Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876677 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4820 -: Август 29, 2013, 05:28:42 pm »
За мен жената си се чувства поначало необичана и не заради този мъж-венера опозиция сатурн при нея. Темата е дълга, нещо в първата й връзка, или в детството й е допринесло.
Не знам какво говориш за жертвата, нептун е доста хлъзгав и неосъзнат.
Всяка странична оценка за него и нея са си субективни, монетата няма само една страна.
Повече по аспектите можеш ли да кажеш, познаваш ли по-отвътре тези хора и отношенията им?
Питах за марс къде е -няма отговор :blink:
О, познавам ги добре, жената съм аз. Казвали са ми, че с такава квадратура на Венера и Марс, а от др.страна Марс -Нептун мъжът винаги или ще е в триъгълник или ще го мамят по финансови въпроси негови подчинени и приятели. Ами мамят го.
Аспектите? Какво за тях? Вече са разведени, макар че мъжът твърди, че жената е голямата му любов... Тя обаче не се вписва в образа на съпруга, а само на любовница според него. Затова така.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4821 -: Август 29, 2013, 09:13:24 pm »
Искам да ви питам, каква е ролята на лунните възли в синастрията и най-вече на СЛВ? Как се тълкуват аспектите на лунните възли и планетите между картите? Има ли значение с кои планети са аспектите?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4822 -: Август 29, 2013, 09:15:19 pm »
Искам да ви питам, каква е ролята на лунните възли в синастрията и най-вече на СЛВ? Как се тълкуват аспектите на лунните възли и планетите между картите? Има ли значение с кои планети са аспектите?

Отваряла съм теми за това..,а и не само аз...Потърси из форума. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4823 -: Август 29, 2013, 09:20:30 pm »

Оки. Мерси!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4824 -: Август 29, 2013, 09:22:19 pm »

Оки. Мерси!

Огромна е ролята...Умиране има...отърване - няма! ;)
Но има доста материал във форума...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4825 -: Август 29, 2013, 09:24:31 pm »

Оки. Мерси!

Огромна е ролята...Умиране има...отърване - няма! ;)
Но има доста материал във форума...

Аз намерих една тема, сега я ровичкам.  :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4826 -: Август 30, 2013, 01:08:51 pm »
Днес попаднах на една синастрия между две жени от поредни поколения, ама синастрия слънце! Не само завидях, но и прозрях, какви хубави работи имало по света. Тригони на Слънцата, на Луните, на Меркуриите, двустранен съвпад Слънце-Луна и т.н. Не знам колко са си близки, знам че се разбират добре.

Чела съм някъде, че някой като си търси гадже по сайтовете, може да си нагласи добра синастрия и да търси по рождени дати. Също съм срещала, че много добри синастрии не се задействат. Какво ще ми кажете? Някой правил ли го е и какво е станало?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4827 -: Август 30, 2013, 01:11:42 pm »
По сайтове не ме търси, освен ако не е астросайта, но на живо имаме наличие на един такъв брак. Само сини линийки, годеж на втората седмица от запознаването, сватба на 8-я месец.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4828 -: Август 30, 2013, 01:14:21 pm »
По сайтове не ме търси, освен ако не е астросайта, но на живо имаме наличие на един такъв брак. Само сини линийки, годеж на втората седмица от запознаването, сватба на 8-я месец.

Не разбрах първата част. Някой си е намерил половинка на живо, като е търсил по рожден ден (изчислена синастрия)?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4829 -: Август 30, 2013, 01:15:44 pm »

Не разбрах първата част. Някой си е намерил половинка на живо, като е търсил по рожден ден (изчислена синастрия)?

Странно, но моя приятелка скоро така намери един, не го е търсила по дати, но синастрията им е трепач... :)))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4830 -: Август 30, 2013, 01:18:26 pm »
Рачке, я кажи, ако искам да изчисля "мечтаната" синастрия, почвам от най-бавните към най-бързите планети, нали? Обаче при тежките, как е по-добре - без аспекти между тях, нали? Или ако има, да са положителни. Възможна ли е синастрия без отрицателни аспекти или те да са малко и леки?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4831 -: Август 30, 2013, 01:20:15 pm »
Рачке, я кажи, ако искам да изчисля "мечтаната" синастрия, почвам от най-бавните към най-бързите планети, нали? Обаче при тежките, как е по-добре - без аспекти между тях, нали? Или ако има, да са положителни.

Хаха, мечтаната синастрия, трудно да я изчислиш. Зависи на теб какво ти харесва, аз знаеш ли как си намерих мойта, интересно но датата на най-добрата ми приятелка е мечтаната синастрия, бях я проверила понеже с нея винаги сме на една вълна, ти да видиш синастрия там  : )))

Зависи от значи, аспекти, гледай да има докоснати слънца,луни, венера, венера с марс )), сатурн, ако искаш да преработваш, да има тежкари, но да не са към грешните планети. Зависи какво ти трябва на натала, малко е персонално :)

Ние преди две седмици с нея се бъзикахме, че ще търсим перфектната, после ще званим по вратите..

Здравейте Вие Иван ли сте, да не би да сте роден на 15 Юли 1993, о да чудесно, ами аз съм фенка на астрологията и сме създадени един за друг :D :D :D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4832 -: Август 30, 2013, 01:20:45 pm »
Никой никого не е търсил и не е смятал, те са над тези неща. Срещат се двама млади, оказва се, ама те не знаят, а само аз, че синастрията им е чиста и неопетнена. Разказах какво става в такъв момент. Срещат се, влюбват се и се взимат.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4833 -: Август 30, 2013, 01:23:54 pm »
Мерси, Нова! Мерси, Краби!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4834 -: Август 30, 2013, 06:53:16 pm »
Чела съм някъде, че някой като си търси гадже по сайтовете, може да си нагласи добра синастрия и да търси по рождени дати.
има един такъв бг сайт- amur.bg нещо такова беше. регнах се от любопитство да видя какви мъже ще ми предложат според астрологията. имаше няколко, които ми пасваха по синастрия, но като видях снимките .... ужас, меко казано... бяха на мъже, с които не мога да имам абсолютно нищо!
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4835 -: Август 30, 2013, 07:10:19 pm »
Амур.бг не беше ли на Кирил Стойчев?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4836 -: Август 30, 2013, 08:04:55 pm »
на него му е лесно да ти влияе...Слънцето му е в/у тоя Плутон...Нептуна му е близо до твоя СЛВ
На теб ти се струва че е взаимно...луната ти (макар и далеч) е обладана от неговия Раху...
ще останеш разочарована... и "използвана" ако търсиш нещо - дори "нетрайно" ...

« Отговор #4837 -: Август 30, 2013, 08:11:43 pm »
на него му е лесно да ти влияе...Слънцето му е в/у тоя Плутон...Нептуна му е близо до твоя СЛВ
На теб ти се струва че е взаимно...луната ти (макар и далеч) е обладана от неговия Раху...
благодаря!
принципно не търся нищо, той просто се появи.. и ме омагьоса...

нещата ти ги казвам по интуиция...действието е твоя 3-ти дом...чрез комуникация те омагьосва
...да кажат и другите...но тежкарите ги няма - за нещо сериозно
...а ако се поддадеш по луна дъъъълго няма да го забравиш

« Отговор #4838 -: Август 30, 2013, 08:32:32 pm »
благодаря!

нещата ти ги казвам по интуиция...действието е твоя 3-ти дом...чрез комуникация те омагьосва
да ти кажа чрез комуникация го омагьосвам аз , а той мен - с поглед :-[
имаме доста аспекти на сатурните с лични планети -за тях какво мислиш?

с поглед казваш...пълнолунен; с изгрявящ Скорпион..магнетизъм...
но както и да го гледам подобното привлича подобно...
по синастрията не мога да се изкажа - не разбирам...
но неговия Сатурн с/у твоето его - едва ли

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4839 -: Август 30, 2013, 09:13:31 pm »
благодаря!

да ти кажа чрез комуникация го омагьосвам аз , а той мен - с поглед :-[
имаме доста аспекти на сатурните с лични планети -за тях какво мислиш?

К А Р М А :) Сатурн с личностни планети, ще говоря като се запозная с картата, но вярвай ми те се усещат мноогооо силно. Приятелят ми и аз сме точно така, сатурн ни пращи, много уроци :)