Здравей Гост

Парииии

• 2 Отговора
  • 1609 Прегледи
*

Demia

• *
  • 140
Парииии
« -: Април 21, 2008, 02:41:46 pm »
Здравейте всички!
Ето и моя сън. Сънувах, че съм на едно място с много хора. Познавх ги всички но само в съня ми, в действителност не съм сигурна. Мисля, че ми бяха колеги. Един мъж от тях ми даде една малка дамска чантичка, в която имаше няколко пачки пари. Каза ми "ето, това са шестотин " и няколко лева ли, не помня. Мисля, че не искаше да знаят останалите колко пари има в чантичката. И те се учудиха че са много. Само това помня  :( .

Лек ден на всички! С мноого усмивки  :D .

Парииии
« Отговор #1 -: Април 22, 2008, 12:25:05 am »
Цитат
Здравейте всички!
Ето и моя сън. Сънувах, че съм на едно място с много хора. Познавх ги всички но само в съня ми, в действителност не съм сигурна. Мисля, че ми бяха колеги. Един мъж от тях ми даде една малка дамска чантичка, в която имаше няколко пачки пари. Каза ми "ето, това са шестотин " и няколко лева ли, не помня. Мисля, че не искаше да знаят останалите колко пари има в чантичката. И те се учудиха че са много. Само това помня  :( .

Лек ден на всички! С мноого усмивки  :D .
да не се надяваш на великденски премии :P  :D  

*

Demia

• *
  • 140
Парииии
« Отговор #2 -: Април 22, 2008, 12:35:13 am »
Цитат
Цитат
Здравейте всички!
Ето и моя сън. Сънувах, че съм на едно място с много хора. Познавх ги всички но само в съня ми, в действителност не съм сигурна. Мисля, че ми бяха колеги. Един мъж от тях ми даде една малка дамска чантичка, в която имаше няколко пачки пари. Каза ми "ето, това са шестотин " и няколко лева ли, не помня. Мисля, че не искаше да знаят останалите колко пари има в чантичката. И те се учудиха че са много. Само това помня  :( .

Лек ден на всички! С мноого усмивки  :D .
да не се надяваш на великденски премии :P  :D
  :D  :P  :D  Ами, не се надявам. Благодаря ти все пак ЗЪБОЛЕКАР!  :P

Но, всъщност няма да ми се отразят зле  :D