Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878084 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4480 -: Юли 12, 2013, 07:49:45 am »
7707 да Пояснете ми за този астероид моля ви???? Какъв е този астероид "да"??
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4481 -: Юли 12, 2013, 07:58:19 am »

В кой дом пада? За това мога да ти помогна и да ти го интерпретирам
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4482 -: Юли 12, 2013, 07:59:25 am »
Ох ;D

Как ви се вижда тази синастрия?
Аз съм вътрешния кръг,неговия час не се знае за сега.
Неговия северен възел съвпад с моя К12, неговия стелиум в скорпион опозиция с моя в телец....
Неговата венера опозиция с моя марс ,а неговия марс тригон мойта венера :rolleyes:
Неговите нептун и луна в моя 5ти...неговия хирон съвпад с моя марс...
Но пък, мойто слънце прави тригон към неговия стелиум в скорпи :-[

Какво мислите момичета????? :-[

много обещаваща синастрия мен ако питаш- но има милиони такива комбинации, които синастрично са обещаващи, но..по- натам дали ще се случи нещо никой не знае.

Милки, ако ти се занимава пусни астероиди да видим, какви съвпади има там
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4483 -: Юли 12, 2013, 08:00:23 am »

Брачен астероид е

« Отговор #4484 -: Юли 12, 2013, 08:02:52 am »
Примерно ако този астероид съвпада със Слънцето на партньора....?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4485 -: Юли 12, 2013, 08:08:17 am »
Написала съм в няколко страници преди това, че там където имам знакови съвпади с брачни атероиди в синастрията- връзката се е задълбочавала, говорили сме за брак и деца- имаш тази потребност с този партньор

« Отговор #4486 -: Юли 12, 2013, 08:13:29 am »
Мисълта ми беше следната....Кой от двата усеща по-силно влиянието на брачния астероид? Този,който активира Слънцето или този,чието Слънце е активирано? А и по принцип? Как мислите? Кой усеща по-силно това влияние? Активирания или активиращия? :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4487 -: Юли 12, 2013, 08:23:02 am »
по- силно влияние според мен няма.
влиянието е и в двете посоки. с различен акцент.

Мъжки астероид Да съвпад женско слънце- мъжа вижда жената като своя брачна половинка- слънцето й докосва неговата брачна точка и той подсъзнателно започва да го иска.
Жената усеща влиянието на астероида му и се чувства подходяща за брачно партньорства с мъжа- в нея също се загнездва тази мисъл...
един вид той казва "тя се вписва в представата ми за това", а тя си казва "да, аз се вписвам в това, това е подходящо и за мен, би ми било комфортно, защото съм ЖЕЛАНА". Слънцето се радва на всяко едно признание и покана.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4488 -: Юли 12, 2013, 08:27:42 am »
а при съвпад с лунен възел?
в последната ми връзка го има, но въобще не смяташе, че си подхождаме за брак човекът.
иначе гледам, че имаме доста съвпади и опозета за булка,младоженец и мери

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4489 -: Юли 12, 2013, 08:28:38 am »
just a dream- пусни моля те и ти във вашата синастрия повече астероиди да разгледаме. мен ме интересуват много синастриите на вече съществуващи двойки, защото там може да си дискутираме реалното проявление на нещата.
Дайте да разгледаме- синастрии на вашите родители, на приятелски двойки.

Само така можем да стигнем до изводи...че например сатурн квадрат венера не е такъв черен дявол и така нататък.

Краби и ти беше пуснала синастрия на приятели- пусни и там астероиди да разгледаме. интересно е.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4490 -: Юли 12, 2013, 08:30:01 am »
в последната ми връзка го има, но въобще не смяташе, че си подхождаме за брак човекът.

кой на кого..при съвпад с възлите просто имаш усещането, че нещо така или иначе ще се случи, защото ТРЯБВА и така е писано да стане със или без волята ти

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4491 -: Юли 12, 2013, 08:31:16 am »

кой на кого..при съвпад с възлите просто имаш усещането, че нещо така или иначе ще се случи, защото ТРЯБВА и така е писано да стане
неговият йес с моя възел.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4492 -: Юли 12, 2013, 08:37:27 am »
пусни една синастрия с повече астероиди и да разгледаме нещата ако искаш. разбира се, ако има основни положения на планетите, които не говорят за хармония- какво изключение може да направи един астероид. Но като цяло си е знаков съвпад

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4493 -: Юли 12, 2013, 08:45:12 am »
Zikovu, ето на моите родители, които са заедно от 32 години. Мама е червения кръг.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4494 -: Юли 12, 2013, 08:49:44 am »
ще пуса довечера, тъкмо мога да дам обратна връзка

« Отговор #4495 -: Юли 12, 2013, 08:53:00 am »
just a dream- пусни моля те и ти във вашата синастрия повече астероиди да разгледаме. мен ме интересуват много синастриите на вече съществуващи двойки, защото там може да си дискутираме реалното проявление на нещата.
Дайте да разгледаме- синастрии на вашите родители, на приятелски двойки.

Само така можем да стигнем до изводи...че например сатурн квадрат венера не е такъв черен дявол и така нататък.

Краби и ти беше пуснала синастрия на приятели- пусни и там астероиди да разгледаме. интересно е.
Вече съм на работа и нямам такава възможност. Но вие имате данните ни-ако има желаещ може да пусне такава синастрия с астероиди  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4496 -: Юли 12, 2013, 08:58:14 am »
Zikovu, ето на моите родители, които са заедно от 32 години. Мама е червения кръг.

Ето за това си говорим.

И съвсем така грубо казано - има контакт между светилата, комфорт на луните, негови женски планети са активирани от нейни мъжки, имаме контакти по сатурн

Имаме знакови съвпади по брачни астероиди- нейно слънце съвпад негов Бода, ЮЛВ, опозе ерос, струпвания- нептуни валентайн, хера, антисен съвпад нейно джуно негов сатурн, антисен съвпад негов ДЦ - нейна Шива, антисен съвпад Неи ДС+ Бода върху негови Марс Венера, негова луна опозе неин Валентайн.

Ини- изичисли само МП слънце/ слв при майка ти и луна/слв при татко ти и ми кажи има ли някакъв съвпад опозе или квадрат.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4497 -: Юли 12, 2013, 09:05:23 am »
Сега погледнах, че нейна Нимфа е съвпад негова Луна по антисия- така като гледам- в отношенията им има не само стабилност, но и много нежност, обичат се, има романтика

При моите родители има много натовареност по сатурн - стелиуми сатурн луна юпитер на майка съвпад сатурн венера юпитер на татко. Нищо не може да раздели тези хора, много се обичат и имат много емоционални отношения, НО при тях няма сантименталности и обяснения в любов. Не могат един без друг, но такива романтични прояви на любов няма.

Особено при баща ми- натален съвпад сатурн венера...майка ми квадратира и луната му и му създава може би дискомфорт в това отношение. Баща ми много по- свободно изразява обич към мен- слънцето ми съвпада с луната му

« Последна редакция: Юли 12, 2013, 09:12:59 am от zikovu »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4498 -: Юли 12, 2013, 09:09:28 am »

Ини- изичисли само МП слънце/ слв при майка ти и луна/слв при татко ти и ми кажи има ли някакъв съвпад опозе или квадрат.
Ами не знам как, има ли опция в астроком-а?   :-[

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4499 -: Юли 12, 2013, 09:12:08 am »
Сега погледнах, че нейна Нимфа е съвпад негова Луна по антисия- така като гледам- в отношенията им има не само стабилност, но и много нежност, обичат се
Наистина се обичат и аз много ги обичам!  :wub: