Часовете на раждане горе-долу точни ли са?
Да, има квадратура - нейната Венера в Козирог има нужда от сигурност, докато Марс във Везни може да е малко... непостоянен в желанията си. Той има и натална квадратура между Венера и Марс в комбинация със Слънце в Близнаци в квадрат с Уран - може действително да е непостоянен и шавлив. Но пък Марс във Везни в никакъв случай не е грубиян, напротив - галантен е, така че сексуално не би трябвало да се чувства притисната от агресията му, тъй като той една ли е агресивен. Квадратът между негова Луна и неин Марс би трябвало да му действа възбуждащо и стимулиращо, но и малко притеснително (надявам се, в добрия смисъл). С действията си тя може би му разбърква емоционалния покой от време на време.
Работата със светилата е малко по-сериозна. Нейните в Риби са в квадрат с неговия натален квадрат между Слънце и Уран/Плутон. Мога само да гадая, но ми се струва, че този мъж действа много силно на жената, привлича я по необясним за нея начин, но й е трудно да му се довери - възможно е той да предава доверието й по-често от допустимото. Тя има натална опозиция Слънце/Уран по оста 6/12 дом - възможно е у нея да е "заложено" да бъде привличана именно от такива мъже и отношения - по-различни от "стандартния" модел, непредсказуеми, вълнуващи, но и непостоянни.
Като цяло не мисля, че синастрията им е лоша. Напротив. Проблемът, който аз виждам, е това разминаване между нейното желание за сигурност и неговото измъкване от обвързване и трудни, изискващи връзки. Но нейният съвпад Меркурий/Сатурн допълва наталния му тригон Слънце/Марс до голям трин. Мисля, че има поне теоретична възможност тя да му въздейства стабилизиращо в по-дългосрочен план. Допълвам, че тригоните Слънце/Меркурий и Марс/Сатурн са отлични за конструктивен диалог и планиране.
Сега се извинявам за горното, ако са глупости. :blink: