Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876276 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4880 -: Септември 01, 2013, 12:45:23 am »
:( еми... да... живот... Телеца каза, че ще ми купи нов като отида в Англия, при това същият. Не ща аз така, този имаше сантиментална стойност. Скъсах си задника от бачкане докато го купя, беше ми толкова полезен..

R.I.P Samsung Note 2... forever loved...

I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4881 -: Септември 01, 2013, 07:43:31 am »
:( еми... да... живот... Телеца каза, че ще ми купи нов като отида в Англия, при това същият. Не ща аз така, този имаше сантиментална стойност. Скъсах си задника от бачкане докато го купя, беше ми толкова полезен..

Ако си счупила дисплея - не може ли да се смени за 50-60 лева?
Аз нямам представа от телефони - ползвам телепатия!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4882 -: Септември 01, 2013, 09:30:00 am »

Ако си счупила дисплея - не може ли да се смени за 50-60 лева?
Аз нямам представа от телефони - ползвам телепатия!

Не дислплея е залепен за предното стъкло... ЛСД кристален дисплей + Горила Глас - 350 лева... :/ Ще видим какво ще правим..

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4883 -: Септември 01, 2013, 02:50:33 pm »
Амур.бг не беше ли на Кирил Стойчев?  ;D
не знам на кой е, но е забавен.

бихте ли разгледали синастрията ми с един колега. много ме привлича. и двамата сме обвързани, но ..на кой му пука. на този етап ми струва взаимен интереса.
аз съм вътрешен кръг.
п.с. от скоро сме колеги и не го познавам добре все още.
"Тръгнах" да ти гледам картата и тя нереално много ми заприлича на 1 др. карта :mellow:Виждам, че са ти отговорили.
Между другото, ако съвпадението е закономерно, на др. място ти писах нещо отдавна, не си го прочела. :
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 03:56:47 pm от Enigma »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4884 -: Септември 01, 2013, 03:37:07 pm »

бихте ли разгледали синастрията ми с един колега. много ме привлича. и двамата сме обвързани, но ..на кой му пука. на този етап ми струва взаимен интереса.
аз съм вътрешен кръг.
"Тръгнах" да ти гледам картата и тя нереално много ми заприлича на 1 др. карта :mellow:Виждам, че си то отговорили.
Между другото, ако съвпадението е закономерно, на др. място ти писах нещо отдавна, не си го прочела. :
енигма, бях сложила същата синастрия в другия сайт, но там никой не ми отговори и я изтрих. сега погледнах пак, ако съм пропуснала тогава, но не виждам да има твое тълкувание по нея  :-\ да не би да се бъркаш с други карти?

В другият сайт нямат Краби, няма и да имат скоро. Тука се влюбвате достатъчно бързо всичките, че да не ми остава време за други сайтове ))

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4885 -: Септември 01, 2013, 03:57:35 pm »

аз съм вътрешен кръг.
"Тръгнах" да ти гледам картата и тя нереално много ми заприлича на 1 др. карта :mellow:Виждам, че си то отговорили.
енигма, бях сложила същата синастрия в другия сайт, но там никой не ми отговори и я изтрих. сега погледнах пак, ако съм пропуснала тогава, но не виждам да има твое тълкувание по нея  :-\ да не би да се бъркаш с други карти?
Не това, на хорарен въпрос в друг, 3-ти форум, как да е, то вероятно вече няма давност. ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4886 -: Септември 01, 2013, 04:00:55 pm »
на мен пък днес ми пратиха на пощата чудна оферта... от някакъв сайт на име купидон.. предлагат да заплатя /не знам каква сума/ , пък те до 24 часа ще открият половинката ми  ;D
възмутена съм  :angry:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4887 -: Септември 01, 2013, 04:11:09 pm »
на мен пък днес ми пратиха на пощата чудна оферта... от някакъв сайт на име купидон.. предлагат да заплатя /не знам каква сума/ , пък те до 24 часа ще открият половинката ми  ;D

хахахахах, дали някой им се връзва?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4888 -: Септември 01, 2013, 04:12:10 pm »
хах. прати им идеалната натална карта и да видим дали ще го намерят  ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4889 -: Септември 01, 2013, 08:38:33 pm »

100% обират хората и се възползват от тяхната самота .. пишеше, че благодарение на този сайт са сключени над 100 сватби  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4890 -: Септември 01, 2013, 08:44:49 pm »

100% обират хората и се възползват от тяхната самота .. пишеше, че благодарение на този сайт са сключени над 100 сватби  ;D
да, агенциите за запознанства са като частните трудови борси...възползват се само от нещастието на хората.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4891 -: Септември 02, 2013, 08:22:00 pm »
Съжелявам за всички чакащи. В четвъртък излизам в отпуск и заминавам в Англия, там през денят ще имам свободно време и ще разгледам синастриите.. Така че, до следващият Понеделник съм в отпуска от синастрии.

Нямам в момента време, трябва да се оправям за пътуването, а работя от 10 до 18:00 и имам тренировки 2 дена в седмицата, още веднъж се извинявам, знам че съм обещала, но не мога по-рано от 9ти Септември понеделник.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4892 -: Септември 03, 2013, 10:24:13 am »
Crabby, радвам се, че се вместих в графика за миналата седмица  :mellow:

направила съм си един извод за"хубавите" и "лошите" синастрии. обикновено "хубавите" синастрии са хубави до толкова, до колкото да съберат двама души, но те не дават гаранция за продължителността и успешността на връзката, те за висят от много и различни фактори в живота на двамата. даже си мисля, че такива връзки не са кой знае колко запомнящи се, за разлика от трудните.
така, че не са радвайте прекалено, ако ви хареса някоя синастрия и не се отчайвате, ако нещата изглеждат невъзможни от гледна точка на астрологията.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #4893 -: Септември 03, 2013, 10:43:39 am »
Венерка,

Твоят ник ме накара да отваря тема, която отдавна подминавам. Даже от любопитство се върнах няколко страници назад. В първия момент викам си, това ще е синастрия с Кал. Ив., но няма начин май да е по-малък от мен. ))
Погледнах синастрията само колкото да видя "неговите" аспекти и да видя плутоните. Само като ме нацели с разликата във възрастта... Извинявай, не го приемай лично, но... Не ти ли светва лампичка, не реагирай по уран.
Да не говорим, че слънчев везни със съвпад на марс и венера в лъв за какво ти е? Как се връзват те с твоите риби? И изобщо какво значи "омагьосва ме с поглед"? Какво тук значи някакъв си поглед? Сигурна съм, че си супер кака и вероятно му галиш егото, ама..

ПП: Много ли съм задръстена?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4894 -: Септември 03, 2013, 10:46:22 am »
Венерка,

Твоят ник ме накара да отваря тема, която отдавна подминавам. Даже от любопитство се върнах няколко страници назад. В първия момент викам си, това ще е синастрия с Кал. Ив., но няма начин май да е по-малък от мен. ))
Погледнах синастрията само колкото да видя "неговите" аспекти и да видя плутоните. Само като ме нацели с разликата във възрастта... Извинявай, не го приемай лично, но... Не ти ли светва лампичка, не реагирай по уран.
Да не говорим, че слънчев везни със съвпад на марс и венера в лъв за какво ти е? Как се връзват те с твоите риби? И изобщо какво значи "омагьосва ме с поглед"? Какво тук значи някакъв си поглед? Сигурна съм, че си супер кака и вероятно му галиш егото, ама..

За мен НЕ СИ! Каквото и да стане, дано Венера сподели, да видим какво що по синастрията.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4895 -: Септември 03, 2013, 10:54:20 am »
Много си мила, но няма нужда. Май проявих излишна загриженост, но и Венерка е в специфична възраст и видимо си има работа със самонадеян младеж, балсам за очите - не защото тя го казва, а заради аспектите му. Дори и при перфектна синастрия, пак повтарям не я разгледах, не четох Краби, а сега няма да се връщам назад, но... този "младеж"...
Ако съумява да се дистанцира емоционално, то да консумира смело и безотговорно, ама в противен случай.. Бай, бабо, да не те стигне мечката.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4896 -: Септември 03, 2013, 11:00:55 am »
Венера, много съм съгласна с това, което каза. Изключително си права, обикновено винаги го казвам като говоря за синастрии. Един истински астро поглед над нещата, би трябвало да върви с разчитане на транзити, прогресии, натали, първи срещи и синастрия, за да е цялостен. А от там нататък, винаги в живота може нещо да изиграе лоша шега, дори и ако става дума за перфектната синастрия. За това не искам, никой да взема в предвид написаното, дори и то да е правилно разчитане по картата и т.н..

И да успя да се вместиш, за което се радвам, и още няколко човека, но някой други пък не успяха, за сега... :)

« Отговор #4897 -: Септември 03, 2013, 11:04:12 am »
Венерка,
Твоят ник ме накара да отваря тема, която отдавна подминавам. Даже от любопитство се върнах няколко страници назад.
В първия момент викам си, това ще е синастрия с Кал. Ив., но няма начин май да е по-малък от мен. ))

Е, защо да не съм по-малък от теб???? Сега на възраст ли ще се обиждаме???????????
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Нова

• 3491
« Отговор #4898 -: Септември 03, 2013, 11:06:33 am »
Мне, мъжете на 30 са келеши. Ти си на повече. Но все пак нали си фантом, можеш да бъдеш всичко.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4899 -: Септември 03, 2013, 11:08:06 am »
Не е Калоян  :rolleyes: