Здравей Гост

Отново малко помощ

• 1 Отговора
  • 1582 Прегледи
*

Aisha

• 13
Отново малко помощ
« -: Април 15, 2008, 11:08:52 pm »
Здравейте пак :)

Зъболекар, мн благодаря за помощта миналия път, надявам се ако имаш време, да ми помогнеш отново, ако не-здраве да е :}

Става дума за два съня.
Четох някои неща за първия и ми се ще да знам дали съм на прав път. Значи самия сън: аз съм в банята, във вана. Малко ми е мътно, но като че ли не можех да си наглася водата. След това сякаш съня имаше 2 продължения - в едното ваната преля, в другото водата все беше недостатъчна. В едно от тея две "продължения" се появи майка ми и искаше да ми помогне като че ли...
Четох, че банята символизира пречистване и желание да преодолееш нещо. Четох, че е важно дали водата е мътна или чиста, студена или гореща. В никакъв случай не беше мръсна вода, беше обикновена, с каквато се къпем. Но дали беше студена или топла... по-скоро нещо средно.

И другия сън ме озадачи съвсем.
Бях при баба ми и дядо ми. Чувствах се мното енергична. Дядо имаше една количка, такава за багаж. И аз се качих на нея, той ме возеше. Но после количката се счупи. В края на съня намерихме друга количка. И това беше като че ли всичко.
Тая счупена количка нещо лошо ли означава? :S

Мерси предварително и извинявай ако мн съм те отегчила :)

Отново малко помощ
« Отговор #1 -: Април 16, 2008, 12:41:32 pm »
Предстои ти важен избор и виждаш две решения и две възможности като развитие .

Втория сън е свързан с желание да избягаш от ежедневието и да се върнеш към детските си години ,когато си нямала проблеми . Дори и в съня си си даваш сметка ,че това не е възможно ,но упорито продължаваш да го отричаш.