с две козирожки луни и взаимни секстили на луните към юпитерите - много мило

И аз така се надявам да си намеря някоя козирожка луна....някой брат по съдба

Не мога от тука да видя колко точни са взаимните опозиции хирон уран?
Мисля има и някакви секстили?
нКара, ествествено не се дължи само на аспектираните хирони това, че сте заедно 10 години. Но коментара по хироните.
Искам да уточня, че съм начинаеща и правя тук сводобни съчинения :blink:
И двамата си приличате по това, че сте нестандартни във вижданията си- при теб- по отношения на романтични отношения, деца- при него...възможно е да има някаква странна ценностна система- просто нетипична нагласа и начин на мислене. Опозицията на хироните към тези ваши точки може да говори, че точно по тези теми може да има някакви несъответствия, единия да наранява другия, но и да го учи в същото време, като неговата болна тема е твоя уран в 5, а твоята съответно неговия уран във втори. Но при опозицията противопоставянето е доста интензивно...нали..
Секстила по знак между твой хирон и негово слънце, може да значи че има нещо в личностностното проявление на мъжа, което действа дразнещо..но стимулиращо дразнещо- и поучително за теб- в смисъл по меките аспекти към хирон търся леките и приятни за научаване уроци от "болката".............
Аз така разбирам хирона и мажорните аспекти- болката заради която има смисъл да останем..или пък болката заради, която е по- разумно да си тръгнем.