Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875882 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: синастрия
« Отговор #4940 -: Септември 03, 2013, 02:21:49 pm »
Ех, аз се опитах да омекотя, пък вие сега... :blink:
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4941 -: Септември 03, 2013, 02:21:54 pm »
Аз тогава да се считам, че съм ударила джакпота с опозицията Слънце-Сатурн в натала + всичките опозиции на Плутон с лични планети, излиза, че добре съм имунизирана към подобен вид тормоз  :lol:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4942 -: Септември 03, 2013, 02:24:25 pm »
Нова, ааа, това ли било. Еми именно - "Всяка жаба да си знае гьола". На мен не ми се отдава много да пиша стихове и не се бутам в този гьол образно казано и си го признавам, но това не пречи да си се пробвам за забавата. Повод за извинения и обиди няма.  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4943 -: Септември 03, 2013, 02:25:55 pm »
Е, нищо, де. Тъкмо по-късно Венера ще потвърди или отхвърли постулатите. Може да ги разбие на пух и прах.
Но на мен наистина ми е много интересно как ще се прояви плутоново-меркуриевата опозиция, защото в случая с плутон ще е по-младия. На мен все такива с житейски опит ми го изкарват тъп.

« Отговор #4944 -: Септември 03, 2013, 02:27:12 pm »
Аз най малко разбирам от астрология, даже с много от вас съм се заяждал брутално и ако пак се наложи ще го правя,ама в крайна сметка когато въпреки проблемите се опиташ да си с някого(опозицията) и ти отвръщат със същото...мисля няма проблем...
А за плуто мерк...ами никои не обича да му дават ценни съвети...в същност, зависи как се поднасят...
Та...мисля няма невъзможни неща и поне според мен астрологията може да ти даде насока, ама категорично, няма как да покаже ще го бъде или не с даден човек...
Преди, Крабс бе писала за синастрията на Кубрат Пулев и Андреа...ами не откри никаква синастрия, ама са си заедно много време мисля 10 години...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4945 -: Септември 03, 2013, 02:29:42 pm »
Аз тогава да се считам, че съм ударила джакпота с опозицията Слънце-Сатурн в натала + всичките опозиции на Плутон с лични планети, излиза, че добре съм имунизирана към подобен вид тормоз  :lol:

Джакпота си ударила дотолкова, доколкото си нащрек да очакваш какво ли не, защото няма начин с тия аспекти животът да е бил миличък към тебе. И да, Слънцето ти е понатренирано спрямо Сатурн, трябвало е да си изработваш сама вътрешната увереност, устойчивост и самочувствие, а пък нещата, които човек сам си направи, а не му ги дадат даром, трудно някой ще му ги побутне (чужд Сатурн в случая).
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4946 -: Септември 03, 2013, 02:45:37 pm »
Виж кво става, когато някой от "нашите" пусне синастрия, нещо пикантно.  ;)
Сега си представете какво би се получило, ако така се включи я Енигма, я Кал. Ив., я Лил, я някой друг изявен  ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4947 -: Септември 03, 2013, 02:48:54 pm »
Във връзка с това, което споделя Венера, моите наблюдения са, че връзките почват по личните планети и завършват по тежките. Ако няма контакт по личните, не става връзка. Ако има, но тежките аспекти са много и трудни, връзката на личните не издържа. Ако няма достатъчно аспекти на тежките въобще, а при личните е средна хубост, след време може да се разминат без да разберат и даже без да страдат, чудила съм се на такива двойки. Спойката се крие в тежките планети, но трябва да има хубави аспекти, на Сатурн задължително. Може би и на Плутон. И слънчево-лунни, за да има психически комфорт в двойката.

Нова, кои са "нашите"?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4948 -: Септември 03, 2013, 02:50:56 pm »
Нова, кои са "нашите"?

Нали казах, някой "по-изявен".

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4949 -: Септември 03, 2013, 02:51:08 pm »
Във връзка с това, което споделя Венера, моите наблюдения са, че връзките почват по личните планети и завършват по тежките. Ако няма контакт по личните, не става връзка. Ако има, но тежките аспекти са много и трудни, връзката на личните не издържа. Ако няма достатъчно аспекти на тежките въобще, а при личните е средна хубост, след време може да се разминат без да разберат и даже без да страдат, чудила съм се на такива двойки. Спойката се крие в тежките планети, но трябва да има хубави аспекти, на Сатурн задължително. Може би и на Плутон. И слънчево-лунни, за да има психически комфорт в двойката.

Нова, кои са "нашите"?

съвпадите на сатурн за хубави ли се броят?  :-\ че аз все такива си ги избирам, ама нищо хубаво не съм видяла от тях

*

Нова

• 3491
« Отговор #4950 -: Септември 03, 2013, 02:52:20 pm »

Нова, кои са "нашите"?

съвпадите на сатурн за хубави ли се броят?  :-\ че аз все такива си ги избирам, ама нищо хубаво не съм видяла от тях

Значи връстници? Ми те и другите тежкари трябва да са в съвпад.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4951 -: Септември 03, 2013, 02:52:36 pm »

Нова, кои са "нашите"?

Под хубави имам предвид тригони, секстили. А съвпад не си пожелавам, това ще е голямо обсебване! Не, мерси!

Под хубави имам предвид тригони, секстили. А съвпад не си пожелавам, това ще е голямо обсебване! Не, мерси!

*

Нова

• 3491
« Отговор #4952 -: Септември 03, 2013, 02:53:59 pm »
Ах, аз май разбрах съвпад на два сатурна, а не на сатурн с лична.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4953 -: Септември 03, 2013, 02:54:11 pm »
Аз от връстници бягам. Не само заради козирожката Венера. Или са в съвпад, или с малко по-големжките идват квадрати на Юпитер, после на Сатурн... леле!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4954 -: Септември 03, 2013, 02:54:33 pm »
Абе тука всички си говорим... мани... на себе си!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4955 -: Септември 03, 2013, 02:55:20 pm »
Някой имал ли е връзка със съвпад на двата Сатурна да каже какво е?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4956 -: Септември 03, 2013, 02:58:13 pm »
Сега си представете какво би се получило, ако така се включи я Енигма, я Кал. Ив., я Лил, я някой друг изявен  ;D
от 6-7 г. съм във форума и за първи път пускам публично синастрия . представяш ли си за какво става въпрос тогава  ;D колко ме е привлякъл този мъж. съжалявам, че не мога да му пусна снимката, но си представете  валери божинов, на него го докарва  най-много само дето е по-готин моя ;D

Майко мила, ти си вътре, а представяш ли си, ако те трещи по-нататък уран тогава кво би станало ))) Как ти беше квадратурата едно време? Изобщо уран послушен ли ти е?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4957 -: Септември 03, 2013, 03:00:30 pm »
Някой имал ли е връзка със съвпад на двата Сатурна да каже какво е?

С един набор имах, то да беше само сатурна с мед да го намажеш, ми си повторихме един на друг красотичките от натала, че и такова тао изтрещяхме, че мен свят ми се виеше месеци след края. Моята си опозиция луна-плутон с неговата венера по кардинали.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4958 -: Септември 03, 2013, 03:02:36 pm »
от 6-7 г. съм във форума и за първи път пускам публично синастрия . представяш ли си за какво става въпрос тогава  ;D колко ме е привлякъл този мъж. съжалявам, че не мога да му пусна снимката, но си представете  валери божинов, на него го докарва  най-много само дето е по-готин моя ;D

Майко мила, ти си вътре, а представяш ли си, ако те трещи по-нататък уран тогава кво би станало ))) Как ти беше квадратурата едно време? Изобщо уран послушен ли ти е?

Как се разбира на човек дали му е послушен Уранът? Моят ми ръчка Слънцето на ИЦ.  :lol:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4959 -: Септември 03, 2013, 03:05:16 pm »
Ми моят ми е в тригон и не ми ръчка слънцето, пакости не прави, карето на 21 беше кротко, сега повторението на тригона върху слънце не го разбрах. Не ме трещи тока по уран. Но е на такова място, че често удря лични планети на разни любови и сме огън и пламък преди обяд и следобяд по уран вече сме на друга точка.