Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877179 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:синастрия
« Отговор #200 -: Декември 25, 2009, 11:30:26 am »
Гледам синастрията на приятелка с евентуално бъдещия й приятел.
Нейното Слънце е в съвпад с Марса и асцендента му,отделно Марсовете и Слънцата им са в тригони..
По-напред в темата четох,че съвпад Марс/Слънце е експлозивен,но тези тригони не биха ли смекчили положението?
« Последна редакция: Декември 25, 2009, 02:10:57 pm от Mims »

« Отговор #201 -: Декември 25, 2009, 11:49:10 am »
Аз тези аспекти ги свързвам с конкуренция. Може да има някаква състезателност във връзката им.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Декември 25, 2009, 01:23:30 pm »
По-скоро в еднополова синастрия енергията на аспекта може да се изрази така. Имам такива наблюдения за синастричния съвпад Слънце/Марс в две женски карти. Много е дразнещо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #203 -: Декември 27, 2009, 02:33:19 pm »
Гледам синастрията на приятелка с евентуално бъдещия й приятел.
Нейното Слънце е в съвпад с Марса и асцендента му,отделно Марсовете и Слънцата им са в тригони..
По-напред в темата четох,че съвпад Марс/Слънце е експлозивен,но тези тригони не биха ли смекчили положението?
Според мен тези аспекти са хубави при междуполови връзки, дават много силно привличане ,но е хубаво тези двамата според мен да имат общи цели или интереси,където до се влага излишната енергия.Имах преди време такава среща със случаен човек.Просто ми беше клиент и още в еднага се усети енергията ,която протече м/у нас.Оказа се че моят Марс е в точен съвпад с негово Слънце с 4-5 минути разлика  и негов Марс тригон мое Слънце.Имаше и съвпад на Венери.Говорихме си сигурно около час а после/ аз поне /се чувствах все едно съм бръкнала в контакта.Много силен заряд на енергия и целия ден ме държа. ;D. А преди време имах една колежка с която имахме също огледален съвпад на Слънце-Марс.Беше точно както го описа Лили.Като видях каква е работата се постарах да покажа на колежката ,че не съм заплаха за нея и ,че признавам лидерската й позиция  и нещата се поуспокоиха.Но в началото много се карахме и спорехме/ единя съвпад беше в Близнаци/Тук вече се усещаше много силна конкуренция.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Декември 27, 2009, 02:58:56 pm »
Имам такива изживявания и с жена с Марс в Овен в съвпад с моето Слънце, и с жена със Слънце в Риби върху моя Марс, като втората ми беше работодател и положението беше малко по-различно. Първоначално предизвика у мен много силна симпатия, но впоследствие, след като я опознах с течение на времето, започна много силно да ме дразни. А първата, с Марс в Овен, я усещах като твърде арогантна и това ме отблъскваше. Впрочем, същото усещане предизвикваше у мен и една колежка с Марс във Везни в опозиция към моето Слънце - колкото арогантна, толкова и манипулативна (съвпад на Марс с Венера и Плутон във Везни).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #205 -: Януари 02, 2010, 09:25:11 pm »
http://izpepelqvashta.snimka.bg/culture/astro-2.459118
 Какво мислите за тази синастрия с две думи

*

Kaya

• 2893
« Отговор #206 -: Януари 02, 2010, 10:14:37 pm »
мигновено е било привличането, а физическото се чувства доста силно ( бих заложила,че има значителна промяна на ценностите и визията след връзката)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #207 -: Януари 02, 2010, 10:42:42 pm »
а относно комуникацията, разбирането, семейството дали има

*

Hanna

« Отговор #208 -: Януари 06, 2010, 07:47:34 pm »
Момичета, какво мислите за тази синастрия? Имат ли бъдеще заедно?

« Последна редакция: Януари 06, 2010, 08:28:51 pm от Hanna »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #209 -: Януари 06, 2010, 08:16:34 pm »
 това не е карта на синастрия

каква опция си избрала: композит или карта на дейвисън?

*

Hanna

« Отговор #210 -: Януари 06, 2010, 08:30:52 pm »
Редактирах  :-[ :-[ :-[

Преди това бях избрала Composite chart, Midpoint-method

*

Kaya

• 2893
« Отговор #211 -: Януари 06, 2010, 08:39:30 pm »
хей, какво става тези дни гледам само синастрии, които са уран- луна..въпросът е защо те са в криза? (освен че плутон е на опозиция с рак  и сатурн е във въздушен знак  и 2- т н авадратче)Hanna дай твоя интерепратация и ще коментираме:)
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 08:54:28 pm от Kaya »

*

Hanna

« Отговор #212 -: Януари 06, 2010, 09:12:37 pm »
Уран-Луна
трудности, риск, промяна

Сатурн във въздушен знак
ограничения, изпитания

Май нямат общо бъдеще...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #213 -: Януари 06, 2010, 09:13:34 pm »
 я дай пак ;D

*

Hanna

« Отговор #214 -: Януари 06, 2010, 09:18:56 pm »
Хах  :) ;) ;D

Извинявам се, че правя грешки. Нова съм и все още съм с книжките и не съм наясно с нещата. Знам, че се "хвърлям" на високо със синастрията, знам, че задавам глупави въпроси и че правя грешки, но ми е много любопитно и интересно.

Благодаря, много за отзивчивостта, тъй като винаги ми отговаряте и за търпението, което проявявате към мен!  :-* :-* :-*
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 09:23:07 pm от Hanna »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #215 -: Януари 06, 2010, 09:28:40 pm »
  да ти кажа синастрията е интересна и  има за какво " да съществува" не казвам, че то ва е необоходимо и достатъчно условие,за  да иам бъдеще една връзка ( ако се върнеш назад по  темите ще разбереш, че трдуните и гадни синастрии май са по- дълготрайни). Идеята е да се упражниш те да разсъждаваш ( а не да си напрягат мозъчните клетки стари и мързеливи хора като мен  :P)

« Отговор #216 -: Февруари 14, 2010, 12:39:49 am »
Много ми е интерсно какво бихте казали за тази синастрия,каква е причината толкова да се привличат (имам предвид не само физически)били са заедно преди години,после край на отношенията след което скоро отново събиране този път с огромното желание на човека от двамата който първиа път не е подходил серизоно към тези отношения.Дали не е трябвало през времето което са били разделени да научат някакви уроци за да може псле да са заедно пълноценно.http://img707.imageshack.us/i/astro61titgw0104yg82700.gif/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #217 -: Февруари 14, 2010, 12:54:55 am »
Много ми е интерсно какво бихте казали за тази синастрия,каква е причината толкова да се привличат (имам предвид не само физически)били са заедно преди години,после край на отношенията след което скоро отново събиране този път с огромното желание на човека от двамата който първиа път не е подходил серизоно към тези отношения.Дали не е трябвало през времето което са били разделени да научат някакви уроци за да може псле да са заедно пълноценно.http://img707.imageshack.us/i/astro61titgw0104yg82700.gif/

плутон в съвпад с дсц на другия си е сериозна карма. наред с това 4-ти дом на единия партньор е в 12-ти на другия. тук марса на единия е в съвпад с мерка на другия. страхотен стимул за комуникация и движение на връзката. аспекта на любовта е опозицията слънце/луна.
синастрията е много интензивна и интересна ,по отношение и на двамата.
единия от двамата е привърженик на по-свободните и нетрадиционни отношения. другия иска стабилитет и сигурност. плутон ще премине през мц на единия от двамата , а при другия сатурн ще премине през иц-то.
повече от кармична връзка ,на която още и тепърва и предстоят трансформаций....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #218 -: Февруари 14, 2010, 01:32:52 am »
Благодаря,Марая.Доуснала си грешка в бързината,а и може би заради късния час,няма опозиция слънце/луна в синастрията,а има такава опозиция в натала на единия партниор :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #219 -: Февруари 14, 2010, 01:42:34 am »
Благодаря,Марая.Доуснала си грешка в бързината,а и може би заради късния час,няма опозиция слънце/луна в синастрията,а има такава опозиция в натала на единия партниор :)

да ,права си! извини ме! но пак има аспект на любовта :blink: луна тригон луна- лесно се усещат емоционалните потребности на партньорите. ;)
така ,че другото не подлежи на корекция ,мисля ,че връзката тепърва ще се развива и трансформира.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците