Здравей Гост

Рибките

• 13 Отговора
  • 2648 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Рибките
« -: Април 19, 2008, 09:46:44 pm »
;) Дали е случайно?След  неуспешната ми връзка с  рибка,  все излиза, че в последствие  аз все попадам на  риби!Най-любимия ми колега беше риби, нов  познат,( роден даже на същия ден като бившият приятел!)Заболекарят, ми,  който е голям симпатяга, също  риби! :lol:  

*

unicorn

Рибките
« Отговор #1 -: Април 19, 2008, 10:15:25 pm »
Може би си се фиксирала на риби,опитваш да ги избегнеш,създаваш излишен потенциал и попадаш пак на тях,не се страхувай от разочарования с риби и те сами ще изчезнат от живота ти и няма да имат вече такова голямо значение и влияние върху тебе.

*

Londa

• **
  • 561
Рибките
« Отговор #2 -: Април 19, 2008, 10:24:14 pm »
Цитат
Може би си се фиксирала на риби,опитваш да ги избегнеш,създаваш излишен потенциал и попадаш пак на тях,не се страхувай от разочарования с риби и те сами ще изчезнат от живота ти и няма да имат вече такова голямо значение и влияние върху тебе.
 :D Това все си говоря с близките, че не ща и да чувам за рибки вече, а все на тях  попадам!Права си и аз мисля, че човек, когато бяга  от нещо в крайна сметка  точно на  това попада.

Рибките
« Отговор #3 -: Април 19, 2008, 11:39:43 pm »
а дали случайно да нямаш нещо в риби или в дева? да кажем някоя венера, марс?  

*

Londa

• **
  • 561
Рибките
« Отговор #4 -: Април 20, 2008, 09:12:08 am »
Цитат
а дали случайно да нямаш нещо в риби или в дева? да кажем някоя венера, марс?
 ;) Имам Марс  в Лъв/5 дом/, Юпитер  в Дева/5 дом/, и Сатурн в Дева/5 дом/.В риби нямям никакви планети. ;)  

*

unicorn

Рибките
« Отговор #5 -: Април 20, 2008, 09:34:56 am »
Юпитер в 5 дом е едно от най-добрите разположения за бенефикатора,сочи  голям късмет,лесно постигане на целите без много усилия,не че съм привържаник да се разглеждат аспектите на парче,но точно този аспект много го обичам и не можах да се въздържа :rolleyes:
« Последна редакция: Април 20, 2008, 09:35:17 am от unicorn »

*

Londa

• **
  • 561
Рибките
« Отговор #6 -: Април 20, 2008, 09:49:21 am »
Цитат
Юпитер в 5 дом е едно от най-добрите разположения за бенефикатора,сочи  голям късмет,лесно постигане на целите без много усилия,не че съм привържаник да се разглеждат аспектите на парче,но точно този аспект много го обичам и не можах да се въздържа :rolleyes:
:) Мерси за мненията!Важно е  за мен, защото съм лаик и се мъча сама да си тълкувам хороскопа!Което на този етап е трудно, но не и невъзможно! ;)
« Последна редакция: Април 20, 2008, 09:50:44 am от LONDA »

*

Lillie

• 30532
Рибките
« Отговор #7 -: Април 20, 2008, 01:19:30 pm »
Цитат
Юпитер в 5 дом е едно от най-добрите разположения за бенефикатора...
Въпросният Юпитер обаче не е в най-добрата си позиция по знак - намира се в Дева, където е в заточение. Разбира се, това не му пречи да се изяви, но според природата на знака, в който се намира. Основният принцип на Дева е "умереност" и "целесъобразност", затова "прахосникът" Юпитер не се чувства в свои води в скромната Дева  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Рибките
« Отговор #8 -: Април 20, 2008, 01:21:57 pm »
Цитат
Юпитер  в Дева/5 дом/, и Сатурн в Дева/5 дом/.В риби нямям никакви планети. ;)
Риби са ти в опозиция на 5 дом, отправят аспект към Юпитер и Сатурн в твоята карта  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Рибките
« Отговор #9 -: Април 20, 2008, 01:56:29 pm »
Цитат
Цитат
Въпросният Юпитер обаче не е в най-добрата си позиция по знак - намира се в Дева, където е в заточение. Разбира се, това не му пречи да се изяви, но според природата на знака, в който се намира.
Освен това фактът, че Юпитер се намира в един знак със Сатурн, може доста да промени влиянието му в този дом.
На прима виста и ако се абстрахираме от разположението на останалите планети /и техните аспекти/ в хороскопа, бих казала, че Марс се чувства като че ли най-добре в 5 дом във въпросната карта, тъй като се намира не само в един от "домовете на живота", т.е. принадлежащи към огнения триплицитет, а и в огнен знак.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
Рибките
« Отговор #10 -: Април 20, 2008, 01:59:05 pm »
Цитат
Цитат
Юпитер  в Дева/5 дом/, и Сатурн в Дева/5 дом/.В риби нямям никакви планети. ;)
Риби са ти в опозиция на 5 дом, отправят аспект към Юпитер и Сатурн в твоята карта  ;)
 :huh: Това какво ще рече, че цял живот рибки ли ще  ме преследват или аз тях? :lol:  

*

Londa

• **
  • 561
Рибките
« Отговор #11 -: Април 20, 2008, 02:01:59 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Въпросният Юпитер обаче не е в най-добрата си позиция по знак - намира се в Дева, където е в заточение. Разбира се, това не му пречи да се изяви, но според природата на знака, в който се намира.
Освен това фактът, че Юпитер се намира в един знак със Сатурн, може доста да промени влиянието му в този дом.
На прима виста и ако се абстрахираме от разположението на останалите планети /и техните аспекти/ в хороскопа, бих казала, че Марс се чувства като че ли най-добре в 5 дом във въпросната карта, тъй като се намира не само в един от "домовете на живота", т.е. принадлежащи към огнения триплицитет, а и в огнен знак.
Доста противоречив  хороскоп май имам :unsure:  

*

Lillie

• 30532
Рибките
« Отговор #12 -: Април 20, 2008, 02:38:39 pm »
Цитат
Марс се чувства като че ли най-добре в 5 дом във въпросната карта, тъй като се намира не само в един от "домовете на живота", т.е. принадлежащи към огнения триплицитет, а и в огнен знак.
Сега погледнах хороскопа...
Марс се намира в градуса на Лунните възли, в точен съвпад със Северния възел /управител на интерсептиран знак Овен в 12 дом/. Влиянието му в този дом не е за подценяване. Има и съвпад с Юпитер.
Ако се разгледа картата по правилата на Индийска астрология, значението на някои констелации /и домове/ доста се променя.
Марс, Юпитер и Сатурн се намират в един знак - в Лъв, в съвпад с Раху. Предполага доста динамичен, борбен, темпераментен характер, с доминиращи желания, амбиции. Може да се приеме, че тази тенденция се пренася от някоя /хипотетична/ минала инкарнация и оказва влияние в настоящата.
В индийската карта лагна, т.е. изгряващият знак е в Овен, следователно Марс добива значение на господар на лагна. Позицията на Юпитер и Сатурн в 5 дом дом дава "смесен" резултат - нито изцяло бенефичен, нито изцяло малефичен. Марс аспектира възлите и Меркурий в 12 дом. Слънцето, което и символ на жизнеността, виталността, в индийската карта се намира в 1 дом, Юпитер го аспектира, Венера е в собствен знак /Телец/ във 2 дом, отправя аспект към 8ми, и тези фактори заедно /Слънце-Юпитер и Венера/ дават по-скоро благоприятни резултати в съответната сфера от живота.
LONDA, имам някои уточняващи въпроси към теб  :)
Имаш ли приятен глас или гласови данни? Ученолюбива ли си? Обичаш ли децата?
« Последна редакция: Април 20, 2008, 04:46:43 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
Рибките
« Отговор #13 -: Април 20, 2008, 02:53:39 pm »
Цитат
Цитат
Марс се чувства като че ли най-добре в 5 дом във въпросната карта, тъй като се намира не само в един от "домовете на живота", т.е. принадлежащи към огнения триплицитет, а и в огнен знак.
Сега погледнах хороскопа...
Марс се намира в градуса на Лунните възли, в точен съвпад със Северния възел. Влиянието му в този дом не е за подценяване. Има и съвпад с Юпитер.
Ако се разгледа картата по правилата на Индийска астрология, значението на някои констелации /и домове/ доста се променя.
Марс, Юпитер и Сатурн се намират в един знак - в Лъв, в съвпад с Раху. Предполага доста динамичен, борбен, темпераментен характер, с доминиращи желания, амбиции. Може да се приеме, че тази тенденция се пренася от някоя /хипотетична/ минала инкарнация и оказва влияние в настоящата.
В индийската карта лагна, т.е. изгряващият знак е в Овен, следователно Марс добива значение на господар на лагна. Позицията на Юпитер и Сатурн в 5 дом дом дава "смесен" резултат - нито изцяло бенефичен, нито изцяло малефичен. Марс аспектира възлите и Меркурий в 12 дом. Слънцето, което и символ на жизнеността, виталността, в индийската карта се намира в 1 дом, Юпитер го аспектира, Венера е в собствен знак /Телец/ във 2 дом, отправя аспект към 8ми, и тези фактори заедно /Слънце-Юпитер и Венера/ дават по-скоро благоприятни резултати в съответната сфера от живота.
LONDA, имам някои уточняващи въпроси към теб  :)
Имаш ли приятен глас или гласови данни? Ученолюбива ли си? Обичаш ли децата?
Лили, много ти благодаря за отговорите и за вниманието! :) Тъкмо си гледах хороскопа.
Ами , немога да преценя за гласа,  немога да пея, но съм фен на музиката и много обичам концерти!В къщи винаги  слушам музика.Ами дали съм ученолюбива- ако нещо ми е интересно чета, ако не не се занимавам.Най -голям мерак  имам към изучаване на езиците!А деца много  обичам!С въпросната  рибка , за която писах за първи път  във форума  много исках да сме семейство  и да имаме деца, но не стана.... :(