Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875173 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: синастрия
« Отговор #2680 -: Февруари 08, 2012, 06:59:49 pm »
Със синастрична астрология не се занимавам, но нека някой от колегите се включи.
Отговорът трябва да е заложен в наталните карти на двойката. И на първо място гледаме картата на жената, каква е вероятността да зачене и кога е таймингът за това.

Ако имаш отношения с друг човек, защо да не пробвате да заченете с него дете? Не би следвало надеждата да имаш дете да те държи в брак, който отдавна се е изчерпал, т.е. това да е единствената причина да останеш със съпруга си. А и си имате осиновено детенце, заедно сте го отгледали. Помисли, може би това е бил един от уроците, които е трябвало да усвоите по време на брака си - да приемете чуждо дете и да го обичате като свое собствено. Справили сте се успешно с това предизвикателство.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2681 -: Февруари 08, 2012, 07:14:55 pm »
Синастричната астрология не дава отговор на такива въпроси. Тя дава представа как си взаимодействате като характери.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2682 -: Февруари 08, 2012, 07:27:54 pm »
Да не си разбрала, че си бременна?  :blink:

Не, не съм. Ситуацията е по-сложна... с бившия ми съпруг от 11 години се опитваме да имаме дете, но така и не се получи. Днес ми казаха, че както съпругът ми, така и аз може да имаме деца. Също така споделиха, че ще имам две деца (не знам дали по наталната карта се разчита)... и то може би от него. А аз не искам да продължавам този брак.... Вторият човек за когото питам е любим човек... не знам дали от обяснението ми е правилно. И за това въпросът ми...

странното е, че синастрията с бившия ти съпруг е много добра. има и сексуално привличане и взаимна хармония и разбирателство...от друга страна, мога да си преставя колко емоционално "напоена" се чувства Луната ти в Кози рог от Слънцето в Риби на другия любим. по принцип има индикации в астрологията, които могат да подскажат по-лесно зачеване между двама, но истината е, че дете се прави с много любов. и с малко божия помощ. следвай сърцето си   :blink: успех ти пожелавам !

« Отговор #2683 -: Февруари 08, 2012, 07:31:47 pm »
Благодаря Ви за отговорите и разбирането. Да, сигурно това е трябвало да преминем и ни най-малко не съжалявам за нищо..., но това което научих днес ... просто ме изкара от пътя и не мога да се успокоял Ако приложа наталните карти имали възможност по тях да се разбере?. Много се извинявам на всички.. ако досаждам с въпросите си...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2684 -: Февруари 08, 2012, 07:33:54 pm »
Забелязала съм, че при синастричен съвпад Луна-Юпитер партньорката забременява лесно, такъв аспект в синастрията често дава и силно желание за общо дете с партньора (без значение кой от двамата е "юпитеровият", а кой е "лунният" партньор).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2685 -: Февруари 08, 2012, 07:34:31 pm »
Предполагам обаче, че може да дава някакви предположения. Но не бях чувала конкретно тълкуване с кой човек може и не може да имаш деца.
На мен астроложка ми е правила хороскоп преди и там пишеше за деца..

Не, не съм. Ситуацията е по-сложна... с бившия ми съпруг от 11 години се опитваме да имаме дете, но така и не се получи. Днес ми казаха, че както съпругът ми, така и аз може да имаме деца. Също така споделиха, че ще имам две деца (не знам дали по наталната карта се разчита)... и то може би от него. А аз не искам да продължавам този брак.... Вторият човек за когото питам е любим човек... не знам дали от обяснението ми е правилно. И за това въпросът ми...

странното е, че синастрията с бившия ти съпруг е много добра. има и сексуално привличане и взаимна хармония и разбирателство...от друга страна, мога да си преставя колко емоционално "напоена" се чувства Луната ти в Кози рог от Слънцето в Риби на другия любим. по принцип има индикации в астрологията, които могат да подскажат по-лесно зачеване между двама, но истината е, че дете се прави с много любов. и с малко божия помощ. следвай сърцето си   :blink: успех ти пожелавам !

Дали е нужна божията помощ... Все ми е странно когато някой говори.. господ това господ онова, сякаш е нещо всепризнато... Ами тези които ня вярваме в господ...защо ни дават такива съвети.. сякаш са сигурни че и ние приемаме нещата като тях. Сякаш няма човек, който да оспорва съществуването на "Господ" Може би нямаме нужда от неговата помощ за да направим каквото и да е било :blink: Кажете поне "вселената" или нещо друго...

*

Grace

• 2257
« Отговор #2686 -: Февруари 08, 2012, 07:35:20 pm »
сложи ако искаш твоята карта, но доколкото виждам, имаш Сатурн в 5-и дом и Луна в Козирог. Това само по себе си вече означава късно майчинство.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2687 -: Февруари 08, 2012, 07:36:18 pm »
Забелязала съм, че при синастричен съвпад Луна-Юпитер партньорката забременява лесно, такъв аспект в синастрията често дава и силно желание за общо дете с партньора (без значение кой от двамата е "юпитеровият", а кой е "лунният" партньор).

да, точно. при тях го няма обаче и в двата случая.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2688 -: Февруари 08, 2012, 07:39:18 pm »
Аз пък съм чела, че Луната на жената в съвпад с Марса на мъжа, създава желание у жената да има деца от него.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2689 -: Февруари 08, 2012, 07:40:22 pm »
Цитат
Дали е нужна божията помощ... Все ми е странно когато някой говори.. господ това господ онова, сякаш е нещо всепризнато... Ами тези които ня вярваме в господ...защо ни дават такива съвети.. сякаш са сигурни че и ние приемаме нещата като тях. Сякаш няма човек, който да оспорва съществуването на "Господ" Може би нямаме нужда от неговата помощ за да направим каквото и да е било  Кажете поне "вселената" или нещо друго...

Freya, можеш да го наричаш както искаш. Можеш да вярваш или да не вярваш, но тази сила съществува.  :blink:
А нима мислиш, че астрологията е само математика? - въпроса е риторичен

« Отговор #2690 -: Февруари 08, 2012, 07:42:13 pm »

Да, за детето съм съгласна, но когато липсва любовта..  и желанието спрямо един човек, нищо не може да помогне... Общо взето бяхме спокойно и уравновесеното семейство, а относно привличането - има го само от негова страна. Ето качвам моята натална карта и на двамата мъже (ако те имам някакво значение)
« Последна редакция: Май 12, 2012, 07:08:22 pm от slavex5213 »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2691 -: Февруари 08, 2012, 07:51:37 pm »
Цитат
Дали е нужна божията помощ... Все ми е странно когато някой говори.. господ това господ онова, сякаш е нещо всепризнато... Ами тези които ня вярваме в господ...защо ни дават такива съвети.. сякаш са сигурни че и ние приемаме нещата като тях. Сякаш няма човек, който да оспорва съществуването на "Господ" Може би нямаме нужда от неговата помощ за да направим каквото и да е било  Кажете поне "вселената" или нещо друго...

Freya, можеш да го наричаш както искаш. Можеш да вярваш или да не вярваш, но тази сила съществува.  :blink:
А нима мислиш, че астрологията е само математика? - въпроса е риторичен

Това имам в предвид, че много хора го наричат Господ. Господ е приказен герой от библията, на когото му е угодно това или онова. Това е моето мнение и на много други.
Аз не отричам че има всевишна сила.... Но наричайки я с името "господ", някои хора ограничават и останалите до техния начин на мислене. Сякаш смяташ, че останалите са длъжни да мислят като теб и да имат същите вярвания по default.. това не ми харесва. А много хора го правят. Аз не налагам моите възгледи върху останалите. Но вярващите често го правят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2692 -: Февруари 08, 2012, 07:54:16 pm »
Аз пък съм чела, че Луната на жената в съвпад с Марса на мъжа, създава желание у жената да има деца от него.

Ако силният сексуален магнетизъм се отъждествява с репродуктивната функция, тогава бих казала да.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2693 -: Февруари 08, 2012, 07:56:16 pm »

Ако силният сексуален магнетизъм се отъждествява с репродуктивната функция, тогава бих казала да.  ;D

Не знам, четох го на едно място. Понеже все пак Луната се отъждествява с майката предполагам... а за Марса не съм сигурна в случая. А при мен има случай в който важи това тълкуване.... но не знам дали е от този аспект.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2694 -: Февруари 08, 2012, 07:59:46 pm »
slavex5213, гледам си имала слз върху Слънцето - У5 дом.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2695 -: Февруари 08, 2012, 08:02:55 pm »
slavex5213, мисля, че 2014-2015 са годините, когато имаш всички шансове за майчинство.

*

Grace

• 2257
« Отговор #2696 -: Февруари 08, 2012, 08:08:01 pm »
Цитат
Аз не отричам че има всевишна сила.... Но наричайки я с името "господ", някои хора ограничават и останалите до техния начин на мислене. Сякаш смяташ, че останалите са длъжни да мислят като теб и да имат същите вярвания по default.. това не ми харесва. А много хора го правят. Аз не налагам моите възгледи върху останалите. Но вярващите често го правят.

Freya, разбирам те  :blink: и аз мразя клишетата и ограниченията, както и това да налагаш фанатично дадено мнение, но нали разбираш - " господ" е кратко и разбираемо. не може всеки път да пишем витиевати фрази за " всевишната сила, дето...." . Все на някой няма да му се види точно определението.  ;D

« Отговор #2697 -: Февруари 08, 2012, 08:08:27 pm »
slavex5213, гледам си имала слз върху Слънцето - У5 дом.

А това какво означава?

« Отговор #2698 -: Февруари 08, 2012, 08:12:35 pm »
slavex5213, мисля, че 2014-2015 са годините, когато имаш всички шансове за майчинство.

Благодаря много, Grace. Това донякъде съвпада с това което ми казаха. А на двамата мъже по наталните карти може ли да се определи кога очакват да имат деца?

*

Grace

• 2257
« Отговор #2699 -: Февруари 08, 2012, 08:14:37 pm »
не се наемам по техните карти да прогнозирам.
а какво означава " донякъде" ? можеш ли да споделиш какво ти казаха?