Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878591 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4320 -: Юли 01, 2013, 10:56:47 pm »
По принцип аз съм по Синастриите, но имам един въпрос. Има един човек в моят живот, който ми преобърна живота, така да се каже.

Иска ми се да чуя мнения по тази карта, аз естествено вече имам мнение, и то не толкова по картата, колкото от изживяното.  Все пак ще ми е много интересно да чуя и вашите! :)

:88:

« Последна редакция: Август 07, 2013, 10:53:28 am от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4321 -: Юли 03, 2013, 01:59:39 pm »
Здравейте!Когато тразитен Юпитер,"кацна" на венерката ми се запознах с един мъж,които чувствам много близак и изобщо странна работа...Познаваме се от малко време,но имам нужда да го виждам,очевидно и той мен.И двамата сме обвързани и понякога изпитваме неудобство от спонтанното си приятелство.Не знам точния му час на раждане,но ще ми е интересно да прочета някое мнение за синастрията ни.Аз съм вътрешния кръг.Благодаря предварително!

*

Нова

• 3491
« Отговор #4322 -: Юли 04, 2013, 11:08:46 am »
Пърпъл, ако за тази синастрия имаш предвид плутона, ми да, няма откопчване. Венери и плутони, секстили с какво ли не, Слънце с луна... За мен тази синастрия си е меч в сърцето, пък ти си говори, че е само за развлечение. Тао на замесени плутон, венера и сатурн не е за развлечение )))))))

Нова, ако съм знаела колко права ще се окажеш  :wink2:

Историята: първоначално си пишехме - нищо сериозно. Много приятно общуване, разтоварващо - всичко 6. После се видяхме - много приятно си прекарах. Това е един от малкото хора, с които общуването ми се е получило без адските мъки за моя мълчалив скорпи мерк. На втората среща обстоятелствата се стекоха супер странно и в края на вечерта вече се гушкахме, като аз просто отказвах да го пусна(а никак, ама никак! не съм гушклив човек). Последвалите дни бяхме почти непрекъснато заедно. Ако трябва да ви опиша как се чувствам - няма да мога. Спокойна, цялостна...Той пък твърди, че чувството граничело със съвършенство(девишки истории). Всичко стана сякаш за секунди между нас. Това доста ме стресна, даже се опитвах да се откопча, но нещо много силно ме дърпа към него. За първи път в живота си, около този човек живея ТУК и СЕГА и чувството е неописуемо. Кажете какво мислите за синастрията(между другото винаги съм мислела, че привличам водни индивиди, а този въздух/огън в картата му малко ме плаши. Не знам дали ще успее да се справи с дълбочината на скорпионската ми природа, когато тя се прояви. Но пък диспозиторът на планетите му във везни е в квадрат с Плутон. Изглежда ми доста стабилен, дано да не греша   ;) )

Животът е много странен и вече се отказвам от анализирането му(ще ме извиняват близнашките асцендент и луна  :57: )

П.С Аз съм вътрешния кръг  :blink:

Ами, честито! И да живее любовта!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4323 -: Юли 04, 2013, 11:14:28 am »
Кой беше тоя младеж пърпъл, помня някаква синастрия ама бегло, това нов или същият?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4324 -: Юли 04, 2013, 11:22:54 am »
Супер!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Упдейтвай ни редовно!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4325 -: Юли 04, 2013, 11:29:05 am »
Нова е казала вече важното

*

Нова

• 3491
« Отговор #4326 -: Юли 04, 2013, 11:29:48 am »
За Краби, за да си спомни, при все че трябва просто да отиде на страницата с датата на постовете оттогава:
Та чичото е този, за когото тя тогава твърдеше, че е единствен и неповторим във Вселената и няма втори като него и аз я избъзиках за чичовото, щото плутона му е девишки. Ма то този плутон според Пърпъл тогава беше въздесъщ.
Тогава обаче Пърпъл пуска синастрия, която обявява за алабалавска, та от там идва моя контра коментар, който тя тогава омаловажи )))
Та така...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4327 -: Юли 04, 2013, 11:31:33 am »
Не не не... на чичото плутона си му е баш везнишки върху моето слънчице  ;D

Аха, значи и аз малко помня. Ми кой беше тогава девишкия плутон. Не може да не е такъв и аз да го обявя за чичо. Странно.
Даже, доколкото помня ти бях казала "чичо" и ти се начумери.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4328 -: Юли 04, 2013, 11:31:56 am »
Нова аз това направих, но просто не бях сигурна  :rolleyes:

« Отговор #4329 -: Юли 04, 2013, 08:11:55 pm »
Няма проблем!  :wub: :wub: :wub:

Къде са всички синастрии във този форум.. Никой нищо не пита, само на лични получавам питанки!

А ми се иска да чуя и другите какво мислят, че вече ми липсват думи да опиша някой опозиции и тригони  ;D ;D :haha:
Здравейте!
имам нужда от помощ,от  мнения - той Слънце съвпад с моята Венера и обратно моето Слънце съвпад с неговата Венера,не обърнах внимание , в началото а  сега  вече  след  2г нещата  наистина  стават сложни
аз съм с  вертикалните(червената  точка)
'Успехът често е резултат от погрешна стъпка в правилната посока' Ал Бърнстейн

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4330 -: Юли 04, 2013, 08:12:52 pm »
О моля те пиши ми дати на лично, утре ще ти върна съобщение :)  :wub: :wub:

« Отговор #4331 -: Юли 05, 2013, 09:54:07 pm »
От вътрешния кръг съм аз :)
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4332 -: Юли 05, 2013, 10:54:12 pm »
мерси дрийм!

Да- въпреки, че имате стелиуми в квадратурни знаци, и неподвижни и то - има си други неща, които изиграват по- силна роля- слв ти в неговия стелиум, асц му в твоя- аспектираните му луна и венера и аспектираните ти слънце и марс
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4333 -: Юли 06, 2013, 12:21:07 am »
слагам една синастрия, която ми бръкна в душицата, много .. за това и ми е любопитно да чуя мнение от непотърпевш  :blink:

вътрешният кръг съм, и въобще бях много вътре.. ;D
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4334 -: Юли 06, 2013, 10:15:07 am »
Оо ето го моя специалитет мъжка опозиция луна- венера като сатурна ти е съвпад с една от планетите и опозицира другата.

Хем сърби, хем боли. Усещаш го толкова близо до теб и така далечен и дразнещ на моменти. Той се опитва да те забрави- не може. Така и не може да разбере какво толкова го връща и задържа при теб. А ти вечно имаш чувството, че си по- зрялата, но пък без него си прекалено зряла и не ти е интересно. Не искаш да го пуснеш, той се натоварва от сатурна ти, бяга, ама се връща, че без него е като лека лодка в открито море..Такива отношения са предизвикателство. Който си пада по тези неща и цял живот може да изкара така.

И нормално- той има опозе луна- венера- ти имаш Съвпад Луна Венера по антисия.
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 10:49:35 am от zikovu »

« Отговор #4335 -: Юли 06, 2013, 11:14:33 am »
zikovu  :08: какво да ти кажа, натискахме си бутоните он/оф през цялото време, а опцията за прекратяване вобще не я виждам /разделили сме се, то при мен е сложно, но си имам едно наум/.  и друго ми прави впечатление - наталната ми опозиция венера плутон е активирана, хм .. като моя плутон на негов асцендет, а венерата ми на десцендента му и мой марс върху южния му възел.  Е, кой кого!? тръгвах  си - връщах се, не ще  с мен-иска  дете от мен, настъпила съм го осмодомно, мазано ... Ама все такива връзки при мене, или страсти до червено или нищо. златната среда ми се изплъзва.  Cега сме в мъртва точка, всеки в своя ъгъл, край, но иначе  obsession яко!
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4336 -: Юли 06, 2013, 08:18:41 pm »
знам за какво говориш много добре ;D

Е имаш ретро мерк в картата- силен период ти е този месец.

« Отговор #4337 -: Юли 06, 2013, 11:17:21 pm »
zikovy,  усещам че сме от една порода…. ;D ;D
Един принципен въпрос в синатрията аспекти на сатурн или плутон държат повече ? 
и  съответно  този, на когото принадлежат ли цака другия с личните планети, които те са аспектирали т.е. кой по-бързо се откопчва??
Tова за антисията ми е съвсем  непознато, трябва да се разровя  за инфо, щом си го отбелязала  важно е явно.

Марк Твен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4338 -: Юли 07, 2013, 10:52:09 am »
по мое мнение са достатъчно мощни всякакви аспекти на тежки планети към лични планети. Тези на сатурн задържат, тези на плутон трансформират- докосват те дълбоко и из основи.
Няма лесно откопчване- въздействието е и в двете посоки. Като цяло този с тежките планети е по статичен, този с личните по подвижен- по темите, където ги има аспектите.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4339 -: Юли 08, 2013, 10:32:19 am »
Най-сетне открих часа на двойката, която ми е направила най-голямо впечатление в живота.

Това са двама мои много близки приятели, които преди 4 години ги запознах аз с презумпцията, че те ще са страхотна двойка. Тогава разбира се никога не съм си мислила за синастрии и астрологии, сега обаче имам тяхната синастрия, и понеже те наскоро се сгодиха, което се очакваше, защото те наистина са двама души, които много си отиват, пример за красива връзка са ми, затова споделям тук тяхната синастрия и ще се радвам да чуя вашите мнения!