm »
Хехе, че сте ми готинки и двете!  :P И двете ви разбирам...

само от любопитство да питам а при теб какво се случи- продължихте контакта ли?... :P

Ами не мога да ти кажа  ;D А и според мен твоите действия се отразяват главно на теб самата, докато връзката и отношенията между вас, те вече са следствие. Така мисля.
А не би трябвало да ти сивее.. иди на conversations и цъкни 'hide conversation" на неговия профил, тогава вече никъде не трябва да ти излиза. Аз вече съм спец по блокирането  ;D Ама тоя скайп много често го променят..  зависи и от версията.

« Отговор #2645 -: Февруари 04, 2012, 09:01:13 pm »
Хехе, че сте ми готинки и двете!  :P И двете ви разбирам...

Ами не мога да ти кажа  ;D А и според мен твоите действия се отразяват главно на теб самата, докато връзката и отношенията между вас, те вече са следствие. Така мисля.
А не би трябвало да ти сивее.. иди на conversations и цъкни 'hide conversation" на неговия профил, тогава вече никъде не трябва да ти излиза. Аз вече съм спец по блокирането  ;D Ама тоя скайп много често го променят..  зависи и от версията.

.
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 12:16:53 pm от valiastankova »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2646 -: Февруари 04, 2012, 09:05:40 pm »
Аз си мисля, че ако е имало какво да научиш от него, то ти си я намерила поуката, но не си разбрала още.
А ако не си, то ще я намериш  :blink:

« Отговор #2647 -: Февруари 04, 2012, 09:12:35 pm »
да- в това е и смисъла на кармичните връзки- винаги идват да ни научат на нещо/ и затова често са трудни/

« Отговор #2648 -: Февруари 04, 2012, 09:18:54 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 12:17:24 pm от valiastankova »

« Отговор #2649 -: Февруари 04, 2012, 09:30:28 pm »
това е и моето колебание...интензитета  на емоциите ми е/беше толкова силен,че си мисля,че тази връзка не ми е случайна/ и това главоболие,дето го имам при мисълта за съществото/...и сега обръщам гръб на нещо ,което Космоса ми е пратил  да изживея, а егото ми го отхвърля.........виж - то ако е писано да се случи-ще се случи въпреки нашите желания  или нежелания..щом се е случило по този начин-значи така е трябвало/така се успокоявам аЗ..../

« Отговор #2650 -: Февруари 04, 2012, 09:41:48 pm »
това е и моето колебание...интензитета  на емоциите ми е/беше толкова силен,че си мисля,че тази връзка не ми е случайна/ и това главоболие,дето го имам при мисълта за съществото/...и сега обръщам гръб на нещо ,което Космоса ми е пратил  да изживея, а егото ми го отхвърля.........виж - то ако е писано да се случи-ще се случи въпреки нашите желания  или нежелания..щом се е случило по този начин-значи така е трябвало/така се успокоявам аЗ..../

.
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 12:17:44 pm от valiastankova »

« Отговор #2651 -: Февруари 04, 2012, 10:52:56 pm »
...така е ,наистина...и аз не съм изживявала такова усещане до този момент...отслабнах с 3кг от емоция  :(..но пък  поне усетих тази яка тръпка  :P.....преди много години имахме един "младеж" в компанията ни,дето като ме видеше и изтърваше каквото държеше в ръцете си -със слънце в скорпион е, със силна венера в картата си  и мисля стелиум във везни/синастрия не съм гледала/...вече го разбирам истински... :-\ ;D ;D
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 11:04:37 pm от марсин »

« Отговор #2652 -: Февруари 05, 2012, 10:45:32 am »
Здравейте искам да ви попитам за мнението ви за тази карта аспектите съм ги разгледала със книгата на линда гудман за синастрията но по домове не съм много наясно ..ще съм ви много благодарна ако споделите мнението си ..
Слънце-Телец,Ас-Скорпион,Луна-Козирог

*

Uran

• 6041
« Отговор #2653 -: Февруари 05, 2012, 12:45:31 pm »
В материален план имате много общи интереси т.е. гледате в една посока, което си е най-важното в една връзка.

« Отговор #2654 -: Февруари 07, 2012, 09:58:37 pm »
Здравейте! Какво бихте казали за тази синастрия? Струва ми се доста интересна. Момъкът е много влюбен, а момата за сега споделя, че не изпитва нищо, но според мен предстои нещо сериозно. Вие как мислите?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2655 -: Февруари 07, 2012, 10:15:18 pm »
Доста аспектирана синастрия.... Така както го казваш звучи сякаш момъкът си ти... ти ли си?  ;D

« Отговор #2656 -: Февруари 07, 2012, 10:23:47 pm »
Доста аспектирана синастрия.... Така както го казваш звучи сякаш момъкът си ти... ти ли си?  ;D

За жалост не съм аз. Иначе какво мислиш? Както каза - доста е аспектирана и поне от скромните ми знания, показва все хармонични неща, парадоксално на факта, че става дума за синастрия между овен и рак.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2657 -: Февруари 07, 2012, 10:37:17 pm »

За жалост не съм аз. Иначе какво мислиш? Както каза - доста е аспектирана и поне от скромните ми знания, показва все хармонични неща, парадоксално на факта, че става дума за синастрия между овен и рак.

Какво му е парадоксалното, те затова имат квадрат между слънцата.
Интересно, че няма ни един секстил. Много квадрати, опозиции и тригони.
Аз нямам много познания... но тригона на Луните означава емоционален баланс.
Плутон и Сатурн на момичето са в опозиция на Слънцето на младежа... Сигурно това е голям натиск върху него. Но пък неговия Сатурн е в опозиция на нейната Венера, което сигурно я ограничава.

« Отговор #2658 -: Февруари 07, 2012, 10:47:00 pm »

Какво му е парадоксалното, те затова имат квадрат между слънцата.
Интересно, че няма ни един секстил. Много квадрати, опозиции и тригони.
Аз нямам много познания... но тригона на Луните означава емоционален баланс.
Плутон и Сатурн на момичето са в опозиция на Слънцето на младежа... Сигурно това е голям натиск върху него. Но пък неговия Сатурн е в опозиция на нейната Венера, което сигурно я ограничава.

Под парадоксално визирах елементите, които представляват зодиите им огън и вода.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2659 -: Февруари 08, 2012, 10:03:29 am »
Цитат
Под парадоксално визирах елементите, които представляват зодиите им огън и вода.
-

да, ако спрем до тук, не е най-лесната комбинация, но както винаги в асрологията, нещата трябва да се разглеждат комплексно. Между другото, познавам такова семейство - Рак/Овен - имат две деца и много добре си живеят...

По-голям проблем в тази синастрия, според мен, е опозицията Сатурн / Венера. Но пък ако се получат нещата, може да даде дълготрайност, за добро или лошо.
Има вероятност той да се опитва да и се налага, да я поучава и да се опитва да я променя. Тя, от своя страна ще се съпротивлява, а на моменти направо ще го озадачава и обърква. Ще има желание да избяга и да се дистанцира. Ако има връзка, може да е белязана с внезапни, по-дълги или по-кратки раздели. Добрата страна на това е възбудата и вълнението, което все пак събуждат един в друг. Някой влюбил се от пръв поглед или запознанство при необичайни обстоятелства ??
« Последна редакция: Февруари 08, 2012, 10:15:03 am от Grace »