Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874121 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4980 -: Септември 03, 2013, 07:11:59 pm »
Знаете ли какво? Оспамихте всички теми. Баси скуката!

Права си. Затова си изтрих доброволно всички постове с отговори на заяжданията на Нерил.
Сега остава да му кажеш и той да си изтрие неговите..... и всичко ще е ОК.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4981 -: Септември 03, 2013, 08:20:23 pm »
Нямаме аспект Сатурн/Луна, затова може би не го приемам като нещо лошо. Имаме доста тригони в синастрията - негова Венера/мое новолуние, негово Слънце/мои Меркурий/Юпитер и други, но при нас по-важни са неподвижните звезди, за които Зикову говореше - мои Уес и Валънтайн съвпад с негово Слънце, негови - с мой слв, има и една звезда Мери, тя също съвпада със слв. Писали сме доста по тази тема и аз вече в любовните синастрии използвам най-вече тези звезди.

Много хубаво, че го написа! Само да видя кога ще ми остане време да ровя за тях!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4982 -: Септември 03, 2013, 08:47:03 pm »
Тая работа със звездите и астериоидите не я вярвам аз. Часовете ви верни ли са? По-скоро като гледам припокриване на кардиналните оси и аспекта негова луна- юпитер твой плутон е това, което държи здраво. И ти си го "ковнала" с това новолуние в 7мия му дом ;)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4983 -: Септември 03, 2013, 08:56:31 pm »
Момичета какво ще кажете за тази синастрия

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #4984 -: Септември 03, 2013, 08:59:27 pm »
За да не ровиш, най-важните номера са: 447, 7707, 11911, 2779
Пускала съм нашата синастрия, но съм я трила, така че ето виж как трябва да изглежда със звездите. Аз съм външният кръг.

Съни, много ти благодаря. Ето и мойта синастрия, но неговият час може би не е съвсем точен, може да има минути напред или назад.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4985 -: Септември 03, 2013, 11:09:13 pm »
Дека е тая синастрия да я видя и аз, бре? Ке умрем от любопитство!
ето тук е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2257.4920.html Отговор #4934
ще ми бъде интересно и твоето мнение:)
И аз се "развълнувах" синастрично, ще се включа довечера.
На мен пък като ми каже някой ,че нещата ...малко не са за мен с някой човек, одма го харесвам повече-водолейска черта. ;D
ето тук е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2257.4920.html Отговор #4934
На мен пък като ми каже някой ,че нещата ...малко не са за мен с някой човек, одма го харесвам повече-водолейска черта. ;D
Ми ти как мислиш, че харесах Краби? След изречението "Може да имаш и по-добра синастрия"! :)
Енигма, Смарт клас А...Тея синастрии според мен, трябва да се сложи една тема "Любов едва ли, джъст преспали'
Лейдис, включете се моля Ви в темата за професор Вучков и академик Сендов, ако са ви интересни де...
  А ти ,лъве, защо така отричаш любовта? Къде отиде венера в лъв и другото там, луната в козирог ли го говори, или марс в 12? :blink: :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4986 -: Септември 04, 2013, 12:15:41 am »
Ужасен ужас, едва ми зарежда форума, минута чакане, като вчера...и постът отиде в небитието, сега-наново :41:
 Това -за venerra
 Сигурно по-добре от мен си познаваш картата, ама няма как да избегнем темата с радикса. Значи-непутн в 5-идеализирана любов,  опоетизирана, но и-чрез нептун и риби спрямо любовта човек, обиквайки някой -може да види зрънцето нереализиран потенциал, що не и гениалност и това-само чрез розовите очила се вижда. Исках да реабилитирам тук и изобщо нептун, във висшата му еманация ;).Той намира и обича грозното пате и то-става лебед . Тук грозното може да е наранено, или друго нещо нещо. Нептун управлява 9д. при теб-висш ум, интуиция и душевни ценности-това пренесено в любовта в 5, може и твоята любов да си е извисяваща за другия. Това е дадената от теб любов, нуждата да я получиш е по луна в 11-духовна връзка, умствен стимул. Полупунктът  ти венера-юпитер правят квадрат с луна и непутн, няма как да нямаш алтруизъм, или желание да се "пожертваш"  в любовта по някакъв начин.
За него-везни и лъв, добре, това е ясно, но сатурн за мъж,  а управителите на 3 в 12 ВЕНЕРА ,МАРС са с квадрат и това-със Сатурн в скорпион квадрат марс-страхове и трудности да се изрази лъвското  -също-словесно, в идеите, страх дали са такива, каквито ги иска съзидателният съвпад марс-венера в лъв. Плутон в12 във везни-страхове, проблеми, властни драми в брак, партньорство- по съдба и недовършено от преди. Плутон разчиства, но в 12 трудно. Та-вероятно има страхове като мъж, любовник, което може да му даде зрялост по тежкарите в12 след размисъл и работа. Може и обратното, любимата често изолзвана дума-"комплексарско" поведение. /заприличвам на един ерудит тук, но-комплексите според автора на термина са нерешени психо-емоционални проблеми, изтикани в подсъзнанието, които понякога водят до импулсивни, ирационални, или-неосъзнати постъпки именно заради този нереализиран комплекс в "килера" на психиката/. Та той има вътрешни спирачки ,страхове, добре прикрити, а може и -неосъзнати. Това по принцип е страхотен двигател за развитие-на всеки, би могъл да бъде поне .
Твоите 4 /по дом и знак/ водни планети са в неговите водни домове-добре го усещаш по слабите места и не само слаби, но и-просто го четеш, може и обратното.
Ти имаш управител на 10-марс квадрат плутон у-л на 4/сатурн също не изостава в схемата/, или отграничаваш се от такъв род взаимодействия заради неща в детството ти, семейството.Асц.ти е рак, но като си удовлетворила сатурн в живота си, може да си откривател и учител за хора, ненаучили тези неща и ранени по подобен начин.
Ти имаш крайни сигнатури по знаци и домове- риби и рак, той-лъв и овен, вероятно твоята "вода" помага на неговия творчески стремеж, той се чувства оценен, разбран, потентен/потентен-сила и съзидание, креативност тук, калоян като иска общение-да скочи до уики да каже точното етимологично значение на думата от латински/.
Интересно е, че и при двама ви слънцето е само 1 планета в стихията си-ти-само слънце в земя, той-само слънце във въздух.
Имате разменени, по-точно съвпадащи възли-ТВой СЛВ, близо до негов ЮЛВ и обратно. Припознаване от преди, чувство,че си дължите нещо един на друг? Тук вече влизам в зоната на здрача - на кармичната любовно-съдбовна астрология. Южният ти  възел/от миналия ти опит напр./ акцентира неговия натален съвпад -нептун  с негов възел. Да не му вредиш, разбирайки и оправдавайки неотработените му слабости. Да го разбираш-да, но и да му помагаш да е конкретен, практичен.
Нараненият лечител-хирон в овен при теб-да бъдеш наистина "аз", в съвпад с меркурий-каквото имаш да кажеш на света -в 10 дом и, евентуално чрез по-младите в работата/меркурий опозиция уран също има думата тук/. Та, този твой съвпад е при неговата луна, отново го поощряваш, но и ти си вземаш от идеята-как овните избягват центробежното в живота, бидейки вироглави и -себе си.
Твоята луна в близнаци пък е върху неговия полупункт възел-хирон, може и той край теб да чувства сигурност в отговорите, които търси и намирате заедно.
По диагонал прегледах, писали са за аспектите другите.
Юпитер ти е в близнаци в солара ти в 11 дом-знаеш какво и как е/ по-малкото е повече/ ,близо до луната, да не се повтарям за рождените фигури, е ,разширение си е той-юпитер, като разширено осъзнаване поне, ако не друго , ако не повече.

Асцендентът скорпион е майстор да скрива-страхове, несигурност, но и също-скрити ресурси...Аз съм забелязяла,че отработеният сатурн има индивидуален принос, независещ от възрастта и синастрията. Тоест казвам, че някой може да е по-млад и пак да го играе сатурн в една синастрия, въпрос на вътрешна зрелост, научен урок.
« Последна редакция: Септември 04, 2013, 12:47:25 am от Enigma »

« Отговор #4987 -: Септември 04, 2013, 04:09:38 pm »
Ми ти как мислиш, че харесах Краби? След изречението "Може да имаш и по-добра синастрия"! :)
Енигма, Смарт клас А...Тея синастрии според мен, трябва да се сложи една тема "Любов едва ли, джъст преспали'
Лейдис, включете се моля Ви в темата за професор Вучков и академик Сендов, ако са ви интересни де...
  А ти ,лъве, защо така отричаш любовта? Къде отиде венера в лъв и другото там, луната в козирог ли го говори, или марс в 12? :blink: :blink:
Марс ми е в 11ти дом...
Не неотричам любовта, защо...?
но не вярвам  в т. нар. сляпа неделя и тн...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4988 -: Септември 06, 2013, 01:17:33 pm »
В синастрията кармчно ли е съвпад на южен възел на жената със северен на мъжа и обратното?
И до какво води такава връзка? Всъщност това добър аспект ли е?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4989 -: Септември 06, 2013, 02:37:49 pm »
В синастрията кармчно ли е съвпад на южен възел на жената със северен на мъжа и обратното?

На разплата е! А дали е добър зависи от другите аспекти в картата. При мен не беше, ама имаше бол кофти аспекти. Все пак като се разплатихме, за мен нещата приключиха. А той явно още има да плаща.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4990 -: Септември 06, 2013, 03:37:29 pm »

Не знам дали е кармично, но обратни възли и възли в квадрат са много кофти във всяка синастрия, не само романтичната. На практика пътят на душите е различен...

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #4991 -: Септември 06, 2013, 04:41:59 pm »
Да душите вървят в различни посоки,но единият знае и е овладял това,към което другия се стреми и обратно.В смисъл могат и ще си бъдат взаимни учители,пък дори и това да е за кратко.Дори да е се засекат в точката на кръстопътя,където се разминават те ще обменят енергия и опит.Вече от еволюцията им на индивиди ще зависи как ще приемат обмяната-като позитивна и обогатяваща или като ограбваща.За душата няма негативен опит,всичко е път към израстване.За мен е ценен опит.Признавам,че много съм научила от "черните" си учители.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4992 -: Септември 06, 2013, 05:20:17 pm »
Благодаря ви :blink:

« Отговор #4993 -: Септември 06, 2013, 09:32:55 pm »
Как бихте интерпретирали м. Марс  :soe: ж. СЛВ и м. СЛВ  :soe: ж. Меркурий?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #4994 -: Септември 06, 2013, 11:14:55 pm »
Ще импровизирам,защото съм почти девствена в астрологията.Мисля,че първия аспект е изключително полезен,защото мъжа чрез енергията си ще провокира,стимулира,тласка жената към нейната истинска същност.Мъжко рамо както се казва :blink:Вече от други аспекти зависи,грубо или нежно ще е това рамо. Енергизиране и активация,какво по.добро..За втория аспект е по-нееднозначно,но винаги положително.Примерно ,че мъжа ще изрази душевния си стремеж,посредством и следствие общуването с жената.Тя ще чува музиката на копнежа му и ще го разбира.

« Отговор #4995 -: Септември 07, 2013, 07:18:06 am »
Прекрасно си го написала, благодаря ти :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4996 -: Септември 08, 2013, 09:50:16 am »
Според Шестопалов:

"Печат на нещастието –това е Сатурн в напрегнат аспект (в това число съвпад) към Слънцето или Луната на партньора. Орб - шест градуса....наличието на печат на нещастието сам по себе си не говори за разрив.Ако няма три и повече напрегнати аспекти между конфликтните планети,се получава нещастен съюз, но без развод. При това, нещастен ще бъде единият човек - този, у когото Луната или Слънцето  са подавени от Сатурн на партньора. А "стопанинът" Сатурн при това може да счита, че при тях въобще има отлични отношения."

какво мислите за това? някой с личен опит?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4997 -: Септември 08, 2013, 03:29:48 pm »
Според Шестопалов:

"Печат на нещастието –това е Сатурн в напрегнат аспект (в това число съвпад) към Слънцето или Луната на партньора. Орб - шест градуса....наличието на печат на нещастието сам по себе си не говори за разрив.Ако няма три и повече напрегнати аспекти между конфликтните планети,се получава нещастен съюз, но без развод. При това, нещастен ще бъде единият човек - този, у когото Луната или Слънцето  са подавени от Сатурн на партньора. А "стопанинът" Сатурн при това може да счита, че при тях въобще има отлични отношения."

Аз съм с личен опит, и категорично мога да кажа, че е вярно. Но не помня кои бяха конфликтните планети по Шестопалов - марс, сатурн и юпитер?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4998 -: Септември 08, 2013, 04:03:55 pm »
Според Шестопалов:

Аз съм с личен опит, и категорично мога да кажа, че е вярно. Но не помня кои бяха конфликтните планети по Шестопалов - марс, сатурн и юпитер?

и плутон. значи имаш само печат на нещастието, а конфликтните планети са ок така ли?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4999 -: Септември 10, 2013, 03:47:28 pm »
Вижте ми синастрията с един потенциален ;D

То като гледам ще има само ядене,пиене и секс ;D ;D

Какво мислите?

Другото интересно е ,че имаме съвпад на моето прогресивно слънце с неговото натално :rolleyes:

П.С Не му знаем още часът на раждане :-[ Но ще го разберем. 7 години е по-голям от мен.