Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875559 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: синастрия
« Отговор #3440 -: Август 04, 2012, 07:25:57 pm »
Само едно не схванах- напреди за онзи близначкото писа, че само сте се целували, а сега пък си се притеснила да не си заченала от него  :o

;D Времената се менят, нищо не е като в "доброто старо" време... А и тоя аватар с тичинки съвсем на други мисли ме навежда.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #3441 -: Август 04, 2012, 07:26:38 pm »
Ами... това е един приятел, с който си пишем от няколко години, не сме се виждали досега, но утре вечер ще се видим, след като той ми предложи да ида на гости. Правил го е и преди, аз все отказвах, но просто не издържам вече вкъщи, искам да се разсея и да се почувствам по-малко самотна. Работи в София, и си мисля дори, че ако се преместя там, мога да отседна при него, да си поделим наема, имам му доверие. Той твърди, че имаме много общо - като душевност и мислене, и всъщност имаме съвпад на Луните. Ще можем ли да живеем заедно и дали ще се разбираме? Какво виждате в тази синастрия?

би трябвало да си паснете, хубава е синастрията, действително с неговия сатурн в стрелец и секстилите към твоите светила и марс ще ти помогне да преодоляваш по-лесно квадратуриете им с твоя сатурн в натала
ако има някакво напрежение ще е от неговия марс в козирог, който е търпелив и работлив, но обича да държи изкъсо, да командва задкулисно и понякога си служи с манипулации, за да мине на неговото

Благодаря за отговора. :) И аз мислех, че ще си паснем, колкото и да не харесвам Лъвове, с тях се сприятелявам най-лесно. Днес ми каза, че иска утре да си вървя. Постоянно е изнервен и неспокоен, пие антидепресанти, каза, че е направил грешка, че ме е поканил, извини ми се, дори иска да ми плати пътните, хъх... Просто бил отчаян, както отчаяна съм била и аз след като си вкарах филма, че съм забременяла от Близначкото. Мислех, че ще се радва, че съм при него, но твърди, че иска да остане сам, както и че не е в състояние да живее с някой друг. От това следва, че трябва да си потърся друга квартира или някого, с което да си поделим такава.   :(

Мила Либра,  :blink:
щях да ти пиша преди няколко дни, но забравих .. момчето има в момента тр Сатурн съвпад Луна. Хич не му е до приятелки и любови. Не приемай нещата лично, просто момента не е подходящ.  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3442 -: Август 04, 2012, 10:40:29 pm »
ми все пак не е трябвало да възлагаш толкова надежди на човек, с който дори не сте се виждали- в такъв случай винаги има вероятност да не се харесате на живо, както се е получило- явно наживо не го кефиш, а може да не е очаквал, че гостито ти е свързано с по-продължителен престой и съжителство, а на всичко отгоре ти е дошло и ако се е надявал на нещо друго съвсем да се е изнервил... Само едно не схванах- напреди за онзи близначкото писа, че само сте се целували, а сега пък си се притеснила да не си заченала от него  :o то не е и моя работа да ти се бъркам в личния живот, но все пак на години мога да съм ти майка и един съвет- на срещи ходи с презеветиви, пазят не само от забременяване, а и от всякакви болести, дори един хепатит А се предава по полов път, така че като нямаш търпение да опознаваш хората по-добре предварително, поне си пази здравето!

Благодаря за съвета. :) С Близначкото (Константин) на първата среща наистина само се целувахме, но последният път когато се видяхме, когато ме посрещна на летището след Валенсия, бяхме направили точно 2 месеца, срещахме се всеки възможен път, мислех, че иска да бъдем заедно... и тогава наистина не използвахме презерватив. Аз се филмирах ужасно, макар и да нямах основание. Търпение имам аз, 3 седмици го чакам да ми звънне, но засега нищо. :)

Мила Либра,  :blink:
щях да ти пиша преди няколко дни, но забравих .. момчето има в момента тр Сатурн съвпад Луна. Хич не му е до приятелки и любови. Не приемай нещата лично, просто момента не е подходящ.  :blink:

Мерси, Грейс! Разбирам какво му е, седнахме днес, поговорихме сериозно и приятелски, сподели ми какво чувства, какво го измъчва, и наистина усетих Луната във Везни и близостта, която изпитвам към него. Просто имам нужда от приятел, затова дойдох при него. Утре се прибирам вкъщи, но преди това се чудя дали да потърся Константин или да чакам след 10-ти, заради ретро Меркурий.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3443 -: Август 05, 2012, 02:27:47 pm »
Преди време се изумих тук на синастрия с равни домове, оказа се, че и аз съм се обзавела с такава. За първи път ми се случва.  :o Обаче... съвпад на осите, хубаво, но... оттам нататък с опозиция на Марсове, квадрат Марс/Слънце и Луна и опозиция Слънце/Сатурн, нещо... Какво мислите? Аз клоня към бягство.  :-[

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3444 -: Август 05, 2012, 05:07:30 pm »
не клони към бягство, защото с тази натална Луна в Риби, това е човек, който може да те разбира и да се грижи за теб, а и Нептуна му е в съвпад със СЛВ. Това, че Марсовете са Ви в опозиция, е добре и при двамата са важни планети, ще Ви зареждат с енергия, защото съвпадът на асц все пак дава огромна прилика. Аз изключително много толерирам врзъките с еднакъв асцендент, около мен това се оказаха най-добрите връзки - подкрепа, разбиране, сходни цели, добър екип. Венерите Ви са в съвпад, и при двамата рецепция Венера - Меркурий, освен това момъкът е Везни, Везните винаги за готови за комуникация, разбрани са и са живи наистина, само когато имат партньор.  :blink: Единствените мъже, на които аз лично имам доверие, относно партньорства.  ;)

Освен това с Марс в Козирог това е мъж, на който може да се разчита.

Неговият Сатурн ти аспектира достатъчно лични планети - ще те застопори, но за добро, освен това Венера му е изкл важна планета (и Сатурн под Телец и стелиум Везни), а ти доста добре си я аспектирала със Слънцето си и Луната си - ще имате и искрено приятелство. Слънце - Венера, Марс - Венера си е благословия в една синастрия.
« Последна редакция: Август 05, 2012, 05:12:08 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3445 -: Август 05, 2012, 05:41:07 pm »
при него е важен, защото е упр на едното светило и е сравнително отработена енергия. Вдъхновение, мечти, идеали - звучи много общо, но определено Нептун има връзка с всичко, което храни душата - изкуство, цветове, музика, ще я вдъхновява Рония този мъж. Освен това на нея Слънцето и е в Скорпион, на него упр на Луната. В дадената синастрия е важно. при хора с нито една планета в риби, нептун няма да е толкова значим.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3446 -: Август 05, 2012, 05:42:47 pm »
Преди време се изумих тук на синастрия с равни домове, оказа се, че и аз съм се обзавела с такава. За първи път ми се случва.  :o Обаче... съвпад на осите, хубаво, но... оттам нататък с опозиция на Марсове, квадрат Марс/Слънце и Луна и опозиция Слънце/Сатурн, нещо... Какво мислите? Аз клоня към бягство.  :-[
[/b]

На теб ще ти е трудно да избягаш със стелиумът му в 8мия ти дом.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3447 -: Август 05, 2012, 07:35:55 pm »
Възможно ли е чрез синастрия да се определи дали въобще има реална вероятност за започване на връзка между двама души? Освен че ще видим възможния потенциал и вероятните проблеми във взаимоотношенията, дали не може да се даде приблизителен тайминг на началото на връзката? Например, съпоставям моя натал с картата на мъж, с когото бих искала да започна връзка, но никога не сме имали такава в миналото, може ли да се посочи чрез наслагване дали изобщо някога ще имаме такава?

Предварително се извинявам ако въпросът е глупав, никак не съм се образовала още на тема синастрия и не са ми известни основните и принципи!

За започване на евентуална връзка, погледни транзитите в двете карти (неговата и твоята). Ако по едно и също време тежки транзити засягат планети свързани с любовта и в двата радикса, то тогава вероятността да се започнете по едно и също време любовна връзка и тя да е между вас е много голяма. Синастрията не би могла да определи тайминга, освен ако нямате точни аспекти в синастрията на афективни планети, като например твое Слънце с негова Луна, твой Марс с негова Венера или две Венера в точен аспект или управителите на 5тите домове в съвпад ... Много по-сложно е да се търси тайминга в синастрията. 

« Отговор #3448 -: Август 05, 2012, 08:02:03 pm »
Възможно ли е чрез синастрия да се определи дали въобще има реална вероятност за започване на връзка между двама души? Освен че ще видим възможния потенциал и вероятните проблеми във взаимоотношенията, дали не може да се даде приблизителен тайминг на началото на връзката? Например, съпоставям моя натал с картата на мъж, с когото бих искала да започна връзка, но никога не сме имали такава в миналото, може ли да се посочи чрез наслагване дали изобщо някога ще имаме такава?

Предварително се извинявам ако въпросът е глупав, никак не съм се образовала още на тема синастрия и не са ми известни основните и принципи!

За започване на евентуална връзка, погледни транзитите в двете карти (неговата и твоята). Ако по едно и също време тежки транзити засягат планети свързани с любовта и в двата радикса, то тогава вероятността да се започнете по едно и също време любовна връзка и тя да е между вас е много голяма. Синастрията не би могла да определи тайминга, освен ако нямате точни аспекти в синастрията на афективни планети, като например твое Слънце с негова Луна, твой Марс с негова Венера или две Венера в точен аспект или управителите на 5тите домове в съвпад ... Много по-сложно е да се търси тайминга в синастрията.

Дивна, много ти благодаря за подробното разяснение!

Не мисля че синастрията ни е добра и че има някаква вероятност за започване на връзка. Поне на пръв поглед не ми изглежда много обещаваща :( Прикачам картите, ако някой иска да погледне.
« Последна редакция: Август 05, 2012, 11:38:04 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Uran

• 6041
« Отговор #3449 -: Август 05, 2012, 08:07:51 pm »
Съвпадите Сатурн/Слънце и Венера/Сатурн са емоционално фрустриращи. Ограничават спонтанността на чувствата, емоциите, естествеността.

« Отговор #3450 -: Август 05, 2012, 08:35:40 pm »
Съвпадите Сатурн/Слънце и Венера/Сатурн са емоционално фрустриращи. Ограничават спонтанността на чувствата, емоциите, естествеността.

Благодаря за коментара Uran!

Жалко че синастрията ни е толкова лоша, аз наистина много го харесвам :( По ваши наблюдения, има ли изключения на недотам съвместими карти, но успешна и продължителна връзка?
Според Аройо най важното в една синастрия е хармоничните аспекти между светилата .Аз съм имала неуспешна връзка с безброй много хармонични аспекти Марс Венера Юпитер абе всичко от хармонично по хармонично но..... 2 квадрата между светилата .Имаше страхотна любов от пръв поглед много прекрасни неща но много бързо ми стана ясно че с този човек е категорично невъзможно да се живее.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3451 -: Август 05, 2012, 09:38:59 pm »
MayFlower - има една книга на Линда Гудман за синастриите, "Знаци на сродните души" много е хубава, и най-важното и самата Гудман множество пъти, когато тълкува синастрии казва, че любовта е над планетарните влияния.

По принцип правилото за синастрия е следното - връзката на големите 3 /асцендент, Слънце, Луна/ и от там Венера и Сатурн - ако търсим дълготрайно партньорство. Повечето астролози търсят 3:1 леки - тежки аспекти (да има хармония, но да има и конфликт, за да има израстване). Като и личните карти се анализират много подробно, за да се види какво търси ДРУГИЯ, синастрията е вторична.

И двамата и потенциалния ти партньор имате силни квадратури по натал (при теб Уран-Сатурн/Марс-Слънце - Скорпион-Лъв-Телец - фиксираните стихии, при него Светилата са в квадрат в кардиналните Везни - Рак. И двамата цял живот сте свикнали да работите с енергията на квадратите.

Сатурн е силно засегнат в синастриите Ви, и Уран е права, че Сатурн ограничава изявата на всяка планета, с която е аспектиран, но е там и поема отговорност и може да се сърди на Венера, че си е позволила екстравагантна кола (нали той всъщност има Венера в Лъв), но това е защото се притеснява за Венера. Няма сполучлив брак без Сатурн да прави аспекти към личните планети. При моите родители Сатурн на баща ми тригонира Луната на майка ми, а нейния Сатурн неговото Слънце.  :P

Венерите Ви са в секстил - много хармония и подобни виждания за връзките и брака, Слънцата са Ви в секстил, Луните са Ви в опозиция, но имате съвпад на кардиналните оси, което си е бинго при синастриите. Твоят младеж има Венера в 1 дом, което е много сходно като енергия на твоя асцендент Везни, и връзките са важни за него (Луна във Везни, стелим в Рак - има нужда човекът от семейство). Твоята Луна е в квадрат към неговото Слънце, ама и неговата е така, така, че това е позната енергия за него. Освен това, той ти активира 10 дом, и Юпитер му е на твой асц, ще ти осигури добър живот. Луната му е в знака на твоя асц от към 12 дом - ще ти чете мислите  :P ;D, дори когато ти не желаеш, но това е много дълбока и душевна връзка, когато е замесен 12 дом. Твоят Юпитер е в съвпад с неговия стелиум в Рак, имате силен Юпитер и Сатурн в синастрията (социални планети) - това е предпоставка, за брак, който изгражда успешна светска двойка, а и двамата имате нужда оттакъв брак, защото имате планети в 10 дом, над хоризонта.

Той с този Юпитер на ИЦ има интересно семейство и иска семейство, твоя асц е там, така, че без проблем ще живеете заедно, дори луните Ви в опозиция, лесно ще си прехвърлят топката и ще балансирате. Аз и баща ми имаме Луни в опозиция, Слънца в квадрат, и до сега не желае да се изнеса от нас, защото си живеем прекрасно заедно. И гарантирам, че Луни в опозиция, си помагат и подкрепят много. Когато аз не съм на кеф, той винаги е весел и ме забавлява, извежда, и обратното и много добре се усещаме един друг.  ;D

Това момче, има двете най-добри зодии за брак и семейство - Везни и Рак и един Юпитер на ИЦ (а твоят е в Рак - има сходство) и Сатурн в 10 (най-добрата позиция). И ти го харесваш и твоят Марс му съвпада с неговата Венера, както и той има Луната във Везни, а ти Луната в Овен, мисля, че имате голям потенциал за успешна връзка. Твоята Венера в Близнаци, освен това ще се чувства много добре с една Луна във Везни. 

А Сатурн и при двамата ще дава преданост и вярност и поемане на отговорност.  ;D :P Не го изпускай това момче, ще има добро семейство и ще е добър баща.

« Отговор #3452 -: Август 05, 2012, 09:41:00 pm »

Благодаря за коментара Uran!

Жалко че синастрията ни е толкова лоша, аз наистина много го харесвам :( По ваши наблюдения, има ли изключения на недотам съвместими карти, но успешна и продължителна връзка?
Според Аройо най важното в една синастрия е хармоничните аспекти между светилата .Аз съм имала неуспешна връзка с безброй много хармонични аспекти Марс Венера Юпитер абе всичко от хармонично по хармонично но..... 2 квадрата между светилата .Имаше страхотна любов от пръв поглед много прекрасни неща но много бързо ми стана ясно че с този човек е категорично невъзможно да се живее.

Proserpine, мерси че сподели!

Гледам негово Слънце квадратира моя Луна, а Луната му прави полуквадрат с мое Слънце, тя тази синастрия от лоша по-лоша излезе!
С мъжа ми имаме 3 аспекта между светилата съвпад тригон и квадрат.Имаме и доста класически хармонични аспекти между Марс и Венера.Но заради този квадрат........много го обичам но не мога да живея с него ще се разделим предполагам.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #3453 -: Август 05, 2012, 09:43:53 pm »
Аройо разглежда опозициите между светилата като притегателна сила .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3454 -: Август 05, 2012, 09:50:51 pm »
Добре, де ами ако детето Ви има квадрати с ваши лични планети, какво правите тогава.

Не го приемам този аргумент, аз. По-добре аспект, отколкото никакъв аспект. Баба ми и дядо ми изкараха един живот с Луни в квадрат - Лъв и Скорпион. Но баба ми по натал има квадрат между 4 планети в Телец и 2 в Лъв, това и е вродената енергия. Живяла съм 2 години с мъж с Луна в квадрат с моята. Ама и аз съм родена с "тежки" квадрати - семейно наследство. Разделихме се, защото той искаше деца, аз бях на 21 и исках да уча, в къщи сме си живели много добре. И Венерите и Марсовете ни бяха в квадрат.  ;)

« Отговор #3455 -: Август 05, 2012, 09:52:25 pm »
Здравейте! Дали може някой да погледне синастрията ми с един човек, с който връзката ни е наистина необяснима на моменти. Аз много го харесвам, той твърди, че също много ме харесва. Има много силно привличане, когато сме заедно. Обаче на практика се получават непрестанни недоразумения помежду ни, обвиняваме се взаимно. Сякаш не се разбираме кой какво иска да каже на другия в даден момент. Изпитваме силна близост помежду си, но има някаква неясна вътрешна надпревара и борба между нас(или поне от негова страна), едно отричане и в същото време привличане. Ясно ми е, че връзка няма да имаме, но ми е много интересно да разбера на какво се дължи близостта ни имайки предвид, че сме доста различни в определени отношения(в други си приличаме разбира се) и някак не можем да се разберем помежду си, каквото и да се случва. Понякога дори говорим за едно и също нещо, а спорим, че другия не е прав докато не установим, че мнението ни е еднакво. Все едно не сме на една и съща вълна по едно и също време. Въпреки всичко аз много го обичам и винаги се грижа за него, мисля за него. Мисля, че той не е толкова силно привързан към мен, но проявява грижа и затова се чудя как можем още да поддържаме тези отношения и да се обичаме, да се чувстваме близки при положение, че се товарим с непрекъснатите си недоразумения и караници....

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3456 -: Август 05, 2012, 09:56:35 pm »
Anabell, благодаря и тук, виждаш позитивното там, където аз виждам само драма (не че не ми импонира и драмата, де  ;D ) Откакто Сатурн се разхожда във Везни, това е вторият мъж Везни, който влиза в живота ми, дотогава нито един не съм познавала изобщо! Явно тече подготовка за нещо... Не ми харесаха квадртатите на Сатурн, признавам си, макар че аз имам по натал и не ми е нещо непознато. Но грижата, вдъхновението и отговорността, както си ги написала направо ме уцелиха в сърцето. Ех...  :wub:

Divna, аз го натирих преди известно време, месец горе-долу... Имам възможност да го видя отново, но засега не съм решила категорично...  :-[

MayFlower, аз съм го пислаа тук - една от най-перфектните ми синастрии, ама акто по учебник, произведе една от най-ужасните ми връзки. И обратното. Не бих оставила само това да е фактор. Слушай сърцето си най-напред.

« Отговор #3457 -: Август 05, 2012, 10:00:38 pm »
MayFlower - има една книга на Линда Гудман за синастриите, "Знаци на сродните души" много е хубава, и най-важното и самата Гудман множество пъти, когато тълкува синастрии казва, че любовта е над планетарните влияния.

По принцип правилото за синастрия е следното - връзката на големите 3 /асцендент, Слънце, Луна/ и от там Венера и Сатурн - ако търсим дълготрайно партньорство. Повечето астролози търсят 3:1 леки - тежки аспекти (да има хармония, но да има и конфликт, за да има израстване). Като и личните карти се анализират много подробно, за да се види какво търси ДРУГИЯ, синастрията е вторична.

И двамата и потенциалния ти партньор имате силни квадратури по натал (при теб Уран-Сатурн/Марс-Слънце - Скорпион-Лъв-Телец - фиксираните стихии, при него Светилата са в квадрат в кардиналните Везни - Рак. И двамата цял живот сте свикнали да работите с енергията на квадратите.

Сатурн е силно засегнат в синастриите Ви, и Уран е права, че Сатурн ограничава изявата на всяка планета, с която е аспектиран, но е там и поема отговорност и може да се сърди на Венера, че си е позволила екстравагантна кола (нали той всъщност има Венера в Лъв), но това е защото се притеснява за Венера. Няма сполучлив брак без Сатурн да прави аспекти към личните планети. При моите родители Сатурн на баща ми тригонира Луната на майка ми, а нейния Сатурн неговото Слънце.  :P

Венерите Ви са в секстил - много хармония и подобни виждания за връзките и брака, Слънцата са Ви в секстил, Луните са Ви в опозиция, но имате съвпад на кардиналните оси, което си е бинго при синастриите. Твоят младеж има Венера в 1 дом, което е много сходно като енергия на твоя асцендент Везни, и връзките са важни за него (Луна във Везни, стелим в Рак - има нужда човекът от семейство). Твоята Луна е в квадрат към неговото Слънце, ама и неговата е така, така, че това е позната енергия за него. Освен това, той ти активира 10 дом, и Юпитер му е на твой асц, ще ти осигури добър живот. Луната му е в знака на твоя асц от към 12 дом - ще ти чете мислите  :P ;D, дори когато ти не желаеш, но това е много дълбока и душевна връзка, когато е замесен 12 дом. Твоят Юпитер е в съвпад с неговия стелиум в Рак, имате силен Юпитер и Сатурн в синастрията (социални планети) - това е предпоставка, за брак, който изгражда успешна светска двойка, а и двамата имате нужда оттакъв брак, защото имате планети в 10 дом, над хоризонта.

Той с този Юпитер на ИЦ има интересно семейство и иска семейство, твоя асц е там, така, че без проблем ще живеете заедно, дори луните Ви в опозиция, лесно ще си прехвърлят топката и ще балансирате. Аз и баща ми имаме Луни в опозиция, Слънца в квадрат, и до сега не желае да се изнеса от нас, защото си живеем прекрасно заедно. И гарантирам, че Луни в опозиция, си помагат и подкрепят много. Когато аз не съм на кеф, той винаги е весел и ме забавлява, извежда, и обратното и много добре се усещаме един друг.  ;D

Това момче, има двете най-добри зодии за брак и семейство - Везни и Рак и един Юпитер на ИЦ (а твоят е в Рак - има сходство) и Сатурн в 10 (най-добрата позиция). И ти го харесваш и твоят Марс му съвпада с неговата Венера, както и той има Луната във Везни, а ти Луната в Овен, мисля, че имате голям потенциал за успешна връзка. Твоята Венера в Близнаци, освен това ще се чувства много добре с една Луна във Везни. 

А Сатурн и при двамата ще дава преданост и вярност и поемане на отговорност.  ;D :P Не го изпускай това момче, ще има добро семейство и ще е добър баща.

Anabell, истинско удоволствие за мен е да чета твоите коментари! Изключитено интересен начин на изразяване и винаги всичко подплътено с примери! Благодаря за отделеното време!

Определено ми даваш увереност за да продължа работа по развитието на тази връзка, дано излезе с успешен край! Не зная до каква степен това е показано в синастрията ни, но аз много го харесвам като излъчване и физика, до такава степен, че наистина не мога да бъда непринудена когато сме заедно. Това вероятно се отработва, когато преминат първите и най-силни трепети. Той също се притеснява когато е с мен, иска да се покаже в най-добра светлина. Ако преодолеем тази скованост, която предполагам е наложена от Сатурн в синастрията ни както Уран споменава, мисля че тогава всичко ще стане много по-лесно и по-бързо. Другата пречка е че той е чужденец, някак не смее да каже всичко което мисли или да действа както иска, защото не е убеден в моята култура как ще се възприеме. Много е чувствителен и раним, но е разбиаремо защото има Слънце в Рак.

Ronia, мерси че се включи! Така и смятам да направя, ще послушам сърцето си, а пък каквото излезе!
For you!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3458 -: Август 05, 2012, 10:06:47 pm »
Другата пречка е че той е чужденец, някак не смее да каже всичко което мисли или да действа както иска, защото не е убеден в моята култура как ще се възприеме. Много е чувствителен и раним, но е разбиаремо защото има Слънце в Рак.

О, с неговия Юпитер в 4 дом - имаш всички шансове да живеете заедно, че той си иска чужденка в къщи.  ;)

Подкрепям Ronia - сърцето Ви ще покаже. Няма синастрия без плюсове и минуси. А и двете сте изключително интелигентни, зрели жени, струва си да има повече майки и съпруги като Вас. И съпрузите Ви ще са късметлии. Явно трябва да търсим наистина при тях Юпитер в 4 или 7 дом  :P ;D  :rolf:

« Отговор #3459 -: Август 05, 2012, 10:13:34 pm »
Другата пречка е че той е чужденец, някак не смее да каже всичко което мисли или да действа както иска, защото не е убеден в моята култура как ще се възприеме. Много е чувствителен и раним, но е разбиаремо защото има Слънце в Рак.

О, с неговия Юпитер в 4 дом - имаш всички шансове да живеете заедно, че той си иска чужденка в къщи.  ;)

Подкрепям Ronia - сърцето Ви ще покаже. Няма синастрия без плюсове и минуси. А и двете сте изключително интелигентни, зрели жени, струва си да има повече майки и съпруги като Вас. И съпрузите Ви ще са късметлии. Явно трябва да търсим наистина при тях Юпитер в 4 или 7 дом  :P ;D  :rolf:

Благодаря ти за хубавите думи Anabell!  :58:
For you!