Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876756 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: синастрия
« Отговор #4740 -: Август 11, 2013, 09:57:45 pm »
Добре ;D
Ако искаш мога да ви свържа?.....
шегувам се.Ама ако искаш няма проблем....

Да,за кратко време с него доста разговори обменихме.Даже и по телефона се чуваме.Много странно.Той като рак е доста нежен,но понеже има квадрат плутон венера,никога няма да е верен.Всичко ми е разказал за семейният си живот,за жените си...абе засега освен,че се усеща сексуалната тръпка,има и някакъв вид психотерапия.Говоря си свободно с него за всичко.Така е много хубаво,защото ние не се познаваме.Е,аз съм си горе долу анонимна,даже чак но 2рата седмица му изпратих истинска снимка.Просто някаква комбинация е,смесица от това ,че ми запълва липсата от любов.....а в същото време усещам ,че ме желае и затова продължавам.Но той стана по-настоятелен.Щял да идва през септември до София,да се видим....
упорит е.
Аз го питах,защо ще бие 200 км само и само за една “““ка, но мъжете са така, като им влезе бръмбар в главата....

;D ;D

Не, аз не съм по интернет любовта. Мерси.

Ми, ползвай го, добре звучи. Само по-полека.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4741 -: Август 11, 2013, 09:58:03 pm »
Е как ,виж колко много написах.Не,не сте ме разочаровали...каквото ще става ще става,ако не...майната му.
Да,той много добре си служи със словото,но и аз не му отстъпвам ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4742 -: Август 11, 2013, 10:01:46 pm »
Понеже съм си фиксаж и ми трябва бая голям ритник за Vо, та ми е трудна тази спонтанност.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4743 -: Август 11, 2013, 10:02:37 pm »
Понеже съм си фиксаж и ми трябва бая голям ритник за Vо, та ми е трудна тази спонтанност.
Какво значи  Vо? :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #4744 -: Август 11, 2013, 10:03:24 pm »
Какво значи  Vо? :-[
Начална скорост.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4745 -: Август 11, 2013, 10:04:50 pm »
Аха мерси,аз нямам проблем със спонтанността и началната скорост,но някой път като че ли усещам силната енергия на съвпада ми марс ,луна и сатурн.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4746 -: Август 11, 2013, 10:06:20 pm »
страно и аз нямам проблем с началната скорост обикновено  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4747 -: Август 11, 2013, 10:08:00 pm »
Тя имаше предвид принца. Той е с фиксажи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4748 -: Август 11, 2013, 10:09:21 pm »
Милки, на него с точен час ли му направи синастрията. Виждам, че подвижни оси си сложила, асц в дева.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4749 -: Август 11, 2013, 10:14:56 pm »
Милки, на него с точен час ли му направи синастрията. Виждам, че подвижни оси си сложила, асц в дева.
Да,точен му е часа на раждане.Всичко си казва човека :-[ Много е открит,говори за всичко свободно и спокойно,каквото го попитам.А аз с меркурия в овен,често разпъвам хората на кръст,с въпросите си ;D :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4750 -: Август 11, 2013, 10:23:35 pm »
но понеже има квадрат плутон венера,никога няма да е верен.

Как го реши това  :o ? На мен изцяло ми противоречи само по себе си, но пак нещо съм изпуснала...
И какво сега - моят хубостник(хаха как прозвуча) като го има този аспект(макар че е във фиксираните Лъв-Скорпион) да взема да го върна, а? Щото моята скропионска венера в съвпад с плутон никак не може да приема идеята да не е единствената(ама никак!). Тааа аз глупачката реших, моля ви се, че една плутонясала венера ще я разбере само друга плутонясала венера, а то какво било... :lol:
Чела съм го по дебелите астрологични книги.Съжалявам,ако ти е неприятно да го чуеш.Същото е и с аспектите венера уран.Пък и житейски примери много такива....както и този не пада по долу. :-[

*

Нова

• 3491
« Отговор #4751 -: Август 11, 2013, 10:27:36 pm »
Някой ден всички плутонианки-скорпионки в този сайт ще ме довършите, честно.
Втелясване е втората ви природа.

За Милки, значи все пак имаме подвижни оси да омекотят фиксираното тао, като хубавата му дванадесетодомна ЛУНА попада в първи дом на Милки, а слънцето й в 7 му. И това е по домовата конфигурация ))))

Е, не е най-неверният аспект карето венера-плутон, ма и те не знаят кво искат от живота и любовта, винаги искат нещо. Какво?
« Последна редакция: Август 11, 2013, 10:34:28 pm от Нова »

« Отговор #4752 -: Август 11, 2013, 10:28:07 pm »
Eй, тук вървяла поредната серия от латино-сагата!.. Пък аз гледам някакъв скапан филм по ТВ-то!
Милки, как завърши предишната серия с аптекаря? Че съм изпуснал нишката...
Познах ли тогава по хорара или не?
Новата ти серия и тя е интересна..... Браво! Смело момиче!!!!

Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4753 -: Август 11, 2013, 10:28:56 pm »
страно аз сега като се замислих и си давам сметка че всички мъже които са били важни в живота ми са имали силно изразен скорпион в картите си първият детинската ми любов слънце в скорпион и друго не знам че не му нзам даните вторият асцендетн в скорпион и сега послендият цял стелум че и луна там че и асцендент на какво ли се дължи това

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4754 -: Август 11, 2013, 10:41:38 pm »

За Милки, значи все пак имаме подвижни оси да омекотят фиксираното тао, като хубавата му дванадесетодомна ЛУНА попада в първи дом на Милки, а слънцето й в 7 му. И това е по домовата конфигурация ))))

Е, не е най-неверният аспект карето венера-плутон, ма и те не знаят кво искат от живота и любовта, винаги искат нещо. Какво?
Мерси Нова :blink:Все пак викаш-има надежда ;DАбе ще видим.....
А това дето го подчертах,точно съм го чела в книгите.Искат още и още,в любовта.....та,такъв човек ,колкото и да е искрен,се оплита в новия страстен роман,за да търси нови усещания.Така е роден,не е виновен човекът, с такъв аспект.

Аз виждам и този въпросния,той е готов да скочи в новия огън,за да получи нова любовна наслада.....не го е страх-напротив.Колкото продължи-толкова,после ще гледа напред ;DДо следващата.....

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4755 -: Август 11, 2013, 10:44:02 pm »
завиждам му на смелостта на този човек аз се ужасявам че останах сама камо ли ти да пробвам нещо ново

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4756 -: Август 11, 2013, 10:48:56 pm »
завиждам му на смелостта на този човек аз се ужасявам че останах сама камо ли ти да пробвам нещо ново

Защо? Той си е такъв.Цял живот с жени,развод,гаджета,любовници....
И ти ли имаш такъв аспект?

Я смело се гмурни в живота...и без това е кратък :-[

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4757 -: Август 11, 2013, 10:50:17 pm »

Мерси Нова :blink:Все пак викаш-има надежда ;DАбе ще видим.....
А това дето го подчертах,точно съм го чела в книгите.Искат още и още,в любовта.....та,такъв човек ,колкото и да е искрен,се оплита в новия страстен роман,за да търси нови усещания.Така е роден,не е виновен човекът, с такъв аспект.

Аз виждам и този въпросния,той е готов да скочи в новия огън,за да получи нова любовна наслада.....не го е страх-напротив.Колкото продължи-толкова,после ще гледа напред ;DДо следващата.....
милки, ама ти не се навивай много все пак. надежда има, много ясно - щом си му обещала ****рка /доколкото разбрах/ . от какво да го е страх - освен да не катастрофира докато мине 200- тато км  ;D
според мен, ти трябва  първо да си изясниш какво искаш от мъжете. ако искаш нещо повече от секс, трябва да се разделиш с мъжа си.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4758 -: Август 11, 2013, 10:51:27 pm »
е нали кофтито аспекти се предполага че може да са отработени  :rolleyes:

ще ти мине. като не е свиканл човек си е плашещо. но и това минава.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4759 -: Август 11, 2013, 10:51:41 pm »
надежда има, много ясно - щом си му обещала ****рка /доколкото разбрах/ . от какво да го е страх - освен да не катастрофира докато мине 200- тато км  ;D

;D
 :haha: