:blink: Дивна, много се радвам че толкова много си напреднала в астрологията...Сигурно четеш интензивно пък и знанието ти на чужди езици ти позволява да четеш различни материали от това, което тук ние четем. Юноната винаги ми е била трудна за тълкуване. Моята е в съвпад със Сатурн в 12 дом. Обикновено в повечето ми синастрии, Сатурн е засегнат, съответно и Юноната. Значи ЮЛВ на мъжа в съвпад с моя Юнона,Сатурн в Телец-12 дом. Как го тълкуваш ? А и имам точна опозиция на Сатурн-Марс.
Дейзи, благодаря ти много.
Не съм забравила, кой ми беше първият учител тук в сайта. Благодаря ти още веднъж за материалите, които ми изпрати.
Юнона в твоята карта показва, че ти имаш нужда от организиран, волеви, материално обезпечен, упорит ... (всичко по Телец) брачен партньор.
12 дом не е много добра позиция за Юнона. Това показва, че първият ти партньор е бил една измама. Била си привлечена от мъж, който не е за теб.
Юнона показва типа човек от който се нуждаем, а не който желаем. Значи когато има съвпад Юнона/Сатурн, това ще рече, че твоята нужда е от мъж значително по-зрял от теб, мъдър ... (тълкуваш, както се тълкува Сатурн). Съвпада се води като напрегнат аспект, което означава, че бракът може да бъде късен (след първото сатурново завръщане).
А що се отнася за синастрията където Юнона е в съвпад с партньорски ЮЛВ. На мен ми говори, че тук ти усещаш връзката oт миналото с мъж, с когото си се допълвала, т.е. от който си се нуждаела. С мъж, с когото си споделяла брачното си ложе. Мисля, че е силен кармичен аспект, особено след като са включени домовете 6/12.