Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875761 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:синастрия
« Отговор #280 -: Март 10, 2010, 01:06:21 pm »
марс на единия в съвпад със слънцето на другия.
луна съвпад сатурн квадратура на луна съвпад сатурн при другия. това според вас може ли да донесе контрол на емоцийте и от двете страни или ограничение на емоцийте?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #281 -: Март 10, 2010, 02:31:41 pm »
 до разбирателство няма да доведе според мен- не и до емцоионално свободно изразяване ( но това много зависи от толерантностт ати към чуждата намеса и налагане)

« Последна редакция: Март 10, 2010, 02:45:01 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #282 -: Март 10, 2010, 03:00:28 pm »
Здравейте!От скоро се занимавам с астрология и редовно чета сайта Ви ,но за първи път се престраших да Ви пиша. Ще можете ли да ми кажете нещо за тази синастрия .
аз-28.04.1989 в Русе-8ч18
той-22.05.1978 в Лом 1ч30
Имаме съвпад на негова Венера с Марса ми ,но знам,че не  е достатъчно това.Моят АЦ в съвпад неговият ИЦ,съответно ДЦ с неговият МС.Добър аспект ли е това?

*

Divna

« Отговор #283 -: Март 11, 2010, 03:38:57 am »
Часовете АМ или РМ са?
Този мъж налага ли ти някакви ограничения (за създаване на дом)?
Той има ли дете?
Какво точно искаш да знаеш?

*

гост

• 10
  • всичко е написано във времето
« Отговор #284 -: Март 15, 2010, 12:08:08 pm »
какво ще кажете сатурн и юпитер савпад с плутон-7 дом везни и успоредно с това квадратура с сатурн 5 дом рак.какво ви е мнението?
асц.риби

*

Lillie

• 30532
« Отговор #285 -: Март 16, 2010, 03:53:04 pm »
Струва ми се, че е имало тенденция в началото някой от партньорите да не гледа много реалистично на връзката, но с течение на времето другият партньор може да му повлияе да изгради по-реалистична нагласа. Всъщност картата на първата среща определя нагласата на партньорите преди и по време на срещата, оттам нататък работят комбинът и композитът, които според мен са по-важни, ако искаме да видим как ще се разпределят ролите във връзката и как ще резонират енергиите на партньорите. Също така се счита, че картата на първата среща отключва комбина/композита, макар че в някои случаи, които лично съм проверявала, няма такава зависимост или е много слабо (индиректно) изразена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #286 -: Март 16, 2010, 04:18:25 pm »
За бъдещите тенденции във връзката и нейното развитие препоръчвам да разгледаш партньорските карти, наред с динамиката на вашите натални.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #287 -: Март 17, 2010, 10:02:23 am »
Може ли да ми кажете ,добре ли е съвпада между двама души на северен възел и венера,луна и сатурн,слънце съвпад венера,сатурн и хирон? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #288 -: Март 17, 2010, 10:11:22 am »
Може ли да ми кажете ,добре ли е съвпада между двама души на северен възел и венера,луна и сатурн,слънце съвпад венера,сатурн и хирон? :blink:
Dobre е, но е малко обсебващо. Взаимно може да се омаломощите по отношение на социална активност.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #289 -: Март 17, 2010, 10:18:36 am »
Благодаря ти Уран.
Не можах да разбера точно.
И двама ще искат да са социално активни? И това да г и омоломощи?
Привличането голямо ли е?
Слънце-сатурн съвпад какво означава.

*

Uran

• 6041
« Отговор #290 -: Март 17, 2010, 10:54:38 am »
Слънце/Сатурн- строг господар, учител. ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #291 -: Март 17, 2010, 10:54:56 am »

Зависи кой Слънце, кой Сатурн.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #292 -: Март 17, 2010, 10:57:42 am »

Зависи кой Слънце, кой Сатурн.  ;)
слънце на жената ,сатурн на мъжа.
кой е учителя,мъжът ли?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #293 -: Март 17, 2010, 11:00:16 am »
Може и учител да е, може да е просто спирачка, от разстояние няма как да се прецени, особено без информация за участниците във връзката.  :blink: 

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #294 -: Март 17, 2010, 11:26:57 am »
Може и учител да е, може да е просто спирачка, от разстояние няма как да се прецени, особено без информация за участниците във връзката.  :blink: 
Каква спирачка?
Невъзможност за връзка ли имаш предвид?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #295 -: Март 17, 2010, 11:32:03 am »
Не, Милкиуей. Защо го приемаш буквално - какво е Слънце, какво е Сатурн...а двете заедно?!
Сатурн просто ще ограничава Слънцето, но това не е достатъчно описание, ще даде и стабилни отношения евентуално, ако нещо друго не пречи на нещата, подсказва за дълготрайност на връзката, но може да е трудна за Слънцето например и пак зависи от Слънцето и от неговия натал примерно. Това имах предвид, че най-важни са участниците във връзката, за да видиш как ще се изявява тяхната синастрия.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #296 -: Април 14, 2010, 10:16:29 am »
Кажете моля ви,добро ли е положението за връзка при съвпад на юпитер на жената с венера на мъжа,сев възел на мъжа с меркурий на жената,хирон на жената с луна на мъжа и хирон на мъжа с венера на жената?

Мерси ;)

*

Nebesna

« Отговор #297 -: Април 14, 2010, 10:22:12 am »
Няма лошо, няма добро! По-добре им научи значението, за което можеш да се ориентираш по ключовите думи за отделните планети.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #298 -: Април 14, 2010, 10:29:58 am »
Няма лошо, няма добро! По-добре им научи значението, за което можеш да се ориентираш по ключовите думи за отделните планети.
E, благодаря за отговора,но не отговаря на въпроса ми ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #299 -: Април 14, 2010, 10:43:23 am »
Кажете моля ви,добро ли е положението за връзка при съвпад на юпитер на жената с венера на мъжа,сев възел на мъжа с меркурий на жената,хирон на жената с луна на мъжа и хирон на мъжа с венера на жената?

Мерси ;)
Милки, съвпадите които споменаваш са добре за една връзка да ги има, но пък трябва да се има в предвид и наталита и на двамата.
Ще ти дам пример. Моя СЛВ е в Козирог и е на К6. Това ще рече, самостоятелност, оправност в ежедневието и работата. Не обичам да ми се мотат в ръцете. Именно за това, Нечие слънце на това място просто би ми застанало на пътя / имайки в пред вид колко са упорити Слънцата в козирог, и думата тактичност им е напълно чужда/
Сега разбра ли за съвпадите с СЛВ ?

Сега, аз незнам в кои дом е въпросния СЛВ и кой знак, но и съвпада му с хирон го прави едва ли не ахилесова пета.....Дай повече информация.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!