Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878161 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3580 -: Септември 03, 2012, 09:54:43 am »
здравейте,мога ли да пусна натални и синастрична карти по молба на приятелка.Запознала се в Лондон  с един младеж от Индия и сега той пътува през октомври насам за бизнес дела и да се видят :blink: .Харесват се доста,но момичето с притеснява от културните различия помежду им,например в разговор и вметнал,че сестра му е разведена и той не го одобрява .Това е само един от примерите,които тя разреши да споделя,за да се придобие по пълна представа .вътрешният кръг е на мъжа.Благодаря ви

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3581 -: Септември 03, 2012, 11:08:57 am »
Оказа се, че съм сбъркала часа на раждане като съм пускала синастрията с този мъж... Много ми е... непонятно и несигурно с двата Нептуна на ъгли... Моля, споделете ако знаете нещо повече за Нептун на ъгъл.  :-\ Че си загубих ума е напълно ясно, но оттук нататък? (по прогресии и дирекции е както се казва all over me , направо е нашествие  :-[ )

Пускам и натала му с пр/дирекции ако трябва да се видят наталните градуси по-добре.  :-\
« Последна редакция: Септември 08, 2012, 04:35:20 pm от Ronia »

« Отговор #3582 -: Септември 03, 2012, 11:19:26 am »
Роня, не смея да твърдя че съм компетентна, само мога да ти кажа някои общи приказки - за Нептун на ъгли - просто мои си наблюдения ще споделя, важно е в кои ъгли се намира - когато е на МЦ - възможно е този човек да помогне за осъществяване на твоя цел, мечта. Когато е на ДЦ - обикновено дава големи заблуди - по отношение на партньорството - не е това, което изглежда, ако е на ИЦ - обикновено го свързвам с местонахождение до море - покрай този човек може да се наложи да пътуваш по море, океан - въобще водни площи и да пребиваваш около такива места. На АСЦ - обикновено изкривява виждането ти, възприятията ти - хората го виждат по един начин, за разлика от теб...Другото, което съм забелязала - когато има акцентиран Рак в картата при синастрия и ако другия човек има воден елемент - уточнявам Слънце или Асц /както и кардинален елемент/ - връзката е силна, но някак действа подмолно, самият Рак обсебва по невидим начин другия човек...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3583 -: Септември 03, 2012, 11:28:37 am »
Неговият е на МЦто ми, а моят на ИЦ то му... При всички случаи, което си написала би било 100% вярно, ако тази връзка се развие, както аз бих искала - и за осъществената ми мечта и за пътуването по вода... А че ме е обсебил, също е вече 100% вярно... Но в случая ... даже ми е приятно да мисля за него.  :-[ Благодаря ти за споделеното! Неговият Нептун му е У на Дсц и аз с тия аспекти в последно време към моя, се чувствам много несигурна да ги тълкувам специално Нептуните, не знам какво да очаквам.  :-\

« Отговор #3584 -: Септември 03, 2012, 12:09:08 pm »
Благодаря ти Марсин,
аз отсега усещам,че той е инат.Той е себичен.Обича нещата да стават по неговому.
Но пък имам старшно притегляне към него.Не мога да кажа,че съм луда по външният му вид.Не.
Приятен ми е,но самите енергии които се излъчват от него,много ме наелектризират.Начина по който говори също.
Пък и това,че "се дърпа" някакси,още повече ме настървява :rolleyes:
Ще видим,утре ще ми се обажда.

Сетих се ,че познавам двама мъже родени на една дата.За съжаление не можаха да ми кажат часовете на раждане а ми беше много любопитно.В синастрията ми с тях има съвпад на мъжкото Слънце с моя Марс и секстил към Луната ми и техен съвпад на Луна,Марс в тригон към моето Слънце.Към единя човек усещанията са ми такива като твоите.Имах чувството ,че съм бръкнала в контакта.Такава силна енергия преминаваше през мен,че започвах в един момент да треперя. Интересното е ,че с другия човек ми е изключително приятно да говоря по телефона.Направо се размазвам.Любопитното е ,че на живо не ме привлича.
     В твоята синастрия ситуацията е сходна. Съвпада на твоята Луна,Марс с неговото Слънце и квадрата на неговите Марс,Венера с твоето Слънце(знаковия тригон). Сега след като имаш часа се вижда и друго.На тебе управителя на АСЦ ти е в Риби а той има Нептун в точен съвпад с АСЦ.Явно има такова излъчване,меко и лепкаво.Омайник.Но няма да е само това. Управителя на Асц. му става при това положение ретро Юпитер в Козирог а Сатурн пък му опозира Нептуна и АСЦ. Ще бъде прикрит и ще получаваш информация само за това,което той реши.Неговите емоции (Луната) попадат в твоя 12 дом.Според мен човека има някакви страхове свързани с партньорствата.Какви са само той си знае.Плутон му застава в 10 дом и Луната в 8ми.Като се има в предвид,че и Венера,Марс са му в квадратура с Плутона,човекът ще излезне много ревнив.Особено ако вложи чувства и емоции към някой.Твоето Слънце попада в негов 4 дом. Интересна синастрия се получава.Имал ли е връзка със съжителство досега?
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3585 -: Септември 03, 2012, 04:23:50 pm »
Здравей Деметра,
да има е съжителство,пак с риба като мен ;D
Дълго е била но са се разделили.Каза ми ,че е моногамен,че не е има много връзки.
Вчера говорихме по телефона 40 минути и на мен така ми въздейства като го слушам,че направо треперя и не мога да говоря.Аз дето съм с мерк в овен ;DПълен блокаж. Много го желая,настъпателна съм,докато той протака нещата.
Ето вчера каза,че ще ми се обади да се разберем за утре,а не го направи :(Казах му че до 17 часа,може да звъни без проблем.
Тъжно ми е,че ме залъгва.
Лошото при мен е,че като много се протакат нещата,губя интерес и ако се видим след 1 седмица,вече няма да ми е интересно :'(
Усещам,че може да има страхове и за това се опитва той да налага правилата.Аз нямам нищо против.......но все още ми се изплъзва :(
Аз не съм някоя нахалница,ще почакам до утре и ако не се обади...не знам вече.

« Отговор #3586 -: Септември 03, 2012, 05:01:04 pm »
Здравей Деметра,
да има е съжителство,пак с риба като мен ;D
Дълго е била но са се разделили.Каза ми ,че е моногамен,че не е има много връзки.
Вчера говорихме по телефона 40 минути и на мен така ми въздейства като го слушам,че направо треперя и не мога да говоря.Аз дето съм с мерк в овен ;DПълен блокаж. Много го желая,настъпателна съм,докато той протака нещата.
Ето вчера каза,че ще ми се обади да се разберем за утре,а не го направи :(Казах му че до 17 часа,може да звъни без проблем.
Тъжно ми е,че ме залъгва.
Лошото при мен е,че като много се протакат нещата,губя интерес и ако се видим след 1 седмица,вече няма да ми е интересно :'(
Усещам,че може да има страхове и за това се опитва той да налага правилата.Аз нямам нищо против.......но все още ми се изплъзва :(
Аз не съм някоя нахалница,ще почакам до утре и ако не се обади...не знам вече.
  Контролирай Меркурия си,за да не си вкараш автогол.Не бързай,рачешките планети са подозрителни .Имат нужда някой да им показва внимание,грижа и привързаност . Овните ги дразнят много.Пък все пак е мъж ,нека да те завоюва.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3587 -: Септември 03, 2012, 06:30:48 pm »
Ами ,ще се постарая да се овлядея.И ще почакам още малко.. :-\

« Отговор #3588 -: Септември 04, 2012, 05:48:29 pm »
Здравейте! Трябва да призная, че наскоро разбрах за силата ,истинността и значението на астрологията.. Чувствам се глупаво! Все едно да се радвам, че съм открила топлата вода... Но.. „по-добре късно, отколкото никога“
Ако на някой му се занимава, много бих се радвала, да ми дадете насока за това как да разбера дали аз и партньора ми сме съвместими, защото започвам да се чудя в „мен ли е грешката?“ и „дали връзката ми има бъдеще?“... :) „И защо са необходими толкова много компромиси от двете страни?“
аз - 21.11.1985, 10:15 в Плевен, той - 23.05.1981, 23:23 в София.
Благодаря предварително на всички!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3589 -: Септември 04, 2012, 07:19:57 pm »
Здравейте! Трябва да призная, че наскоро разбрах за силата ,истинността и значението на астрологията.. Чувствам се глупаво! Все едно да се радвам, че съм открила топлата вода... Но.. „по-добре късно, отколкото никога“
Ако на някой му се занимава, много бих се радвала, да ми дадете насока за това как да разбера дали аз и партньора ми сме съвместими, защото започвам да се чудя в „мен ли е грешката?“ и „дали връзката ми има бъдеще?“... :) „И защо са необходими толкова много компромиси от двете страни?“

можеш да направиш карти (за да сме сигурни за час, асцендент) - www.astro.com - free horoscopes - horoscope drawings and calculations  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3590 -: Септември 05, 2012, 01:30:31 pm »
Момичета бихте ли си казали мнението за тази синастрия моля ви имат ли бъдеще според вас тези взаимоотношения

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3591 -: Септември 05, 2012, 03:19:22 pm »
Гледаме преди всичко светилата -как са аспектирани
Имате съвпад на Луните и двете в Скорпион което говори за моментално интуитивно разбиране.Познавате взаимно своето настроение,силно чувство на емоционална съвместимост
Твоя Луна съвпад с негов Меркурий-много улеснена комуникация между двамата.
Твоя Луна съвпад с негов Плутон-много силно сексуално привличане.Голяма дълбочина на връзката,силна страст.
Мисля,че ми харесва тази синастрия и имат бъдеще.Нека да чуем и други мнения .Пак ще погледна ако открия и друго ще пиша.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3592 -: Септември 05, 2012, 03:23:39 pm »
Много ти благодаря допитвам се защото ми предстои пътуване за Италия ,но човекът не иска да заминавам и не знам дали си струва да остана заради него тук и просто ще е мие по лесно да взема решение, като видя и този аспект от нещата .Много ще се радвам да чуя и други мнения.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3593 -: Септември 05, 2012, 03:36:55 pm »
Много силно сексуално привличане-съвпад Венера -Марс
Негов АСЦ -съвпад с твой Уран-ти ще измислиш нещо внезапно и ще действаш по Урановски
Щом се налага ще заминеш пък ако е писано ще сте заедно.
Сигурно много държи на теб щом не е съгласен да заминаваш :blink:
А дали си струва -времето ще покаже.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #3594 -: Септември 05, 2012, 03:41:50 pm »
Не знам тя самата ни връзка като цяло е много страна започна странно и се развива странно предполагам може би ще си дойда от там набързо,а пък както казваш и ти ако е писано ще сме заедно и като си дойда ,а за държането на мен знам ли работи на две места като луд и пак намира време да ме вижда и да прекарва време с мен.А за сексуалното привличане да права си тук спор няма сексът е страхотен.

« Отговор #3595 -: Септември 06, 2012, 12:20:44 pm »

можеш да направиш карти (за да сме сигурни за час, асцендент) - www.astro.com - free horoscopes - horoscope drawings and calculations  ;)

Дано да съм успяла да направя картата!

« Отговор #3596 -: Септември 06, 2012, 12:55:51 pm »
ne sam mnogo na ti sas sinastriqta no,6te se opitam da izkaja mnenie ot tova koeto sam zapomnila neka po opitnite ot men da go othvarlqt ili potvardqt..nadqvam se da sam ti polezna s raztalkuvane :)) tova koeto mi pravi vpe4atlenie e savpada na slanceto s negoviqt uran koeto spored men e 4e ti se opitvash da badesh sebe si v tazi vrazka,no toi do nqkakva stepen se opitva da te promeni,moje bi ponqkoga go namirash za bezotgovoren i v sa6toto vreme valnuvasht .. tvoqta luna pravi trigon s negoviqt mars...koesto pokazva 4e tarsite novi otkriqtiq,kakto vav va6ata vrazka taka i v zaobikalq6tiqt vi svqt..vajno za sinastriqta i dali vrazkata 6te e zdrava se gleda aspektite na saturn..saturn e v savpad s mars,tova e karmi4en aspekt,toi razigrava smesvane na impulsa s madrosta na koeto e nau4en v detstvoto si,vijda teb kato otrajenie na sobstvenoto si ego i se opitva da  ti povede po pati6ta koito toi smqta za smisleni..ti ot svoq strana go stimulirash 4rez svoeto mladejko povedenie i pripovdignato nastroenie..impulsivno mooje da poeme6 4ast ot tovara na tazi karmi4na vrazka..imate savpad neptun-neptun tova vi dlaska vzaimno da se idealizirate i da se otdavate na prazni me4ti,ob6to vzeto imate shodni interesi ,no ponqkoga ste sklonni da izpadate v krainosti..i nakraq spored tozi savpad mislq 4e imate silna telepavti4na ili psihi4na vrazka po mejdu si :)
« Последна редакция: Септември 06, 2012, 01:09:26 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3597 -: Септември 08, 2012, 06:30:35 am »
Как изглеждат нещата с тоя Скорпион... Утре отивам при него. Заради Луната му в Лъв ли е толкова гостоприемен, и някак си дава големи обещания, които не знам дали ще изпълни? Плутон върху Слънцето му, Луна върху Венерата му, Уран съвпад Нептун... Звучи ми като все хубави неща.  :-[ Интересно е, че Слънцата и на двама ни са в тригон с Юпитера на другия, което намеква за щастие и благополучие?  :-\ Но в същото време Марс е в квадрат с моя Юпитер, а моят Плутон квадратира неговия Юпитер. Като цяло нещата май се уравновесяват.  ;D
Обаче тия квадрати на Марс-а му към планетите ми в Козирог, които се повтарят в моя натал, как се тълкуват? А като гледам с трите планети му атакувам 1-я дом. :Р А Нептун в негов 1-ви дом, значи ли, че си пада фантазьор? Или може би това обяснява желанието да ми прави масаж, да се погрижи за мен, и както сам каза... да ми се посвети за тия няколко дни?  :-\
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #3598 -: Септември 08, 2012, 10:19:09 am »
Защото Венерата му е в съвпад с твоя Луна - изглежда склонен да ти угажда. Поне докато Марсовете ви не влязат в сблъсък (ако изобщо). Неговият Марс попада върху твоя и така върху наталния ти ъглов тау-квадрат, което може да го провокира. Твои Юпитер, Уран, Сатурн, Слънце и Марс в аспект с неговия - в един момент го палиш, предизвикваш, в следващия - удряш спирачките и той не знае къде се намира и какво да направи. Но неговият Марс има само един напрегнат аспект, доколкото виждам - квадрат с Нептун в 1-вия му дом. Еми, ако стане напечено, ще пробва да се изниже деликатно, без да те наранява, нещо като хлъзгава риба.
В тези напрагнати конфигурации би трябвало да има и висока доза сексуално привличане. Той е Скорпион със Слънце в съвпад с Плутон, Луната му е лъвска, светилата са в тау-квадрат с Юпитер, Марс е в тригон с Юпитер. Преценявам го като доста поривист в желанията си, със силен sexual drive, но не е нагъл. Лъвска Луна плюс везнишки Марс - джентълмен. С квадрата Марс/Нептун погледът може доста да шари (палавник е) и ми се струва, че не би действал директно, а по-скоро ще подготвя почвата даликатно известно време преди да реши да направи стъпката. Добър ухажор.
Юпитер в опозиция с Луна по оста 2/8 дом, Венера и Марс във Везни - обича лукса и да си угажда. Ако е добър готвач, ще да е и чревоугодник и ще се наслаждавате добре на специалитетите му. Bon apeti!

Сподели, ако искаш, дали го познаваш достатъчно добре, за да прецениш дали е властен, ненаситен, вечно желаещ да бъде най-добрият?
« Последна редакция: Септември 08, 2012, 10:25:08 am от Mirabella »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3599 -: Септември 08, 2012, 12:14:18 pm »
Джентълмен и ухажор - 100 %. А това, че иска да ми угажда, хах, браво на него :))! Пусна ми камера преди дни и видях, че е с катинарче, ама не му ходи много, та му казах да го махне, и той веднага се съгласи и обеща утре като се видим, катинарчето да го няма.  :rolleyes: Питах го преди минути "откъде е тази склонност да ми угаждаш?", и той: "защото не срещам всеки ден момичета като теб...:o Май трябваше да започна с квадрата на Плутон и Луна...Нали това е аспектът на Дон Жуан...  :-X

Не го познавам, утре ще се видим на живо за първи път, и утре става седмица, откакто си пишем.  :unsure: Сигурно изглежда доста лудо отстрани, но пък той си даде адреса, телефон, да ги дам на майка ми, за да е спокойна, че съм в сигурни ръце, понеже ще остана 5 дни при него. Дори поиска да говори с нея. Хах. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)