Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878316 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: синастрия
« Отговор #4100 -: Май 12, 2013, 06:19:18 pm »
може ли коментар по тази синастрия?
часът на мъжът не е известен

*

Uran

• 6041
« Отговор #4101 -: Май 12, 2013, 06:31:07 pm »
Много кЪрмична с тези налазени възли.  :blink:

Твоят Уран ще го наелектризира в домашна обстановка, което в началото може да доведе до страсти, но впоследствие- до отсъствия домашни. Евентуалната връзка има както сексуален, така и интелектуален заряд. Има един деликатен момент с финансите-намесени възли и планети по оста 2-8 дом, предполагам с налагане граници твое/мое или уоправление на финансите..не мога да определя, но е фокус.
« Последна редакция: Май 12, 2013, 06:40:11 pm от Uran »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4102 -: Май 12, 2013, 07:54:38 pm »
благодаря. има ли някакви индикации за насилие? малко съм прекалено страхлива по тази тема  :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #4103 -: Май 12, 2013, 07:59:32 pm »
Нали неговият Марс е в съвпад със Сатурн? Овладян ми се струва, а в синастрията има само хармонични аспекти с твоите планети. На мен по-проблемен ми се струва съвпадът на твой Уран с негов ИЦ.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4104 -: Май 12, 2013, 08:03:15 pm »
благодаря.
часът му не го знам, сложих 12 на обяд
да неговата карта е външната

« Отговор #4105 -: Май 12, 2013, 10:15:41 pm »
Много неясна ми е тази карта ... :-\.
Това е синастрия с  ;)мъжа-мечта...От ученичка въздишах по него...,след това всеки беше семеен и не съм предполагала,че може да има нещо между нас...НО се случи-едва след разводите си бяхме заедно /около 1г връзка/,която приключи с ФИАСКО...Пълно разочарование.Нещо можете ли да кажете по въпроса...Какво толкова ни е привлякло един към друг??? и  Какво е предизвикало раздялата и разочарованието ми???
« Последна редакция: Юни 18, 2013, 02:39:48 am от venera1978 »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4106 -: Май 13, 2013, 08:03:19 pm »
Нали неговият Марс е в съвпад със Сатурн? Овладян ми се струва, а в синастрията има само хармонични аспекти с твоите планети.
за този съвпад много кофти неща прочетох за натал. притеснява ме и че е в квадрат с уран  :-\

*

satin_

« Отговор #4107 -: Май 13, 2013, 09:36:21 pm »
Моя приятелка ме помоли да и кача синастрията с гаджето и ако може да я погледнете  :blink:

« Отговор #4108 -: Май 14, 2013, 10:40:53 am »
Някой може ли да погледне една синастрия и да изрази мнение
13.08.1983г. час на раждане 7:30ч. град Айтос това е на момчето
16.10.1984г. час на раждане 8:51ч. град Бургас

*

Uran

• 6041
« Отговор #4109 -: Май 14, 2013, 06:22:24 pm »
Нали неговият Марс е в съвпад със Сатурн? Овладян ми се струва, а в синастрията има само хармонични аспекти с твоите планети.
за този съвпад много кофти неща прочетох за натал. притеснява ме и че е в квадрат с уран  :-\

Тази квадратура може да си е ураган. :unsure:
Не си ли имала сгода да видиш темперамента му в действие и дали не си проработва по друг начин тези енергии? Все пак си е важно в кои домове попада.

Виждам, че той има фиксиран голям кръст. Разпиляване ненужно? Здравен статус?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4110 -: Май 14, 2013, 06:26:22 pm »
Сатин, съвпадът Плутон- Венера трябва да дава един дибър старт на по-сериозно опознаване. От любопитство: Как е? ;D

*

satin_

« Отговор #4111 -: Май 14, 2013, 06:30:08 pm »
Сатин, съвпадът Плутон- Венера трябва да дава един дибър старт на по-сериозно опознаване. От любопитство: Как е? ;D

Не съм я питала, синастрията е на приятелка ;D Ще я питам  :blink:
Аз съм по опозициите и квадратурите  ;D Там мога да ти кажа как е  :P

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4112 -: Май 14, 2013, 07:29:00 pm »

Тази квадратура може да си е ураган. :unsure:
Не си ли имала сгода да видиш темперамента му в действие и дали не си проработва по друг начин тези енергии? Все пак си е важно в кои домове попада.

Виждам, че той има фиксиран голям кръст. Разпиляване ненужно? Здравен статус?

не, не съм. но има нещо, което ме смути в човекът много и се отказах.
формулите на шестопалов ползвате ли ги при синастрия и какви са наблюденията ви за действието им?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #4113 -: Май 14, 2013, 07:36:49 pm »
ами тия формули ти изключват почти всеки вариант! Едва ли не само в някоя умряла синастрия да си ок!По- скоро изхождайки от конкретните натали можеш да напипаш силното и слабо място в синастрията.

« Отговор #4114 -: Май 15, 2013, 08:04:29 pm »
Някой може ли да се искаже по тази синастря,как ще се прояви квадрата на плутон на жената към слънцето на мъжа,което му е управител на 5 дом и има ли аспекти подсказващи за агресия и от двете страни,а също така да попитам как се тълкува синастрицен плутон на ДЦ,мерси :blink:

« Отговор #4115 -: Май 19, 2013, 12:34:56 pm »
Привет и тук :P....поствам синастрията си с мъжа от темата за натала....този мъж твърди ,че много/ама наиситна много ;) ме харесва / и че аз съм била неговото момиче,което е търсил толкова време.......а като гледам липсата на аспекти към и от неговата Луна , не мога да приема това негово твърдение....всъщност -да,има доста добре аспекти Слънце/Венера -Луна  , а и домовете са благоприятно разположени едни спрямо други/дори мисля,че повече тях усещаме,колкото планетарните аспекти..не знам дали е възможно домовото разположение да е по-силно усещано от планетите всъщност/......аз го усещам доста добре,но не знам той с тази негова безкрайно пасивна Луна как ме усеща....и неговия Сатурн на моя СЛВ ?
« Последна редакция: Май 19, 2013, 01:54:26 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Grace

• 2257
« Отговор #4116 -: Май 19, 2013, 01:22:01 pm »
марсин, как я определи тази Луна като пасивна  :rolleyes: - съвпад с такава тежка артилерия, че и опозиция от Сатурн !
Не мисля, че те лъже човека, съвпада на твоите светила с неговите планети е сериозна индикация за "усещане за моята жена", особено съвпада Слънце/Венера.

« Отговор #4117 -: Май 19, 2013, 01:39:09 pm »
марсин, как я определи тази Луна като пасивна  :rolleyes: - съвпад с такава тежка артилерия, че и опозиция от Сатурн !
Не мисля, че те лъже човека, съвпада на твоите светила с неговите планети е сериозна индикация за "усещане за моята жена", особено съвпада Слънце/Венера.

..ами защото тя няма аспекти към мои планети...а съм чела,че мъжката Луна се привързва изцяло  ,само ако има положителен аспект....в предишната ми връзка неговата Луна имаше само опозиция към моите Слънце/Луна и наистина имаше любов отнего към мен,но сякаш недостатъчно...и не се разгърна максимално неговата любов .... :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #4118 -: Май 19, 2013, 01:59:09 pm »
марсин, неговата Луна е СЪВПАД с твоя Асц / една от най-желаните синастрични комбинации / + тригон към твои Венера, Марс и Сатурн !!! ... или аз недовиждам, или ти се шегуваш  ;D

« Отговор #4119 -: Май 19, 2013, 02:23:14 pm »
марсин, неговата Луна е СЪВПАД с твоя Асц / една от най-желаните синастрични комбинации / + тригон към твои Венера, Марс и Сатурн !!! ... или аз недовиждам, или ти се шегуваш  ;D

ами то като така излиза,май ;D :wub:... разликата във виждането  ни е ,че аз виждам  само точните аспекти/всъщност неговата Луна отстои на 9*от АЦто ми,което си дава лунното усещане на съвпада/...знаковите са по-обобщени за мен щото...