Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878248 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: синастрия
« Отговор #4080 -: Април 25, 2013, 07:43:39 pm »
В синастрията от голямо значение е един съвпад на Венера на единия партньор с ЮЛВ на другия. Мисля,че най-вероятно е свързано с кармична любов ,вие как мислите?

За дългогодишен партньорски обмен е добре да имаме лична планета съвпад с партньорски СЛВ. Кету изчиства бързо и не държи здраво.  ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4081 -: Април 26, 2013, 08:31:31 am »
Това, което аз осъзнах за себе си е, че една синастрия сама по себе си нищо не значи. Можете да имате идеалната синастрия с даден човек, но нищо никога да не се случи. Разсъжденията върху синастрията без обстоен поглед върху наталите е абсолютно излишна. Никаква карма не може да събере двама души ако дори единият от тях не иска да "чисти" карма, тоест не е духовно достигнал до момента да го направи. Какво става? Страданието е за сметка на надяващия се. Може би аз не разбирам, или може би съм била прекален идеалист, но имам пример за синастрия с 1000000 кармични аспекта(буквало такава синастрия не съм виждала) обаче във взаимоотношенията аз понесох всичко на гърба си. Човек, който ми влияеше до таква степен, че не можех да си кажа името в негово присъствие, а отсреща - нищо! Абсолютно нищо - даже съм била дразнение за него. Какъв е изводът? Учиш си уроците, но никой не ти е гарантирал, че този човек ще ти е партньор. Буквално взимаш най-лошото от всичко, но пък си си изчистил сметките, от там нататък си безсилен, но пък и прероден. Така че, моето скромно мнение е, че никой аспект сам по себе си не гарантира нищо. Просто с всеки изминал ден се убеждавам, че повърхностния поглед в астрологията е по-зле от въобще никаква интерференция с материята.

Аплодирам това мнение. Трябва да се погледне дали събития по натал в живота на единия и другия предвещават сериозна връзка.
Макар, че...би могло- пак да се познавате, познавате, по едно време и на двамата да ви излиза задълбочаване- но той среща една, ти срещаш друг и по едно и също време просто ви се случва същото с различни хора.

За това- аз много уважвам астрологията, но...на Тарото разчитам за конкретни допълнения по темата. Тарото много добре допълва астрологията- мисля си. Особено в предсказателната й част.
« Последна редакция: Април 26, 2013, 08:46:11 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4082 -: Април 26, 2013, 08:34:55 am »
Purple, много ми хареса поста ти  :blink: Много добре казано - целта на кармата е да си научиш урока - може да е под формата на голямата споделена Любов, може да е досадния заядлив съсед...

« Отговор #4083 -: Април 27, 2013, 10:02:48 am »
Здравейте,какво бихте казали за синастричен плутон върху ДЦ и синастричен сатурн в 7 дом?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4084 -: Април 27, 2013, 11:33:52 am »
Здравейте,какво бихте казали за синастричен плутон върху ДЦ и синастричен сатурн в 7 дом?

Относно плутон бих го отчела само ако двамата са от поколения с плутон в различен знак. Сатурн близо до остта асц - десц на другия е много труден аспект, според мен.

Понеже стана дума са СЛВ и ЮЛВ, имат ли значение ли техни съвпади и опозици с мидпойнти на другия? Все пак са фиктивни точки :rolleyes:

« Отговор #4085 -: Април 27, 2013, 11:35:52 am »

Относно плутон бих го отчела само ако двамата са от поколения с плутон в различен знак. Сатурн близо до остта асц - десц на другия е много труден аспект, според мен.

Понеже стана дума са СЛВ и ЮЛВ, имат ли значение ли техни съвпади и опозици с мидпойнти на другия? Все пак са фиктивни точки :rolleyes:

Да,от поколениа с различен знак са.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4086 -: Април 27, 2013, 11:54:04 am »
Тогава плутон би искал да контролира отношенията на другиа, а също така и връзката между двамата. Не мисля, че е хубав аспект, кой е с овладян плутон?

« Отговор #4087 -: Април 27, 2013, 02:08:27 pm »
Moя плутон е върху ДЦ на съпруга ми а сатурна ми е в 7 му дом

« Отговор #4088 -: Април 29, 2013, 05:24:14 pm »
Лилит на моя брат е 2-рия му дом и е в съвпад със Слънцето и Венерата ми в 5-ти. Как да разтълкувам това?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #4089 -: Април 29, 2013, 09:03:58 pm »
Хмммм... :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #4090 -: Април 30, 2013, 10:01:04 am »
Момичета и момчета, пролетта пукна, ние не. Качвам ви тука една синастрийка да видим кво ше кажете. Ама коментирайте, моля!
Часът на ергена не е точен.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4091 -: Май 10, 2013, 10:06:30 am »
Ееее, ама няма ли вече желаещи за синастрия, та сме заврели темата през девет планини в десета?

Сега, абстрахираме се от предишния ми пост, той не е актуален.

Понеже Зета ми отказва коментар, кажете моля как тълкувате съвпад на урана ми на к9, управляващ венерата в 12 със съвпад на негов юпитер? Не му знам домовата конфигурация, но е слънчев риби /естествено ))))))))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4092 -: Май 10, 2013, 10:31:10 am »
Ееее, ама няма ли вече желаещи за синастрия, та сме заврели темата през девет планини в десета?

Сега, абстрахираме се от предишния ми пост, той не е актуален.

Понеже Зета ми отказва коментар, кажете моля как тълкувате съвпад на урана ми на к9, управляващ венерата в 12 със съвпад на негов юпитер? Не му знам домовата конфигурация, но е слънчев риби /естествено ))))))))

Не е вълнуваща според мен тази синастрия... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #4093 -: Май 10, 2013, 10:41:21 am »
Благодаря ти за коментара!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4094 -: Май 10, 2013, 10:43:30 am »

За нищо.
Обратна връзка има ли ...или?

Има един уникален аспект, но останалите не ми харесват ...липса на здрава спойка.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #4095 -: Май 10, 2013, 10:53:44 am »

За нищо.
Обратна връзка има ли ...или?

Има един уникален аспект, но останалите не ми харесват ...липса на здрава спойка.

Ааааа, нещо сме се объркали, Марая. Ти май говориш за синастрията с картите, казах, че тя вече не е актуална и да, права си, че е нула. Туй е един ерген, дето от 3 години ми се върти, но нищо освен интелекта му, не ме впечатлява. Дори честичко ме издразва. Работим заедно и го намирам мързелив и това ме "спуква", но като ум е ненадминат и всепризнат. А и от добро семейство, каквото и да значи това.

Аз питах просто за съвпад на уран с юпитер в друга синастрия и затова останах озадачена и дори безмълвна, че я отбелязваш като невълнуваща, но не противоречах, защото явно хората имаме различни разбирания за вълнение ))))

Но, всъщност с основание си се объркала, сега видях, че и с мързеливеца имаме такъв съвпад )))))) А кой е "уникалния" аспект? Венера-марс+плутон? Едва ли, не ми действа сексуално, но май аз на него да.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4096 -: Май 10, 2013, 11:52:33 am »
Искам да ви кажа, че съм разочарована от венера съвпад плутон. :lol:
Венерите на няколко мъже върху плутона ми, случващо се в 8мия ми дом
Сексуалността на 6, перспективите за връзка- 0-леви...

Луната, Луната..там е истината

*

Нова

• 3491
« Отговор #4097 -: Май 10, 2013, 12:02:05 pm »
E, що да си разочарована? ))))) Работи си като по книжки и сайтове))))))

Инак за луната може и да си права, стига да не е в синастриално тао, опозе на съвпаднали плутони и каре към венера, връх на таото )))))))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4098 -: Май 10, 2013, 12:15:02 pm »
Ами все съм си мислела, че с една венера върху плутона страстта така ще ме тресе, че ще губя ума и дума и няма да искам отношенията да свършват.
Още повече, че имам и сатурн там..така, че една венера като кацне на сатурна ми и плутона ми- имам очаквания! :)

А то- нищо..Но луната на мъжа направи ли твърд аспект към сатурна ми-...е тогава откопчването е трудно възможно- аз не искам да го пусна.. Сатурна у11..хм чакай да скоча в другата тема за у11, че нещо ми просветна.. :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4099 -: Май 10, 2013, 12:20:55 pm »
така е момичета- всичко е строго индивидуално. не можем да коментираме влиянието на всеки аспект върху строго специфична и индивидуална връзка..

Но може би общото взаимодействие на две планети можем да го кажем- от там насетне- другото е симбиоза