Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878072 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #140 -: Ноември 06, 2009, 10:31:41 pm »
За трайността и успеха на една връзка знам че не трябва да няма повече от два - три напрегнати аспекта между Сатурн, Марс, Плутон и Юпитер. Тоест, ако има примерно квадрат Марс - Сатурн и опозиция Плутон - Юпитер и още един квадрат Марс - Марс работата върви на конфликти, които евентуално могат да довеат до раздяла. При четири подобни аспекта раздялата е сигурна.

« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 08:08:06 am от ropotamo »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #141 -: Ноември 06, 2009, 10:44:34 pm »
Благодаря ви за мненията.Стана ми интересно, защото напоследък в картите на близки със стабилни връзки ми прави впечатление и те се разбират като приятели, а ние с бившия нямахме този аспект, а неговия Меркурий опозира моя Юпитер, а моя Мерк е в опозиция с неговия Сатурн съвпад Юпитер.Имаме осем напрегнати аспекта. :-[
Не е чудно че не сме заедно, но чудното е че много години изкарахме.
« Последна редакция: Ноември 06, 2009, 10:51:43 pm от Londa »

« Отговор #142 -: Ноември 07, 2009, 06:57:20 am »
Меркурий може да прави напрегнати аспекти, но те не водят до скъсване на връзката. Конфликтните планети са Марс, Сатурн, Плутон и Юпитер и аспектите трябва да са помежду им. За напрегнат аспект между тях се смята и съвпадът. Това е писано тук:  http://astro-future.narod.ru/sinast/index.html

Напрегнатите акпекти на Меркурий водят до проблеми в комуникацията и не са приятн, но сами по себе си не са решаващи за скъсване.

« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 07:20:35 am от ropotamo »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #143 -: Ноември 07, 2009, 02:12:08 pm »
мислете малко повече какво изразяват енергиите на планетите в индивидулания хороскоп и дали това може да бъде съотнесено към синастричните отношения

ще дам пример (passapporte  и "жена" му) - в табличката пише, че мъж  близнаци и жена скорпи си въвят- такова нещо  няма- не и на по- дълбоки основания и отношения ( говоя генерално без допълнителна инфомация за лични планети и точки)
той не може да импонира на дълбочината и драмата, от която тя има нужда и често критикува това й поведение ( да не говорим за секса ..), за него тя е бавна и и неинформираща се и прекалено много усложнява нещата и се втелясва в тях
факт е,че тези съюзи не са рядкост, но пактиката показва друго ( мерк може и да  създава иски, но не е достатъчно) интелектулната стимулация и  желанието за чистота могат да направят  някои крачки заедно, но..
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #144 -: Ноември 07, 2009, 03:04:25 pm »
Молим за сериозен отговор (Лили да не ми отговаря, знам кво ще каже - гледа се цялата карта  :P)
Какво може да се случи между мъж и жена, които имат съвпад нейно слънце негова луна, при положение че транзитен Плутон прави съвпад на нейно слънце, негова луна, а съответно транзитни Уран и Сатурн правят тау квадрат с транзитния Плутон.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Ноември 07, 2009, 03:13:39 pm »
Може да се предположи, че и на двамата им предстои по-дълбоко изживяване на съответната тема в живота. В картата на жената при транз. Плутон върху нат. Слънце ще бъдат засегнати отношенията с мъжете като цяло, не само с бащата. Същото важи и за мъжа, чиято Луна бива "полазена" от Плутон, като един от вариантите е съдбата да го срещне или събере с жена, която да изиграе важна роля в живота му, а също така която по някакъв начин може да допринесе за промяна във възгледите и нагласите му в отношенията с жените и към жените.  :)
Сега устройва ли те отговорът, Кайличке?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #146 -: Ноември 07, 2009, 03:56:24 pm »
Напълно.
 ;D
пу пу пу пу пу пу упу пу пу упу упу упу упу пу пу
Амин дай боже!  ::)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #147 -: Ноември 20, 2009, 06:57:53 pm »
Добра ли според вас може да е връзката между мъж и жена,при която на жената нептун е на АС,а нептун на мъжа е на ДС?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #148 -: Ноември 20, 2009, 07:17:54 pm »
Добра ли според вас може да е връзката между мъж и жена,при която на жената нептун е на АС,а нептун на мъжа е на ДС?

ако е проработен нептун ,би било божественно :). -така мисля. ама сигурно си четете мислите!телепатията е по нептун. ;) ;)
а,ако не е .... :D ,не знам. в тази област съм слаба и не бих могла да дам със сигурност точен отговор.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #149 -: Ноември 20, 2009, 07:40:34 pm »

ако е проработен нептун ,би било божественно :). -така мисля. ама сигурно си четете мислите!телепатията е по нептун. ;) ;)
а,ако не е .... :D ,не знам. в тази област съм слаба и не бих могла да дам със сигурност точен отговор.

Благодаря Марая,не става въпрос за мен и някой друг.А за познати.Направи ми впечатление това нещо, нептун на жената на АС,а нептун на мъжа е на ДС.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #150 -: Ноември 20, 2009, 08:10:28 pm »
Гледам картата на един мой бивш приятел,Нетун ще транзитира върху неговото Слънце и същевременно Нептун върху моята Луна.Ако се съберем,което почти няма никаква вероятност,ще е голям купон.Ще ходим сигурно като дрогирани. ;D
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 08:33:02 pm от Мia21 »

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #151 -: Ноември 20, 2009, 09:19:23 pm »
През живота си съм имала две много драматични и не особено взаимни  влюбвания, от които много трудно се възстанових:
На единия мъж-Сатурн  в точен съвпад с моя ЮЛВ и негов Марс в съвпад с моя Десц.
На другия- Слънце в точен съвпад с моя Десц. и всичко това в точна опозиция с моя Сатурн, който е на Асц.
Не е трудно да се разбере кой е давал, а и  страдал повече във връзката  :'(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #152 -: Ноември 21, 2009, 09:55:11 am »
Гледам картата на един мой бивш приятел,Нетун ще транзитира върху неговото Слънце и същевременно Нептун върху моята Луна.Ако се съберем,което почти няма никаква вероятност,ще е голям купон.Ще ходим сигурно като дрогирани. ;D

;D - иска ти се  :P. Минах през този период с това положение - пфуууу - това което разбрах, че се захващаме за някакъв клон - въобразявайки си че това е единствения възможен - живееш в някаква заблуда, ама неосъзната...И той и ти се чудиш - за какво е всичко това - ни любов, ни притялество, ни връзка - а някакъв измислен комплекс от всичко това....Сега като пиша това се сещам - че винаги пренебрегвам кармичността на Нептун - всъщност - създавайки илюзия за нещата, или за измислената любов, в която временно си изпаднал - по някакъв начин те подтиква да отработиш някаква предишна карма.... ???

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #153 -: Ноември 21, 2009, 01:02:58 pm »
А хубава ли е връзката между двама ,когато венерите им съвпадат?
съвпад Северен възел на мъжа със слънцето на жената,съвпад марс на мъжа с нептун на жената и съвпад юпитер и уран с плутон на жената?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #154 -: Ноември 21, 2009, 02:18:49 pm »
в интеренет има доста информация относно синастриите и съветвам тези, които търсят  отговори да попрочетат , защото понякога има интересни казуси, които  могат да представят, я не да акцентиат в/у  предвартелно положително проверени аспекти :)
Milkyway -почети и ако имаш нещо неясно питай :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #155 -: Ноември 21, 2009, 05:39:45 pm »
Връзка, която след 2 години ухажване продължи само 7 месеца.
Негово Слънце и Луна в съвпад с мое Слънце.
Негова Луна опозиция на моя Луна
негов ретро Марс в опозе на моя Венера
негов Юпитер в Т-квадрат с мои Луна и Слънце
негов Юпитер в опозиция с мой Марс
негови Венера и Меркурий в квадрат с мой Сатурн
  Имаше и любов, и приятелство, и общи интереси. Никакви конфликти или каквито и да е било разногласия, но някакси не си вярвахме, че няма залитания към други субекти и понеже ревността беше доста унизителна и за двама ни..се разделихме, макар че нито един от двама ни не го искаше това.

*

Uran

• 6041
« Отговор #156 -: Ноември 23, 2009, 10:19:27 am »
Незнам дали тук му е мястото, но в синастрията м/у мен и майка ми, нейният Плуотн е в точен съвпад с моя Луна в 1 дом и нейния Хирон също е в точен съвпад с моя Марс в 4 дом.
Стелиума и в рак ми квадратира планетите в 3 и 9 дом и лунните възли.
Имате ли идея как се тълкува това? Отделно имаме и съвпад на осите, но те може и да се изместят ако нейния час не е точен.

*

Helo

« Отговор #157 -: Ноември 23, 2009, 11:27:46 am »
Незнам дали тук му е мястото, но в синастрията м/у мен и майка ми, нейният Плуотн е в точен съвпад с моя Луна в 1 дом и нейния Хирон също е в точен съвпад с моя Марс в 4 дом.
Стелиума и в рак ми квадратира планетите в 3 и 9 дом и лунните възли.
Имате ли идея как се тълкува това? Отделно имаме и съвпад на осите, но те може и да се изместят ако нейния час не е точен.

Майка ти властна ли е?  ::)

« Отговор #158 -: Ноември 23, 2009, 11:56:02 am »
Здравейте ,
прекалено ли е въздухарска тази връзка за реалния живот и става ли за сериозни ангажименти ?
http://prikachi.com/images.php?files/1181086h.gif

Страницата ти не се отваря

*

Uran

• 6041
« Отговор #159 -: Ноември 23, 2009, 12:19:17 pm »