Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875737 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4040 -: Април 12, 2013, 11:20:36 am »
Някой ако може да ми помогне с тълкуването на тази карта, ще съм много благодарна! Още съм нова, чета книги и форуми и горе долу вече започнах да се оправям с моята карта (щото и се познавам...)  ама кой знае кога ще стигна до синастрията... Та по въпроса - има нещо почти перфектно с отношенията ми с този човек - имаше по-скоро, но това "почти" не можах да го преглътна, не знам какво е и много ми е гнило... та не знам интуицията ми ли работи или параноята  ;D

като начинаеща и  наблюдавала  пиша това :P  - неговия Юпитер те кара да го усещаш като твой приятел и с удоволствие контактуваш с него,приятна ти е компанията му, имате еднаква  овенска душевност/дано не стигате до прекаляване с овенското само/..ти го усещаш по-нежно и лирично -любовно /твоята Луна в аспект с Нептуна му/ и ,  а той теб по-сексуално-любовно/твоя Марс с негово Слънце/....имате и различия,може би понякога борба за "налагане"/Марс-Плутон/,може би и ценностните ви системи са доста различни....като цяло ти си по-огнена от него,той е по-воден/визирайки  ЮЛВ/, а водата гаси огъня :P.......но все пак аз не съм веща  и  "астромозъците" тук ще се произнесат по-сериозно... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4041 -: Април 12, 2013, 06:46:27 pm »
Точно така е - в началото Марс-Плутон беше в негова полза, а накрая го задминах с дължини... Прекалено са ни различни ценностните системи и неговия Сатурн върху моя АС не е като да ми действа добре.

Благодаря, Марсин  :blink: имах нужда малко от външно мнение с различна перспектива от тази на клюкарстване с приятелки...

« Отговор #4042 -: Април 12, 2013, 08:04:12 pm »
а,моля....но ако нямат нищо против и компетентните да си кажат мнението по тази карта....а аз само да вметна ,че той усеща грижовността,замечтаността и чувствителността ти доста силно..така,както ти усещаш неговата прекалена сериозност/което и ти харесва,може би,защото разчиташ на нея :P/...като спомена за Сатурна ги погледнах тези неща сега... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4043 -: Април 19, 2013, 11:29:20 pm »
Здравейте, дали може да кажете нещо по тази синастрия?  :-\ За съжаление не знам точния час на раждане на младежа и съм сложила 12 на обяд. Познаваме се от скоро, опитва се да ме увери в неговите намерения, но нещо не вярвам, имайки предвид големият арсенал от жени, с които е бил. Възможно ли е да припламне любовна искра, страст и кой от двамата би бил по отдаден на връзката? Благодаря ви

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4044 -: Април 19, 2013, 11:53:52 pm »
тая синастрия дава много обещания- за трайност, за интересна комуникация, за кармични уроци. действай смело с мъжа.
На въпросите, които си поставила такава карта не знам как ще отговори, такава карта само показва, че между вас им а ГОЛЯМ потенциал. Само неговата венера не мога да уловя- хваща ли секстил с плутона ти? Какви аспекти прави?
Иначе перфектно си стоите.. в моите очи. И случай, че има химия между вас- това дали ще се случи не е показано никъде (аз имам перфектни секси синастрии с хора, към които чувствам само приятелство)- но ако почнете отношения..те ще бъдат много интересни.

"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4045 -: Април 20, 2013, 12:48:01 pm »
Някой имал ли е съвпад на планета с мидпойнта слънце/ Луна на партньора...как действа?

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #4046 -: Април 20, 2013, 01:16:54 pm »
Здравейте, дали може да кажете нещо по тази синастрия?  :-\ За съжаление не знам точния час на раждане на младежа и съм сложила 12 на обяд. Познаваме се от скоро, опитва се да ме увери в неговите намерения, но нещо не вярвам, имайки предвид големият арсенал от жени, с които е бил. Възможно ли е да припламне любовна искра, страст и кой от двамата би бил по отдаден на връзката? Благодаря ви

На мен пък тази синастрия някак не ми допада - неговият Сатурн блокира нейния Марс;

неговите Плутон/Марс правят съвпад с Десцендента й - въобще много силово ми звучи.

Също Слънцата са в опозиция - да, това може да е стимулиращо и дори допълващо в синастрията, но през призмата на останалите синастрични аспекти, може да се окаже и доста напрягащо...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4047 -: Април 20, 2013, 02:57:28 pm »
Сатурна опозе марс и венерата й..мисля.. ако тази ситуация се отиграе добре тези аспекти ще се превърнат в една здрава връзка между тях..плюс това марса и венерата й са в тригон с луната му- със сигурност ще има много нюанси тук- не само блокажи...опозициите винаги дават шанс.
Плутон и Марс на ДЦ също си е доста впечатляващо- има доста потенциал да се разрази някоя бурна любовна история.
Къде трудно, къде лесно - но има потенциал за нещо запомнящо се.
Зависи всеки какво търси в любовта нали- мирно тихо кротко да тече, или не- всеки си преценя да остане или не в едни отношения.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4048 -: Април 20, 2013, 02:59:57 pm »
А и да не говорим, че една козирожка луна най- добре ще бъде разбрана от друга козирожка луна- тва пък ми е най- големия аргумент тук.
А и момчето има доста неща в козирог- добре е, добре е... венерата му в неин 8ми- секса ще си е супер

Само дайте неговите венерини и твои юпитерови аспекти......ако венерата му не е аспектирана ще си кажа ЯЗЪК...защото това е много важно.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #4049 -: Април 20, 2013, 03:46:00 pm »
Да, за Луните си права.

И пак си казвам - не ми харесва "агресията", която идва от тия Марс/Плутон на Десцендента й - ами ако й се наложи тя да ги отиграва?

Отделно опозицията Сатурн - Марс/Венера - ми тя ще е критувана на всяка втора крачка... как ще й се отрази това на самочувствието?  И за какъв секс става дума при твърд синастричен аспект Сатурн - Марс?

* ама пък може и всичко да е шест  ;D - най-добре да си каже, в случай, че се получи  :blink:
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4050 -: Април 20, 2013, 08:25:10 pm »
Да, за Луните си права.

И пак си казвам - не ми харесва "агресията", която идва от тия Марс/Плутон на Десцендента й - ами ако й се наложи тя да ги отиграва?

Отделно опозицията Сатурн - Марс/Венера - ми тя ще е критувана на всяка втора крачка... как ще й се отрази това на самочувствието?  И за какъв секс става дума при твърд синастричен аспект Сатурн - Марс?

* ама пък може и всичко да е шест  ;D - най-добре да си каже, в случай, че се получи  :blink:

Тези аспекти по марс сатурн венера ги имах с една голяма любов- аз бях тази, която го скъсваше от критики - така е, не ни е било лесно, но сме били като болни разделим ли се- един без друг не можем.
Като цяло при твърди аспекти със сатурн е по- добре жената да е венерата..че повече се поддава- в обратния случай имаме един по- незрял мъж и по- зряла жена- има много такива двойки, де, но по- добре е като цяло мъжа да е "чичовеца Сатурн"

А сатурна в твърд аспект с марс...дава..по- хард подход в леглото..подобно с плутона ;)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4051 -: Април 20, 2013, 10:14:00 pm »
Момичета, много ви благодаря за коментарите. Извинявам се, че предизвиках такива дебати с картата  :-[ Има много неща, които ме спират, да му дам "шанс". Като цяло ми звучи интригуващо, макар че твърдите аспекти са ми малко плашещи. Ще се опитам да намеря точният му час на раждане и тогава ситуацията може би ще е по-ясно. Още веднъж едно огромно благодаря за времето, вниманието за всичко...  :wub:

« Отговор #4052 -: Април 23, 2013, 10:25:09 pm »
Здравейте, дали имате възможност да погледнете още една синастриална карта.  :rolleyes: За този младеж зададох и хорарен въпрос, обаче след като ми сподели дата и часът си на раждане не се стърпях да не пусна тук карта. На кратко може ли да кажете какво разчитате по нея. Сърдечно благодаря на всички отзовали се

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4053 -: Април 24, 2013, 10:47:12 am »
Здравейте, дали имате възможност да погледнете още една синастриална карта.  :rolleyes: За този младеж зададох и хорарен въпрос, обаче след като ми сподели дата и часът си на раждане не се стърпях да не пусна тук карта. На кратко може ли да кажете какво разчитате по нея. Сърдечно благодаря на всички отзовали се
Кой е "вътре" хм как звучи... :mellow:

« Отговор #4054 -: Април 24, 2013, 11:02:41 am »
Кой е "вътре" хм как звучи... :mellow:

;) Отвътре е картата на жената, отвън - на мъжа.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4055 -: Април 24, 2013, 01:36:16 pm »
Някой имал ли е съвпад на планета с мидпойнта слънце/ Луна на партньора...как действа?

enigma имаш ли набюдение върху такова разположение на мидпойнтите върху планети в синастрията?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4056 -: Април 24, 2013, 02:04:54 pm »

enigma имаш ли набюдение върху такова разположение на мидпойнтите върху планети в синастрията?
Нямам, не ми се е случвало,но...ако няма др. важни аспекти се опира до срединните точки. Зависи самите луна и слънце на човека как са по знаци, аспект помежду си....тоест първо при самия човек... а кое стои между слънцето и луната  и къде се срещат те изобщо? по принцип като архетипи...сложен въпрос

*

Grace

• 2257
« Отговор #4057 -: Април 24, 2013, 05:36:09 pm »

действа като един от показателите за дълготрайна и значима връзка. Имам предвид лична планета или АСЦ, МЦ /които обаче са относителни / Орбиса е минимален - макс.1 градус и то за Слънце и Луна; за другите 0,5
« Последна редакция: Април 24, 2013, 05:40:12 pm от Grace »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4058 -: Април 24, 2013, 05:47:33 pm »
Съвпад Слънце на единия партньор със Сатурн на другия как го отчитате?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #4059 -: Април 24, 2013, 05:50:09 pm »
Като класика за дълготрайност, кармичност и уроци за учене.