Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877313 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: синастрия
« Отговор #4420 -: Юли 10, 2013, 12:01:58 pm »
А имах си аз овен и водолей, при това в точен секстил до градус да не почувстват свободата да изразяват любовта си публично и по много, нищо че е между жени.
Или именно точно заради това )))))) В добавка на моята венера, горканка.

;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4421 -: Юли 10, 2013, 12:20:35 pm »
А имах си аз овен и водолей, при това в точен секстил до градус да не почувстват свободата да изразяват любовта си публично и по много, нищо че е между жени.
Или именно точно заради това )))))) В добавка на моята венера, горканка.

;D

;D ;D  Повярвай ми- почнем ли - ще се олеем. За мен е просто ненормално това, но нищо не мога да направя срещу овенския ентусиазъм и обич, в които потъвам направо и губя разсъдък!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4422 -: Юли 10, 2013, 02:34:54 pm »

Здравейте,

Новичка съм и тук, и в астрологията, но старшно много ме грабна. Занимавам се с психология и по принцип вътрешния свят и човешките взаимоотношения винаги много силно са ме интересували - нямам представа защо до сега съдбата не ме е срещнала с астрологията...

За сега главно чета и си блъскам главата с моя натал (с огромно удоволствие  :blink: го правя и се надявам скоро да мога да се справям и сама :blink:). Причината да пиша тук обаче е, че до синастрия и композит още не съм го докарала, а съм доста нетърпелива по природа и не ми се чака. В една връзка съм вече повече от година, на 1200 км. един от друг... сложна, абсолютния контраст бих я нарекла, много удоволствие и много болка в добавка към разстоянието. Опити и от двете страни да я прекратим, които завършват само с още по-силно приближаване един към друг и единствено ни доказват колко повече пък боли когато сме разделени. И едно усещане, че нещо много по-силно от нас ни държи заедно, и у двамата... Въпроса какво стои в основата на тази контрастна любов ме срещна и с астрологията, както и всички въпроси около нейното бъдеще.

Та молбата ми е ако някой може и иска да ми помогне с отговорите, каквото и да излезе все ще е от полза...
Това са рожденните ни данни:
Аз - 10.11.1968, 21:30 часа, София
Той - 26.11.1966, 08:00 часа, Пловдив.

Благодаря предварително на всички.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4423 -: Юли 10, 2013, 02:35:53 pm »
Да тук по им отива на тея данни  :-[ ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4424 -: Юли 10, 2013, 02:40:08 pm »
Нямам дори представа какво е хорар, но ми се стори подходящо да публикувам там - отивам да прочета :blink:

Благодаря ти Краби.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4425 -: Юли 10, 2013, 02:42:18 pm »
О изобщо недей да се притесняваш, аз ако знаеш какви въпроси съм задавала там  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4426 -: Юли 10, 2013, 02:44:54 pm »
Аз лично нямам търпение да се изкажеш по синастрията.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4427 -: Юли 10, 2013, 02:57:24 pm »
Нова, срам ме хваща. Ти ги разбираш повече от мен, и като знам че ще ги четеш после... Ама към края на седмицата чак ще имам време, така че може и преди мен да се захване някой  :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4428 -: Юли 10, 2013, 02:58:23 pm »
Това вече са пълни глупости. Хаха, давай, де.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4429 -: Юли 10, 2013, 03:00:30 pm »

Е то хубаво давай де, ама ти ли ще и търсиш емайла на тая туркиня... Няма да се научат да спелуват правилно на английски тея в Турция... А чакат да им пращам информация...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4430 -: Юли 10, 2013, 03:02:20 pm »

Е то хубаво давай де, ама ти ли ще и търсиш емайла на тая туркиня... Няма да се научат да спелуват правилно на английски тея в Турция... А чакат да им пращам информация...

Работата не трябва да пречи на форума! )))))))))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4431 -: Юли 10, 2013, 03:05:33 pm »

дА! Почне ли работата да пречи на форума- напускаш!  ;D ;) Работата! Не форума! ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4432 -: Юли 10, 2013, 03:06:08 pm »

дА! Почне ли работата да пречи на форума- напускаш!  ;D ;) Работата! Не форума! ;D ;D ;D

Анджък!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4433 -: Юли 10, 2013, 03:07:31 pm »

Анджък!

;) ох..ти мани..да видим мен шефа кога ще ме захване..

*

Нова

• 3491
« Отговор #4434 -: Юли 10, 2013, 03:13:38 pm »

Анджък!

;) ох..ти мани..да видим мен шефа кога ще ме захване..

Няма да се халосваш. Форумът подобрява бдителността. Всеки миг си нащрек, особено като гледаш карти на голям екран ))))) Въпросът е колко бързо можеш да се научиш да прещракваш между страниците )))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4435 -: Юли 10, 2013, 03:16:36 pm »
От както съм тук ВЪВ ФОРУМА, шефа каза, че продуктивноста ми е паднала! Аз много Ви обичам, ама вие няма да ми плащате разходите  ;D ;D ;D ;D

АКО ВСЕ ПАК ИМА ЖЕЛАЕЩИ, пишете на ЛС!  :haha: :haha:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4436 -: Юли 10, 2013, 03:25:41 pm »
Последно спамя. Супер кофти място имам, с гръб към вратата. Влизаш и се нашиваш на мен и монитора ми )))) Така че..

Те си мислят, че ни плащат, ние си мислим, че работим.

Пък сега допълнително дразня кокошкарника, щото съм си пуснала яко на ютуба българска поп музика и припявам с Криско и Миро ))))) После им кажи, че работя, пък аз днес за 5 пари работа не съм свършила. Само стоя с едни екселски таблици пред мен и симулирам.

Моят марс се активира, когато яйцето дойде на излизанка. Тогава на голо дупе таралежи мачка.

« Отговор #4437 -: Юли 11, 2013, 01:41:23 am »
леле, днес образователна програма 3 страници..да се включа с потвърждение за астероидите - много нещо, обаче гледам във важни при мен синастрии - то просто няма незсегнати от съвпади и/или опозиции, най-вече и преди всичко Vertex, Eros, Valentine, Psyche, Amor, Siva и Lust. Cъгласна съм, много допълват основния лайтмотив в картата. Попаднах и на темата  за "новата планета" 38628  ;D  там пасувам, ами нещо не мога да го отразя /или той мен/, не засичам проявления. :-\
и за да не е без спам - не мога да спя добре напоследък, натравям се с готина музика, но ТЯ определено не ме приспива, ефектът е обратен - пеене и денс. Ако и утре вечер сомнамбулствам, ще взема да погледна някоя синастрия, та да заспя!
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4438 -: Юли 11, 2013, 08:23:34 am »
а тези астероиди как ги тълкувате по-точно?  :rolleyes:
и само астероид-ос, натална планета ли гледате или и астероид-астероид?
макар че аз с всички,с които пробвах имам някакви съвпади-опозета.  ;D и то с бившия съпруг са най-малко ми се струва  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4439 -: Юли 11, 2013, 08:40:55 am »
Аз гледам Валейнтайна- ако това е важна любов в живота ви- няма как валентайна да не прави някакъв важен съвпад или опозе.
При астероидите гледам главно съвпади или опозета.

По Зевс и Шива идват хора, които изиграват значителна и запомняща се роля в живота ви.

Хера, Юнона и Бода се гледат за брак

Нимфа и Ерос, и Лъст са за сексулано привличане и страст.

Купидона е онова, което ти създава чувството на любов и ти прорязва сърцето

Ищар е астероида на щастието, има много положително влияние...и така..зад всеки астероид стои значение

Спирит е онова, което ви докосва дълбоко, Хоаус и унион са за съвместен дом

Венусия и Лова пак са за чувствота на влюбеност

Ето ще астероиди за брак:

19029- булка 5129 младоженец 7707 да 11911 ангел 2779 щастие

kler- za teb