Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876270 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4400 -: Юли 10, 2013, 10:37:30 am »
Е да, но те и планетите са много  ;D ;D ;D

Виж, то зависи къде и кои са може би?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4401 -: Юли 10, 2013, 10:40:41 am »
ама то от толкова много астероиди ми се струва невъзможно да няма поне няколко съвпада или опозета  :o

Възможно е, възможно е....когато съм гледала синастрия с едно момче, познат- много яката синастрия имахме- но това само на карта- реално никакво приличане не изпитвах.
Е, с него нямахме никакви важни контакти по важните астероиди :lol:

Повярвайте ми, истината за синастричната съвместимост, която се РЕАЛИЗИРА, често е в астероидите и вертексите :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4402 -: Юли 10, 2013, 10:40:50 am »
от личен опит - брачни двойки или големи любови задължително имат важен съвпад- ос, възел,планета със Юнона, Джуно, Валейтайн или Бода

Мъж с който бяхме..сексуално зависими един от друг- негова нимфа съвпад слънцето ми, моя нимфа съвпад негово АЦ, моя ерос и ищар върху луната му, моя Лъст съвпад Венерата му

Съдбовни любовни срещи- съвпади на мъжки шива и зевс върху слънцето ми, задължително аспектирам Купидона им с лична планета

Понякога съм удивена от завидните ти знания.

Тази информация ми беше достатъчна мотивация да ги проуча, виж колко бързо намерих какво да правя този уикенд  :P :P

Хайде, научавай се по-бързо и след това ни мятай.
А Зикову наистина има неприлично голям обем от знания.

Нова не се крий, и ти имаш завидни способности! Време е да се включиш по сериозно в  синастриите!  :P :wub: :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4403 -: Юли 10, 2013, 10:43:19 am »
Ще оставя на специалистите. Аз ще си се ровя в глупости и ще гледам тъпо.

Но считам, че леекинко преекспонирате значението на звездите, не че трябва да се пренебрегват де, ама в повечето случаи нещата си стават ясни и от основните 10 в добавка към натали и прогресиите им.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4404 -: Юли 10, 2013, 10:50:27 am »

Но считам, че леекинко преекспонирате значението на звездите, не че трябва да се пренебрегват де, ама в повечето случаи нещата си стават ясни и от основните 10 в добавка към натали и прогресиите им.

Ех все бягаш! И аз си падам по типичните базисни неща, но виж винаги може и повече, не е излишно  ;D ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4405 -: Юли 10, 2013, 10:51:55 am »

о това е 100 % така, но по натал може да види САМО кога на човека му предстои обвързване, а едни хубави аспекти в синастрията какво са- хипотетичност.

С този , с който говорихме за брак и за деца, 2ма професионални астролози погледнаха синастрията ни и първия комента беше "Ауууу..." с тон, който значи буквално "Мизерия". Едната директно ме попита- вие наистина ли сте били заедно, наистина ли сте се събрали?
Да, наистина, че и 2 години изкарахме заедно.
И като пуснах астероидите- картинката е от ясна по- ясна. Аз лично вярвам в тях повече отколкото на други неща, но това е мой избор и са изводи, до които аз съм си стигнала. Всеки да си прецени за него как стоят нещата :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4406 -: Юли 10, 2013, 10:55:07 am »
Да бе, така е наистина, ама виж и Клер е права, то при толкова точки, все ще дойде момент на съвпади, къде ще ходят. То на 10 планети все се случва да се хванеш като тълкуване за позитивно развитие, та какво остава като добавиш още 10 или 10 по 10.
Хубаво, Зикову даде пример за оня, с когото мислили за сватба, ама дори и с тези съвпади Менделсон не са го чули.
Честно аз за себе си на този етап не смятам да се моря и да си преглеждам важни синастрии с добавки на астероиди. Ще чакам за следващия младеж вие да ми ги пророкувате. Много ми идва като информация.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4407 -: Юли 10, 2013, 10:56:15 am »
И друг пример- аз преди време ревах- ама с еди кой си имаме супер синастрия, срещата е описана в натала и на двамата- че влиза важен човек в живота ти.
и аз се чудя и се кумя ЗАЩО не сме ЗАЕДНО в сериозна връзка, защо, защо, защо!

Нито един от брачните астероиди не правеше кьорав аспект. Виждахме се от време, от дъжд на вятър, писна ми и всичко си отшумя с времето

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4408 -: Юли 10, 2013, 10:58:14 am »
И аз преди време ревах- ама с еди кой си имаме супер синастрия, срещата е описана в натала и на двамата- че влиза важен човек в живота ти.
и аз се чудя и се кумя ЗАЩО не сме ЗАЕДНО в сериозна връзка, защо, защо, защо!

Нито един от брачните астероиди не правеше кьорав аспект.

Зикову, все повече ме надъхваш хаха, и аз се чудя на тая синастрия, какво се случи...

Вие си нямате на представа каква приказка беше всичко, аз за такива неща и в дълбините на романтичният рак не съм си мечтала... И изведнъж БУУУМ, всичко се промени сякаш за секунди, даже близнаците ми в луна не успяха да направят логика за това как и кога се случи всичко  :-\ :(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4409 -: Юли 10, 2013, 10:59:16 am »
Дам..не чухме менделсона, защото астероидите не ти дават гаранция, че ще ти се случи- дали ще се случи- там го търсиш вече по твоя и неговия натал...астероидите могат да покажат желанието..и степента на задълбочаване

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4410 -: Юли 10, 2013, 11:02:50 am »
Астероидите не че трябва да са водещи при синастричния анализ- но им хвърляй по едно око Краби- допълват картината

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4411 -: Юли 10, 2013, 11:03:46 am »
Астероидите не че трябва да са водещи при синастричния анализ- но им хвърляй по едно око Краби- допълват картината

Определено ще :) Мерси за инфото Зикову!  :wub:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4412 -: Юли 10, 2013, 11:17:07 am »
като ученичка имах връзка с едно момче- аз бях на 17, той на 25, и с него говорихме за семейство и деца тогава- искахме го и правехме планове...аз- лапешки акъл, но любов голяма, а и имаше нещо в него, което ме тласкаше към тези мисли- нямала съм го с други гаджета преди него и даже дълго след него

астероида му младоженец е на АЦ ми, юноната му е на ДЦ ми

*

Нова

• 3491
« Отговор #4413 -: Юли 10, 2013, 11:27:35 am »
 :capricorns:

Глей ся, то бива, бива висок десетодомен козирожки, ама чак пък...

Вчера беше у2, днес астероидите. Виж, Крабито вече я убеди. Но нейния в 6 си върви в подчинение ))))))

Ще се наложиш, няма как, или ще ни го набиваш в кратуните, дорде не се съгласим. )) хаха

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4414 -: Юли 10, 2013, 11:29:35 am »

Вчера беше у2, днес астероидите. Виж, Крабито вече я убеди. Но нейния в 6 си върви в подчинение ))))))

Ще се наложиш, няма как, или ще ни го набиваш в кратуните, дорде не се съгласим. )) хаха

;D ;D ;D ;D ;D :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4415 -: Юли 10, 2013, 11:30:47 am »

;D ;D ;D ;D ;D :wub:

Да, и аз те обичам.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4416 -: Юли 10, 2013, 11:33:30 am »
Колко ми трябва на мен бе Нова, знаеш щом е астрология винаги съм за да науча нещо ново! Любопитна личност съм хехе  :57: :57:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4417 -: Юли 10, 2013, 11:34:58 am »
да ти кажа, навлизайки в астрологията преди време, научавайки Ато и Бто си помислих, че бързо съм открила формулата по която ще си разпозная мъжете. Но не беше така. И седа и се чудя защо нещо не ми се получава при условие наприме, че имаме супер синастрията и съм го срещнала в точния момент.

И много съм страдала и много съм се главоблъскала. Открих някаква логика в астероидите, като направих ретроспекция на минали връзки и на синастрии на двойки, които позавам.
Споделям го- защото може и на други да помогне. Вече от там насетне всеки си преценя, всеки си има своя логика :wub:

i luv you, да , i do!

*

Нова

• 3491
« Отговор #4418 -: Юли 10, 2013, 11:39:18 am »
да ти кажа, навлизайки в астрологията преди време, научавайки Ато и Бто си помислих, че бързо съм открила формулата по която ще си разпозная мъжете. Но не беше така. И седа и се чудя защо нещо не ми се получава при условие наприме, че имаме супер синастрията и съм го срещнала в точния момент.

И много съм страдала и много съм се главоблъскала. Открих някаква логика в астероидите, като направих ретроспекция на минали връзки и на синастрии на двойки, които позавам.
Споделям го- защото може и на други да помогне. Вече от там насетне всеки си преценя, всеки си има своя логика :wub:

i luv you, да , i do!

Да, бе споко. В момента ме връщаш към поста ми с козешката глава ))) Ако успееш до 17 часа, ще почерпя.

Плюс това, откакто вчера с теб си разгледахме синастрията /без астероиди/ , хах а, и вече аз наистина повече те обичам. Разбрах откъде идва драмата и че тя не е в мен и вече те възприемам по-добре. Вече мога да си комуникирам с теб до безкрайност на воля.

Наистина, права си, хубаво е да се знае астрологията, дава ни много ключове.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4419 -: Юли 10, 2013, 11:43:03 am »

i luv you, да , i do!

Да, бе споко. В момента ме връщаш към поста ми с козешката глава ))) Ако успееш до 17 часа, ще почерпя.

Плюс това, откакто вчера с теб си разгледахме синастрията /без астероиди/ , хах а, и вече аз наистина повече те обичам. Разбрах откъде идва драмата и че тя не е в мен и вече те възприемам по-добре. Вече мога да си комуникирам с теб до безкрайност на воля.

Наистина, права си, хубаво е да се знае астрологията, дава ни много ключове.

С жените овенки по правило се обичаме, колкото и да се настъпваме, имам няколко такива приятелки и с всички си и КАЗВАМЕ, че се обичаме- това са единствените жени от приятелския ми кръг, с които се обясняваме в любов без задръжки..по много пъти!- не знам на какво се дължи ;D ;D ;D ;D