Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878775 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4620 -: Юли 30, 2013, 07:37:38 pm »
Имам въпрос към съфоумките с повече наблюдения в синастрията - слънцето на единия в 12 дом на другия води ли до официално съжителство /не задължително брак/?

... а аз имам изживявания с такъв двустранен аспект  :blink:/ и не ти я пожелавам,да си призная ,още не мога да се освободя от мисълта си там /- Слънцата /включени в големи стелиуми /са в 12 д на другия двустранно ...също и К5/моя / и К8/неговия/ в 12д на другия...още не мога да изляза от тази връзка....някой тук беше казал,че или трябва да избягам моменталицки  от нея,или трябва да съм много смела,за да се впусна в нея и е много вярно това...трудна,много трудна , силно обсебваща и  страстна връзка ....а може би и опозицията на Луните също прави тези изживявания ...по-назад в тази тема скоро май писах за нея....Краби правилно интерпретира нещата, като нужда от криене на другия от моя свят /замислям се и за  различията в социалния статус /
  :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #4621 -: Юли 31, 2013, 02:02:47 pm »
Странно, завладяващо....но какво ще кажете за тази синастрия...

*

Sudba

• 16
« Отговор #4622 -: Август 01, 2013, 05:11:41 pm »
Здравейте !  Може ли да ми кажете нещо за тази синанстрия ?

« Отговор #4623 -: Август 02, 2013, 08:50:10 am »
Какво мислите за синастрия, в която домовете на двамата съвпадат? За партньорска синастрия става въпрос, не любовна.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4624 -: Август 02, 2013, 08:51:57 am »
Какво мислите за синастрия, в която домовете на двамата съвпадат? За партньорска синастрия става въпрос, не любовна.

Ми добре звучи, може да указва еднаква посока.

« Отговор #4625 -: Август 02, 2013, 08:58:43 am »
Ето я картата

*

Нова

• 3491
« Отговор #4626 -: Август 02, 2013, 09:07:25 am »
Ми много, много добре, ако е партньорство в работа, бизнес - разбирателство има, взаимно удовлетворение  и любов към това, което вършат - обвързани и по юпитер, и по сатурн - подем, стабилност, отговорност; съвпадат и по разпределение на планетите - 3, 5, 6, 10, 12 дом, супер.

А в какво сте партньорки?

« Отговор #4627 -: Август 02, 2013, 09:19:01 am »
Новичка, става въпрос за сестра ми. За уточнение - баба, която в момента е на 95, и по неволя се оказа акушерка на сестра ми навремето (нали ви разказвах, че се роди в къщи) си спомни по-точно часа на раждане на сестра ми, представяш ли си.... на 95 но е в пълен разум жената :blink:.
Та поправих нейната карта, моята още си стои с 13-те минутки отгоре, защото не знам..., за мен няма кой да каже по-точен час. Мама като я питах пак, ми отговори, че ако съм се била родила малко по-дребна сигурно е щяла да бъде по-в съзнание да запомни часа тогава :blink:.

Та за тази синастрия в действителността какво да ви кажа. Бяхме много малки когато родителите ни, видяли се в чудо, че по цял ден се караме стигнаха до там да посадят дръвче между нас (някой им беше казал, че когато децата са родени на толкова близки дати с това се оправят нещата) ама ефект нямаше. После порастнахме, но никога не сме били особено близки. Често не си говорим за дълги периоди... И в момента.
А на картата сякаш не си личи :rolleyes: :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4628 -: Август 02, 2013, 09:33:38 am »
Да, наистина.

Освен ако пак не е в сила това, че колкото по-еднакво, толкова по-малко стават нещата - като в оня случай със сините линийки.

Аз помислих, че другата жена има много хубава карта заради марса и сатурн, който озъптява и без това дванадесетодомната луна. Тя със сигурност го играе много хладнокръвна, все е дно нищо не може да я дисбалансира, впечатли иили разстрои. Играе го малко желязната лейди май.

Но наистина изненадващ съвпад, пък дори и домовете ви да мърдат леко - останалите аспекти много се повтарят.

« Отговор #4629 -: Август 02, 2013, 09:39:09 am »
Права си за нейното описание. Като вътрешна същност се различаваме, но само това мога да кажа, в какво точно - ще бъда субективна. Аз съм по-ранимата, винаги съм била.

Големия въпрос за мен в това партньорство, сещаш се, винаги е бил в кого е вината... макар че това е абсурден въпрос и знам че вина няма, но поне къде е проблема, нещо такова ме мъчи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4630 -: Август 02, 2013, 09:42:21 am »
Ми сигурно в родителите, шегувам се.

Но аз никога не съм наричала отношенията с брат ми "партньорство". Странно е, че използваш точно тази дума за връзката със сестра си.

« Отговор #4631 -: Август 02, 2013, 09:57:36 am »
Нее, просто картата е партньорска, няма роднински карти, затова тръгнах с тази дума.... Между нас никога нищо съществено лошо не се е случвало. Но и добро не е - някакси го избягваме. Тя се разбира с децата ми, аз с нейното, празници, дрън-дрън, празници у родителите ми... общуваме някакси на официално равнище, няма как. Аз съм близка с мъжа и - готин тип... Имаме и периоди когато двете сме близки, забавляваме се заедно понякога, но никога не споделяме лични неща, дистанцията винаги си стои.

« Отговор #4632 -: Август 02, 2013, 10:10:12 am »
Пуснах да показва и аспектите на СЛВ и Хирон, получи се един квадрат, нямам представа какво е значението на квадратите.

*

Sudba

• 16
« Отговор #4633 -: Август 02, 2013, 01:11:08 pm »
Здравейте :) ! Прикачих синанстрия за взаимоотношения. Може ли да ми помогнете с някакви прогнози относно отношенията. Ще има ли някакво развитие в любовен план ? Много ще съм ви благодарна да чуя мнения  ;) Благодаря !

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4634 -: Август 02, 2013, 10:33:53 pm »
Здравейте, ще ми помогне ли някой за тълкуването на следната синастрия.Благодаря
тук няма синастрия , а Зико и Краби се умориха вече...виж как ;)-сложи два хороскопа един връз друг, ще видим...
вероятно тук е САМО ТВОЯТА КАРТА... ;D

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4635 -: Август 03, 2013, 12:29:55 am »
ето корекцията
аз съм вътрешния кръг
« Последна редакция: Август 06, 2013, 12:58:36 pm от galiusha »
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4636 -: Август 03, 2013, 09:49:34 pm »
Здравейте, ще ми помогне ли някой за тълкуването на следната синастрия.Благодаря
тук няма синастрия , а Зико и Краби се умориха вече...виж как ;)-сложи два хороскопа един връз друг, ще видим...

Не съм се уморила, на лични ги правя повечето  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4637 -: Август 03, 2013, 09:52:11 pm »

а защо на лични само, тя тъй темата умряла поне видимо...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4638 -: Август 03, 2013, 10:59:48 pm »

а защо на лични само, тя тъй темата умряла поне видимо...

Хората на лични ми пишат. сигурно се притесняват за данни.. Не знам :) защо питаш мен?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #4639 -: Август 03, 2013, 11:28:36 pm »
Не мисля, че има нещо много сложно в това да се позамаца малко с paint и да се запази 'анонимност'.
Обезсмисля се идеята на темата и форума като цяло ако се процедира по този начин.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен