Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878180 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: синастрия
« Отговор #4440 -: Юли 11, 2013, 08:41:34 am »
от личен опит - брачни двойки или големи любови задължително имат важен съвпад- ос, възел,планета със Юнона, Джуно, Валейтайн или Бода

Мъж с който бяхме..сексуално зависими един от друг- негова нимфа съвпад слънцето ми, моя нимфа съвпад негово АЦ, моя ерос и ищар върху луната му, моя Лъст съвпад Венерата му

Съдбовни любовни срещи- съвпади на мъжки шива и зевс върху слънцето ми, задължително аспектирам Купидона им с лична планета

също така с мъжете с които сме искали деца и семейство имаме съвпади/опозе с планети, оси и т.н с астероиодите булка,младоженец, да, ангел и щастие - поне с един или 2 от тях

майка ми и баща ми имат масови съвпади на юнони и валентайни, младоженеца на баща и е съпад с на майка сатурна, бода на баща ми е съвпад иц на майка в неин 4ти дом, бода на  на майка прави опозета с негови планети и т.н
« Последна редакция: Юли 11, 2013, 08:59:00 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #4441 -: Юли 11, 2013, 08:56:07 am »
Така.. проявих все пак любопитство и нарочно пуснах всички тези елементи на онази ни синастрия с оня, набора, за когото ви говорих, който се наши на стелиумната скорпионка, с която имат само сини аспекти.
И нали сме набори, то голямо съвпадение на астероиди. Аз неговата домофикация не я знам, ама ето какво излезе. Мой ангел точно върху мой асц. Негов ангел върху негово слънце... ))))))

Майтап обаче най-точното точно нещо се оказа негова булка ама тооочничко върху мое слънце, та ако се оповаваме на това, което получи като факс Звездоброеца, който каза, че ние с него пак ще се срещнем, когато му разказвах за него в един китайски р-т, то наистина може след жилото на оная крава /много големи цици, направо невероятно за скорпион/ да си отдъхне за вечни времена върху моите ребра.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4442 -: Юли 11, 2013, 09:02:21 am »
 ;D

ще стискаме палци да стане така, но искам да ти кажа, че там където има прекалена хармония в синастрията няма предизвикателство, градеж и съответно няма и голямо бъдеще- ако се вярва на някои теории

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4443 -: Юли 11, 2013, 09:06:41 am »
това го видях, ама имах предвид как се тълкува по-точно?
примерно партньорски валентин съвпад нептун. този с нептуна ще е заслепен от любов? а този с валентина?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4444 -: Юли 11, 2013, 09:07:01 am »
;D

ще стискаме палци да стане така, но искам да ти кажа, че там където има прекалена хармония в синастрията няма предизвикателство, градеж и съответно няма и голямо бъдеще- ако се вярва на някои теории

Значи още една галочка в моята графа.

Глей ся ти как жена със светила в овен бие жена със светила в скорпион, когато става въпрос за спечелването на мъж със светила в риби. Хахахаха, тая ще ме залее със сярна киселина сигурно ))))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #4445 -: Юли 11, 2013, 09:08:29 am »
примерно партньорски валентин съвпад нептун. този с нептуна ще е заслепен от любов? а този с валентина?

И защо пък точно нептуна да е заслепен? По-скоро той ще заслепи влюбения валентинчо.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4446 -: Юли 11, 2013, 09:11:21 am »
ами де да знам, защото нали влюбеността попада върху неговите фантазии/илюзии

*

Нова

• 3491
« Отговор #4447 -: Юли 11, 2013, 09:14:32 am »
Ама аз не разбирам как някакъв си астероид ще бие цяла планета и то от калибъра на нептун?

И това, че нептун живее на фантазии/илюзии е пак по-добре от това, което някои казват, че видиш ли нептун била неутрална планета, нито добра, нито лоша. Направо взимайте една гумичка и си го изтривайте този нептун от хороскопите. И без това не се отнасяте с уважение към него. х ;D

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4448 -: Юли 11, 2013, 09:16:51 am »
при мен е в Т квадрат, няма как да ми е неутрална  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4449 -: Юли 11, 2013, 09:21:10 am »

нептун съвпад валентин какво е- романтична розова любов, облачна- носи те във въздуха.
Там където е валенти на единия- в тази точка е усещането му за романтика, за любов и като съвпадне с нептуна- той получава засилване на това роматично усещане в него.

аз съм имала валентайн на момче, съвпад на 0,00 гр. с моя северен възел - приемах го като съдба, като нещо през което ми е писано да мина в този живот, исках го- независимо какво е, приемах го като любов- карма

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4450 -: Юли 11, 2013, 09:22:44 am »
любовните астероиди са "слабите точки" по които те натискат.

имах си едно момченце- нифата му на мое слънце, купидона му съвпад мои луна и венера. Той ме гледаше като хипнотизиран, влияех му толкова секси, че момчето едвам мигаше...можех с един поглед да го съблазня.  ;D душичка.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4451 -: Юли 11, 2013, 09:24:10 am »
благодаря  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4452 -: Юли 11, 2013, 09:41:02 am »
моля, моля. ;)

значи аз в една синастрия съм приела, че действието е и в двете посоки.

ето например- както отгоре посочих- женско слънце съвпад мъжка нимфа- мъжа се чувства съблазнен от визията на жената- така неговата нимфа усеща нейното слънце,
а жената се чувства секси за този мъж с визията си- така нейното слънце усеща неговата нимфа

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4453 -: Юли 11, 2013, 11:25:39 am »
;D

Значи още една галочка в моята графа.

Глей ся ти как жена със светила в овен бие жена със светила в скорпион, когато става въпрос за спечелването на мъж със светила в риби. Хахахаха, тая ще ме залее със сярна киселина сигурно ))))))

Това е мъж бе Нова, какви светила. Ако Овена е била по-красива и секси, какво го интересува него, че другите светила били скорпионски  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4454 -: Юли 11, 2013, 01:32:30 pm »
бреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4455 -: Юли 11, 2013, 01:44:07 pm »
бреее, при всичките ми по-съществени връзки, партньорския валентин хакнат в моя нептун или с точен съвпад или с 1 градус отклонение. а аз се чудех що съм толкоз заблудена  ;D

Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже  ;D Но просто преразказвам..

и в твоя случай- венера съвпад нептун- романтика, облаци и малко драма- боли като паднеш отгоре

*

Нова

• 3491
« Отговор #4456 -: Юли 11, 2013, 01:45:16 pm »

Валентина е много силен астероид- за мен най- силния. В западни форуми съм чела, че го имат за почти равносилен на планетата венера. Знам Нова какво ще каже  ;D Но просто преразказвам..

Нищо няма да кажа.  ;D За другия чичко вие ще ми гледате синастрията.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4457 -: Юли 11, 2013, 01:46:34 pm »

Нова, пусни бързо Валентайна в нашата синастрия! И ти да видиш  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4458 -: Юли 11, 2013, 01:48:11 pm »

Хахах, къде ни е? На мидпойнта твое слънце моя венера?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4459 -: Юли 11, 2013, 01:54:25 pm »

Хахах, къде ни е? На мидпойнта твое слънце моя венера?

;D ;D ;D или венера нептун- духовна любов!  Значи моя Валентайн е на 10 гр. дева, номера е 447