Квадратът на негов Сатурн към твоя Луна не знам дали да го отчитаме. Напрактика двете планети са в секстилни знаци, а орбисът ми се струва широк. Но това е аспект, който се свърза с емоционална студенина. Въпреки че винаги съм си мислила, че един хармоничен аспект между Луните (вие имате тригон) би трябвало да компенсира такива скрити квадратчета. Явно много греша или това е някаква първоаприлска шега.

Негов Уран в квадрат с твое Слънце може да го е направил трудно разбираем за теб. Той има съвпад Слънце/Уран (и квадрат У7/Уран) - може да си е дръпнат по принцип и да предпочита да оставя дистанция между себе си и другите. Но пък ти си Водолей с въздушна Луна - ти най-добре би трябвало да разрибаш такова поведение (тук говоря от собствена гледна точка). А за Луна в 12-ти дом сигурно си чела клишетата колко са потайни относно емоциите си... Може да е супер критичен към всичко (скорпионски Меркурий в квадрат със Сатурн).
Венерата му е кацнала върху стелиума ти във Везни. Върху Плутон е, но сигурно изпитва и влиянието на Сатурн и по-слабо на Марс. Може би пък този съвпад Венера/Сатурн е "убивал" романтиката, макар че не бих разчитала на това. С участието на Плутон нямаше ли ревност, страст, ама йок? А за липса на сексуално споделяне щях да набедя напрегнат аспект на Сатурн към Марс (следвайки клишетата от книжките), какъвто нямате.
Не знам. Предавам се. Не разбирам от синастрии.
Груб - квадрат между Слънце/Уран и Марс (ама широк). В мъжка карта може да даде доза първичност. А Венерите ви са в квадрат - различен стил на обичане.