Цитат на: zikovu в Юли 12, 2013, 08:58:14 amЦитат на: ini в Юли 12, 2013, 08:45:12 amZikovu, ето на моите родители, които са заедно от 32 години. Мама е червения кръг.Ини- изичисли само МП слънце/ слв при майка ти и луна/слв при татко ти и ми кажи има ли някакъв съвпад опозе или квадрат.Ами не знам как, има ли опция в астроком-а?
Цитат на: ini в Юли 12, 2013, 08:45:12 amZikovu, ето на моите родители, които са заедно от 32 години. Мама е червения кръг.Ини- изичисли само МП слънце/ слв при майка ти и луна/слв при татко ти и ми кажи има ли някакъв съвпад опозе или квадрат.
Zikovu, ето на моите родители, които са заедно от 32 години. Мама е червения кръг.
Зикову, не казваш как мина твоята снощна синастрия с оня покрай работата. Много си дейна от сабахлян, то нали знаеш кога една мома става рано да премете дворите.
Zikovu, на майка МП е 29,53 Близнаци/Стрелец, така като гледам е най-близко по съвпад/опозиция с негов Сатурн, а на татко МП е 0,33 Дева/Риби - опозе/съвпад нейн Хирон, Зеус, може и Плутон в по-широк орбис.
Какво е Груум? И как се тълкува мъжки Груум съвпад женска Луна? Има и други неща,но просто тези не са ми никак ясни...
Цитат на: Just_a_Dream в Юли 12, 2013, 11:32:48 amКакво е Груум? И как се тълкува мъжки Груум съвпад женска Луна? Има и други неща,но просто тези не са ми никак ясни...Че ще вземете да се вземете.
Имаш предвид аз като ти казвам ,Ама остави ти тази работа... Не прекалявай/те/ с астероидите. Много са, винаги има съвпади. А както Зикову гледа и антистиите, то вече наистина всички ще вземем да се вземем.
Цитат на: Нова в Юли 12, 2013, 12:30:38 pmИмаш предвид аз като ти казвам ,Ама остави ти тази работа... Не прекалявай/те/ с астероидите. Много са, винаги има съвпади. А както Зикову гледа и антистиите, то вече наистина всички ще вземем да се вземем. Мхм...Напълно съм съгласна с Нова!
Цитат на: Just_a_Dream в Юли 12, 2013, 12:33:42 pmЦитат на: Нова в Юли 12, 2013, 12:30:38 pmИмаш предвид аз като ти казвам ,Ама остави ти тази работа... Не прекалявай/те/ с астероидите. Много са, винаги има съвпади. А както Зикову гледа и антистиите, то вече наистина всички ще вземем да се вземем. Мхм...Напълно съм съгласна с Нова!Ще ви изпапкам бузките :wub: Хванете някой младеж, който много ви е харесвал той вас, но вие не сте го или нещо се е получила разминавка- и проверете там колко съвпади по астероиди ще излезнат.
Хванете някой младеж, който много ви е харесвал той вас, но вие не сте го или нещо се е получила разминавка