Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876052 Прегледи
*

rene

• *
  • 133
Re: синастрия
« Отговор #5060 -: Септември 22, 2013, 08:54:10 pm »
Някой ще погледне ли ако има време и желание тази синастрия?
Предварително благодаря!
Рене

Рене, това композитната ви карта ли е? Със сигурност не е синастрична карта.

Мирабелка не разбирам от карти..опитах да се ориентирам но може би съм сгрешила..каква трябва да е картата?

В сайта astro.com. Free Horoscope -> Extended Chart Selection -> въвеждаш данните на двамата -> от падащото меню Please select the type of chart you want: избираш Synastry chart.

Мирабелка..мисля,че се справих...благодаря ти!
Сега ако може някой да каже нещо...
Рене

« Отговор #5061 -: Октомври 07, 2013, 11:18:24 am »
Здравейте,ниакой би ли могъл да каже нещо кратко за тази синастрия,мерси :)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5062 -: Октомври 08, 2013, 11:12:01 am »
Понеже сме отворили темата за ЮЛВ в наталната карта, та не бях поглеждала в текущата ми синастрия как изглеждат нещата със СЛВ и ЮЛВ между нас. Установих, че неговият СЛВ прави секстил на Венера и опозиция на Юпитер, а ЮЛВ прави тригон на Луна, тригон на Венера, съвпад на Юпитер. Моят СЛВ прави опозиция на Луната му, тригон на Венера, опозиция на Марс, тригон на Юпитер и Асц. му, а ЮЛВ прави съвпад на Луна, секстил на Венера, съвпад на Марс, секстил на Юпитер и АЦ, на мен ми звучи добре, някой да има мнение по тези аспекти, да ги е усещал, преживял и т.н?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5063 -: Октомври 14, 2013, 05:10:13 pm »
Здравейте,
от няколко дни с мен се свърза старо гадже.Т.е най-голямата ми любов.Една от най-големите.
Виждахме се миналата година,просто да вечеряме.Но нищо не изпитвам.
Пишем си от време на време по една две думи.
Връзката която имах с него беше две години,и са минали вече 15 от тогава.
Гледам му прогресивната карта и виждам ,че в момента имаме тригон на негово прогресивно слънце с моя венера.Точен.
Дали нещо няма да се възроди? :-\
Той е доста настоятелен....
« Последна редакция: Октомври 14, 2013, 05:22:39 pm от Milkyway »

синастрия
« Отговор #5064 -: Октомври 19, 2013, 12:23:03 pm »
Здравейте, доста съм помъдрувала върху тази синастрия ...приятели сме от почти две години се убеждавам, че не може да сме заедно, а страдаме ужасно, когато сме далеч един от друг ....Наникъде...
Може ли да дадете и вашето мнение? Ще ми бъде интересно.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #5065 -: Октомври 20, 2013, 10:26:38 am »
Здравейте, доста съм помъдрувала върху тази синастрия ...приятели сме от почти две години се убеждавам, че не може да сме заедно, а страдаме ужасно, когато сме далеч един от друг ....Наникъде...

А ти кой кръг си? Я пиши дати на лично...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5066 -: Октомври 20, 2013, 08:53:15 pm »

Според Аройо при съвпада на Нептун на единия партньор и Слънце на другия се полувама пълно единение между хората - взаимно усещане, чувство, разбиране.
Някой има ли идея как е при опозицията? Мое Слънце опозиция с негов Нептун?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5067 -: Октомври 20, 2013, 09:18:26 pm »
Ще ти се струва че той ти бяга в тъча, че се изплъзва, или не е съвсем искрен. Но често това е илюзорно, просто всеки си има място на "бягство" и понеже аспектът е опозиция, на него му се струва,че-там, където той има мечти и въжделения, ти осветяваш с мошен прожектор и искаш локига, конкретност, обяснения, ти може и да не разбираш "детскот"о в него. Естествено, зависи от общия вид на синастричната ви карта, при повече напрежение, това ще увеличи последното. При хубави аспекти, вероятно ти ще уважаваш неговите илюзии и въздушни кули,дотолкова, доколкото всеки ги има, дори да са различни от твоите.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5068 -: Октомври 21, 2013, 02:47:21 am »
 :88:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5069 -: Октомври 21, 2013, 11:29:53 am »
Може ли да погледнете тази синастрия на новия господин, който ми обяснява как ще ми е все тая на 8 декемри с кой ще съм и къде ще съм, защото ще съм много влюбена вече в него   :rolf: :rolf: :rolf:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Нова

• 3491
« Отговор #5070 -: Октомври 21, 2013, 05:46:19 pm »
Сладур! Как хубаво и омайно се изказва, дори му повярвах и си казах: "Ех, браво на Мейл, попадна този път на интересен обект". )))
С такива хубави лични акценти по близнаци какво да чакаме друго.
Обаче, Мейл, предупреди го, че щом в една синастрия венерата ти остава да виси в безметежността, то Нова е казала, че няма начин чак толкова трезвия козирог в теб да оглупее по ентусиазираната му луна в стрелец.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5071 -: Октомври 21, 2013, 06:02:33 pm »
Аз бих се притеснила и от опозицията на Венера и Уран в първия кръг, която се подсилва от съвпада на Сатурн. Този човек май няма дълга постоянна връзка и все другия му е виновен.

А Шопенхауер

« Отговор #5072 -: Октомври 25, 2013, 11:19:39 am »
Нaдявaм се дa не ви досaждaм и aко някои имa интерес и нaй-вече време aко може дa помогне с кaртaтa нa новaтa ми любов и нaй-крaсивото момче зa мен ,което някогa съм виждaлa  :P Стрaннa птицa е нaистинa ,много мил и нежен по рaчешки му  ;) омaйник голям,говори и пише рaзни любовни споменчетa с които нaпрaво ме рaзтaпя,но...никогa до сегa не се е влюбвaл ,товa ми се струвa ,че е от съвпaдa нa лунa и меркурии в близнaци..пaдa си по по-големи(сaтурн нa деaсц),женени тaйни връзки(венерa в 12д),a мечтaе дa обичa и дa се влюби(товa вече не съм сигурнa от къде му идвa в хороскопa :D може би от зодиятa , не знaм ) моля ви момичетa включете се и кaжете според вaс в кaртaтa ни имa ли нещо по-специaлно или сaмо aз  чувствaм тaкa ((рибешкa му рaботa :D ))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #5073 -: Октомври 31, 2013, 07:25:01 pm »
Добра вечер!

Въпросната синастрия е с човек, който ме иска от 3-4 години, явно заради венерата ми върху АС му, толкова много ме харесва, че като ме види и яко се гипсира ;D. Все още няма нищо между нас-интимно, никога не съм била с водолей, и ми е много интересно, какъв е потенциала на синастрията ни. Решила съм да му дам шанс.... Досега не ме е впечатлявал особенно, но и бях безумно влюбена в друг,де...
Какво да очаквам от луната му върху ДС ми? Какво означава това?
Много ще съм ви благодарна да разнищим цялата карта :-[

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5074 -: Ноември 01, 2013, 05:30:35 am »
Неговият час не е истински,сложила съм някакъв просто,неговото слънце е застъпено от моя сатурн,успокоявам се че не са само мойте светила :D

Е, това трябваше да го вметнеш за неговия час. Ама как си го нагласила само  ;D А колкото до успокоението ти - не знам кое му е успокояващото, то аз бях тази със Сатурна(че и луната му квадратирах), но духах супата яко.

По моите наблюдения върху моя синастрия, Сатурн си е много добре. Тоя с личната планета страда много повече и той по-трудно се отървава.
В настоящата ми синастрия, моят Сатурн е в секстил с неговият Меркурий. А неговият Сатурн съвпад с Венерата му ми облъчва половината карта: секстили с Хирон (?), Юпитер и Марс, тригон с Венера и каре с Луната. Връзката е в началото си, та още не мога да кажа какво влияние имат тези аспекти. Надявам се да си права за духането на супата от този със Сатурна ;)

« Отговор #5075 -: Ноември 01, 2013, 07:15:17 am »
А кое е по лошо опозицията или съвпада на слънцето с сатурн,аз се чувствам мн силно привлечена честно казано
Ами да ти кажа честно и аз съм минавала през това. Слънце съвпад Сатурн - голяма любов от моя страна, голямо нещо. Толкова години ги влачих тия чувства. Сатурн не пуска лесно, не дава даром нищо и всичко трябва да се "изстрада", за да го получиш( в някои случаи като моя даже не получих нищо в замяна). Мисля, че мъката е повече, отколкото е необходимо. Но Дъртака никога не ни сблъсква със случайни хора и щом този човек е в живота ти и ти в неговия, ще се учите, докато не се научите  ;D Не знам кое е по-зле - опозицията или съвпада, но едното е в комплект със съвпад и с Меркурий, а другото с Луна. Луна съвпад Сатурн вече виж си е тежката артилерия -още повече, че въпросната Луна е в падение, а Сатурн си е на трон. Не знам на какъв етап са взаимоотношенията ви, но ми се струва, че съвсем скоро ще го усетиш този аспект - как някой минава като валяк през теб и целия ти вътрешен свят.

Мога да потвърдя за Слънце съвпад със Сатурн -много години нещастна любов. Пърпъл  Слънцето ли беше твое или твой Сатурна?

« Отговор #5076 -: Ноември 01, 2013, 07:21:21 am »
Видите ли Сатурн да е в съвпад с Луна или Слънце - мнооого кофти. Сатурн да поврежда светилата, тоест да прави нехармонични аспекти с Луна и Слънце, това е "печатът на нещастието" според  руски астролог, кой беше, забравих му името сега. Но мога да потвърдя от практика, че е прав 100 процента човекът. Правете, струвайте, но не се женете за хора, с които имате такъв аспект в синастрия. Важно е също да запомните, че връзката може да е кофти като цяло, но страдат най-вече тези, чиито са светилата. Хората със Сатурна може да се чувстват удобно.

Изобщо много внимание към сатурновите квадрати, съвпади и опозиции, моля! После да не съжалявате.

« Отговор #5077 -: Ноември 01, 2013, 07:32:10 am »

Като гледам тази синастрия, по-добре да направите усилия да сте заедно, отколкото да сте разделени, при условие, че  Сатурните не са в опозиция. Картата не ги дава в опозиция, или поне опозицията е много широка.  Повечето неща са положителни, Марс в квадрат с Луна ще даде ревности или други дисхармонии от сексуално естество, но като цяло, ако надмогнете егото си, има потенциал за удовлетворяващо съвместно съжителство в тази карта. Консултирай се за опозицията на Сатурн, тази карта не показва градусите. Ако опозиция няма, не виждам кой знае какъв проблем. Ако има - тогава връзката ще е много трудна и ограничаваща и за двамата. Но пък ще има да учите уроци.

« Отговор #5078 -: Ноември 01, 2013, 10:29:48 am »
Квадратите на Марс с Венера и Луна доколкото знам аз дават сексуално привличане, страсти, но впоследствие се появява ревност, възможни изневери, някаква сексуална дисхармония  и изобщо засягат се сексуалните отношения. Всеки случай ще е различен, не е казано, че всичко това заедно ще бъде валидно за дадена връзка, но поне едно негативно проявление ще има.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5079 -: Ноември 01, 2013, 11:48:04 am »
Това за постоянните съмнения е напълно вярно.
akruks, а какво показва в синастриите Венера в квадрат не само с Нептун, но и с Уран на другия човек?